|
صد رحمت به آن آدمهای بی دین !!!!!!
|
|
۱۴:۰۵, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام !
اگر نه ... پس چه ارزشی دارد !؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام ایمان وعمل در کتاب خدا هر دو مهم ذکر شده اند ایمان بدون عمل وعمل بدون ایمان فایده ندارد |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
1-بنظرشخص بده که عمل مسلمان برتری داره.زیرامسلمان هنگامی که یک کاری انجام میده معمولاخدارو درنظرداره ونیتش خوبه 2-دروغ چرا!خب گاهی شده مثلاخودمن تایپیکی ایجادکردم وعکسی دراون قراردادم از انجلیناجولی وتعریفی کردم که البته بعدش پشیمون شدم ومتوجه شدم اشتباه کردم. شده ها ولی الان موردخاصی توذهنم نیست 3-نمــــیـــــــ دونم!!!ولی ازاونجاکه خداخیلی عادله احتمالاکارشوبی پاداش نذاره!!! این نظرمنه! |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ت آنجا که من میدونم نیت هم خیلی مهمه
مثلا این کار به خاطر خدا یا به خاطر آبرو، مردم ،علوم انسانی(منظورم انسانیته )و اینهاخداوند هم پاداششونو میده ولی اینکه پاداششون اخرویه یا در دنیا پاداششونو میگرن فکر کنم گزینه دوم صحیح باشه. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول: به نظر شما آیا عملی که یک مسلمان انجام می دهد ، برتری بر عمل ِ فرد ِ کافر دارد ؟اگه اعمال یکی باشه، یعنی مثلا دوتاییشون یکار کرده باشن، بعله، عمل مسلمان برتری داره! ولی این دلیل نمیشه که ما بشینیم که اعمال ما برتره و اینا! نقل قول:آیا تاحالا شده برتری بدهید عمل ِ کسی رو که کافر هست بر فرد مسلمان !؟ مثلا بگید صد رحمت به اون اروپایی لاییک؟!! چرا ؟! آره، تاحالا نشده برتری بدیم به عمل مسلمان ها! تاحالا کسی گفته صد رحمت به عرب ها؟ ولی هممون میگید صد رحمت به اروپایی ها نقل قول:اصلا عملکرد یک آدم لائیک پاداش اخروی در پی دارد ؟؟!؟!! نه، ارزش دینوی داره، چون که الان اونا دارن تو راحتی زندگی می کنن و اینم پاداششونه! |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
البته دوستان خودشون مطلع هستند .
اما اصله پرسش ما در این موضوع به این قصد هست که روشن شود نیت در پاداش ِ اخروی ِعمل چه نقشی دارد !
![]() تشکر |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مرحله مرحله جلو می رم هر جا مشکل داشت بگین
1- قبول دارین که سرشت تمام انسان ها یکسان هستند؟ 2- قبول دارین که معرفتی خدایی در سرشت و فطرت تمام انسان ها نهادینه شده؟ 3- قبول دارین که حق پذیری و حق گرایی در معرفت به خداست؟ یک لائیک یا یک بی خدا یا یک بی دین کاری انجام می ده که اتفاقاً خیر محسوب شده... با جمله بالا شدیداً مخالفم. چون هیچ چیزی اتفاقی نیست. اگه یه لائیک می ره به انجمن خیریه کمک می کنه دلیلش چیه؟ اون که به آخرت اعتقاد نداره سهام خریده؟ وام بهش می دن؟ خروس قندی قرعه کشی می کنن؟ یا سوال انحرافیه؟(وای!!!) هیچ کدام این فرد در صدد ارضای یک حسی هست که این حس همون فطرت خداشناس هست. این حس خوب رو یه هدیه می دونه در ازای این حرکتش؟ از طرف چه کسی هدیه رو می گیره؟ کاری ندارم که چرا به این مسئله فکر نمی کنه من یه سوال دارم در احادیث گفته اعمالی که با نیت غیر خدا انجام بشه بی فایده هستن. خوب! خدا منظورش کیه؟ مدیر؟ مسئول؟ رئیس؟ منظورش صاحب همون فطرته که فرد لائیک رو هم در اعمال خیر ارضا می کنه فقط اسمش فرق می کنه. باطنشون یکی هست. عمل بشر دوستانه و عمل خدا دوستانه. همه در یک جهت هستند. ********* این که می گین عمل کافر و مسلمان فرق می کنه. مثل اینه که بگین یه لیوان آب از دست کافر بگیری بخوری اندازه نصف لیوانی که از مسلمان گرفته باشی سیراب می شی |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
حرف اصلی اینه که شخصی که کارو انجام میده علم بهش داشته باشه مثال بارزش اینه یک نفر شانسی سوالات تستی رو در کنکور درست بزنه بنظرتون فرق نداره با کسی که علمش رو داره؟ اینجا هم فرق بین مسلمان و کافر مشخصه |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۸:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:عمل بشر دوستانه و عمل خدا دوستانه. همه در یک جهت هستند.درست هست . جهت و تاثیره مادی یکی هست .
دین هم چیزه عجیب و غریبی نیست . برنامه ای هست از او که ما را خلق کرده و به حال ِ ما و نیازه ما آگاهی دارد . به همین سادگی ![]() فطرت مثل دانه است . باید کاشته بشود . باید پرورش پیدا کند . نگه داشتنش حاصلی ندارد. ممنون |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
البته یه چیز! به نظر من اجر اونی که برای بشریت میاد پول میده از اونی که برای اینکه بره بهشت میره پول میده بیشتره!
بیشتر اروپایی ها هم برای اینکه پیشرفت کنن و بشریت و اینا میان انساییت و اخلاق رو پیش میگیرن و ارزش این هم کم نیست! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)

)و اینها