|
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
|
|
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام علیکم. دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار قواعد ب شرح ذیل میباشد: 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت سوره یس 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس 4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه تاپیک دق دادن اونوره ![]() برید اونجا هم پز بدید هم دق ![]() ما ک اونورا نمیایم. والااا ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله![]() اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟ چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟ ![]() نکنه اینم زیادیه؟ ![]() جدی نبود اینایی ک گفتم ![]() ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن. آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم ![]() دوستان ان شاالله شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله. ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6؟ دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم خدا بیامرزتم.تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده. حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟ اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۰۳, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان...
نه به اون هیاهوی چند روز پیش ، نه به این سوت و کوری الان ! ![]() ولی امیدوارم همه چله تونو حفظ کرده باشید...
|
|||
|
|
۱۰:۰۲, ۲۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۳ ۱۰:۱۱ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۳ ۷:۰۳)فدايي ولايت نوشته است: سلام دوستان... توقع بیش از این هم نباید داشته باشیم از بین !دوازده نفر! پنج نفر اصن تو تالارنیستن یک نفرمونم که زیارت رفتن ما هم که حرفی برای گفتن نداریم ![]() من سابقه ام از قبل خرابه ولی هنوز قاطیه سیمرغا هستم الحمدلله ![]() ![]() اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک |
|||
|
|
۱:۰۰, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۱:۰۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام به دوازده مرغ عزیز
![]() من نبودم شلوغ کنم، تاپیک چه سوت و کور بوده. ![]() جناب سرگروه در نبود من شما مسولیت ب روز نگه داشتن تاپیک رو دارید. همه چی رو باید گفت؟ ![]() میسپرم براتون اقدامی نکننا ![]() یه مرغه دیگه ام آوردم. خیلی دختره خوبیه.ازبچه های تالاره. منتها گمنام ثبت نام کرده.براش دعا کنید. |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۱:۰۰)mahpare نوشته است: سلام به دوازده مرغ عزیزالسلام علیکم جمیعا... خب منم درس دارم دیگه گاهی اوقات روزی کمتر از یکبار میتونم بیام! البته همچین درس خون نیستماااا ولی نمیدونم وقتام کجا میره اصلا ! ![]() ماشالله بازار لژیونر ها هم داغه هاااا ! منم خواستم لژیونر آلمانی و انگلیسی بیارم نشد بعنوان سرگروه بالاخره مدل لژیونر هامون باید فرق کنه دیگه![]() ![]() ![]() شوخی کردما پس فردا نگین فلانی فخر فروش شده ...بازار فخر فروشی از آن سوی دیگر است بعله...
|
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۲۱:۵۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۱۸:۰۷)فدايي ولايت نوشته است: السلام علیکم جمیعا... لژیونر نبود که خودی بود از بچه های همین تالار 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی[/b] 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6- بچه های گمنام 7-دوست نرگس مهدوی 8-دوست نرگس مهدوی 9-دوست نرگس مهدوی 10-یا اباصالح 11- دوست مه پاره 12-sarallah 13-یکی از دخترهای خوبه همین تالار یکی دیگه ام اضافه شد.دوسته خودمه. خیلی دختره خوبیه. 14-دوست مه پاره |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۳ ۲۰:۰۷)mahpare نوشته است: التماس دعا.با عرض سلام! جای همه دوستان خالی بود! روز اول شروع ختم تو اتوبوس،راه مشهد! روز دوم ختم کنار شهدای گمنام کوه سنگی مشهد! روز سوم ختم حرم حضرت سلطان علی بن موسی الرضا (علیه السلام)! روز چهارم ختم حرم حضرت سلطان علی بن موسی الرضا (علیه السلام)! روز پنجم یعنی امروز در فراق حرم آقا (خانه)! همه دوستان رو هم جلوی ضریح آقا که رسیدم به یاد آوردم و دعا کردم! |
|||
|
|
۱:۲۲, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۳ ۰:۵۱)حضرت عشق نوشته است: با عرض سلام!سلام زیارتتون قبول... ![]() دم شما گرم (اولین و تنها عبارتی که به ذهنم اومد
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
فقط ما چهار نفر در چله هستیم؟
بقیه ابراز وجود نمیکنن چرا؟؟؟ ![]() نرگس مهدوی ، حضرت عشق ، mahpare ثارالله علایم حیاتی نشون بدن دوستان. نکنه چله عمل کرده؟؟؟
|
|||
|
|
۰:۳۳, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک اینم علائم حیاتی ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) | ذره بین | 86 | 29,331 |
۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)

گاهی اوقات روزی کمتر از یکبار میتونم بیام! البته همچین درس خون نیستماااا ولی نمیدونم وقتام کجا میره اصلا !