|
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
|
|
۲۳:۴۲, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد. حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت! این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است. بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد. گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده. آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟ آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد! چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۰, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
اصلاً متوجه منظور من نشدین آقای دل خسته.
من منظورم این نبود که چشم ناپاکی آقایون دلیلی برای بی عفتی خانم ها باید باشه. شما خودتون رو بذارین جای یه خانم که شوهرش عوض این که قربون صدقه اون بره، راه به راه داره یا دخترای ماهواره ای رو دید میزنه و یا حوری پری های خیابونی. شما باشین حس انتقام در شما شکوفا نمیشه؟ بلاخره آدم ها همیشه صبوری نمیکنن و در برابر خطای طرف مقابلشون خانومی یا آقایی نمیکنن. ذات انسان اینه که میخواد انتقام بگیره. زن و مرد هم نداره ها.... من همه حرفم اینه: خانوما! آقایون! دخترا! پسرا! جوووون هر کی که دوستش دارین، هر تصمیمی میخواین بگیرین، ببینین اگه خودتون جای اون طرف بودین، با تمام خلقیات جنس مخالفتون راضی میشدین کسی با شما این کارو کنه؟ من بارها با همسرم سر این موضوع بحث کردم: من حاضرم برم سر زمین با عمله ها سر و کله بزنم و ساختمون بسازم. اما آیا شما حاضری یه 24 ساعت زهرا رو نگه داری؟ تااازه زهرا نسبت به بچه های این دوره و زمونه شااااهه. بچه آروم و حرف گوش کن و باهوشیه. اما بلاخره بچه است دیگه... لباسشو کثیف میکنه... وقتی میخواد باهات حرف بزنه، صورتت رو به زور سمت خودش میکنه... گشنه اش که میشه نق نق میکنه... وسط فیلم یهو میاد شعر میخونه... ازش غافل بشی در یه کابینت یا کشویی رو باز کرده و خرابکاری میکنه... همسرم هم همیشه میگه حاضر نیست. خداااااییش کار زن ها توی خونه روزمرگی و خسته کننده است. تنها امیدشون به اینه که شوهرشون به عشق اونا داره میره سر کار. حالا اگه شوهرش به عشق کس دیگه ای بره سر کار، یه زن واسه چی نباید انتقام بگیره؟ اونم یا به عشق پول یا به عشق علم و یا به عشق یکی دیگه میره از خونه بیرون. ولله و بالله (دارم قسم جلاله میخورم) اگه شما مردها به همسرانتون وفادار بودین، نصف این بحران حل میشد. من همیشه خودم رو جای همسرم میذارم که چقدر سختی میکشه. همیشه حالش رو درک میکنم. شاید یکی از دلایلی که اختلافاتمون کمه همینه. اما آیا از قد شما آقایون کوتاه میشه اگه کمی زنان رو درک کنین؟ باور کنین زن ها اگه بدونن همه شماها اگه کار داشته باشین، دنبال زن صیغه ای و دخترهای خیابونی نمیرین و دنبال ازدواج دائم هستین، همه میشینن تو خونه. اما در شماها چنین اراده هایی رو نمیبینن. چون دخترهای خیابونی رو نمیشه برای همیشه جمع کرد. چون ماهواره رو چی کار کنیم؟ چون وایبر بدتر از همه چیز شده. شما چشماتون رو ببندین خیلی مشکلات حل میشه. بازم تاکید میکنم منظورم این نیست که این تنها راه حله. راه حل پوشش صحیح خانم هاست، راه حل ازدواج در سنین کمه، راه حل حجابه، راه حل دانشگاه ها و محیط های کاری جداگانه است، راه حل درویش کردن چشماست و ... یعنی همه هم باید در یک راستا باشن. اما یک جامعه (کوچیک یا بزرگ) زمانی موفقه که انسان ها همدیگه رو درک کنن. بازم تاکید میکنم که حرفهای شما اشتباه نیست و منم باهاشون موافقم. چون من خودم رو جای آقایون میذارم. اما آیا شما خودتون رو جای خانم ها میذارین؟ در پناه حق. |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام
بسیاری از این مشکلات توسط دختر های مجرد ایجاد می شند. این ها به شوق استقلال و تجرد دائم دست به تحصیل می زنند. |
|||
|
۱۸:۲۷, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
حرفتون رو قبول دارما.
اما چرا یه دختری که هیچ اطلاعی از متاهلی نداره، نخواد که ازدواج کنه؟ آیا دلیلش خاطرات ناخوشایند و حرفهایی نیست که مامان و دوستای متاهلش بهش میگن؟ البته من معتقدم یکی از معضلات ما اینه که زن ها بیش از حد با هم دردل میکنن و از خصوصی ترین لحظات زندگیشون به همدیگه میگن. اما در کل یه مجرد که هیچی از ازدواج و تاهل و تعهد نمیدونه چرا نباید بخواد که تو این راه بیفته؟ جز این که اونایی که تو این راه بودن، - به حق یا ناحق - ترسوندش و بهش هشدار دادن؟ پ.ن: امیدوارم کسی منو فمنیست نبینه که یهو میزنم اون کانال شروع میکنم از حقوق مردان میگما!!!
|
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
واقعا فکر می کنید دست به تحصیل زدن دلایلش همینه!!پس معلومه خانوما رو نمی شناسین...قدرت طلبی آقایون و اظهار برتریشون در هر جای جامعه و کوچک شمردن زن و وظایفش و شخصیتش باعث شده که اونم بخواد قدرت نمایی کنه ونخواد به کسی مثله مرد وابسته باشع حتی اگه اون آدم عشق زندگیش باشه ..یه زمانی تحصیل معیار برتری بود زنها بهش رسیدن بعد شغل و کارهای س سنگین. معیار شد بازم بهش رسیدن ...می بینید که خانوم ها جواب برخورد خودتون رو می دن هرجور باهاشون برخورد کنید جواب می گیرید..اگر شان وکرامتش رو تو خونه پایین نمی آوردین اونو تبدیل به زنه خاله زنک و بی سواد وعقب افتا ه نمی کردید انقدر ولع حضور در جامعه وخود نمایی رو نداشت ...حالا هم کم از حضورشون استقبال نمی شه ...مشکل بنیادی تر از این حرفاس
|
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
در ضمن تایید حرفهای زینب خانم جان !!!
تازه وضعیت معیشتی الان یه جوریه که خیلی خانمها نمی خوان کار کنن ولی امورات زندگی نمی گذره و مجبورن !! کی از راحتی و یه سانس کار کردن بدش میاد!! مشکل بعدی مشکل کلانیه که بر میگرده به رویکرد مرد سالارانه که صد درجه از فمنیست لجن تره و اونم تک جنسی دیدن جامعه است!!! خب نصف جامعه زن هستند و در بعضی مشاغل نیاز مبرمه که خانمها باشن!!! وگرنه جامعه کارکرد مثبتش رو از دست میده!!و فقط میشه در خدمت مردان!!! البته من با اقایونی که میگن زنان در مشاغل خیلی مختلط با مردان نباید باشند بجز اون جاهایی که ضرورت اقتضا میکنه موافقم!! همین طور مشاغلی که نقش زن رو در جامعه در حد دکور و بازیچه ی دست مردان بیگانه پایین بیاره!! که اون رو هم خط قرمز میدونم و چیزی از ......فروشی کمتر نیست!!!(آژانس مسکن، منشی شرکتهایی که مخاطبینشون مرد هستند و...) |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام .
مباحث رو از ابتدا خوندم و خیلی برام جالب بود !! میگن یه زمین بازی تعریف کن هر کسی هر طرفی باشه تو زمین تو بازی میکنه ، ارزشها رو تغییر دادن حالا من و شما باید سر اینکه زن حق داره بره سر کار یا نره بحث کنیم !! چند تا نکته رو به زبانی دیگه از مردها لازم میدونم بگم شاید کمک کنه : خانمها مردها صفتی دارن به اسم غیرت که در اونها مقداری بیشتر بروز پیدا کرده ، قرار نیست دعوا کنیم که شمای خانم بری سر کار یا نری ، قراره من حواسم کاملا جمع باشه نکنه خانمم تو محیط غیر از خونه رفتار نامناسبی باهاش بشه که در مقام اون نیست و یا حتی نگاه نامناسبی که روحیه همسرم رو تحت تاثیر قرار بده . زن همیشه از قلمرویی لذت میبره که مردش براش ساخته ، پس بیاییم دست به دست هم کمک کنیم این قلمرو رو مرد براتون بسطش بده ، آخه ما مردها دوست داریم تکیه گاه خانممون باشیم و این مستلزم اینه که همسرمون تو بخشهایی دنبال استقلال نباشه گرچه بتونه بدست بیاره . شاید هیچوقت متوجه نشید که ما مردها چقدر لذت میبریم از اینکه قطب اقتصادی همسرمون باشیم . این خیلی خوبه که خانمی دستش تو جیب خودش باشه اما یادتون نره این لذت رو از مردتون گرفتید . همونطور که شما پدر سوختگی دختر دیگه ای رو به راحتی در مقابل مردتون تشخیص میدید ما مردها هم به راحتی پدر سوختگی مردی رو نسبت به شما تشخیص میدیم و اگر گاها ایرادی از روابط شما میگیریم دلیل بر این نمیشه که تمام مسائل رو باز کنیم و کاملا شما رو توجیح ، یکم اعتماد کنید و توجه به گفته ما برای هر دو مون بهتره . و اینکه خواهشا یادتون تو تمام بحث ها و اختلاف نظر ها و ... غرور یک مرد رو نشکونید ، غرور مرد همه چیز اونه که در مقابل شما احساسات رو دارید . در عوض ما مردها هم یک سری قول به شما میدیم و قطعا این صحبتها یک طرفه نیست ... ( قابل توجه آقایون ) راستش خیلی مثالها و گفته ها رو میشه باز کرد اما تایپیک طولانی بهتره نباشه ، اگر لازم بود مبحث رو باز ترش میکنم . ![]()
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام آقای سوشیانت
واقعا لذت بردم از تاپیکی که گذاشتین! خیلی عالیه که مردها ، مثل شما سعی کنند همینطوری به خانم ها بگن چرا مانع کارشون هستن! دوست دارم این و بگم البته می دونم که می دونید ما زن ها چقدر دوست داریم بیشتر از مسئولیتی که تو خونه داریم کار کنیم.ایده بدیم. ما زن ها دوست نداریم به جای مردمون کار کنیم ،دوست نداریم غرور مرد ها رو زیر سئوال ببریم.با بی پولیش می سازیم با خستگی هاش کنار میام و دم نمی زنیم.مرد مرد و زن یک زن! من مخالف کار زنها هستم به شدت، ولی در موارد نادر اتفاقا حتما باید باشن،مرد قلب تپنده جامعه ست و زن می تونه رگ های اون قلب باشه و فقط ایمان که می تونه اون به جریان بندازه. زن نورچشم مرد و مرد دو دست و دو پای زن من متاسفم از اینکه جامعه م و خوشحال نمی بینم !من متاسفم از اینکه مردهای جوان ما با لیسانس شون خدمتکار هستن،من شرمم می شه بگم چقدر بچه های ما دارن رنج می برن از بی مهری مادر!مهد کودک ما بازیچه ی دست ماست .من چقدر ناراحتم از اینکه شرم و حیا رو توی جامعه ام کم می بینم. من چقدر ناراحتم که زن دستش تو جیب مردش و نگاهش به مردم.نگاش مال مردش نیست . زن پر توقع نیست ولی یکی رنگ زن و تو جامعه من تغییر داده،زن مسلمون که اینطوری نیست. معلوم نیست کی دزدکی داره نگاه زن جامعه من و می خره،شما خبر دارین؟ |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۰:۱۴)آسمانه سجادی نوشته است: سلام آقای سوشیانت سلام مجدد . من متوجه نشدم ، با توجه به علامت تعجب های شما نتونستم برداشت موافقت شما رو از گفته ها داشته باشم . وقتی نگاه زن رو همسرش گرون نخره ... سوال قابل تاملی بود . |
|||
|
|
۱:۲۰, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۳ ۲۳:۲۵)soshiant نوشته است: سلام . به نظرم منطقی ترین ارسال این تاپیک بود. برادر گرامی، جناب سوشیانت واقعی ترین حرفهای ممکن رو زدن. فارغ از بحث و جدل. منتها چیزی که هست منطق ما آدم ها با هم فرق میکنه. ممکنه قلمرویی ک پدر من برای مادرم درست کرده با دیگران متفاوت باشه و این دید من رو ب زندگی تغییر میده. این بحث ها از یه حدی به بعدش بیهودست و فقط بین ما ها عناد ایجاد میکنه. امیدوارم هممون تو زندگی تصمیمی رو بگیریم ک به خواست خدا نزدیکتر باشه. البته خدا درمور همه یکسان قضاوت نمیکنه و خیلی چیز ها رو در نظر میگیره. از همه ی بچه هایی ک تو این تاپیک شرکت کردن. عذر میخوام ک ارسال هام رو پاک کردم. منو ببخشید.
|
|||
|
|
۱:۳۰, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
! این علامت از تعجب نیست .
من از احساسم حرف زدم و شگفت زده هستم در جهت بار معنایی مثبت. این سئوال و پرسیدم تا کاربران عزیز از دید خودشون جواب بدند نه شما. خیلی خوشحالم که شما به این موضوع اهمیت دادین ،باید این سئوال بتونه آدم ها رو به فکر بندازه. واقعا کی داره نگاه زن جامعه من و می خره؟ چرا زن به جیب همسرش،به جسم و روح گاها خسته همسرش نگاه نمی کنه و اسیر زرق و برق دیگرون می شه. چرا یک مرد نمی تونه نگاه زن و به خودش جلب کنه تا زن بیشتر درکش کنه؟ بعضی موقع ها دوست ندارم بگم در مورد یه واقعیتی تلخ ولی زن حساسه، البته من نمی دونم چند نفر( ولی شاید عده ای قلیل و شاید کثیر )گاهی خونه براشون مثله زندونه ،مردش مثل نگهبان اون زندونه،این مرد می تونه برادرش باشه می تونه پدرش باشه و یا ... و زن برای فرار از واقعیتی که توش گیر کرده کار می کنه،کار مثله یه مسکن براش می مونه تا آروم بشه،تا بهش بها داده بشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیینه رفتار (وظایف مردان و زنان) از منظر احادیث | netlog36 | 59 | 31,267 |
۲۱/خرداد/۹۶ ۹:۲۳ آخرین ارسال: SAHAR MOHSENI |
|
| جمله ای که زنان عاشقش هستند | mohsenmeamar | 22 | 9,644 |
۱۶/دی/۹۴ ۵:۵۸ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| واکنش مورد علاقه مردان موقع درد و دل کردن | FNS4565 | 2 | 1,526 |
۱۸/آذر/۹۴ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,533 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان | زینب خانوم | 71 | 28,987 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| """مردان مریخی ؛ زنان ونوسی """ | Aryha | 10 | 4,889 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۹:۱۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مردان خواهان چه رابطه ای هستند | moshavereh | 0 | 1,018 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۲۸ آخرین ارسال: moshavereh |
|