کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رادیو بیـــــــــــــداری ... ویژه برنامه محرم
۲۰:۵۲, ۱۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7_.jpg]
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا ابا عبدالله وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکُمْ مِنّی جَمیعاً سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ

امشبی را شه دین در حرمش مهمان است...عصر فردا بدنش زیر سم اسبان است ... مکن ای صبح طلوع...

خـــون جـای واژه بر لبش آورد و بعـد از آن ...
پیشــانی اش پر از عرق سرد و بعـد از آن ...
خــود را میان معرکه حس کرد و بعـد از آن ...
شـــاعــر بـریــد و تاب نیــاورد و بعــد از آن ...
در خلســه ای عمیق خودش بود و هیچ‌کس
شـــاعــر کنــــار دفتـــرش افتـــاد از نفــس...

سلام خدمت همه ی شما بزرگواران
ایام سوگواری آقا امام حسین (علیه السلام) رو تسلیت عرض میکنم

امیدوارم جمیعا از برکات این ماه فیض اکمل ببریم. باشد که ان شاءالله موجبات رشد معنوی خویش را فراهم کنیم و بی نصیب نمونیم از سفره مولای مهربانمان. با تلاش دوستان دومین برنامه رادیو بیداری (ویژه نامه محرم) رو خدمت شما خوبان تقدیم میکنیم.

[تصویر: logo_moharam.jpg]

پ.ن1: از برادران بزرگوار جناب Agha Sayyed ، آقای Bidel.s و خواهر ارجمندمون خانوم مصباح بابت کمک های مفیدشون قدردانی میکنیم

پ.ن2: یه تشکر دیگه هم داریم از تمامی عزیزانی که با پیشنهادها و انتقاداشون نسبت به کار اول ، مـا رو همراهی کردن. باز هم منتظر نظرات ارزشمند و سازنده تون هستیم

یا علی / التماس دعا

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، mahpare ، نورالسادات ، Mahdy2021 ، شهیدطیبه واعظی ، نرگس مهدوی ، یاســین ، السا ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهشاد ، حضرت عشق ، ساجد ، هادی... ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، ندا دهنده ، MAHDI59 ، hadi198160 ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، آسمانه سجادی ، مصباح ، Tolou ، sarallah ، Woodi2020 ، حفیظ ، MohammadMeraj ، میم.حسین.الف ، 135 ، حسن.س. ، أین المنتظر ، Hadith ، حسن عزتي ، Night_World ، عبدالرحمن ، یه بنده خدا ، حسنیه ، cena ، fiftynine ، عقیق ، مجتبی110 ، Admirer ، montazer ، yamin

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۰, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #11

سلام
خیلی عالی بود،ان شاء الله همیشه موفق باشید.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، فاطمه خانم ، شیدا ، یاســین ، حسن.س. ، حسن عزتي ، هادی... ، آفتاب ، السا ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهشاد ، Farzaneh ، yamin
۳:۲۸, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
واقعا خیلی خوب بود. درواقع میشه گفت عالی بود.
خدا به همه دست اندرکاران خیر دنیا و آخرت نصیب کند.
برای سلامتیشون 14صلوات علی النبی وآله هدیه میکنم.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، ساجد ، یاســین ، حسن.س. ، Mitsonary ، حسن عزتي ، هادی... ، آفتاب ، السا ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، نورالسادات ، مهشاد ، Farzaneh ، yamin
۹:۲۵, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام . از همه کسانی که زحمت کشیدن تشکر و قدر دانی میکنم ان شاءالله اجرهمه عزیزان با شاهزاده علی اکبر ع

راستی داشت یادم میرفت ، واقعا این بخش خبر فوق العاده بود ...WinkCoolBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، حسن.س. ، حسن عزتي ، شیدا ، آفتاب ، سید ابراهیم ، السا ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، هادی... ، نورالسادات ، مهشاد ، Farzaneh
۱:۱۳, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
از همه دوستان بابت نظراتشون ممنون، به هر حال هر چقدر انتقادات و پیشنهاداتتون رو بفرمایید ،دوستان رادیویی بیشتر میتونن نقاط ضعف رو رفع کنن و کیفیت کار رو بالا ببرن.

اگه دوستان راجع به سخنرانی های اتی نظری دارن یا شخص خاصی رو که دسترسی بهشون سخت هم نباشه ،مد نظر دارن بفرمایند

فایل صوتی هم میتونید بفرستید اون دوستانی که میخواستن بفرستن اما .... ان شاالله برای برنامه های بعدی بیشتر همکاری کنندSmile

خلاصه هر چی به ذهن دوستان میرسه ما خریداریم

شعر جالب
سخنرانی جالب
تاپیک جالبی پیدا کردین
.
.
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، شیدا ، فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، هادی... ، السا ، نورالسادات ، مهشاد ، Farzaneh
۱۷:۱۱, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #15

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علی الحسین و علی علیّ بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

سلام علیکم

امروز توفیق شد دومین برنامه رادیو بیداری رو بشنوم.
واقعاً زحمت بزرگواران در این مجموعه نمایان و صدالبته ستودنی است و خدا می داند که چنین کاری که حاصل عزم و اراده و حرکت جمعی عده ای جوان عاشق و ولایی است چه برکاتی دارد و چه آثاری بهمراه خواهد داشت ان شاءالله

حقیر به نوبه خود و با زبان قاصرم از تک تک بزرگواران که به هر نحوی در تولید این اثر ماندگار سهیم بودند از صمیم قلبم تشکر و قدردانی می کنم و آرزوی بهترین ها رو براتون دارم.

ـــ و اما بعد!!!

چه کنیم دیگه تشکر بدون انتقاد اصلاً نمی چسبه!

* انصافاً میکس بسیار خوب از آب دراومده! که بازم تشکر می کنم.
* جناب آقای شعبانی(آقامحمدمعراج عزیز) هم بخوبی عهده دار اجرای برنامه هستند. خداوند بر توفیقاتشان بیفزاید ان شاءالله

* بخش اخبار تالار:
خوب بود! فقط نکته ای که به ذهنم می رسه اینکه:
احساس کردم که مجری محترم صرفاً همه تلاشش اینه که متن رو بدون اشتباه بخونه که البته بخوبی از عهده اش براومده اما : «یکنواخت» خوندن جملات بدون فراز و فرود٬ نتیجه ای است که از کار دراومده.
شاید دلیلش هم این باشه که بعضی وقتا انسان «جو» گیر می شه و تکلم عادی خودشو فراموش می کنه! و از قالب خودش میاد بیرون و چیزی می شه که تا حالا تجربه ای ازش نداشته اونوقت شروع می کنه به صحبت و نتیجه اش بدجوری توی ذوق شنونده «گیری» مثل حقیر می زنه!
پیشنهادم اینه که زیاد روی محاوره خوانی متون کار بشه! تا عادی سازی اتفاق بیفته و به اصطلاح گوینده سوار بر متن شده و هنگام بیان٬ آنچه اقتضای کلام است را بگوید و... که داره خیلی تخصصی می شه خودمم دیگه سردرنمی آرم! ببخشید!!!

* مصاحبه:
چیزی حدود ۱۵ دقیقه به طول انجامید. کماکان مخالف «نحوه» تهیه و پخش این قسمت هستم! و بدین وسیله هم اعتراض خودم را اعلام می نمایم! متشکرم

* معرفی تاپیک های تالار:
خیلی خیلی خیلی خیلی... متشکرم واقعاً خوب بود!

* بخش کوفیان
خیلی غریب بود! ای کاش بیشتر براش وقت میذاشتید و یه لوگویی چیزی...

* نمایش رادیویی:
دیدین گفتم خوب می شه! البته...
خُب طبیعیه که هنوز جای کار داره! ولی ان شاءالله خوبتر می شه
توصیه می شود! نمایش های رادیویی موجود را بیشتر بشنوند و الگوگیری کنند ان شاءالله مؤثر خواهد بود.

* تقطیع کلام حضرت امام خامنه ای مدظله با مداحی
ایده بدی نیست اما به شرطی که از تعداد مداحی ها قدری کاسته می شد تا حس و حال موجود در کلام حضرت آقا در برخی موارد «شهید» نمی شد.

* یه نکته آخری که همه اینا رو به بهانه همین نوشتم (خواهش می کنم با دقت فراوان بخوانید و حتماً اگر صلاح می دانید و صدالبته قابل٬ نظر بدهید)

حتماً و قطعاً هدف گذاری اولین اقدام تهیه کنندگان رادیو بیداری است و همه این تلاشها هم حول آن انجام می شود.

حقیر به عنوان یک شنونده٬ از ماحصل کار شما پی به اهدافتان خواهم برد که این گاهی خودآگاه و مستقیم و گاهی ناخودآگاه و غیرمستقیم رخ می دهد و دقیقاً همین موضوع٬ معیار سنجش موفقیت کارهای اینچنینی است.

حقیر احساسم اینه که باید آنچه در این مجموعه برنامه رخ می دهد چیزی باشد متفاوت از هر آنچیزی که تاکنون بوده و صدالبته پیروی از قالب ها و برخی کلیشه ها ــ هم اجتناب ناپذیر است و هم توصیه می شود.

اما سرسختانه دوست دارم عرض کنم که رادیو بیداری باید در حد و اندازه سابقه خواستگاهش ظاهر شود و دچار همان رویه های غلطی نشود که امروزه حرکتهای فرهنگی اینچنینی دچارش هستند!

قصدم شعار دادن و حرفهای گنده زدن نیست. خواهش می کنم دقت کنید!

اگر بخواهم قدری ملموس تر و عینی تر بیان کنم٬ موردی که شاید بیش از هرچیز حقیر رو متوجه خود کرد این بود که:
در حدود یک ساعت و نیم برنامه بسته شده بود و گلچینی از انواع و اقسام خوراک ها بود ولی دریغ از نوای روح بخش کلام ربانی حضرت احدیت٬ قرآن کریم. خدا می داند که در این قسمت حرفهای بسیاری دارم و فقط به این دلیل کم گویی می کنم که خدای ناکرده نتیجه معکوس حاصل نشود.

حقیر و امثال حقیر٬ اگر مشتاق نمایش رادیویی باشیم که قبل از شما و بهتر از شما هستند کسانی که دارند تولید می کنند و...
اگر مشتاق شنیدن مداحی باشیم که انواع و اقسام سایت های حضرات مادحین گرامی به بهترین کیفیت ها در اختیارمان می گذارند
اگر...

ما مشتاق رادیو بیداری هستیم چون خواستگاه آن «تالار بیداری اندیشه» است و شاید همین امر باعث می شه که توقعمان بیش از اندازه به نظر برسد. و حق هم همین است.

فلذا بزرگواران اگر قدم در این راه گذاردید بدانید که شنونده های شما خیلی خیلی پرتوقعند و این پرتوقعی رو هم خود شما ایجاد کردید!

دوست داریم مبلّغ بهترین ها به بهترین شیوه ها باشید. دوست داریم وقتی پیچ رادیو بیداری شما را می چرخانیم بیدارمان کنید. زنگار دلمان را به مرهم قرآن و عترت بزدایید. همانگونه که صفحات گوناگون تالار با دلمان چنین می کند.
دوست داریم وقتی بسم الله امام رحمة الله علیه را می شنویم همان لحظه مطمئن باشیم که قرار است تفاوت را احساس کنیم!
و این شدنی است...
پس ما منتظریم که این بالقوه ای که بالفعلش کردید را به کمال برسانید ان شاءالله
و در این مسیر بی شک ادعیه زاکیه حضرت ولی عصر ارواحنافداه شامل حالتان بوده و خواهد بود. شک ندارم و ندارید!

و...

جسارت این کمترین را به بزرگواری خویش ببخشایید و امیدوارم خداوند بر این کلام و بر این اقدام برکات خود را نازل فرماید ان شاءالله

کمافی السابق خاک پای نوکران حضرت سیدالشهداء سلام الله علیه هستم دربست!
التماس دعا
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، یاســین ، Bidel.s ، MohammadMeraj ، شیدا ، mahdy30na ، سید ابراهیم ، نورالسادات ، مجید املشی ، ساجد ، هادی... ، السا ، Farzaneh
۲:۳۰, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
واقعا جای تقدیر تشکر داره از تمام عزیزانی که زحمت کشیده اند اجرتون با ابا عبد الله الحسین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، یاســین ، السا ، آفتاب ، شیدا ، هادی... ، Farzaneh
۲:۴۱, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۵/آبان/۹۳ ۱:۱۳)یاســین نوشته است:  اگه دوستان راجع به سخنرانی های اتی نظری دارن یا شخص خاصی رو که دسترسی بهشون سخت هم نباشه ،مد نظر دارن بفرمایند

.
.

خانم یاسین اینهمه گفتیم سخنرانی چیزه...Confused

دنبال شخص میگردین؟؟؟

آحه چراااا؟؟؟Big Grin

تی وی از صبح تااا شب سخنرانوووو پخش میکنهDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آفتاب ، شیدا
۳:۱۸, ۱۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۳:۱۹ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۹/آبان/۹۳ ۲:۴۱)mahpare نوشته است:  خانم یاسین اینهمه گفتیم سخنرانی چیزه...Confused

آحه چراااا؟؟؟Big Grin

خوب سخنرانی فلسفه رو تبیین میکند.
چرایی رو تبیین میکند.
تا ندونیم که چرا بصیرت لازم هست یعنی پایه اعتقادی نداریم. یعنی باقی اجزا بودنشون بی خود هست.
اتفاقا من این برنامه رو به کسی دادم گفت فقط سخنرانی پخش کنید و بدین بیرونBeard
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آفتاب ، شیدا ، Farzaneh
۱۰:۰۱, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۹/آبان/۹۳ ۲:۴۱)mahpare نوشته است:  خانم یاسین اینهمه گفتیم سخنرانی چیزه...Confused

دنبال شخص میگردین؟؟؟

آحه چراااا؟؟؟Big Grin

سلام
من متوجه منظورتون نشدمSmile
اما منظورم من این بود که فکر کنم خیلی فشرده گفتم
اگه شخصی رو دوست دارین که میشه باهاش مصاحبه کرد بفرمایین
و
مثلا فکر کنید شما یه سخنرانی راجع به ایام فاطمیه یا 22 بهمن یا تولدها .... هر مناسبتی شنیدید که براتون قابل تامل و جالب بوه ،میتونید لینکش رو بدید که ما ازش استفاده کنیم در اون مناسبت.

حالا شما بفرمایین منظورتون چی بودAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، شیدا
۱۱:۴۹, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام

من هم دانلود کردم ولی هنوز گوش ندادم

به زودی نظرمو میگم.
ممنون از همگی

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آفتاب ، شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]