|
واسطه گری برای امر خیر
|
|
۷:۲۴, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان گلم!
اون قدیم ندیما پیرزن و پیرمردای فامیل دختر خوب رو به پسر خوب معرفی میکردن و ازدواجی سر میگرفت. اما امروزه دخترها و پسرهای خوب باید خودشون دوره بیفتن یه مورد خوب پیدا کنن که باهاش برن سر یه خونه. میخوایم با هم بررسی کنیم که چرا اینجوری شد؟ چرا واسطه گری برای ازدواج کم شد؟ خود شما حاضرین واسطه باشین و یکیو به یکی معرفی کنین؟ یا همچین که خر خودتون از پل رد شد و بچه هاتون هم به سر و سامون رسیدن، دیگه بی خیال مجردای دیگه میشین؟ چند تا مورد خوب تا فامیلاتون دارین که منتظر یه معرفین؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۳, ۲۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۱۸:۱۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
من و همسرم از همین طریق باهم اشنا شدیم لذا کار خوبیه ![]() خودم خیلی دوست دارم این کارو بکنم اما یکم سخته چون اون مشکلاتی که دوستان میگن پیش میاد. یبار خواستم دوستمو با همکار همسرم اشنا کنم خلاصه بعد از مراسم خاستگاری ،از خانواده پسر خبری نشد خوب منم چون خانوم هستم از دل دوستم خبر داشتم دیگه.اره یا نه اش مهم نیست ،مهم اینه که ادم از بلاتکلیفی دربیاد.اینجا به اقایون یه نصیحتی کنم که لطفا اگرم قراره مثلا یه هفته فکر کنید،خیلی مودبانه زنگ بزنید یا حتی به معرف بگید که به خانواده دختر بگه اینا میخوان یه هفته فکر کنن.بعضیا که جوابشون منفیه که اصلا زنگ نمیزننوخانواده عروس دو هفته باید بگذره بعد حدس بزنن جوابشون منفیه.خلاصه نکنید اینکارا رو. خلاصه این همکار شوهر ما بعد از پیگیری بی وقفه من از طریق همسرم با یه بهانه من دراوردی جواب منفی دادن. یعنی اصلا یه وضعی شده بود که من پشیمون شدم و دعا میکردم وصلتی سر نگیره ![]() الحمدالله دوست ما که ازدواج کرد اما خانواده ها دختر خوبم بهشون معرفی میکنی هزارتا ادا در میارن.ببخشید البته. |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یاسین جان ...جانا سخن از زبان ما می گویی
![]() دقیقا یکی از مشکلات واسطه شدن همینه که آقایون وخانواده هاشون زیادی اعتماد به نفس دارن وچیزی به اسم احترام به خانواده دختر رو بلد نیستن..یعنی اگه اون واسطه آشنای دو طرف باشه وپسره جوابش رد باشه واسطه بنده خدا کلی خودش حرص می خوره ..واسه همین خواهشا آقایون اینو مد نظر داشته باشن همیشه واسه جواب بعله گرفتن که نباید زنگ زد به خدا من یه جایی هستم هر روز با دخترای مجرد سروکار دارم یعنی روزی نیست که این بندگان خدا ننالن که یه خواستگار خوب داشتن طرف هم تو جلسه کلی چراغ سبز نشون این دختر داده بعدم رفته ودیگه پیداش نشده انگار نه انگار!!!من یادمه یکی از بچه 3ماه از خواستگاریش گذشته بود ولی هنوز منتظر بود ![]() خلاصه اینو بدونید خانواده دختر حق داره از بلاتکلیفی دربیاد...انقدر خود خواه نباشید |
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۳ ۱۸:۰۸)رکن الهدی نوشته است: خلاصه اینو بدونید خانواده دختر حق داره از بلاتکلیفی دربیاد...انقدر خود خواه نباشید خیییییییییییییییییییلی موافقم یکی از دوستان من ، آقا پسر و خانوادش سه جلسه اومده بودن مراسم خواسگاری و حسابی هم دوست من پسندیده بود و .... خلاصه همه حرفاشونم زده بودن ؛ اما نمیدونم چرا بعد از جلسه سوم دیگه خبری ازشون نشد ؛ حتی خبر منتفی بودن رو هم ندادن حتی خودم منم منتظر بودم تا چند هفته و پیگیری میکردم ، اما خبری نشد که نشد
|
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
وای چه بد از اونی که من فکر میکردم شایع تره.تازه خدمت اقایون عارض بشم که جدا از اینکه نپسندیدید باید زنگ بزنید و از پذیرایی میزبان تشکر هم بکنید.
اما اون جلسه ای که پسره تو مراسم چراغ سبز نشون داده بعد رفته خبری نشده،بدانید که پای مادر شوهر در میان بوده ![]() واقعا این کار حق الناسه،الکی خانواده دختر رو سرکار میزارن. |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یعنی از شایع یه چیزی اونورتره!!!دوستم می گفت پسره تو جلسه جلو همه گفته من به شما قول می دم همه تلاشم رو برای خوشبختی شما انجام بدم وامیدوارم شمام قبول کنید بعد رفتن و دیگه پیداشون نشده
دوستم می گفت یعنی همین جوری موندم برای چی جلوی همه اون حرفو زد وبعد رفت پی کارش![]() تازه مصیبت بعدی اینجاس که خانواده دختر اگر با واسطه رو دروایسی داشته باشن روشون نمی شه پی گیری کنن هیچی دگی تا یه ماه بگذره اون دختر بیچاره کلی حرص می خوره... بعد من یدفه پی گیری کردم واسه یه خواستگاری رو دیدم جواب آقا پسر منفیه بهش گفتم به مادرتون بگید تماس بگیرن و خانواده دختر رو مطلع کنن پسره می گفت زشته بفهمن جواب ما منفیه من گفتم زشت اینه که دختر مردم رو معطل بزاری تازه آبروی اون واسطه بنده خدارم می بری ...آدم هزار تا دلیل می تونه بیاره که نه بی احترامی باشه نه شان دختر بیاد پایین در عین حال به اونا بفهمونه که منتظر نباشن...آقا یه خاطره هم از خودم بگم واسه یه خواستگاری که برام اومده بود بنا به دلایلی قرار بود ما زنگ بزنیم و خودمون جواب بدیم یعنی جواب اونا رو می دونستیم که اوکی هست هیچی دیگه من بدجنسیم گل کرد می خواستم به مامانم بگم جوابم که منفیه بزار چند روز تو انتظار بمونن یخورده براشون تجربه شه ولی از اونجا که طاقت مامانه من اندازه گنجیشکه نزاشت به دو روز بکشه سریع زنگید انقدر عذرخواهی کرد انقدر پسرشون رو تحویل گرفت که من کلی حرصم در اومد یعنی کم مونده یود بگه ایراد از دختره ماست پسره شما که تاج سره
|
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
چه تجربه های باحالی...
البته پسرا هم راست میگن. زشته که زنگ بزنن و بگن پسر ما دختر شما رو نپسندید. جدا برخورنده است. بهترین کار اینه که اگه نپسندیدن یه کاری کنن دختر بگه نه. مثلا بگه من که عصبانی میشم بشقاب میشکنم. یا مثلا بگه ما خانواده مون پسرین و زیاد از دختر خوششون نمیاد. یا من بچه ننه ام. یا من خسیسم. بلاخره پسرای محترم! یه کاری کنین اونا بگن نه. اما اینا واسه من نون نمیشه. واسطه از اسمش معلومه... ضامن نیست که... واسطه است. تا حالا براتون پیش نیومده تو اتوبوس یا تو مهمونی یکی بیاد جلو و ازتون سوالات اولیه رو بپرسه؟ مگه از اون چقدر شناخت دارین که در موردش تحقیق میکنین و بررسیش میکنین؟ حالا اونی که واسطه معرفی میکنه حتما باید تضمینی باشه؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بهترین حرف اینه
بعد از کلی تغریف از دختر مردم میگن که پسرمون با دختر شما تفاهم نداشت(البته اگه باهم حرف زده باشن) یا به معرف بگن اطلاع بده یا بگن قسمت نبود،ان شالله که هر کدوم قسمت خودشون رو پیدا کنن. به هر حال زنگ هم نزنن خانواده دختر ناراحت میشن. به نظر من نهایت بی ادبیه(البته واقعا ببخشید) |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ببینید اگه دخترم بخواد بگه نع باید اونا زنگ بزنن ولی در خیلی از موارد پسر وقتی میره خونه و مشورت می گیره جوابش منفی می شه در هر حالت باید زنگ بزنن. وحرفهایی مثله یاسن جون رو بگن...والا من خودم خیلی پیش اومده تو مکان عمومی ازم خواستگاری شه اما به اونایی توجه کردم که مثلا طرف مادره پسره یا خواهرش یا نهایتا خاله و عمه اس ولی اونایی که میان دخترا رو می بینن شماره هاشونو جمع می کنن شانسی می دن به یکی رو خیلی قبول ندارم درسته واسطه چیزی رو تضمین نمی کنه اما به هر حال یه ملاحظاتی رو داره ..من از اینا که یه دفتر دارن پر از شماره دختره بعد مادر پسر یه7-8تایی ازشون شماره می گیره خیلی خوشم نمیاد...هرچند خیلی از دخترام اینجوری ازدواج کردن
|
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوستان باز تاپیکو دارید میترکونیدا
![]() بحث یه چی دیگه بودا... ![]() معرفی که خیلی خوبه ولی مثلا من اگه بیام دوستمو مثلا به همکارم معرفی کنم خودمم مجرد باشم صورت خوشی نداره ![]() ولی درکل خیلی کار خوبیه..من اگه بخوام اینکارو انجام بدم غیرمستقیم انجام میدم مثلا میخوام دوستمو به داداشم معرفی کنم یه روز کاملا اتفاقی اینارو رودررو میکنم
|
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۲۲:۲۰ توسط السا.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:والا من خودم خیلی پیش اومده تو مکان عمومی ازم خواستگاری شه اما به اونایی توجه کردم که مثلا طرف مادره پسره یا خواهرش یا نهایتا خاله و عمه اس ولی اونایی که میان دخترا رو می بینن شماره هاشونو جمع می کنن شانسی می دن به یکی رو خیلی قبول ندارم نقل قول:تا حالا براتون پیش نیومده تو اتوبوس یا تو مهمونی یکی بیاد جلو و ازتون سوالات اولیه رو بپرسه؟مگه دارن کالا می خرن ک از ظاهرش انتخابش می کنن! ![]() جوابم ب همه شون منفی بوده :| ی چیزی بگم دقیقا مشکل اینجاست ک وقتی واسطه میخواد معرفی می کنه، توی لیست معرفیش میگه : چهره خوب داره یا نداره خونه داره یا نداره ماشین داره یا نداره تحصیلات فلان داره یا نداره بابای پولدار داره یا نداره .... اصلا دقت کردین وقتی کسی ازدواج می کنه اولین چیزهایی ک ازش میپرسیم اینه : خب شغلش چیه؟ خونه و ماشینش چیه ؟ کسی از عقیده طرفش، طرز فکرش، فعالیت هاش و ... نمیپرسه و نمیگه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

دوستم می گفت یعنی همین جوری موندم برای چی جلوی همه اون حرفو زد وبعد رفت پی کارش
من گفتم زشت اینه که دختر مردم رو معطل بزاری تازه آبروی اون واسطه بنده خدارم می بری ...آدم هزار تا دلیل می تونه بیاره که نه بی احترامی باشه نه شان دختر بیاد پایین در عین حال به اونا بفهمونه که منتظر نباشن...