کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیدایش اولین ها در ایران
۱۰:۰۳, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #1

پیدایش اولینها در ایران
اولین سازمان حقوق بشر
اولین سيستم اگو يا فاضلاب را جهت تخليه آب شهري به بيرون
اولین مردماني كه اسب را به جهان هديه كردند
اولين مردماني كه چتر را اختراع كردند
اولين مردماني كه حيوانات خانگي را تربيت كردند
اولين مردماني كه مس را كشف كردند
اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند
اولين مردماني كه ذوب فلزات را در شهر سيلك در اطراف كاشان آغاز كردند
اولين مردماني كه كشاورزي را جهت كاشت و برداشت كشف كردند
اولين مردماني كه نخ را كشف كردند و موفق به ريسيدن آن شدند
اولين مردماني كه سکه را در جهان ضرب كردند
اولين مردماني كه عطر را براي خوشبو شدن بدن ساختند
اولين مردماني كه كشتي يا زورق را ساختند به فرمان يكي از پادشاهان زن ايراني بوده است
اولين ارتش سواره در دنيا با 115 سرباز توسط سام ايراني اختراع شد
اولين مردماني كه حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پيش در جنوب ايران
اولين مردماني كه شيشه را كشف كردند
اولين مردماني كه مقياس سنجش اجسام را كشف كردند
اولين بار كلمه شاهراه از راهي كه كوروش بين سارد پايتخت كارون و پاسارگاد احداث كرد گرفته شده است
اولين سيستم استخدام دولتي به صورت لشگري و كشوري به مدت 40 سال خدمت و سپس بازنشستگي و گرفتن مستمري دائم را كوروش كبير در ايران پايه گذاري كرد
اولين بارداريوش در هر سال براي ساخت كاخ به كارگران بيش از نيم ميليون طلا مزد مي‌داده است كه به گفته مورخان گران ترين كاخ دنيا محسوب ميشده است . اين در حالي است كه در همان زمان در مصر كارگران به بيگاري مشغول بوده اند بدون پرداخت مزد كه با شلاق همراه بوده است.
اولین کبوتر نامه بر در ایران بکار برده شد
اولین چشم مصنوعی در شهر سوخته با 70 قرن قدمت
اولین جراحی مغز در شهر سوخته با 70 قرن قدمت در سیستان
اولین کت وشلوار (کت تا زانو بوده با شلوار)که اکنون در سیستان و بلوچستان نمونه هایی هست
واکنون در جهان آخرین هستیم ودوستان این مطلب به این معنا نیست که بنشینیم و بگوییم ما که بودیم و چه شدیم صرفا به این منظور منظوره که قدری به آینده بنگریم و همت کنیم جاه وجلال گذشته را پیدا کنیم...
با تشکر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، soheyl68 ، Kol ، A L I ، دل خسته ، Mohammad Trust ، پارمیس ، آسمانه سجادی ، Bamdaad ، فدايي ولايت ، راه آسمان ، soora

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۱۲, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
همون گفته هاتون زیادی تخیلی فک کنم شمام تحت تاثیر همون رسانه ایدBig Grin
۱۸:۲۲, ۱۸/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۲۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۵۱)namekarbary نوشته است:  نمی دونم این موضوع چه ارتباطی به بحث ما داره.
ربطش این هست که کشورهای غارت گر غربی دارند با استعمار کشورهایی مثل کشور ما رشد می کنند و کمک کردن به اون ها باعث افزایش فیدبک مثبت شون میشه ، لذا برای این میگم که کمک کردن به کشورهای استعمارگر که اکثر کشورهای غربی از اون دسته هستند ، نوعی خیانت به بشریت هست.
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۵۱)namekarbary نوشته است:  ما توی نظام سیاسی ایران گرفتار دور معیوب هستیم. مردم حکومتی رو انتخاب می کنن که مردم رو به وسیله رسانه کنترل می کنه و رسانه مردم رو مجددا به سمت اهداف حکومت سوق می ده. البته این رو در کشورهای غربی هم داریم، ولی نه به این شدت. چون رسانه و ثروت کاملا در اختیار نظام سیاسیه. کاملا به حکومت مربوطه، چرا مربوطش نکنیم؟
بیش از 70-80 درصد رسانه دست دشمنان نظام هست ، اتفاقا یک دلیل افت کشور در این سال ها و کاهش رشد کشور همین القائات منفی رسانه های غربی بودهبعد هم شما در صحبت هات به نوعی انسان رو فاقد قدرت اختیار فرض کردی،مثال زیاد آوردم برای این موضوع ، اما ظاهرا شما اون ها رو نادیده می گیری ، مثلا امیرکبیر تحت تاثیر حکومت زمانه به اون مقام رسید؟
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۵۱)namekarbary نوشته است:  تو برنامه بلند مدتمه.
خیلی مبهمه ، لطفا بازش کن .ببین من باز هم مثال می زنم برای انتقال بهتر مفهومشما فرض کن در یک محل هستی که یک خانواده قلدر و پولدار اونجا هستند ، چند تا خانواده ضعیف و شما ، اون خانواده پولدار داره با بیگاری کشیدن از اون خانواده های ضعیف تر که محتاج درآمد بخور و نمیرش هستند ، اون خانواده پولدار رو هر روز پولدار تر و پولدار تر می کنند و اون ضعفا هم هر روز به نسبت ضعیف تر و ضعیف تر.حالا کدوم یکی به نفع بشریت هست؟
  • شما که هوشت خوبه بری بشی کارمند اون خانواده پولدار (و انگل) و کمکش کنی بهتر رشد کنه در امور داخلیش که در نهایت باعث تسریع رشدش میشه؟
  • بری به جای این کار ، سعی کنی سطح علمی و سواد فرهنگی اون خانواده های ضعیف رو بالاتر ببری و سعی کنی با اتحاد اون ها و پیشرفت هرچند کم اون ها نسبت جزء (خانواده پولدار) به کل (خانواده های فقیر) رو کاهش بدی و به تعادل نزدیکترش کنی؟
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۵۱)namekarbary نوشته است:  خیر، من نگفتم هیچ دینی ندارم. عرض کردم دینم رو جایی ادا می کنم که مفید باشه و انرژیم تهدیر نره. شما هیچ وقت ویندوزو رو ماشین حساب نصب نمی کنید. (در مثل مناقشه نیست.) عرض کردم تا مردم نخوان شرایط رو برای خودشون تغییر بدن کاری نمی شه کرد.
خوب من هم به همین دلیل تحصیلاتم رو در الکترونیک که بیش تر از کارشناسی مورد نیاز کشورم نبود رو رها کردم و سعی کردم به حوزه های با پتانسیل درآمد زایی و ارز آوری بپردازم.
شما اگر پدرت خدای نکرده در حال مرگ باشه و بیماری قلبی داشته باشه می گی من که نمی تونم بهش گوشت بدم پس بی خیال ، خوب چرا گوشت بدی ، بهش چیزی که لازم داره رو بده.
مطمئن باش مردم می خوان ، و شما هم از خود همون مردم هستی که اگر شما هم بخوای به این جرکت کمک کردی.
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۵۱)namekarbary نوشته است:  این دانشمندا چه ربطی به بحث ما دارن؟ شما در هر جایی به مردم خدمت کنید امکان سوء استفاده حکومت هست. ایران یا آمریکا فرقی نمی کنه. ضمن این که خدمات علمی رو نمی شه چندان در انحصار گرفت.
اگر انحصاری نیست پس چرا دانشمندای ما رو ترور می کنند؟
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۵۱)namekarbary نوشته است:  من هم وطنپرست نیستم و نظرم اینه که دینی که انسان به مردم کشور خودش داره به دینی که نسبت به کشورهای دیگه داره (که انار پذیر نیست)، ارجح نیست.
این حرف اشتبا است ، چون شما مثلا با نفت عربستان سعوی که به اینجا نرسیدی ، با نفت مردم ایران به اینجا رسیدی ، مردم عربستان که برای رشدت از خودگذشتگی نکردند ، مردم ایران کردند ، پس دین به وطن همیشه هست ، لطفا همین جوری انکارش نکن!
بعله اگر ان شاءالله حکومت جهانی صالحی برقرار شد ، همه مردم دنیا از دار و ندار هم بهره بردند ، دینشون به هم مساوی میشه ، اما مطمئنا در حال حاضر دین شما به مردم ایران خیلی بیشتر از مردم دیگر کشورهاست.همون طور که وقتی مادربزرگ خودت بهت نیاز داره شما وظیفه نداری بری مادربزرگ کسی که تا به حال نمیشناختیش رو مورد توجه کنی و مادربزرگ خودت رو بهش کم توجهی کنی.
(۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۵۱)namekarbary نوشته است:  حالا دوباره روی این سوال فکر کنین. چرا این حجم از نخبه ها از کشور فرار می کنن؟
راهنمایی: جوابش ربطی به شکم و زیرشکم نداره!

به دلیل موارد فوق الذکر ، و این که بعضی هاشون مثل پسر عمه ی خودم سر چشم و هم چشمی و این که پسر مو رفته خارجه درس موخونه به زور فرستاده شدند!
مورد هوش رو بگذار توی پست های بعدیم می گم جوابش رو خانمم کارم داره.

خوب برگشتم
اما ضریب هوشی
اول این که چرا ضریب هوشی کشور ها مهم هست؟
دوم این که مگر ضریب هوشی ارثی هست؟
سوم این که اگر مهاجرت نخبه ها آسیب می زنه به ضریب هوشی و ضریب هوشی این قدر در رشد کشور مهمه، پس آیا این کار خیانت به کشور نیست؟
چهارم این که زمانی که ایران ی اعراب قطب دنیا بودند ، و نخبه ها مهاجرت می کردند به بغداد ، چرا الآن این قدر بغداد جای درب و داغونی شده؟مگر ضریب هوشی نیست که عامل اصلی پیشرفته؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۴۸, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #33

(۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۲۲)دل خسته نوشته است:  ربطش این هست که کشورهای غارت گر غربی دارند با استعمار کشورهایی مثل کشور ما رشد می کنند و کمک کردن به اون ها باعث افزایش فیدبک مثبت شون میشه ، لذا برای این میگم که کمک کردن به کشورهای استعمارگر که اکثر کشورهای غربی از اون دسته هستند ، نوعی خیانت به بشریت هست.بیش از 70-80 درصد رسانه دست دشمنان نظام هست ، اتفاقا یک دلیل افت کشور در این سال ها و کاهش رشد کشور همین القائات منفی رسانه های غربی بودهبعد هم شما در صحبت هات به نوعی انسان رو فاقد قدرت اختیار فرض کردی،مثال زیاد آوردم برای این موضوع ، اما ظاهرا شما اون ها رو نادیده می گیری ، مثلا امیرکبیر تحت تاثیر حکومت زمانه به اون مقام رسید؟
خب، اولا ایران کشور استعماری نیست.
ثانیا بر اساس چه آماری 70-80 درصد رسانه ها در اختیار نظام نیست؟
ثالثا، امیرکبیر استثنا هست. اصلا از این جهت مشهور شده که استثناست. ما با استثناها کار نداریم.
(۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۲۲)دل خسته نوشته است:  خیلی مبهمه ، لطفا بازش کن .ببین من باز هم مثال می زنم برای انتقال بهتر مفهومشما فرض کن در یک محل هستی که یک خانواده قلدر و پولدار اونجا هستند ، چند تا خانواده ضعیف و شما ، اون خانواده پولدار داره با بیگاری کشیدن از اون خانواده های ضعیف تر که محتاج درآمد بخور و نمیرش هستند ، اون خانواده پولدار رو هر روز پولدار تر و پولدار تر می کنند و اون ضعفا هم هر روز به نسبت ضعیف تر و ضعیف تر.حالا کدوم یکی به نفع بشریت هست؟
    کشورها مثل خانواده نیستن. در همه جای دنیا خانواده های ضعیف و قوی وجود داره. ضمن این که به خانواده ی فقیر در صورتی که امکان کسب ثروت داره و از امکانش استفاده نمی کنه کمک کردن بی معنی هست.
    تولید ثروت در کشورهای توسعه یافته و کمک به کشورهای در حال توسعه.
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۲۲)دل خسته نوشته است:  
  • شما که هوشت خوبه بری بشی کارمند اون خانواده پولدار (و انگل) و کمکش کنی بهتر رشد کنه در امور داخلیش که در نهایت باعث تسریع رشدش میشه؟
  • بری به جای این کار ، سعی کنی سطح علمی و سواد فرهنگی اون خانواده های ضعیف رو بالاتر ببری و سعی کنی با اتحاد اون ها و پیشرفت هرچند کم اون ها نسبت جزء (خانواده پولدار) به کل (خانواده های فقیر) رو کاهش بدی و به تعادل نزدیکترش کنی؟
  • خوب من هم به همین دلیل تحصیلاتم رو در الکترونیک که بیش تر از کارشناسی مورد نیاز کشورم نبود رو رها کردم و سعی کردم به حوزه های با پتانسیل درآمد زایی و ارز آوری بپردازم.
    شما اگر پدرت خدای نکرده در حال مرگ باشه و بیماری قلبی داشته باشه می گی من که نمی تونم بهش گوشت بدم پس بی خیال ، خوب چرا گوشت بدی ، بهش چیزی که لازم داره رو بده.
    مطمئن باش مردم می خوان ، و شما هم از خود همون مردم هستی که اگر شما هم بخوای به این جرکت کمک کردی.
    اگر انحصاری نیست پس چرا دانشمندای ما رو ترور می کنند؟
    خوب چون نمی شه به انحصار در آورد به ترور رو میارن.
    این مثال هم صحیح نیست. هر کس در زمینه ای می تونه فعالیت کنه.
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۲۲)دل خسته نوشته است:  این حرف اشتبا است ، چون شما مثلا با نفت عربستان سعوی که به اینجا نرسیدی ، با نفت مردم ایران به اینجا رسیدی ، مردم عربستان که برای رشدت از خودگذشتگی نکردند ، مردم ایران کردند ، پس دین به وطن همیشه هست ، لطفا همین جوری انکارش نکن!
    بعله اگر ان شاءالله حکومت جهانی صالحی برقرار شد ، همه مردم دنیا از دار و ندار هم بهره بردند ، دینشون به هم مساوی میشه ، اما مطمئنا در حال حاضر دین شما به مردم ایران خیلی بیشتر از مردم دیگر کشورهاست.همون طور که وقتی مادربزرگ خودت بهت نیاز داره شما وظیفه نداری بری مادربزرگ کسی که تا به حال نمیشناختیش رو مورد توجه کنی و مادربزرگ خودت رو بهش کم توجهی کنی.

به دلیل موارد فوق الذکر ، و این که بعضی هاشون مثل پسر عمه ی خودم سر چشم و هم چشمی و این که پسر مو رفته خارجه درس موخونه به زور فرستاده شدند!
    مورد هوش رو بگذار توی پست های بعدیم می گم جوابش رو خانمم کارم داره.

این حرف اشتباه نیست. اما همه جا موضوعیت نداره. به دنبال مثالهای بعید نگردین.
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۲۲)دل خسته نوشته است:  خوب برگشتم
    اما ضریب هوشی
    اول این که چرا ضریب هوشی کشور ها مهم هست؟
    دوم این که مگر ضریب هوشی ارثی هست؟
    سوم این که اگر مهاجرت نخبه ها آسیب می زنه به ضریب هوشی و ضریب هوشی این قدر در رشد کشور مهمه، پس آیا این کار خیانت به کشور نیست؟
    چهارم این که زمانی که ایران ی اعراب قطب دنیا بودند ، و نخبه ها مهاجرت می کردند به بغداد ، چرا الآن این قدر بغداد جای درب و داغونی شده؟مگر ضریب هوشی نیست که عامل اصلی پیشرفته؟
    به ترتیب:
    بله،
    خیر،
    خیر، نظام ایران ولایت محوره نه نخبه محور.
    چون الان نخبه ها به بغداد مهجارت نمی کنن؛ به آمریکا مهاجرت می کنن.
    ۰:۳۴, ۱۹/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۰:۳۶ توسط دل خسته.)
    شماره ارسال: #34
    آواتار
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۴۸)namekarbary نوشته است:  خب، اولا ایران کشور استعماری نیست.
    ثانیا بر اساس چه آماری 70-80 درصد رسانه ها در اختیار نظام نیست؟

مستقیم نیست اما غیر مستقیم هست،دارایی های بلاک شده،سالهای سلطه روسیه و انگلستان و امریکا و کشت و کشتار و غارت اون ها و .....
    بر اساس وجود ماهواره در 70-80 درصد خانه ها (حتی روستایی هایی که نون شب ندارند!) و دشمنی رسانه های خارجی با مردم کشور ما و همین طور اینترنت و ....
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۴۸)namekarbary نوشته است:  ثالثا، امیرکبیر استثنا هست. اصلا از این جهت مشهور شده که استثناست. ما با استثناها کار نداریم.
    سلام
    نه به نظر من امیرکبیر ها هستند که در راه قدم زدند ، نه امثال ما،تاریخ رو هم اکثرا همین به قول شما استثناء ها عوض می کنند.
    اتفاقا نخبه بودن و هوش یعنی همین ، که توی شرایط داغون پاشی و نشون بدی می تونی خودت باشی و هیچ کسی نمی تونه جلوی آرمان هات رو بگیره.غیر از اینه؟این که بشینیم توی یک محیط مستعد و پیشرفت کنیم که هر نیست ، نخبگی نیست.
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۴۸)namekarbary نوشته است:  کشورها مثل خانواده نیستن. در همه جای دنیا خانواده های ضعیف و قوی وجود داره. ضمن این که به خانواده ی فقیر در صورتی که امکان کسب ثروت داره و از امکانش استفاده نمی کنه کمک کردن بی معنی هست.
    تولید ثروت در کشورهای توسعه یافته و کمک به کشورهای در حال توسعه.
    کشورها یک نوع خانواده با اعضای بیشتر هستند.امکان کسب ثروت رو هم با غارت ما و اعمال تحریم ها از ما می گیرند این بی وجدان ها. فقط هم دلی لازم هست که بشه پیشرفت کرد.
    الآن می تونید بفرمایید کدوم کشور توسعه یافته هست که کمک کنه به کشورهای در حال توسعه؟علوم مختلف و کلیدی رو که تجریم می کنند بر ما ، می خوایم بدست بیاریمیش دانشمندانمون رو ترور می کنند ، نه خیر ، علم و ثروت بدون تزکیه حرص می آره و حریص از دستش آبی نمی چکه.
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۴۸)namekarbary نوشته است:  خوب چون نمی شه به انحصار در آورد به ترور رو میارن.
    این شد استدلال ؟ فلان کشور می خواد رشد کنه ، ما دوست نداریم رشد کنه ، علم مال ما هست ، بریم دانشمنداش رو بکشیم به علم ما دست پیدا نکنند
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۴۸)namekarbary نوشته است:  این مثال هم صحیح نیست. هر کس در زمینه ای می تونه فعالیت کنه.
    این حرف اشتباه نیست. اما همه جا موضوعیت نداره. به دنبال مثالهای بعید نگردین.
    نه ، اتفاقا هر کسی می بایست در زمینه ای که بهش نیاز هست و مخالف استعدادهاش هست تحصیل کنه.مثلا من قطع نخاع باشم بعد انتظار داشته باشم خلبان باشم؟خوب چرا با این همه دردسر برم خلبانی ، میرم به سمت مثلا نویسندگی که ازم بر می آد.
    (۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۴۸)namekarbary نوشته است:  بله،
    خیر،
    خیر، نظام ایران ولایت محوره نه نخبه محور.
    چون الان نخبه ها به بغداد مهجارت نمی کنن؛ به آمریکا مهاجرت می کنن.
    غیر از جواب دومنون مابقیش سرسری و بدون خوندن متن من و یا با نظر سیاسی گفته شده ، بحث علمی رو با سیسات قاطی نکنید.
    در ضمن من گفتم به بغداد مهاجرت کردند ، پس باید بغداد قطب جهان باقی می موند ، چی شد که نشد؟ پس مطمئنا هوش تنها مهم نیست ، بلکه مهم تر از هوش و امثالهم پشت کار و خودباوری و ... است.

راستی حرف های محمدرضا هدایتی در امشب هم عالی بود ، واقعا منظور من و آغاز کننده مبحث رو می رسوند.
    ۱۰:۴۵, ۱۹/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۶ توسط namekarbary.)
    شماره ارسال: #35

(۱۹/دی/۹۳ ۰:۳۴)دل خسته نوشته است:  مستقیم نیست اما غیر مستقیم هست،دارایی های بلاک شده،سالهای سلطه روسیه و انگلستان و امریکا و کشت و کشتار و غارت اون ها و .....
    بر اساس وجود ماهواره در 70-80 درصد خانه ها (حتی روستایی هایی که نون شب ندارند!) و دشمنی رسانه های خارجی با مردم کشور ما و همین طور اینترنت و ....
    پرسیدم بر اساس چه آماری؟
    (۱۹/دی/۹۳ ۰:۳۴)دل خسته نوشته است:  سلام
    نه به نظر من امیرکبیر ها هستند که در راه قدم زدند ، نه امثال ما،تاریخ رو هم اکثرا همین به قول شما استثناء ها عوض می کنند.
    اتفاقا نخبه بودن و هوش یعنی همین ، که توی شرایط داغون پاشی و نشون بدی می تونی خودت باشی و هیچ کسی نمی تونه جلوی آرمان هات رو بگیره.غیر از اینه؟این که بشینیم توی یک محیط مستعد و پیشرفت کنیم که هر نیست ، نخبگی نیست.
    بسیار خوب شما تو محیط غیر مستعد پیشرفت کنید ببینیم چه طور می تونید.
    (۱۹/دی/۹۳ ۰:۳۴)دل خسته نوشته است:  کشورها یک نوع خانواده با اعضای بیشتر هستند.امکان کسب ثروت رو هم با غارت ما و اعمال تحریم ها از ما می گیرند این بی وجدان ها. فقط هم دلی لازم هست که بشه پیشرفت کرد.
    الآن می تونید بفرمایید کدوم کشور توسعه یافته هست که کمک کنه به کشورهای در حال توسعه؟علوم مختلف و کلیدی رو که تجریم می کنند بر ما ، می خوایم بدست بیاریمیش دانشمندانمون رو ترور می کنند ، نه خیر ، علم و ثروت بدون تزکیه حرص می آره و حریص از دستش آبی نمی چکه.
    خوب این از بیتدبیری حکومت شماست که چیزی مثل انرژی هسته ای رو با تحریمها معاوضه کرد. یک نمونه دیگه از جور حکومتی. باید از مثالی که اوردید تشکر کنم.
    من خیلیا رو می شناسم که در حال کمک به کشورای توسعه نیافته هستن. این جا دولتها کمک نمی کنن. مردم هستن که به انسانها کمک می کنن.
    (۱۹/دی/۹۳ ۰:۳۴)دل خسته نوشته است:  این شد استدلال ؟ فلان کشور می خواد رشد کنه ، ما دوست نداریم رشد کنه ، علم مال ما هست ، بریم دانشمنداش رو بکشیم به علم ما دست پیدا نکنند
    به نظرم بهتره به خاطر احساسات از مسیر بحث خارج نشیم.
    (۱۹/دی/۹۳ ۰:۳۴)دل خسته نوشته است:  نه ، اتفاقا هر کسی می بایست در زمینه ای که بهش نیاز هست و مخالف استعدادهاش هست تحصیل کنه.مثلا من قطع نخاع باشم بعد انتظار داشته باشم خلبان باشم؟خوب چرا با این همه دردسر برم خلبانی ، میرم به سمت مثلا نویسندگی که ازم بر می آد.
    دقیقا مثال به جایی بود. کسی که قطع نخاع هست اگه بره سراغ خلبانی به دیگران ظلم کرده و بهشون هزینه تحمیل کرده. هر کسی باید بره سمت کاری که ازش برمیاد و در اون کار خدمت کنه.
    (۱۹/دی/۹۳ ۰:۳۴)دل خسته نوشته است:  غیر از جواب دومنون مابقیش سرسری و بدون خوندن متن من و یا با نظر سیاسی گفته شده ، بحث علمی رو با سیسات قاطی نکنید.
    در ضمن من گفتم به بغداد مهاجرت کردند ، پس باید بغداد قطب جهان باقی می موند ، چی شد که نشد؟ پس مطمئنا هوش تنها مهم نیست ، بلکه مهم تر از هوش و امثالهم پشت کار و خودباوری و ... است.

راستی حرف های محمدرضا هدایتی در امشب هم عالی بود ، واقعا منظور من و آغاز کننده مبحث رو می رسوند.
    بغداد در حمله هلاکوخان سقوط کرد. حالا این خودباوری چه ربطی چه ارتباطی داره من نمی دونم. شما چرا مثالهای عجیب می زنید. یه نگاه به آمریکا بکنید می بینید حضور نخبه ها چه تاثیری در پیشرفت داره.
    ضمنا بحث خودبه خود سیاسی هست.

راستی سوال دوم رو هم به اشتباه اشتباه جواب داده بودم. بله، هوش هم ارثیه هم اکتسابی.

این روزا خیلی وقت ندارم. مجبورم سریع بخونم و سریع جواب بدم.
    ۱۳:۴۳, ۱۹/دی/۹۳
    شماره ارسال: #36
    آواتار
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  پرسیدم بر اساس چه آماری؟
    بر اساس آمار دیداری و شنیداری! توی روستای قرقی مشهد که خیلی جای ضعیفی هست من از اقوام که معلم هستند و از اطرافیان که مبلغ هستند شنیدم که ماهواره دارند
    در زمان خدمتم در مناطق محروم مشهد بل استثناء تمام کسایی که باهاشون در ارتباط بودند درباره ماهواره و سریال صمد و .... حرف می زدند و دائما در حال بلوتوث کردن فیلم ... به هم بودند.تازه اینجا مشهد هست ، مثلا شهر مذهبی هست.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  بسیار خوب شما تو محیط غیر مستعد پیشرفت کنید ببینیم چه طور می تونید.
    جواب قابل قبولی نبود ، یک جوری فرار از بحث هست.مثال زیاد برای شما آوردم و شما فقط می گی استثنا هستند و بعد جواب می دم و شما این طور جواب می دی ، نداشتیم
    بعد اگر من پیشرفت کردم و به جایی رسیدم،قول می دی برگردی ایران و سعی کنی دیگران رو هم برگردونی به ایران و کمک حال ما باشی؟
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  خوب این از بیتدبیری حکومت شماست که چیزی مثل انرژی هسته ای رو با تحریمها معاوضه کرد. یک نمونه دیگه از جور حکومتی. باید از مثالی که اوردید تشکر کنم.
    بی تدبیری؟ جنگ آینده جهان بر اساس برخی نقل ها جنگ انرژی خواهد بود
    وقتی نفت تموم بشه ، کشور ما با این همه جمعیت می خواد با رکاب زدن انرژی کسب کنه؟ شما انرژی رو از کشور امریکا بگیر بده افغانستان چند سال واستا ببین به کجا میرسند.بعد هم انرژی هسته ای کاربردهای بیشمار داره.
    فرض کن کشور ما ده ها نیروگاه هسته ای داشته باشه و مردم با ماشین های الکتریکی تردد کنند ، چه خدمتی می شه به بشریت و چقدر از آلودگی محیط زیست کم میشه؟بحران انرژی بزرگترین بحران می تونه باشه برای کشور.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  من خیلیا رو می شناسم که در حال کمک به کشورای توسعه نیافته هستن. این جا دولتها کمک نمی کنن. مردم هستن که به انسانها کمک می کنن.
    اون خیلی ها کمک هاشون از چه نوعی هست؟ چند درصد از جمعیت کشورهای محروم رو شامل میشه؟ صرفا و نهایتا یک سری کمک های غذایی هست که یک سریش به دلیل وجدان درد صورت می گیره ، هر وقت اومدند و تکنولوژی های حیاتی رو انتقال دادند کار کردند
    مثل این میمونه یک نفر رو بندازی زندان ، دارایی هاش رو بکشی بالا ، بعد بهش نون بخور و نمیر بدی ، بگی ما به زیر دستامون کمک می کنیم.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  به نظرم بهتره به خاطر احساسات از مسیر بحث خارج نشیم.
    این ها احساسات نیست ، واقعیت هست
    چقدر از نوابغ ما رو ترور کردند؟
    اگر همین آقای رجایی که امیرکبیر زمانه بود الآن زنده بودند و ریاست جمهوریشون ادامه پیدا می کرد وضع کشور همین باقی می موند؟ نه خیر این ها اجساسات نیست ، واقعیت تلخی هست که ما هر روز و هر شب و لحظه و لحظه داریم با تمام وجود می چشیمش.معلومه برای کسی که خارج گود ایستاده این ها صرفا احساسات بی ارزش هستند.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  پدقیقا مثال به جایی بود. کسی که قطع نخاع هست اگه بره سراغ خلبانی به دیگران ظلم کرده و بهشون هزینه تحمیل کرده. هر کسی باید بره سمت کاری که ازش برمیاد و در اون کار خدمت کنه.
    خوب کشور ما در بعضی موراد قطع نخاع هست ، پس ما نباید دنبال این باشیم که به این کشور از راهی که بهش نیاز نداره کمک کنیم ، بلکه باید به عنوان اعضای این مملکت اونجوری که با ما نیاز داره کمک کنیم
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  بغداد در حمله هلاکوخان سقوط کرد. حالا این خودباوری چه ربطی چه ارتباطی داره من نمی دونم. شما چرا مثالهای عجیب می زنید. یه نگاه به آمریکا بکنید می بینید حضور نخبه ها چه تاثیری در پیشرفت داره.
    خوب مگر هلوکا خان آدم های نخبه ای داشت؟ مگر تکنولوژی داشت؟ نه، فقط عظمش رو جزم کرد و یک دنیا رو تسخیرد کرد
    چیزی که مهم هست نه هوش هست و نه تکنولوژی ، بلکه خودباوری هست.امریکای شما هم یک روز مثل فراعنه سقوط خواهد کرد.
    دنیا دارای یک فیدبک منفی درون سیستمی هست ، هر کس که ظلم کنه ، رفته رفته نتیجه ظلمش رو خواهد دید."حکومت با کفر باقی می مونه،اما با ظلم باقی نمی مونه".
    یک روز رود نیل مرکز تمدن بشری بود ، یک روز دروازه های پرسپولیس ، یک روز دیوار عظیم چین، یک روز کاخ کرملین ، یک روز هم کاخ سپید ، اما ظلم همیشه ویران کننده خواهد بود ، حتی برای خود ظالم ، و یک روز همه مظلوم ها ، هرچند دیر شده باشه ، اما بیدار خواهند شد.
    ایران ما هم افول داشت ، چون حکومت های ظالمی بر اون حکم فرمانی می کردند ، و مردم هم به جای مقابله با حکومت با بی تفاوتی اون همراهی می کردند ، این شد که به این سرنوشت دچار شد ، اما اگر مردم عظمشون رو جزم کنند ، نه تنها امریکا و اسرائیل ، بلکه هیچ کشور دیگه ای هم نمی تونه کشورمون رو از ما بگیره.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  ضمنا بحث خودبه خود سیاسی هست.
    منظور من هست که جواب بدید ، نه این که با بهانه جویی سیاسی بی جواب بگذاریدش
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۰:۴۵)namekarbary نوشته است:  راستی سوال دوم رو هم به اشتباه اشتباه جواب داده بودم. بله، هوش هم ارثیه هم اکتسابی.
    و آیا ضعف هوش کشورهایی مثل کشورهای آفریقایی از سوء تغذیه نیست ؟ از فشارهای سیاسی کشورهای استعمار گر نیست؟
    فکر می کنم وزنه اکتسابی سنگین تر از ارثی باشه ، چون من خودم شخصا تجربه اش کردم.
    ۱۴:۳۵, ۱۹/دی/۹۳
    شماره ارسال: #37

(۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  بر اساس آمار دیداری و شنیداری! توی روستای قرقی مشهد که خیلی جای ضعیفی هست من از اقوام که معلم هستند و از اطرافیان که مبلغ هستند شنیدم که ماهواره دارند
    در زمان خدمتم در مناطق محروم مشهد بل استثناء تمام کسایی که باهاشون در ارتباط بودند درباره ماهواره و سریال صمد و .... حرف می زدند و دائما در حال بلوتوث کردن فیلم ... به هم بودند.تازه اینجا مشهد هست ، مثلا شهر مذهبی هست.
    باز که به دیده و شنیده ها رجوع کردید!
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  جواب قابل قبولی نبود ، یک جوری فرار از بحث هست.مثال زیاد برای شما آوردم و شما فقط می گی استثنا هستند و بعد جواب می دم و شما این طور جواب می دی ، نداشتیم
    بعد اگر من پیشرفت کردم و به جایی رسیدم،قول می دی برگردی ایران و سعی کنی دیگران رو هم برگردونی به ایران و کمک حال ما باشی؟
    100% به شرطی که مصونیت عقیدتی داشته باشم برمی گردم. خیر فرار رو به جلو نیست. امیرکبیر هم زاده شرایط خاص خودش بوده.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  بی تدبیری؟ جنگ آینده جهان بر اساس برخی نقل ها جنگ انرژی خواهد بود
    وقتی نفت تموم بشه ، کشور ما با این همه جمعیت می خواد با رکاب زدن انرژی کسب کنه؟ شما انرژی رو از کشور امریکا بگیر بده افغانستان چند سال واستا ببین به کجا میرسند.بعد هم انرژی هسته ای کاربردهای بیشمار داره.
    فرض کن کشور ما ده ها نیروگاه هسته ای داشته باشه و مردم با ماشین های الکتریکی تردد کنند ، چه خدمتی می شه به بشریت و چقدر از آلودگی محیط زیست کم میشه؟بحران انرژی بزرگترین بحران می تونه باشه برای کشور.
    بله، ولی نه سر انرژی بی استفاده و آلوده کننده ای مثل شکافت هسته ای. جهان داره به سمت انرژی های پاک حرکت می کنه، شما تازه به فکر انرژی هسته ای افتادید؟
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  اون خیلی ها کمک هاشون از چه نوعی هست؟ چند درصد از جمعیت کشورهای محروم رو شامل میشه؟ صرفا و نهایتا یک سری کمک های غذایی هست که یک سریش به دلیل وجدان درد صورت می گیره ، هر وقت اومدند و تکنولوژی های حیاتی رو انتقال دادند کار کردند
    مثل این میمونه یک نفر رو بندازی زندان ، دارایی هاش رو بکشی بالا ، بعد بهش نون بخور و نمیر بدی ، بگی ما به زیر دستامون کمک می کنیم.
    کمک به سایر کشورها وظیفه حکومت ها نیست. وظیفه حکومتها ساماندهی امور کشوره. تا وقتی فقر در یک کشور هست حکومتی نمی تونه از جیب مردم خودش بدزده و به دیگران کمک کنه. بله، شخصا کسانی رو می شناسم که برای کمک به کشورهای محروم می رن یا کمک مالی می کنن.
    خود شما چه کمکی کردید به سایر کشورها؟
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  این ها احساسات نیست ، واقعیت هست
    چقدر از نوابغ ما رو ترور کردند؟
    اگر همین آقای رجایی که امیرکبیر زمانه بود الآن زنده بودند و ریاست جمهوریشون ادامه پیدا می کرد وضع کشور همین باقی می موند؟ نه خیر این ها اجساسات نیست ، واقعیت تلخی هست که ما هر روز و هر شب و لحظه و لحظه داریم با تمام وجود می چشیمش.معلومه برای کسی که خارج گود ایستاده این ها صرفا احساسات بی ارزش هستند.
    خوب واقعیت هست. بهتره از مسیر بحث خارج نشید.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  خوب کشور ما در بعضی موراد قطع نخاع هست ، پس ما نباید دنبال این باشیم که به این کشور از راهی که بهش نیاز نداره کمک کنیم ، بلکه باید به عنوان اعضای این مملکت اونجوری که با ما نیاز داره کمک کنیم
    بله، ولی تلاش برای درمان قطع نخاع آب در هاون کوبیدنه! (در مثال مناقشه نیست). یه دکتر به جای صرف وقت روی قطع نخاع می ره و می بینه کسی که پاشکسته ست رو درمان می کنه. به خاطر بدی سیستم نتیجه تلاشی که می کنید بارها کمتر از نتیجه تلاش در کشورهای اروپایی و آمریکاییه.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  خوب مگر هلوکا خان آدم های نخبه ای داشت؟ مگر تکنولوژی داشت؟ نه، فقط عظمش رو جزم کرد و یک دنیا رو تسخیرد کرد
    چیزی که مهم هست نه هوش هست و نه تکنولوژی ، بلکه خودباوری هست.امریکای شما هم یک روز مثل فراعنه سقوط خواهد کرد.
    اولا تسخیر دنیا به چه کار میاد؟ نه قدرت اصیله و نه علم همیشه در خدمت تسخیر دنیا قرار می گیره. این مسئله که دنیا رو بگیره به نیروی نظامی یک کشور مربوطه. با یک ارتش قوی می شه عالم ترین کشور رو هم گرفت. این ربطی به عالم بودن نداره. همون طور که خیلی از دانشمندای ایرانی زمان حمله مغول آواره شدن و عالم بودن.
    اما، این که پیشرفت یک کشور به علم نیاز داره امر انکار ناپذیریه. دوباره رجوع کنید به کشوری مثل آمریکا.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  دنیا دارای یک فیدبک منفی درون سیستمی هست ، هر کس که ظلم کنه ، رفته رفته نتیجه ظلمش رو خواهد دید."حکومت با کفر باقی می مونه،اما با ظلم باقی نمی مونه".
    یک روز رود نیل مرکز تمدن بشری بود ، یک روز دروازه های پرسپولیس ، یک روز دیوار عظیم چین، یک روز کاخ کرملین ، یک روز هم کاخ سپید ، اما ظلم همیشه ویران کننده خواهد بود ، حتی برای خود ظالم ، و یک روز همه مظلوم ها ، هرچند دیر شده باشه ، اما بیدار خواهند شد.
    ایران ما هم افول داشت ، چون حکومت های ظالمی بر اون حکم فرمانی می کردند ، و مردم هم به جای مقابله با حکومت با بی تفاوتی اون همراهی می کردند ، این شد که به این سرنوشت دچار شد ، اما اگر مردم عظمشون رو جزم کنند ، نه تنها امریکا و اسرائیل ، بلکه هیچ کشور دیگه ای هم نمی تونه کشورمون رو از ما بگیره.
    منظور من هست که جواب بدید ، نه این که با بهانه جویی سیاسی بی جواب بگذاریدش
    بله، ولی معتقدم بازم به خاطر احساسات از مسیر بحث منحرف شدید. صحبت راجع به رابطه علم و وضعیت یک کشور بود. نه این که کسی می تونه کشورو بگیره یا نه.
    البته در مورد نظامهای دموکرات مثل آمریکا، معتقدم پاندول نظام سیاسی به تعادل رسیده و جا به جایی ها درون سیستمی خواهد بود. چون سیستم اونقدر منعطفه که در قبل از براندازی به وضعیت مطلوب نزدیک می شه. نمی خوام بحث جدید کنم. چون گفتید نظرم رو گفتم.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۴۳)دل خسته نوشته است:  و آیا ضعف هوش کشورهایی مثل کشورهای آفریقایی از سوء تغذیه نیست ؟ از فشارهای سیاسی کشورهای استعمار گر نیست؟
    فکر می کنم وزنه اکتسابی سنگین تر از ارثی باشه ، چون من خودم شخصا تجربه اش کردم.
    نمی دونم کدومش سنگین تره. ممکنه، بهتره مصداقی صحبت کنیم ببینیم منظور شما چیه.
     تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
    ۱۵:۳۱, ۱۹/دی/۹۳
    شماره ارسال: #38
    آواتار
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  باز که به دیده و شنیده ها رجوع کردید!
    پس به ندیده ها و نشنیده ها رجوع کنم؟ خوب مگر آمار دیگه ای داریم؟ چیزی هست که همه مردم ایران دارند می بینند ، شما هم ایران بودی به حرف من می رسیدی
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  100% به شرطی که مصونیت عقیدتی داشته باشم برمی گردم. خیر فرار رو به جلو نیست. امیرکبیر هم زاده شرایط خاص خودش بوده.
    چرا شرایط؟ هیچ کس زاده شرایط نیست ، بلکه زاده قدرت اراده خودش هست
    از کسایی که شما قبول داری مثال می زنم ، هلن کلر و آنتونی هاپکینز و .... هم چون اراده داشتند به جایی که هستند رسیدند.
    فکر نمی کنم شما به جبر معتقد باشی
    در ضمن چه جوری مصونیتی؟
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  بله، ولی نه سر انرژی بی استفاده و آلوده کننده ای مثل شکافت هسته ای. جهان داره به سمت انرژی های پاک حرکت می کنه، شما تازه به فکر انرژی هسته ای افتادید؟
    نه خیر سال ها پیش این کشور به سمت انرژی هسته پیش می رفت که متاسفانه کشورهای استعمارگر برای اهداف گفته شده جلوش رو گرفتند.
    همه جای ذنیا ابتدا به شکافت هسته رسیدند ، بعد به گداخت هسته ای که نیاز مند زیر ساخت های پیچیده تر هست ، انرژی خورشیدی و زمین گرمایی و بادی هم بسیار هزینه برتر هستند نسبت به انرژی هسته ای.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  کمک به سایر کشورها وظیفه حکومت ها نیست. وظیفه حکومتها ساماندهی امور کشوره. تا وقتی فقر در یک کشور هست حکومتی نمی تونه از جیب مردم خودش بدزده و به دیگران کمک کنه. بله، شخصا کسانی رو می شناسم که برای کمک به کشورهای محروم می رن یا کمک مالی می کنن.
    از جیب مردم خودش ندزده ، پول هایی که دزدیده و باهاش پیشرفت کرده با بهره اش پس بده ، آسیب های چند ساله هم که به خاطر این دزدی ها به کشور های مستعمره اش زده جبران کنه ، تکنولوژی رو هم که در اختیار حکومت هست و نه مردم ، با قیمت ارزون بفروشه.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  خود شما چه کمکی کردید به سایر کشورها؟
    کشور ما هرچی نباشه داره به همسایه هاش و ملت فلسطین کمک می کنه و من شخصا این عمل رو تایید می کنم و اگر شخصا اضافه درآمدی هم می داشتم کمک می کردم بهشون.از ایده های من کمک به کشورهای افریقایی و ارائه تکنولوژی با ارزان ترین قیمت (در حدی که هزینه های آموزش رو پوشش بده) به اون ها است.اگر کشور مشکل مادی نداشت ، همین هزینه رو هم لازم نیست بگیره.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  بله، ولی تلاش برای درمان قطع نخاع آب در هاون کوبیدنه! (در مثال مناقشه نیست). یه دکتر به جای صرف وقت روی قطع نخاع می ره و می بینه کسی که پاشکسته ست رو درمان می کنه. به خاطر بدی سیستم نتیجه تلاشی که می کنید بارها کمتر از نتیجه تلاش در کشورهای اروپایی و آمریکاییه.
    فکر می کنم برداشت اشتباهی از مثال من کردید
    مثال من این هست که اگر شما می بینید برای خدمت به کشور نمی تونید از پاهاتون استفاده کنید، از فکرتون ، از دست هاتون استفاده کنید ، نه این که برید به یکی دیگه کمک کنید.چون کشور شما به شما نیاز داره.اما شما برداشت متفاوتی کردید.مطمئنا هیچ آدمی تک بعدی نیست که نتونه در بعد دیگه رشد داشته باشه.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  اولا تسخیر دنیا به چه کار میاد؟ نه قدرت اصیله و نه علم همیشه در خدمت تسخیر دنیا قرار می گیره. این مسئله که دنیا رو بگیره به نیروی نظامی یک کشور مربوطه. با یک ارتش قوی می شه عالم ترین کشور رو هم گرفت. این ربطی به عالم بودن نداره. همون طور که خیلی از دانشمندای ایرانی زمان حمله مغول آواره شدن و عالم بودن.
    اما، این که پیشرفت یک کشور به علم نیاز داره امر انکار ناپذیریه. دوباره رجوع کنید به کشوری مثل آمریکا.
    شما باز هم منظور رو درست نگرفتی، من می گم اگر هوش و علم امنیت و قدرت و پیشرفت می آره ، پس چرا یک کشور قدرتمند به راحتی توسط یک کشور که نه تکنولوژی نظامی داره، نه متحد درست و حسابی داره تحت تاثیر قرار می گیره؟
    علتش رو گفتم ، به خاطر ظلم و ....
    هولاکو خان هم چون ظلم بسیار زیاد و خیانت به بشریت کرده بود پابرجا نموند.این سرنوشت هر کشور ظالمی هست.دیر و زود سراغش می آد.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  بله، ولی معتقدم بازم به خاطر احساسات از مسیر بحث منحرف شدید. صحبت راجع به رابطه علم و وضعیت یک کشور بود. نه این که کسی می تونه کشورو بگیره یا نه.
    بحث احساس نیست،این موضوع کاملا عقلانی هست و یک مسئله تجربه شده تاریخیه.ظالم نتیجه ظلم رو خواهد چشید.بحث عمل و عکس العمل هست.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  البته در مورد نظامهای دموکرات مثل آمریکا، معتقدم پاندول نظام سیاسی به تعادل رسیده و جا به جایی ها درون سیستمی خواهد بود. چون سیستم اونقدر منعطفه که در قبل از براندازی به وضعیت مطلوب نزدیک می شه. نمی خوام بحث جدید کنم. چون گفتید نظرم رو گفتم.
    شما کشور امریکا رو یک نظام مردمی می دونی ، اما من نمی دونم.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۳۵)namekarbary نوشته است:  نمی دونم کدومش سنگین تره. ممکنه، بهتره مصداقی صحبت کنیم ببینیم منظور شما چیه.
    منظور این هست که مغز هم مثل هر عضوی دیگه می تونه رشد داشته باشه ، هرچند اینجا جایگاه ادامه بحث نیست.
     تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، رکن الهدی
    ۱۶:۳۷, ۱۹/دی/۹۳
    شماره ارسال: #39

(۱۹/دی/۹۳ ۱۵:۳۱)دل خسته نوشته است:  پس به ندیده ها و نشنیده ها رجوع کنم؟ خوب مگر آمار دیگه ای داریم؟ چیزی هست که همه مردم ایران دارند می بینند ، شما هم ایران بودی به حرف من می رسیدی
    قرار شد یه آمار موثق بیارین که بشه روش گفت و گو کرد. من ایران بودم از از تجربیات شخصی برای آمار یه کشور استفاده نمی کردم. شما هم خوشبین باشیم فقط استان خراسان رو دیدید. نمی تونید راجع به بقیه استانها اظهار نظر کنید.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۵:۳۱)دل خسته نوشته است:  چرا شرایط؟ هیچ کس زاده شرایط نیست ، بلکه زاده قدرت اراده خودش هست
    از کسایی که شما قبول داری مثال می زنم ، هلن کلر و آنتونی هاپکینز و .... هم چون اراده داشتند به جایی که هستند رسیدند.
    فکر نمی کنم شما به جبر معتقد باشی
    در ضمن چه جوری مصونیتی؟
    قدرت اراده خودش زاده شرایطه. به همین خاطره که بیشتر مردم امیرکبیر، هلنکلر یا آنتونی هاپکینز نمی شن. بله، من جبرگرا هستم. (دقت کنید این به بحث مسئولیت پذیری و عدم پذیرش مسئولیت ارتباطی نداره)
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۵:۳۱)دل خسته نوشته است:  نه خیر سال ها پیش این کشور به سمت انرژی هسته پیش می رفت که متاسفانه کشورهای استعمارگر برای اهداف گفته شده جلوش رو گرفتند.
    همه جای ذنیا ابتدا به شکافت هسته رسیدند ، بعد به گداخت هسته ای که نیاز مند زیر ساخت های پیچیده تر هست ، انرژی خورشیدی و زمین گرمایی و بادی هم بسیار هزینه برتر هستند نسبت به انرژی هسته ای.
    خیر. انرژی پاک مانند سایر انرژی ها در ابتدای کار گرون هست و فراگیر شدن قیمتش پایین میاد. گداخت هسته ای هم هنوز تکنولوژیست که در دست نیست. این کشور خیلی راحت می تونست به جای پیاده سازی تکنولوژی ای که تا زمان اتمام مراحلش جهان یه قدم به جلو رفته مستقیما بره سراغ جدید ترین تکنولوژی ها. در عوض ضرر بزرگی رو با سود اندک معاوضه کرد.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۵:۳۱)دل خسته نوشته است:  از جیب مردم خودش ندزده ، پول هایی که دزدیده و باهاش پیشرفت کرده با بهره اش پس بده ، آسیب های چند ساله هم که به خاطر این دزدی ها به کشور های مستعمره اش زده جبران کنه ، تکنولوژی رو هم که در اختیار حکومت هست و نه مردم ، با قیمت ارزون بفروشه.
    کشور ما هرچی نباشه داره به همسایه هاش و ملت فلسطین کمک می کنه و من شخصا این عمل رو تایید می کنم و اگر شخصا اضافه درآمدی هم می داشتم کمک می کردم بهشون.از ایده های من کمک به کشورهای افریقایی و ارائه تکنولوژی با ارزان ترین قیمت (در حدی که هزینه های آموزش رو پوشش بده) به اون ها است.اگر کشور مشکل مادی نداشت ، همین هزینه رو هم لازم نیست بگیره.
    حرف شما در کشور هایی که به کشورهای آفریقایی بدهکار هستن درست. سایر درآمدها و درآمد سایر کشورها متعلق به مردم اون کشوره و نباید خرج کشورهای دیگه بشه.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۵:۳۱)دل خسته نوشته است:  فکر می کنم برداشت اشتباهی از مثال من کردید
    مثال من این هست که اگر شما می بینید برای خدمت به کشور نمی تونید از پاهاتون استفاده کنید، از فکرتون ، از دست هاتون استفاده کنید ، نه این که برید به یکی دیگه کمک کنید.چون کشور شما به شما نیاز داره.اما شما برداشت متفاوتی کردید.مطمئنا هیچ آدمی تک بعدی نیست که نتونه در بعد دیگه رشد داشته باشه.
    شما برداشت اشتباهی از صحبت من داشتید. من عرض کردم خدمتی که می تونم خارج از ایران بکنم خیلی بیشتر از خدمت داخل ایرانه. مخصوصا که محتاج تر از مردم ایران هم هستن.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۵:۳۱)دل خسته نوشته است:  شما باز هم منظور رو درست نگرفتی، من می گم اگر هوش و علم امنیت و قدرت و پیشرفت می آره ، پس چرا یک کشور قدرتمند به راحتی توسط یک کشور که نه تکنولوژی نظامی داره، نه متحد درست و حسابی داره تحت تاثیر قرار می گیره؟
    علتش رو گفتم ، به خاطر ظلم و ....
    هوش امنیت و پیشرفت و قدرت و رفاه میاره. اما به این معنی نیست در برابر تمام قدرتها مقاومت می کنه. اگر کشوری در مقام حمله نظامی نتونسته مقاومت کنه به خاطر این بوده که نتونسته از دانشمندانش به درستی استفاده کنه، نه این دانش به درد نمی خوره. مثال می زنم برای روشن شدن: مثل این می مونه که من به شما بگم سیگار کشیدن باعث سرطان می شه اگه شما یه فرد 120 ساله رو به من معرفی کنید که سیگار می کشه بازم این حرف رد نمی شه.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۵:۳۱)دل خسته نوشته است:  هولاکو خان هم چون ظلم بسیار زیاد و خیانت به بشریت کرده بود پابرجا نموند.این سرنوشت هر کشور ظالمی هست.دیر و زود سراغش می آد.
    بحث احساس نیست،این موضوع کاملا عقلانی هست و یک مسئله تجربه شده تاریخیه.ظالم نتیجه ظلم رو خواهد چشید.بحث عمل و عکس العمل هست.
    شما کشور امریکا رو یک نظام مردمی می دونی ، اما من نمی دونم.
    منظور این هست که مغز هم مثل هر عضوی دیگه می تونه رشد داشته باشه ، هرچند اینجا جایگاه ادامه بحث نیست.
    من در غرب کشوری رو نمی شناسم که بعد از نظام سیاسی دموکراتیک درش انقلاب شده باشه و نظام سیاسیش عوض شده باشه. خیر تاریخ هیچ جا چنین چیزی نمی گه.
     تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
    ۱۷:۰۷, ۱۹/دی/۹۳
    شماره ارسال: #40
    آواتار
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۳۷)namekarbary نوشته است:  قرار شد یه آمار موثق بیارین که بشه روش گفت و گو کرد. من ایران بودم از از تجربیات شخصی برای آمار یه کشور استفاده نمی کردم. شما هم خوشبین باشیم فقط استان خراسان رو دیدید.
    شما آمار دادید ، من مثال نقض آوردم.
    دیگه کی هست که ندونه بیشتر مردم ایران و تقریبا تمام جوانان ایرانی اهل وایبر و واتس آپ و .... فیس بوک و اینترنت و ... هستند؟مابقی هم نقل قول میشه براشون و دست به دست می گرده فیلم و ....
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۳۷)namekarbary نوشته است:  قدرت اراده خودش زاده شرایطه. به همین خاطره که بیشتر مردم امیرکبیر، هلنکلر یا آنتونی هاپکینز نمی شن. بله، من جبرگرا هستم. (دقت کنید این به بحث مسئولیت پذیری و عدم پذیرش مسئولیت ارتباطی نداره)

این نظریه اشتباه هست،اتفاقا مردم اکثرا جبرگریز هستند ، لذا این هست که میگن الانسان حریض علی ما منع
    سرنوشت انسان رو خودش مشخص می کنه ، جبرگرایی هم زاده حکومت های ظالمه است که به مردم می گفتند شما مجبورید ظلم ما رو تحمل کنید.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۳۷)namekarbary نوشته است:  خیر. انرژی پاک مانند سایر انرژی ها در ابتدای کار گرون هست و فراگیر شدن قیمتش پایین میاد. گداخت هسته ای هم هنوز تکنولوژیست که در دست نیست. این کشور خیلی راحت می تونست به جای پیاده سازی تکنولوژی ای که تا زمان اتمام مراحلش جهان یه قدم به جلو رفته مستقیما بره سراغ جدید ترین تکنولوژی ها. در عوض ضرر بزرگی رو با سود اندک معاوضه کرد.
    ببین اگر انرژی هسته ای منفعتی نداشت ، کشورهای بزرگ صنعتی متوقفش می کردند!
    شما مثلا فرض کن بخوان نیروگاه خورشیدی بسازند ، می دونی چه سطح عظیمی می خواد که بتونه اندازه نیروگاه اتمی انرژی تولید کنه؟ چه قدر تعمیر و نگهداری سنگینی می خواد؟ با دود و ابر و ... انرژیش کاهش پیدا می کنه.
    بعله من هم موافق انرژی های تماما پاک هستم ، اما انرژی هسته ای خیلی در حال حاضر کاربردی تره و سرعت به نتیجه رسیدنش بیشتره
    می تونی آمار بدی چند تا کشور صنعتی دنیا از انرژی خورشیدی یا باد و ... بهره می برند برای تولید نیرو و چند درصد از انرژی کل رو شامل میشه؟
    در ضمن از انرژی هسته ای میشه در ساخت کشتی و زیردریایی هم بهره برد ، اما میشه کشتی با انرژی خورشیدی ساخت؟
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۳۷)namekarbary نوشته است:  حرف شما در کشور هایی که به کشورهای آفریقایی بدهکار هستن درست. سایر درآمدها و درآمد سایر کشورها متعلق به مردم اون کشوره و نباید خرج کشورهای دیگه بشه.
    پس چرا بازگردونده نمی شه؟ من جوابش رو خوب می دونم ، نظام سلطه ، سیری نا پذیری بشری که به غیر از مادیات اعتقاد نداره و .....
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۳۷)namekarbary نوشته است:  شما برداشت اشتباهی از صحبت من داشتید. من عرض کردم خدمتی که می تونم خارج از ایران بکنم خیلی بیشتر از خدمت داخل ایرانه. مخصوصا که محتاج تر از مردم ایران هم هستن.
    بحث من صرفا شما نیست ، امثال شما منظور هست.
    خدمتی که شما انجام می دی به کشورهای استعمار گر منفعی نرسونده و نمی رسونه؟ چه سودی به کشور های ضعیف می رسونه؟
    و این که ، چراغی که به خانه روا است ، به مسجد حرامه ، شما اول به فکر محروم های کشور خودت باش ، بعد در کنارش به کشور های دیگه هم فکر کن.چرا؟ چون شما به کشور خودت بدهکاری مستقیم داری ، به اون ها بدهکاری غیر مستقیم.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۳۷)namekarbary نوشته است:  هوش امنیت و پیشرفت و قدرت و رفاه میاره. اما به این معنی نیست در برابر تمام قدرتها مقاومت می کنه. اگر کشوری در مقام حمله نظامی نتونسته مقاومت کنه به خاطر این بوده که نتونسته از دانشمندانش به درستی استفاده کنه، نه این دانش به درد نمی خوره. مثال می زنم برای روشن شدن: مثل این می مونه که من به شما بگم سیگار کشیدن باعث سرطان می شه اگه شما یه فرد 120 ساله رو به من معرفی کنید که سیگار می کشه بازم این حرف رد نمی شه.
    البته مثال من برعکس بود
    ببین کشوری که ساختارش اصولی باشه ، حمله نظامی چند تا غارتگر نمی تونه خرابش کنه!
    ایران چرا نابود شد توی حمله مغول؟ چون پادشاه بی اراده ای داشت ، اما همون پادشاه فرزندی به اسم جلال الدین داشت که افتخار آفرید.چرا پادشاه بی اراده بود؟چون توی رفاه بزرگ شده بود و غافل بود ، چرای توی رفاه بزرگ شده بود ؟ چون قدرتمند بود ، و چرا دچار غفلت بود؟ چون به خودش مغرور بود.و چرا جا زد؟ چون رویاهای شیشه ای که با غرور برای خودش ساخته بود با یک تلنگر شکست.
    غرور رابطه مستقیمی با ظلم داره ، ظالم کسی هست که فکر می کنه قدرت مطلف هست و کسی حریفش نمی شه ، پس به خودش جرات ظلم کردن می ده ، و همین ظلمی که به دلیل غرورش اتفاق افتاده ، هم پایه های حکومتش رو سست می کنه و هم عقل رو از سرش می بره.
    امریکایی ها هم ببخشید ،اما خوب دچار غرور شدند ، خودشون رو ابر قدرت می دونند ، لذا بعضی چیز ها رو نمی تونند ببینند ، چون زاویه نگاهشون متکبرانه است ، پس از همون نقاط ضربه خواهند خورد و دارند می خورند.
    (۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۳۷)namekarbary نوشته است:  من در غرب کشوری رو نمی شناسم که بعد از نظام سیاسی دموکراتیک درش انقلاب شده باشه و نظام سیاسیش عوض شده باشه. خیر تاریخ هیچ جا چنین چیزی نمی گه.
    هنوز چند سال بیشتر از این نظام نمی گذره ، هنوز یک قرن از جنگ جهانی نمی گذره
    امریکا هم به این دلیل باقی مونده که دور از دسترس بوده ، که معلوم نیست در جنگ های آتی چه اتفاقاتی پیش بیاد.فعلا که یک کشور مثل چین با مردم کوشا و فعالش داره رشد می کنه و اتفاقا داره بر خلاف منافع امریکا پیشرفت می کنه ، شاید یک روز ابرقدرت جهان بشه.
     تقدیر و تشکر از مطلب توسط: namekarbary
    ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
    کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
    1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا