|
مرتاض!!
|
|
۱۰:۲۳, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
حتما تا حالا این مرتاض ها رو دیدید که ریاضت میکشن یا کارهای عجیب غریب انجام میدن ؟!!! سوال من اینه آیا واقعا اینا به نیروی خاصی دست پیدا میکنن ؟؟؟ یا بعضی از عکسهایی که هست می بینیم که دستشون به یه چوبه و توی هوا نشستن.خب اون تصاویر واقعیه و اونا واقعا اون کارو انجام دادن.ولی چه جوری؟؟؟ دو مرتاض هندو در نزدیکی معبد پاشوپاتیناز در نپال. مصرف حشیش یک کار رایج در بین مرتاضان برای سرکوب و در نهایت نابودکردن میل جنسی و تمرکز بر مراقبه است. تعریف مرتاض توی ویکی اینطوری نوشته شده : مُرتاض، کسی است که به کمک روشهای بسیار سادهزیستانه و گاه ناراحتزیستانه (مانند تحمل گشنگی و تشنگی، خوابیدن بر روی تخت پوشیده از میخ و ...) میخواهد به درون پویی بپردازد. خب نظرتون چیه؟؟
|
|||
|
|
۱۰:۴۱, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۳ ۱۰:۲۳)کوروش کبیر نوشته است: سلام. درون پویی !!! فکر میکنم اکثرا از طریق ارتباط با اجنه این کارهای عجیب و غریب رو انجام میدن. و گرنه با درون پویی که اینها انجام میدن نمیشه رفت روی هوا وایستاد!!!!
|
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۳۰/دی/۹۳ ۱۰:۲۳)کوروش کبیر نوشته است: یا بعضی از عکسهایی که هست می بینیم که دستشون به یه چوبه و توی هوا نشستن.خب اون تصاویر واقعیه و اونا ![]() سلام انسان موجودی صرفا مادی نیست و می تواند با انجام کارهایی خاص به مراتب بالاتر نیز برسد. برای دستیابی به نیروی های فوق العاده نیز انجام برخی کارها لازم است. مانند کارهایی که رمالان و جنگیران و ساحران انجام می دهند. ولی قطعا انجام دادن هر کاری برای رسیدن به نیروی های ماوراطبیعه عمل درستی نیست و البته در دین اسلام نیز بسیاری از این اعمال نهی شده است. ولی بصورت کلی می توان با انجام برخی اعمال و رفتارها به نیروی های خاص دست یافت با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این روی هوا ایستادنش رو نمیدونم
ولی برای راه رفتن روی آتیش توضیح علمی هست... در مورد تحمل درد زیاد این مرتاضها هم باید بگم بخاطر تجربه و کسب مهارت بوده،شما وقتی میری باشگاه هفته اول بدنت چنان دردی میگیره که نمیتونی دستات رو بلند کنی،اما بعد یه هفته عادی میشه و دیگه درد نداره، چرا؟؟چون بدنت و اون قسمت از بدنت که درگیره به این شرایط عادت میکنه و قوی تر میشه الان در برخی رشته های رزمی (بخصوص شرقی ها) با ریاضت و تحمل تمرینهای سخت تقریبا درد کشیدن رو برای خودشون از بین میبرن... و قسمتی از این مسئله هم به ژنتیک فرد بستگی داره،مثلا من خودم تحمل درد زیادی دارم خیلی وقتها پیش اومده بدنم زخمی شده ولی درد زیادی حس نکردم یه بار از روی صندلی پریدم پایین و روی لیوان شیشه ی فرود اومدم کلا کف پام و تمام بند انگشتها پام جر خورد! خودم با همون وضعیت و پای خون آلود ماشین روشن کردم و با یه پا رفتم بیمارستان،پرستاره کپ کرده بود!! (وولی خدایی همچنان آمپول 1200 درد داره )
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۳ ۱۱:۳۹)A L I نوشته است: یه بار از روی صندلی پریدم پایین و روی لیوان شیشه ی فرود اومدم یا ابلفضل ....وای خدا...... بابا این خاطرات +18 چیه مینویسید.من دیروز حالم بد بود الان بدتر شدم ![]() منم چند وقت پیش پام رفت روی لیوان ولی کار خدا لیوانه زیر پام نشکست که اگه میشکست واویلا....... کلا روی لیوان رفتن خیلی بده ![]() در مورد راه رفتن روی آتیش هم که گفتید بله توضیح علمی داره منم شنیدم مربوط به دمای ذغالهایی میشه که روش راه میرن و از این چیزا..... |
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۳۰/دی/۹۳ ۱۲:۱۲)کوروش کبیر نوشته است: در مورد راه رفتن روی آتیش هم که گفتید بله توضیح علمی داره منم شنیدم مربوط به دمای ذغالهایی میشه که روش راه میرن و از این چیزا..... راه رفتن بر روی ذغال گداخته منشا علمی دارد + عکس |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۳۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۱۶:۳۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یعنی اجنه دست و پای اینا رو میگیرن و میبرنشون بالا؟؟؟
آخه ما یه فامیلی داشتیم میگفت ما چند نفره یه بار امتحان کردیم که ببینیم جنها برای بالا بردن آدم میان کمک یا نه؟؟ میگفت یکیشون دراز کشید و بقیه هم هر کدوم با یه انگشت زیر یک قسمت از بدنش رو گرفتن مثلا یکی زیر سرشو یکی کمرشو یکی پاشو (هر کدوم با یه انگشت)....بعدم یه ورد میخوندن : (به درخواست یکی از کاربران حذف شد آخه راست میگه)که مثلا جنی هام فریب میخوردن با این ورد و فکر میکردن شیخشون مرده و میومدن کمک میکردن به بلند کردن اون بنده خدایی که دراز کشیده بوده. آخه با چند تا انگشت که نمیشه وزن یه آدمو بلند کرد ولی میگفت ما این کارو که انجام دادیم تونستیم یکم بلندش کردیم ولی وسطش یکیشون خندش میگیره و کارو خراب میکنه...... حالا نمیدونم اینا تا چه حد صحت داره.... |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳۰/دی/۹۳ ۱۵:۰۸)کوروش کبیر نوشته است: یعنی اجنه دست و پای اینا رو میگیرن و میبرنشون بالا؟؟؟تا هیچ حدی صحت نداره ![]() از این دست داستانها زیاده اما کلا یه چیزی که ثابت شده اس اینه که مغز انسان قدرت بسیار زیادی داره و اگر یادبگیری به درستی از قدرت مغز استفاده کنی خیلی کارا میشه انجام داد میتونی قاشق خم کنی،آدم روی زمین و هوا ثابت نگه داری ماشین در حال حرکت رو نگه داری وغیره... البته این کار هرکسی نیست و کلا ربطی هم به جن و جن بازی نداره |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
قدرت نفس انسان رو هم دست کم نگیرید.
هر چی باشه از خداست و منشا خدایی داره. و نفخت فیه من روحی.این روح رو مرتاضان هندی هم دارند! چرا راه دور بریم،من نمونه ی این کارهای عجیب و غریب رو بین دراویش خودمون توی ایران هم دیدم. این که بدن انسان دیگه درد نمیگیره درست نیست.کف پای آدم به حرارت عادت میکنه،ولی دیگه میخ خوردن رو چطوری توجیه میکنید؟! یا سوراخ کردن دست!! ولی تعجب من از اوناییه که از این چیزا برای خودشون معجزه می سازن! تا یارو درویشه نیم متر میره هوا میگن معجزه شده میخوان مریدش شن! ![]() از کرامات شیخ ما این بود / قوره را خورد و گفت شیرین بود ![]() باور کنید مقامات اولیاء الله اصلا قابل مقایسه با این مسخره بازی ها نیست... . |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
ریاضت یا سختی دادن به خود کاری است که باعث می شود بعد روحی انسان قوی و بعد حیوانی انسان ضعیف شود بعد حیوانی به نظام طبیعت وابسته است و بعد روحانی به ملکوت عالم انسان تشکیل شده از این ابعاد است همه عرفان ها بر اساس تمرین هایی خاص بنا شده اند تا بعد روحانی انسان را تقویت کنند به جز عرفان های شیطانی مانند کابالا که بعد حیوانی را تقویت می کنند نیروی پدید آمده بر اساس تقویت نیروی روحانی از خود فرد است ولی نیروی پدید آمده از تقویت نیروی حیوانی از شیاطین است اما هر ریاضتی در اسلام پذیرفته نیست اسلام برای تقویت نیروی روحانی انسان ریاضت های متعادلی را گفته که مسلمانان می توانند با استفاده از این ریاضت ها به رستگاری برسند که مهمترین ریاضت انجام واجبات و ترک معصیت است تفاوت دیگر ریاضت های اسلامی در نیت است که نیت رستگاری درست است و ریاضت برای رسیدن به قدرتهای خاص مورد پذیرش نیست در زمان اندکی که انسان ها در دنیا دارند بزرگ ترین هدف که رستگار شدن است مهم است ولی مرتاضان بیشتر به دنبال قدرتهای خاص برای دنيا هستند و آخرت و رستگاری را از یاد برده اند این است خسارت آشکار که نه دنیا دارند و نه آخرت پس دایم در رنج هستند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

که اینها انجام میدن نمیشه رفت روی هوا وایستاد!!!!

![[تصویر: 84456_869.jpg]](http://www.parsine.com/files/fa/news/1392/7/13/84456_869.jpg)