|
کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
|
|
۲۱:۴۸, ۲۴/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۳۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان میخوام به موضوعی رو بگم. بعضی از دوستام بر این عقیده هستند که کورش بزرگ توی دوران خودش(۵۵۹سال قبل از میلاد)
پیامبر بوده یعنی عقیده اشون اینه که کوروش مثل پیامبران بوده .دوستان میخواستم نظر شما رو بدونم.....در ضمن میگن ذوالغرنین همون کورش هست.....یکی دیگه از موضوعاتی که میگن اینه که اونا با استفاده از آتش به خدا میرسن (دین زرتشتی..یا زردشتی) ...البته من با کل مطابشون مخالفم ..میخواستم نظر شما رو بدونم... |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۵, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۸:۳۸)Havbb 110 نوشته است: در دعای ام داوود میخوانیم:واقعا عالی بود مبحث،چه جناج مخالف و چه موافق هرچند من واقعا در تعجبم ما انقدر کوروش شناسی کنیم که چی بشه،همین کوروش چند نفر رفتاری عین خودش داشتند و به حرفاش عمل کردند!!!اونهایی که دارن دم از کوروش می زنند. متاسفانه ما هنوز در حال شعاریم. کاری ندارم به اینکه کوروش اسمش توی قرآن بوده یانه اما قول میدم که اسم ایشون هم توی قرآن هست نه به عنوان ذوالقرنین که پیامبر هستند! دیگه دنبال چی هستیم اثبات چیزی که وجود نداره از حقیقت کامل،اینها بهانه ایست برای دور شدن از حقیقت محض. دنبال الگو می گردیم ولی همه چی و بهم ربط میدیم.سندیات و حذف می کنیم و دنبال اثبات چیزهایی هستیم که چیز زیادی ازش نمی دونیم! اگر اسطوره شناسی کنیم کلی اسطوره هست که مستند شده،واقعا کوروش شناسی هم بهانه ایست برای دور شدن از حق. دنبال چی هستیم؟! |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
ببخشید بقاع متبرکه برای چه کسانیه
![]() غیر از فرزندان اءمه!! همسر امام حسین علیه السلام ومادر امام سجاد علیه السلام یک بانوی ایرانی بودن مادر حضرت صاحب الزمان یک بانوی رومی ودرواقع اروپایی بودن!!! بماند که مادر آقامون مهدی عج الله مسیحی زاده بودن... اینکه زبان عربی فصیح ترین وبلیغ ترین زبانه که خب ثابت شده ولی هیچ ربطی. به عرب زبانها نداره...این خوده زبان هست که فصیح وبلیغه ..مثله لباس زیبا.. دلیل. برتری صاحب لباس نیست
|
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
دوستان من چن روزی نبودم ...فکر نمیکردم این تایپیک که خیلی وقت پیش زده بودم اینقدر جلو بره از دوستان ممنونم
|
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۹:۳۶)آقای الف نوشته است: خانم کوروش بزرگ به سوال من جواب بدین: یه نکته به فرمایشات این برادرمون اضافه کنم: اینکه بگن ایران با شمشیر مسلمان شده توهینی بزرگ به ایرانیان هستش. وقتی اسلام به مصر رفت زبان قبطی مصری ها رو از بین برد فرهنگشون کاملا در مقابل فرهنگ عربی نابود شد (کشوری که چند هزار سال تمدن داشت و اهرام مصر و فرعون ها در اونجا بودند) ولی فرهنگ ایرانی به قدری قدرتمند و مایه دار بود که مسائل کلیدی اسلام رو گرفت و با فرهنگ ایرانی بومی کرد. به طوری که در قرون اولیه بزرگترین دانشمندان شیعه و اهل سنت همه ایرانی بوده اند. به گفته ی اینها احتمالا این دانشمندان هم به زور شمشیر دانشمند شده اند ! . پ.ن: البته اظهار نظری جدید شنیدم ، اخیرا میگن حضرت سلمان کد اینکه چجوری بر ایرانیان پیروز بشید رو به اعراب داده وگرنه نمیتونستن ایران رو شکست بدن. البته این نظر آبرومندانه تره نسبت به قبلی ها و نشون میده کم کم دارن پیشرفت میکنن در طرح شبهه... |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۳ ۲۰:۲۵)آسمانه سجادی نوشته است: اگر اسطوره شناسی کنیم کلی اسطوره هست که مستند شده،واقعا کوروش شناسی هم بهانه ایست برای دور شدن از حق. آفرین به شما . به نکته واقعا خوبی اشاره کردید . اینکه از کسی که اطلاعی ازش در دسترس نیست یک اسطوره بسازند تا ما رو از حقیقت منحرف کنند بسیار منطقی هست . که در واقعاز اسطوره های واقعی ما رو دور کنند . از الگوهای واقعی برای انسانها ... |
|||
|
|
۰:۳۳, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۰:۳۹ توسط Silence.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
البته باید قبول کنیم که در ایران در حق انسان های بزرگی مثل کوروش،سردار های بزرگ مثل آریوبرزن که داستان زندگیش بسیار زیباست یا سورنا و ....واقعا ظلم شده
اینا بهترین الگو برای بچهای ما میتونه باشه ولی متاسفانه... |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
خب خب خب .........
میبینم که مشغول خود گویی و خود خندی هستید....... عجب مردان و زنان هنرمندی! چه نوشابه ای هم واسه هم باز میکنید. سوالاتی که پرسیدین نصفش رو قبلا جواب دادم ولی نمیدونم چه علاقه ای دارین که براتون تکرار کنم. هیچ اشکالی نداره.....خوبه بدونید من خسته نمیشم.ضمنا شماها الان 5تا6 نفرید که دارید سوال میپرسید یا تهمت میزنید و من فقط یه نفرم که دارم جواب میدم.همچین بحثی اصلا عادلانه نیست که بخواد ادامه پیدا کنه ولی از اونجایی که توهم حق بودن نگیرید باید جواب داد.ضمنا بسیاری از مطالبی که مطرح میکنید حول تهمت و افترا به منه(حالا نمونه هاشو میگم) نه حول محور بحث پس این نشون میده شما اصلا کاری به موضوع بحث ندارید .دارید مغلطه میکنید...... نقل قول:عرض کردم که به خط میخی هم باشه کسی بگه " کورش " در نظم و نثر قبول هست . شعر سفید هم باشه قبوله صد بار گفتم بهتون در شعر شاهنامه فردوسی برخی اشخاص رو با نام های دیگری میاورده .آقای تراست به خوبی توضیح دادن.اینکه اسم کوروش در شعر اومده باشه یا نه واسه شما ملاکه؟؟این همه سند و مدرک که ثابت میکنه وجود کوروش رو که توی موزه ها و کتابهای همین کشور خودمون هم هست ول کردید گیر دادید به شعر؟؟یعنی فقط شعر واسه شما مدرکه؟ اونم شعرهایی که نصفش افسانه و تخیل هست.... واقعا بعضی وقتا آدم احساس میکنه با ورود به بعضی بحث ها داره به خودش توهین میکنه.ببین کارتون به کجا رسیده که نشستید میگید ثابت کن کوروش وجود داشته!!!!!!!!!!تازه با چه اعتماد به نفسی هم میگید. تمام خطبا و تاریخدانان کشور و دنیا میتونن به شما ثابت کنن که کوروش بزرگ وجود داشته اونوقت شما میگی شعر برام بیار؟؟ نقل قول:نژاد پرستی خیلی بد هست خانم کورش .جدا؟؟؟؟؟ آخه همین دیروز دوستتون خانم رکن داشت میگفت عرب بعترین خلق خداست!!!!! این نژاد پرستی که نیست نه؟؟؟؟ منم توضیح دادم که منظورم نژاد پرستی نبوده.خصوصیت اعراب فعلی دنیا(به غیر از عربهای عزیز کشورمون) رو گفتم که اگه دستشون به این خاک برسه چیکار میکنن البته همین الانم رسیده و شما عوارضش رو به خوبی میتونید ببینید... نقل قول:اینها رو من روی هوا نمی تونم قبول کنم و افتخار کنم .خدا رو شکر که تاریخ این کشور و علاقه مندان و دوستداران فرهنگ و تمدن ایرانی هیچ نیازی به افتخار کردن شما ندارن. نقل قول:من می گم کورش چرا توی تاریخ ادبی ما خبری ازش نیست شما می گی توی قلب که هست !کوروش توی تاریخ ایران و دنیا هست اونوقت شما مثلا گشتی ایراد پیدا کردی که چرا توی شعر نیست؟؟؟ نقل قول:این شعر گفتن و ... و اینها برای ما دلیل نیست ! دلیل بیارید دلیل !توهین کردید.خوبه همه میبینن. چه خودباوری هم دارید.دلیل واسه چی بیارم؟؟؟مثل این میمونه که بگید ثابت کن ماست سفیده.یالا دلیل بیار!!!!!!!! نقل قول:زرتشتی هم یکتاپرست نیستند چون قائل به دو خالق هستند :ثابت کن....بر نداری واسه من حرفای این پیرنیا و رائفی پور رو بیاری هاااااا.از همین الان بهتون بگم. چون من میدونم این چیزای خنده دار و از کجا میشنوید. نقل قول:خانوم کوروش شما نبودین که فرمودین ترجمه غربی هاست پس درستهاون قسمتی که من همچین چیزی گفتم رو سریع نقل قول کن اینجا ببینم! چه علاقه ای داری یه چیزای به من نسبت بدی که من نه توی کلامم گفتم نه منظورم بوده.؟؟ من اصلا قبول ندارم که منشور ترجمه ی غربی ها باشه چه برسه به اینکه بخوام بگم به این دلیل درسته!!! من از شماها خواستم ثابت کنید این حرفتون رو.این حرف رو اولین بار آقای عبدالرحمن گفتن و آقای havbb هم دنبال این حرف رو گرفتن.شما باید ثابت کنید چون این ادعای شماست.خیلی داره خنده دار میشه .هر چی خودتون گفتید به من نسبت میدید؟؟ حرف من این بود که گاهی اوقات یه کشوری توی یه زمینه ای تخصص لازم رو نداره اونوقت از کارشناسان خارجی کمک میگیره.چه توی زمینه باستان شناسی چه اقتصادی و چه..... از کجای این حرف همچین منظوری رو برداشت کردید؟؟ نقل قول: البته بعضی چیز ها هست. مثل قرآن به زبان عربی هست. تمام مکان های مقدس و متبرک برای اعراب هست! اعراب نژاد برتر هستند! تمام.درود بر شما ![]() ![]() نقل قول: ما فقط می گیم این بزرگنمایی ها از گذشته های مبهم فقط به خاطر این هست که ایران قدیم بمونه روبه روی اسلام .ایران قدیم رو خود شماها روبه روی اسلام قرار دادید.با نابود کردن آثار باستانی به عمد با رد کردن پیست رالی از کنار تخت جمشید با تخریب ششبانه خانه های تاریخی...لابد میخواید بگید اینام کار غربی هاست؟؟اینا معنیش چیه؟؟ نقل قول: گذشته ای که خود غربی ها از ما روایت کردن و توی ادبیات خودمون یک خط هم ازش وجود نداره .ثابت کنید. ثابت کنید تمام متون و کتب و ابنیه تاریخی و از غربی هاست و غربی ها اینا رو ساختن. توهم توطئه میدونید چیه؟ نقل قول: اشتباه می کنم خوب من رو از اشتباه دربیارید چرا توهین و جوسازی می کنند ؟نمونه ای از توهین و جوسازی رو به ترتیب در پایین میبینیم: نقل قول:این شعر گفتن نقل قول:خانوم کوروش شما نبودین که فرمودین ترجمه غربی هاست پس درسته نقل قول:اگه داستان مسلمان شدن ایرانی به زور شمشیر و نیزه بوده چرا ایران یکپارچه سلوکی نشداگه به زور شمشیر نبوده پس با چی بوده؟؟؟ اگه به زور شمشیر نبوده پس چه نیازی به لشکرکشی و حمله و کشت و کشتار بوده؟؟؟ چه نیازی به وضع مالیات و خوارج برای مجبور کردن افراد به پذیرش دین بوده؟؟ نقل قول:اگر اسطوره شناسی کنیم کلی اسطوره هست که مستند شده،واقعا کوروش شناسی هم بهانه ایست برای دور شدن از حق.یعنی شما با درک تاریخ و شخصیت های تاریخی کشورتون از حقیقت دور میشید؟؟ عجب!!! اینا خودشون بخشی از حقیقت هستن.چطور ما میتونیم هم دینمون رو داشته باشیم هم شخصیت های تاریخیمون رو باور کنیم ؟؟بفرمایین این بهانه است. نقل قول:اینکه بگن ایران با شمشیر مسلمان شده توهینی بزرگ به ایرانیان هستش.پس با چی بوده؟؟؟پس چرا حمله کردن؟؟چه حمایتی هم از ابوبکر و عمر و عثمان میکنید!!!!!! نقل قول:البته اظهار نظری جدید شنیدم ، اخیرا میگن حضرت سلمان کد اینکه چجوری بر ایرانیان پیروز بشید رو به اعراب داده وگرنه نمیتونستن ایران رو شکست بدن. البته این نظر آبرومندانه تره نسبت به قبلی ها و نشون میده کم کم دارن پیشرفت میکنن در طرح شبهه..شماها که در طرح شبهه خیلی پیشرفته تر هستین: ثابت کن کوروش وجود داشته!!!!!!!!!! ![]() ثابت کن ماست سفیده!!!!!!!!!!!! ![]() چرا کوروش توی شعر نیومده!!!!!!!!!! ![]() نقل قول:اینکه از کسی که اطلاعی ازش در دسترس نیست یک اسطوره بسازند تا ما رو از حقیقت منحرف کنند بسیار منطقی هست .از کوروش اطلاعاتی در دسترس نیست؟؟؟؟یعنی اینقدر نیست که شما باور کنید؟؟؟شایدم نمیخواید باور کنید! اسطوره های واقعی شرف و انسانیت و آدم بودنه که توی وجود هر انسانی میتونه باشه. خود پیامبر خدا هم نگفت فقط ما اسطوره ایم یا فقط ما الگوییم!!!چه ادعاهایی دارید. |
|||
|
۱۰:۲۷, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۰:۳۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
فرض رو بر این بگیریم که میخوایم کوروش یا هخامنش رو اثبات کنیم.
من موندم این همه تاریخ شناس توی ایران و خارج از ایران ، N ساله همه مدله تحقیق کردن ، بعدش چطور دوستان میگن وجود نداشته واقعا ادم شاخ در میاره. حداقل یه مدرک معتبر یا دلیل روشنی بود ، بازم خوب بود. بنده خداها تاریخ شناسا میرن 60 سال وقت میذارن یه کتاب بنویسن و بعدش ما با یه تایپ 5 دقیقه ای زحمتشون رو به باد میدیم ![]() پس تخت جمشید رو کی ساخته(پدر یا پسر) با دلیل و مدرک بگید. چون توی سایت سایت باستان شناسی ایران و ثبت اثار ملی و حتی توی یکی دو تا سایت نمیدونم معتبر بودن یا نه خارجی ، قدمتش بیشتر از 2000 سال تخمین زده شده.ایا این نقشه هم توسط پروژه چندصد ملیون دلاری درست شده ؟
|
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
خانم کوروش بزرگ شما بجای اینکه خدا رو شکر کنید دین خدا توی کشورمون حاکمه دنبال این هستید کیا این دین رو آوردن و چرا با زور شمشیر؟
به فرض با زور آوردن.خب باید چکار کرد؟دین اسلام رو بگیم واسه خود اعراب باشه ما بریم دنبال آیین کورش؟یعنی از چیزی که حق هست جدا بشیم؟دین اسلام که دین حق هست؟ متأسفانه امروزه همین حرف شده حرف بعضی جوونای ما:یه مشت عرب ریختن اینجا دین اسلام رو آوردن! خانم کوروش شما میگید از غربیها طرفداری نمیکنید.انصافآ وجدان خودتون رو قاضی کنید.اگه این عیبهایی که توی غربیها هست و اعضا توی سایت مینویسن رو در مورد عربها مینوشتن بازم میگفتین "چرا به این و اون گیر میدید؟توی کشور خودمون اختلاس میشه کاریش ندارن رفتن سراغ عربا".میگفتید این رو؟؟ من بارها دیدم تا پای انتقاد از غرب و امریکا میاد شما مقابله میکنید!! دارن به پیامبرتون توهین میکنن و شما اینطوری جبهه میگیرید در مقابل انتقاد از اونا... |
|||
|
|
۱۱:۰۲, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
حضرت موسی (علیه السلام) : 3300 سال پیش حدودا ( قومی بت پرست )
حضرت عیسی (علیه السلام) : 2000 سال پیش حدودا ( قومی بت پرست ) حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : 1400 سال پیش حدودا (طبق گفته قران دوره جاهلیت ) حالا بین زمان حضرت عیسی و حضرت موسی که دودا میشه 2500 سال پیش ، یه عدده افراد خدا پرست توی ایران بودند. من اصلا واسم نژاد گرایی مطرح نیست. به نظرتون توی اون دوره جاهلیت و بت پرسی یه چنین چیزی کم ارزش بوده ؟ من هرطور حساب میکنم بد نمیتونم در نظر بگیرم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)