|
کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
|
|
۲۱:۴۸, ۲۴/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۳۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان میخوام به موضوعی رو بگم. بعضی از دوستام بر این عقیده هستند که کورش بزرگ توی دوران خودش(۵۵۹سال قبل از میلاد)
پیامبر بوده یعنی عقیده اشون اینه که کوروش مثل پیامبران بوده .دوستان میخواستم نظر شما رو بدونم.....در ضمن میگن ذوالغرنین همون کورش هست.....یکی دیگه از موضوعاتی که میگن اینه که اونا با استفاده از آتش به خدا میرسن (دین زرتشتی..یا زردشتی) ...البته من با کل مطابشون مخالفم ..میخواستم نظر شما رو بدونم... |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۵, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۸ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۷:۰۴)کوروش بزرگ نوشته است: یه ذره به حرفایی که میزنید توجه کنید برا خودتون میگم.اولا این حرف شما بود که فرمودین اگه خارجی متخصص بود باید بگی چشم حالا این لینک رو مطالعه کنید http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=137471 برای اینکه بعید می دونم بخونید قسمت مهمش رو اینجا می ذارم اولین بار دکتر عبدالمجید ارفعی، استاد فرهنگ و زبانهای خاور نزدیک باستان منشور کوروش را به زبان فارسی ترجمه کرد. اما این اولین ترجمه از منشور کوروش نبود. این منشور که تا به حال بارها توسط دانشمندان غربی ترجمه شده، در سال 1880 میلادی برای اولین بار توسط «راولینسون» به زبان انگلیسی ترجمه شد. حدود 10 سال بعد، «ویسباخ» این منشور را ترجمه کرد و بعد از آن، تا 60 سال کسی سراغ ترجمه متن منشور کوروش نرفت، تا این که بالاخره «ریختر» در سال 1952 ، «اوپنهایم» در سال1955 و «لوکوک» در سال 1990 آن را به زبان های فرانسوی، آلمانی، اسپانیائی، ایتالیائی و روسی ترجمه کردند برای بقیه دوستان هم برای اینکه سوء تفاهم نشه عرض کنم بنده هیچگاه ادعا نکردم عرب نژاد برتره این خانوم که دست پیش رو گرفته پس نیفته فرمودن نژاد ایرانی برتره به دلیل فلان وفلان بنده هم گفتم اگه به این دلایله که پیامبر ما و14نورشون عرب هستن آیا این دلیل برتری نژادی اونهاست حالا انکه ایشون فک می کنن من منظورم برتری اعرابه دیگه خود دانن اقای تراست کسی منکر تاریخ نشد از شما بعیده چرا انقدر شلوغش کردید الات تردید در این همه عظمتی است که توی چند قرن اخیر وارد تاریخ ما شده ودر تاریخ خودمون قبلا سابقه نداشته حالا تخت جمشید نشانه عظمته وخوبی و یگانگی یه پادشاهه؟ خب طاق کسری هم هست چرا در هنگام تولد پیامبر پایه هاش فروریخت ؟ این که اثار باستانی ما از حالت عبرت خارج بشن برای عده مثه مسجد وخونه خدا عزیز بشن برای شما فرقی نداره !! اصن کوروش خوب ولی چه دلیلی داره که اینطور بی محبا همه رو بزاریم کنار بگیم خدا یکی کوروش یکی طرف خودش بیاد بگه عاقا من این کارا رو نکردم شما بازم احتمالا قبول نمی کنید ![]() اخه یکتاپرستی شونم دلیل قطعی وجود نداره چطور هنگام تولد پیامبر تمام اتشکده ها خاموش شدن ؟مگه این از نشانه های یکتا پرستی ما نبوده؟ اصن برای چی ما اتشکده داشتیم؟ برای چی بهمون می گفتن مجوس ؟ بعله ممکنه در اصل زرتشت پیامبر بوده ولی اینکه دینش تحریف شده باشه امکانش خیلی زیاده |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
نقل قول:چه حمایتی هم از ابوبکر و عمر و عثمان میکنید!!!!!!چون این بخشش مربوط به جواب بنده بود جواب میدم. البته نکته ی مهمی هستش قرآن میفرماید شرک بزرگترین ظلم هستش که بخشیده نمیشود (بدون توبه) یعنی مشرک بزرگترین ظالمه ! اشخاصی که نام بردید رو ما مومن نمیدانیم ولی مسلمان میدانیم. هرچی باشن از انسانی که به بت مردوک احترام گذاشته بهتر هستند. این مهر ابطالی هست بر عقیده ی کسانی که میگن کوروش زرتشتی بوده. دو حالت بیشتر نداره یا زرتشتی ها بت پرست بودند یا کوروش زرتشتی نبوده. بنده فقط از توهینی که به فرهنگ ایران شده بود دفاع کردم که کسی با شمشیر نمیتونه فرهنگی رو به ایران تحمیل کنه. بله در پست قبل عرض کردم که به عقیده ی بعضی ها هم ایران به زور شمشیر مسلمان شده و هم دانشمندان بزرگ مسلمان به زور شمشیر دانشمند شدند. اگر اینطوره فردا تصویب کنیم که چندتا شمشیر بازم بردارن بلکه بخاطر شمشیر باز هم فردوسی سعدی حافظ مولوی ابن سینا سهروردی ملاصدرا شیخ بهایی عطار و........ باز هم از اینا داشته باشیم. چون اینا هم بخاطر شمشیر دانشمند شدند دیگه وگرنه به عقیده ی شما ایرانی جماعت بدون شمشیر عرضه ی دانشمند شدن رو نداشته |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
خانم رکن دست از این رفتارتون بردارید زشته.
الان تهمت هاتون شد 3 تا: 1-این حرف شما بود که فرمودین اگه خارجی متخصص بود باید بگی چشم 2-من گفتم نژاد ایرانی برتره؟؟!!!! 3-کتیبه کوروش رو انگلیسی ها ترجمه کردن.!!! این سه تا تهمت های شماست.خانوم بار آخر بهتون میگم یا لینکی که نشون بده من این حرفا رو توش زدم بیارید یا نقل قولش رو. وگرنه کزارش تخلف میدم(که میدونم فایده ای نداره). خب اگر اولین بار یک ایرانی ترجمه کرده پس حرفی نیست دیگه شما برو همون ترجمه ای فارسیش رو که این آقا انجام دادن بخون. ضمنا اینکه به زبانهای مختلف ترجمه بشه برای اینه که مردم سایر نقاط دنیا هم از متن و نوشته هاش مطلع بشن واسه همین به زبان خودشون واسشون ترجمه میکنن.مثل یه کتاب که اگه به زبان فارسی باشه و شما بخوای توی کشورهای خارجی هم منتشرش کنی باید به زبون اونا هم ترجمه بشه.خب این کجاش عجیبه؟؟؟!!! کی گفته شما همه چی رو بزارید کنار و بگید خدا یکی کوروش یکی؟؟؟؟شما حداقل کاری رو که در دستتون هست انجام بدید نمیخواد همه چی رو بزارید کنار. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- آقای افشین برادر عزیز: من دینمو دوست دارم خدا رو هم شکر میکنم بابتش.ولی مثل اینکه بعضی دوستان از هویت ایرانی خودشون ناراضی هستن مخاطب منم اونان نه دینمون. کسی نگفته دین خودمون رو بذاریم کنار بریم دنبال آیین کوروش !!!!!!!! آیین کوروش همون جوانمردی هست دین خاصی که نیست.همین مواردی که توی دین خودمون هم هست. ببینید دوستان گفتن هیچ حمله ای و لشکر کشی در کار نبوده و کاملا پذیرش دین به اختیار خود مردم اون زمان بوده منم گفتم نه اینجوری هام نیست.من فقط تاریخی که اتفاق افتاده رو براتون گفتم نه اینکه بگم چون در گذشته با لشکر کشی یا به زور بوده پس دینمون رو بذاریم کنار!!!!!!! ببینید من از غرب دفاع نکردم بعضی وقتا پیش میاد که میان غرب رو بهانه میکنن واسه نادیده گرفتن مسائل داخلی منم میگم این کار درست نیست و چیکار به اونا داریم ما؟؟؟!!! |
|||
|
۱۴:۳۹, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۲)Mohammad Trust نوشته است: حضرت موسی (علیه السلام) : 3300 سال پیش حدودا ( قومی بت پرست )دوباره بخونید
|
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۴۵ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
این داستان ادامه دارد ...
کوروش فرد بزرگی بوده انسان مهمی بوده از اشخاص تاثیر گذار در تاریخ بوده یکی از احتمالات است که ذوالقرنین کوروش باشد ولی خوب که چی برای چی این همه با هم مجادله می می کنید تاریخ تحریف می شود سند قطعی در می آید کل کل می کنید ...افتخار است کوروش ؟برای ایران ؟ کوروش افتخار سرزمینی بوده که مرزهایش از هند تا اسپانیا بوده افتخار امروز ایران من و شما هستیم که داریم دائم با هم بحث می کنیم گیریم پدر تو فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل دم از کوروش می زنیم بی اعتنا به خود کوروش هستیم کوروشی که در برابر بابلیان آنچنان بود در برابر مردمش آنچنین بود نمی گویم کوروش آدم بدی بوده می گویم این رفتار ما (ملی گرایی افراطی نازیسم به سبک ایرانی) بد است کوروش انسان بزرگی بوده می خواهید الگو بردارید از انسان های بزرگ در سراسر تاریخ و سراسر جهان الگو بگیرید از همه بزرگان یاد بگیرید خیلی هم خوب است همه آدم های موفق اینطور هستند الویت اول با بزرگترین ها است با انسان های کامل است بعد با انسان هایی که یک پله پایین تر هستند ولی گویا ما دنبال چیز دیگری هستیم اگر می خواهید درس بگیرید از تاریخ چین و ماچین هم می شود درس گرفت اگر می خواهید افتخار کنید باید به جایی برسید به خودتان مفتخر باشید کوروش فخر 2500 سال پیش بوده نه جوان امروزی که شلوار زاپ دار می پوشد و به ناموس مردم تیکه می اندازد نه جوانی که شعار می دهد انرژی هسته ای 200تومن بسته ای نه جوانی که از ترس تن به ذلت و ولایت اسرائیل و آمریکا می دهد نه جوانی که هموطنش بیگانه می شود به خاطر کوروش ردپای ناسیونالیم و نژاد پردازی ،ماحصل نژاد والای آریایی نژاد برتر کوروش سکونت امروزی تهران محله پاسداران اصلالت اجداد من که تهرانی اصیل هستند از همه خاندان برتر "من" به عنوان مثال عرض کردم ، توجه کنید همه اش می شود ممیزی این تفکر در سطح فرا مرزی باقی نمی ماند ناسیونالیسم به داخل راه پیدا می کند می شود ترکها ... ، لرها...تر ، رشتی ها ... و و و بازهم خاتمه نمی یابد بین شهری می شود مثلا آمل و بابل تمام نشده هنوز به طایفه هم میرسد مثلا درغازی و اسماعیلونی و سرآسیابی در کَن بازهم ادامه دارد در یک خاندان ؛ ما پسر بزگ حاجی هستیم و... همینطور می رود تا به "من" برسد یک سد از آهن و مس ساختیم که تا ابد باقی می ماند این سدی است که شما دنبالش هستید سد کوروش را رهاکنید کجا به وحدت می رسیم ؟ سوال اصلی اینست از ناسیونالیسم چطور به وحدت میرسیم ؟ نژاد دروغ تاریخ است همانطور که خداوند فرموده در قرآن کریم همه انسان ها در ابتدا قوم واحده بودند که بر اثر حرص و حسادت متفرق شده اند همه از نژاد آدم ابول بشر هستیم همه اشرف مخلوقاتیم می خواهید با کورورش چه چیزی را ثابت کنید ایرانی چنین است و چنان است ؟ ایرانی بد نداریم گوماته یا بردیای دروغین آیرانی نبود حاج کلانتر خیلی های دیگر ایرانی نبود ؟!؟! الان ما همه خوبیم ؟؟؟ چرا برش می زنید تاریخ را و از کوروش می شود نقطه فصل تاریخ ایران ، قبل از آنرا هم مطالعه کنید کورورش چطور سلسه اش را ساخت ،مادها که بودند و از کجا آمدند ، پارس ها با اعراب خلط نژاد نداشتند پات ها از کجا آمدند بهر چه آمدند و به کجا میروند . حتی عقب تر از آنها هم باید بروید کلا همه نژاد بشر خلط است همه باهم مخلوطیم .آسمان که دهان باز نکرده کوروش بیوفتد در پاسارگاد و همه ما بشویم کوروشی اتفاقا در تاپیکی آنطرفتر از نژاد پرستی بنی اسرائیل گفتیم ایرانی نشوی اسرائیلی .... برتر ، انسانی است که خدمت کند برای رضای خداوند و بشود مصداق آیات 27 تا 30 سوره مبارکه فجر "يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعي إِلي رَبِّکِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلي في عِبادي وَ ادْخُلي جَنَّتي " (السلام علیک یا اباعبدالله الحسین)کمی با بصیرت تر رفتار کنیم کوروش انسان بزرگ و قابل احترامی بوده احترام بگذارید و نکات خوبش را برداشت کنید حنجره پاره نکنید دعوا نکنید انسان ها را تمییز ندهید نژاد پردازی نکنید فضیلت و برتری انسان به تقوای اوست چه ایرانی چه آمریکایی چه سومالیایی و هر جای دیگر ، انسان است و قیمت و فخرش به زهدش است |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۵۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۵)رکن الهدی نوشته است: اخه یکتاپرستی شونم دلیل قطعی وجود نداره چطور هنگام تولد پیامبر تمام اتشکده ها خاموش شدن ؟مگه این از نشانه های یکتا پرستی ما نبوده؟ 2500 سال پیش مسجد وجود داشته یا کلیسا ؟ مردم کجا باید عبادت میکردن ؟ زمانی که حتی یهودی ها هم بی فرهنگ و تمدن بودن ! عبادتگاه های 2500 سال پیش ایران رو میگفتن اتشکده. حالا چه مشکلی داره من نمیدونم . مسجد اون موقع اختراع نشده بود ![]() مجوس هم که میگفتن ، از بی فرهنگی و بی ادبیشون بوده. هیچ دینی به جز اسلام کامل نیست و همه دین ها در طی زمان دچار تحریف شدن. در گفته های قران اصلا اختلافی نیست. بعضی دوستان اتشکده های ایرانی رو با اتش پرستان هندی اشتباه میگیرن ! آتشپرستی یا آگنی هورتی (अग्निहोत्र در لغت به معنی پرستاری از آتش یکی از آداب و رسوم مذهبی ایران و هند باستان است که در دین زرتشت و نیز در دین ودایی جایگاه ویژه ای دارد. آگنیهورتا در زمان طلوع و غروب آفتاب به نیت پاکسازی روان انجام میگیرد. در آگنی هورتا، نمازگزار نخست خود را با آب پاک میساخت، آن گاه در برابر آتش مقدس ایستاده، سرودها و نیایشهای آتش را میخواند. گاهی نمازگزاران تمام شب را در برابر آتش میایستادند و به سرود خواندن مشغول بودند که به آن آگنیسایانا گفته میشد. قربانی کردن در برابر آتش نیز که هم در وداها و هم در اوستا ریشه دارد در سانسکریت، آگنیستومه نامیده میشد. در دین زرتشتی نیز مانند دین ودایی، مهمترین عنصر در تشریفات و مراسم مذهبی؛ آتش مقدس است. آتش یا آذر نمادی از نور خرد و دانش است. آتش در آسمان به سان خورشید میدرخشد، در فضا چون آذرخش میفروزد، و در زمین از سایش دو چوب خشک پدید میآید. آذر در مزدیسنا یکی از بزرگترین دادههای اهورامزداست و میانجی میان آفریدگان و آفریدگار است و هماوست که نیایشها و دعاهای مردمان را به بارگاه اهورهمزادا میرساند [sup][۱][/sup] در یسنا، چندین دفعه آتش پسر اهورهمزدا خوانده شدهاست و از پنج نوع آتش نام رفتهاست: آتش بهرام، آتش تن مردمان و چهارپایان، آتش رستنیها، آتش ابرها، آتش گرزمان[sup][۲][/sup] 1400 سال پیش میگفتن عصر جاهلیت و توجه داشته باشید شما در مورد 2500 سال پیش حداقل حرف میزند. همین که اعتقادی وجود داشته که دعاشون به خدا میرسه از طریق نور خورشید یا نور اتش باز خیلی بوده ! همچنان هرجوری حساب میکنم مشکلی نمیبینم توی این موضوع! زرتشتیان آتش پرست نیستند!!! قبله زرتشتیان به سوی نور است… ![]() مراسم عبادت زرتشتی در شیراز. خیلی هم از بعضی مسلمون هامون مسلمون ترن! |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
خانوم کوروش شما مطمءنی هم پستای خودت رو می خونی هم پست های منو..بهت پیشنهاد می دم گزارش کنی ..چون شما تهمت زدین بنده اعراب رو نژاد برتر می دونم
![]() وفک کنم البته بازم می گم فک کنم...پس فردا نگید تهمت زدیا گفتین ثابت کنید انگلیسیا تر جمه کردن شما حتی متنی که من گذاشتم رو نخوندین..اون متن ثابت کرد انگلیسیا واسه اولین بار کتیبه رو ترجمه کردن..حالا نمی دونم شما می تونی بازم انکار کنی...
|
|||
|
۱۴:۵۳, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۹)میم.حسین.الف نوشته است: کمی با بصیرت تر رفتار کنیم کوروش انسان بزرگ و قابل احترامی بوده احترام بگذارید و نکات خوبش را برداشت کنید حنجره پاره نکنید دعوا نکنید انسان ها را تمییز ندهید نژاد پردازی نکنید فضیلت و برتری انسان به تقوای اوست چه ایرانی چه آمریکایی چه سومالیایی و هر جای دیگر ، انسان است و قیمت و فخرش به زهدش است خداسرشاهده هیچ وقت در مورد نژاد یا برتری حرفی نزدم! در مورد کذشته ایران بوده. |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
مگه من گفتم زرتشتیا آتش پرستن
![]() چرا به قول خانوم کوروش تهمت می زنید گفتم چرا آتشکده داشتن چه ربطی به معبد داره!!!خب معبد داشته باشن چرا آتش های چندصد ساله داشتن آتشی که نباید خاموش می شد ..شما آتش با نور براتون یکیه؟!!!الان حجاب اینا رو دیدین فرمودین از خیلی مسلمونا مسلمون ترن!! ![]() در ضمن شما از کجا مطمءنید که کوروش زرتشتی بوده؟!مدرکی دارین...خودش که اعتراف نکرده [align=justify] بلکه برعکس حرفهایی برخلاف اعتقاد زرتشتی ها هم زده مثه بت مردوک مثه بازسازی بت های بعل...آخه آدم یکتا پرست ..میره بتهای بت پرستان رو بازسازی می کنه؟!پیامبرا که همه زدن بت ها رو شکوندن ایشون چه پیامبری هستن که بت سازی می کنن!!! وقتی ما می گیم شبهه های یهودی بودن ایشون زیادی سریع فقط بدون دلیل بیاین جبهه بگیرین ..خب دلیل وسند بیارین ایشون اولا یکتاپرست بوده دوما زرتشتی بوده |
|||
|
۱۵:۱۶, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
اوکی اقا
شما درست میگید. یا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

. حتی عقب تر از آنها هم باید بروید کلا همه نژاد بشر خلط است همه باهم مخلوطیم .
![[تصویر: Shiraz-Sadeh1382-RK1.jpg]](http://tarikhfa.com/wp-content/uploads/2012/10/Shiraz-Sadeh1382-RK1.jpg)