|
آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟
|
|
۱۰:۰۳, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
سوال من اینه که آیا روح پس از مرگ میتواند اراده بر بدی داشته باشد؟؟؟ آیا میتونه مثل انسانهای زنده افکار بد یا خطرناک داشته باشه؟؟ و آیا میتونه تاثیر بذاره در دنیای مادی؟؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۲, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۳ ۰:۰۹)namekarbary[hr' نوشته است: ای وای بین مفهوم و مصداق خارجیش خلط می کنی. از کتاب مصباح یزدی برات نقل قول می کنم اگه متوجه نشدی بیشتر توضیح می دم: جناب نام کاربری جواب ندادی چگونی به عدم علم داری؟
فکر می کنی کسانی که پست های ما را می خوانند متوجه نمی شوند علم به عدم غیر ممکن است؟ این را هم می خواهی انکار کنی؟ همین یکی را جواب بده که چگونه به عدم علم داری؟ خلط مفهوم و مصداق!!!!! به در گفتی که دیوار بشنوه!!!! ![]() برادر گرامی شمایی که داری بین مفهوم عدم و خود عدم خلط می کنی اون وقت من را متهم می کنی! |
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
اصلا چه کسی گفت «عین عدم»؟ من عرض کردم به «عدم خدا» علم دارم؛ یعنی می دانم خدا وجود نداره.
حالا شما یا مدعی هستی نمی شه به عدم چیزی علم داشت که خوب باید بپذیری نمی دونی شریک خدا وجود نداره، یا مدعی هستی که می شه به عدم چیزی علم داشت که این حرف ماست و جز این نگفتیم. اون عدم که منظور شماست چیزی نیست اصلا. شما مثلا سفر اول اسفار مرحله دوم فصلی 5 مراجعه کنی هم همین رو گفته. |
|||
|
۱:۱۷, ۲۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۲۷ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۳ ۰:۴۸)namekarbary نوشته است: اصلا چه کسی گفت «عین عدم»؟ من عرض کردم به «عدم خدا» علم دارم؛ یعنی می دانم خدا وجود نداره. خدمتت عرض کنم این آدرس ها که میدی پیش خودت باشه! نمی دانم بنده اشتباه می کنم یا نه ولی امثال من یا شما در بحث هایمان خیلی اوقات کارهایی می کنیم که به درد بحث آزاد و عمومی نمی خورد و شبهه ایجاد می کند: 1- ارجاع به آثار دیگران:می خواهیم بگوییم کتاب زیاد خواندیم که اصلا ارزش ندارد مگر اینکه آنچه خوانده ایم را در کلاممان نشان دهیم نه در ارجاع دادن. 2- لینک به سایت های دیگر: می خواهیم طرف مقابل و خواننده ها را مرعوب نماییم که به نظرم در این فروم ها خواننده ها این را می فهمند. 3- کلام سنگین و عبارات ثقیل: می خواهیم نشان دهیم مثلا ما خیلی می فهمیم تا خواننده نفهمد که چه می گوییم حال آنکه خودمان هم نمی فهمیم! به نظرم در بحث در یک محیط عمومی هر عاقلی باید با زبان ساده نشان دهد که از مجموع آنچه که آموخته چه می تواند عرضه کند همه ما می توانیم با چند تا ارجاع و جمله ی نامفهوم بحث را تمام کنیم و خواننده چیزی نفهمد. هر چند بنده متوجه هستم که چه خبر است. و اما سخن شما:خوب اشکال شما همین جا است و توجه هم نمی کنی! وقتی می گویی به عدم خدا علم داری یعنی نخست به خود خدا علم داری بعد عدم آن را که غیر از آن است می توانی نسبت به آن تعریف کنی. متوجه هستی؟ مثل اینکه بگویی من به عدم وجود صندلی در این اتاق علم دارم. چون صندلی و اتاق را از قبل می شناسیم در نتیجه نسبت به آن ها عدم مورد نظر خود را شرح می دهی. پس عدم چیزهای موجود نسبت به وجود آن ها مشخص است. عدم شریک خدا هم دقیقا به این معنی استعمال می شوذ. اما درباره ی خدا که شما به آن اصلا علم نداری و وجودش قبولش نداری علم به عدم آن بی معنی است. اگر یک وقت بفرمایی که من می دانم اژدها هم وجود ندارد اولا شما یک علم کلی از داستان ها و تصاویر غیر مستدل نسبت به آن داری و شاید همان تصویر ذهنی قبلی به شما داده و ثانیا این ادعا فعلا درست نیست چون شما که هم عالم را جستجو نکردی. با عرض پوزش. وقت خواب است. ان شاء الله در شب های آینده. راستی چون به نظر از خنده خوشت می یاید می گم: به عدم سلام برسان!
|
|||
|
|
۱:۲۹, ۲۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۳۱ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
اولا من حوصله ندارم کتاب مجلد رو برای شما تایپ کنم. شما اگر مشتاقید بدونید برید و مطالعه کنید، اگر هم نه که در بحث شرکت نکنید. این دلایل هم به برازندهدامثال خودته.
ثانیا از کجات در آوردی من به مفهوم خدا علم ندارم که میتونم راجع بهش صحبت کنم یا نه؟ ظاهرا علم غیب هم داری. بازم خندیدم مرسی. |
|||
|
|
۵:۲۰, ۱۶/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
به نام خالق هستی
همه ی این بحث ها کنار برام جالبه روشنفکر جامعه ی امروزی رو کسی شامل میشه که با دیدن دختر شایسته سال به عمق لذت و ارامش اعصاب میرسه.فردی که تعریف درستی از زیبایی شناسی نداره و برای اون چارچوب تعیین میکنه و جالتر از اون تا ذهن محدود خودش ارزشش رو میاره رو به زوال, سعی در اثبات وجود نداشتن خالقی برای همه چیز و هیچ چیز داره.میشه این خودبرتربینی دوستان رو هم به مباحث تئوریک اضافه کرد.اینو یادت باشه هیچوقت با اثبات به ظاهر منطقی تئوریهای خودت به همنوع هات نمیتونی صورت مساله رو عوض کنی. بیخیال اصلا خدا وجود نداره تو هم وجود نداری تو هم شاید ساخته توهمات ذهن من باشی!!یه توهم زیادی واقعی!!خوش باشین دوستان روشنفکر!! یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)