|
هشتمین کارگاه معنویت (چله سوره الرحمن)
|
|
۲۳:۰۱, ۲۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۰۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم....
سال 94 را متبرک میکنیم به خواندن 40 روز سوره الرحمن. برای اینکه تاپیک به روز باشه و همراهیتونو اعلام کنید با صلوات تاپیک رو به روز نگه دارید. دعا برای هم چله ای های قبل رو یادمون نره. اگه وسطا یه روز یادتون رفت اشکال نداره قضاش کنید. یعنی ادامه بدید. نیتتون هرچی که هست ان شاء الله برآورده بخیر بهش. لطفا برا عذب های تالار هم دعا بفرمایید که یک ازدواج به موقع و موفق داشته باشن. شروع : ان شاءالله 6 فروردین 94 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۷, ۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلااااااااااااااااااااااااااااااام
دوستی به من اینطور پیام داده... از فردا یعنی از شهادت مادر (سلام الله علیها) تا ولادت حضرت علی (علیه السلام) 40 روز میشه اگه برنامه ای دارید میتونید توی این مدت بذارید زیارت امین الله هم خوبه من چون فرصت ندارم گفتم به شما بگم اگه صلاح دونستید زحمتشو بکشید موفق باشید التماس دعا یاعلی در پناه حق بچه ها دلم نمیاد چله رو از فردا شروع کنیم چون بقیه خبرندارن. از طرفی هم... چیکار کنیم به نظرتون؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بهتره سر همون موعد مقرر باشه...
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
![]() اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.![]()
|
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۳/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۴ ۱۶:۱۶ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱:۰۶, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۳ ۱۶:۵۶)sarallah نوشته است: متاسفانه توی این چله نمیتونم همراهیتون کنمعهههه؟ اینطوریاس؟؟ چراغ خاموش حرکت میکنی اخوی ![]() ان شالله اول کشور شی پزتو بدیم...
|
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام به اهالی محترم هشتمین کارگاه!
خانم مسئول ظاهرا اسم فدایی و من به عنوان نفرات اول این چله بود. حرکات بوی توطئه داره. فدایی رو از تخت پادشاهی چله ها به پایین کشیدند. این پست و مسئولیت ها به هیچکی وفا نمیکنه. باید دست های پشت پرده رو بشه. اللهم صل علی فاطمة و... |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۴ ۱۵:۲۷)حضرت عشق نوشته است: سلام به اهالی محترم هشتمین کارگاه!بعله...من در لابه لای بحث تاپیک قبل هم به این موضوع اشاره کردم و اتفاقا اعلام موضع کردم ![]() تغییرات خیلی زیرکانه انجام شده ، نمیشه به این راحتی منبعشو پیدا کرد بنده احتمال میدم این جاسوسی ها و تغییرات سیاسی با این زیرکی از طرف مسئولین بالارده صورت گرفته باشه ![]() ولی از من نشنیده بگیرید
|
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
چند روزی نبودم کلیییییییی بحث کردینا ![]() منم امروز حرم حضرت عبدالعظیم حسنی همتونو دعا کردم...ان شالله عاقبت هممون بخیر بشه ![]() تا پس فردا که ان شالله چله جدید رو اغاز کنیم ![]() اولین چله در سال ۹۴ |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۳ ۱۶:۵۶)sarallah نوشته است: متاسفانه توی این چله نمیتونم همراهیتون کنم من رو راه ندادین تو چله؟ ![]() من که صلوات نوشتم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,841 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,059 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,125 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,506 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,596 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 18,013 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,471 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|