|
هشتمین کارگاه معنویت (چله سوره الرحمن)
|
|
۲۳:۰۱, ۲۶/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۰۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم....
سال 94 را متبرک میکنیم به خواندن 40 روز سوره الرحمن. برای اینکه تاپیک به روز باشه و همراهیتونو اعلام کنید با صلوات تاپیک رو به روز نگه دارید. دعا برای هم چله ای های قبل رو یادمون نره. اگه وسطا یه روز یادتون رفت اشکال نداره قضاش کنید. یعنی ادامه بدید. نیتتون هرچی که هست ان شاء الله برآورده بخیر بهش. لطفا برا عذب های تالار هم دعا بفرمایید که یک ازدواج به موقع و موفق داشته باشن. شروع : ان شاءالله 6 فروردین 94 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
دوستان امروز ختم تموم می شه درسته!!!
چله بعدی چی شد!! کسی پیشنهادی نداره در کنار دعای معرج اقای فدایی!! خانووووووم مهپاره!!! کسی نیست
|
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۰۱)رکن الهدی نوشته است: دوستان امروز ختم تموم می شه درسته!!! خانوم مهپاره معلوم نیست کجاست..آقای فدایی که معلوم نیست یه بار میاد و میره وفقط میگه دعای معراج......آقای ثارالله هم که ماشالله ناظر هستن وقت نمیکنن (من نمیدونم ایشون وقت نمیکنن به تایپیک سر بزنن بعد میخوان سوره بقره رو به عنوان چله بعدی انتخاب کنن )......دوستان تا حالا به سوره کوثر فکر کردین؟؟؟ بابا فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه ![]() ..حتما باید سوره بلندی باشه؟؟؟سوره های کوچیک حاجت نمیدن؟؟
|
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۱۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
خب خانم مهپاره هم که مثل اینکه نیستن...
پس بنده بعنوان سرگروه... الکی مثلا تف به ریا![]() خب پیشنهادهاتون رو بدید تا خودمون حداکثر با یکی دو روز تاخیر بین دو چله ، چله بعدی رو ان شالله قطعی کنیم ![]() پیشنهاد من که دعای معراج بوده ، اما گویا خیلی نرم (با توجه به نقل قول زیر) مثل همیشه داره کودتا میشه ![]() (۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۰۱)رکن الهدی نوشته است: کسی پیشنهادی نداره [u]در کنار دعای معرج[/b] اقای فدایی!!بفرمایید پیشنهاد بدید ![]() در ضمن دعا کنید کار خانم مهپاره هم درست بشه... چون یادمه میگفتن دعا کنید
|
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
به نظرم بهتره چله بعدی با همون سوره واقعه باشه.
اگه موافقید اعلام کنید تا بزنم. تاپیکشو هم باید یکی از دوستان زحمت بکشه چون خانوم مهپاره چند روزیه نیستن. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
ثارلله ، داداش ، جان من خودتی؟
![]() ینی من بیدارم واقعا؟ این تویی که داری یه سوره کوتاه پیشنهاد میدی؟؟؟ اصن یه اشک شوقی تو چشام جمع شده...من که باورم نمیشه... ولی ، ببین ، من بهت افتخار میکنم![]() ![]() (۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۱۲)sarallah نوشته است: تاپیکشو هم باید یکی از دوستان زحمت بکشه چون خانوم مهپاره چند روزیه نیستن.آقو ما خیر سرمون سرگروهیمااا
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۵۱ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
(۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۱۹)sarallah نوشته است: دوستان یکم زیاد هست ولی یکی از این دوتا رو پیشنها میدم سوره طاها یا سوره یس روایت از امام صادق علیه السلام: هر کس که خواستگاری ندارد یا به خواستگاریش جواب نمیدهند سوره طه را بنویسد و بشوید و آب آن را بر صورت خود بریزد، خداوند ازدواجش را آسان میکند. از پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم نقل شده: هر کس سوره (طه) را بنویسد و در پارچه سبزی قرار داده و به خواستگاری برود، خواستگاریاش رد نمیشود و حاجتش برآورده میشود ... |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۵۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم آره
![]() آخه فکر نکنم به کوتاه تر از واقعه بتونم راضیتون کنم ![]() ولی جدا از شوخی ، همیشه هم تو ذهنم بود سراق واقعه هم بریم... (۱۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۴۹)ali amlashi نوشته است: دوستان یکم زیاد هست ولی یکی از این دوتا رو پیشنها میدمدقیقا نمیدون سوره طه چند صفحست فقط امیدوارم از یاسین دیگه بیشتر نباشه ![]() ولی به نظرم چون ایام امتحاناته ، این چله رو واقعه بریم ، چله تابستون ان شالله سوره های طولانی تر مثل طه
|
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
پس ان شا الله این چله رو میزاریم برای سوره واقعه که قبلا هم دوستان پیشنهاد داده بودن.
سوره طه هم یخورده فکر میکنم بزرگ باشه و برای چله های بعد بررسی میکنیم ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
خب به سلامتی چله و پوسترش مشخص شد...
با تشکر از برادر ثارلله که همیشه زحمت پوستر هارو میکشن ![]() اما زمانش کی شد؟ دقیقا از فردا؟ به نظرم یکی دوروز فورجه بدیم تا همه بتونن مطلع شن.بهتر نیست؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,056 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,106 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,468 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,575 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,968 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

)......دوستان تا حالا به سوره کوثر فکر کردین؟؟؟ بابا فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه 

الکی مثلا تف به ریا

اصن یه اشک شوقی تو چشام جمع شده...
![[تصویر: vaghea.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8186931934/vaghea.jpg)