کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مباحثی پیرامون تضاد علم و دین
۱۵:۵۳, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۴۳)مهرداد نوشته است:  بله هر چی مخالف نظر و عقیده ی شما باشد مضر و بده خودارضایی کاملا بی خطر هست و در بین تمام انسانها مشترک است

چون عقیده ما خدایی است و خداوند گار عالم از همه دانا تر است . خدای دانای کل . همه چیز دان ما مهربان هم هست و دستوراتی برای زندگی ابدی بندگانش فرستاده .
شما به علم ناقص استناد میکنید که تا دیروز میگفت چاقی بد است امروز میگوید خوب است و فردا هم معلوم نیست چه میگوید.و اطمینان داشته باشید تا 100 سال دگر بسیاری از عقاید خود را عوض خواهد کرد .
. ما به علم لایزال خداوند تکیه میکنیم .
این را بخوانید
در مورد خود ارضایی این عقاید قدیم علم پزشکی بود که ان را بی خطر میدانست در مورد تحقیقات جدید مطالعه بفرمایید
در ضمن کی گفته بین تمام انسانها مشترک است؟!!!!!!!!
در مورد مقالاتتان . لطفا منابع ان را هم ذکر کنید . در کپی این نوشتار به نظر میرسد به منابعی استناد شده باشد
این امار شما هم مربوط به جوامع غربی است (اگر صحیح باشد )
موفق باشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم وحیدی ، سوفیا ، یا صاحب الزمان ، fighters ، m.hossein

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۵, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
آقای مهرداد
از همون مباحث خود ارضاییت و سرعت پاسخ گوییت معلوم بود که برنامه ریزی شده امروز ثبت نام کردی و شروع به فعالیت.

اگه تابحال حذف نشدی برای این بود که معمولا ماها با رافت اسلامی برخورد میکنیم نه دوم خردادی.

امثال تو توی روم های مذهبی دیگه هم دارن همین کارو انجام میدن.خیلی وقته.

به شما حق میدم!
چون خودم دارم مقابله به مثل میکنم.مخصوصا بین خارجی ها.
بهتره بری به داد دوستات تو روم های دیگه برسی.حسابی کم آوردن.
همشون آخرش حرف از دیکتاتوری و توهم توطئه میزنن در آخر هم یک روم دیگه با همون عناوین و مطالب.
۲۳:۱۹, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۲۳:۲۰ توسط مهرداد.)
شماره ارسال: #52

معلومه که توهم توطئه داره خارجی ها مغزشو شست و شو دادن و...
بعدش هم داداش دیکتاتوری دیگه مگه نه پستمو حذف نمی کردی
بعدش هم من مثل برخی پول نمی گیرم اینجا مطلب بنویسم واسه ما فیلم بازی نکن من شما رو می شناسم

(۲۶/تیر/۹۰ ۲۳:۱۵)zaeim نوشته است:  آقای مهرداد
از همون مباحث خود ارضاییت و سرعت پاسخ گوییت معلوم بود که برنامه ریزی شده امروز ثبت نام کردی و شروع به فعالیت.

اگه تابحال حذف نشدی برای این بود که معمولا ماها با رافت اسلامی برخورد میکنیم نه دوم خردادی.

امثال تو توی روم های مذهبی دیگه هم دارن همین کارو انجام میدن.خیلی وقته.

به شما حق میدم!
چون خودم دارم مقابله به مثل میکنم.مخصوصا بین خارجی ها.
بهتره بری به داد دوستات تو روم های دیگه برسی.حسابی کم آوردن.
همشون آخرش حرف از دیکتاتوری و توهم توطئه میزنن در آخر هم یک روم دیگه با همون عناوین و مطالب.

وای خراب رافت اسلامی هستم یکم دیگه تو تاپیک کوروش بحث می کردیم منو برده خودتون می کردید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۲۶, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #53
آواتار
دوستان عزیز و اقای مهرداد قرارمون بحث منطقی و محترمانه بود .
من هنوز منتظر جواب هستم . شغل من هم ازاد هست . دانشجو هستم در کنارش کار میکنم . اگر هم باور نداری دعوتت میکنم بیای خودت ببینی.
این گونه تهمت زدنها دردی رو دوا نمیکنه نزار فکر کنیم چون دیگه منطقی نداری به فرافکنی روی اوردی
اینجا هم پستی ازت پاک نشده اون تیکه ای که یه مقدار تند رفتی رو خودت ویرایش کن چون میدونم ادم با فرهنگی هستی .
هر وقت من کوچکترین تهمتی به تو زدم یا کوچکترین قضاوتی بی موردی روی تو کردم تو هم همون کار رو بکن .
با توجه به اینکه گمانم به اندیشمندی تو بود باهات وارد بحث شدم وگر نه وقت همه براشون عزیزه .
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، ترنم وحیدی ، یا صاحب الزمان ، loverofgod-61
۰:۳۸, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۰:۴۶ توسط آزرم‌شاه.)
شماره ارسال: #54
آواتار
مربوط به ارسال شماره 73 در پاسخ قطعی به موضوع راهکار ترک خود ارضایی+جایزه توسط بنده در آدرس : راهکار ترک خود ارضایی+جایزه
مهرداد نوشته است:به به خوشبختانه زود شخصیتتونو نشون دادید میدونی که 100درصد جوونا به جز برخی جلق می زنن نمونه اش همین دوستام که مذهبی هم هستن و همشون هم سالمند پس دروغ ننویس

آقا مهرداد عزیز ، با گفتن چیز هایی که بهش اعتقاد دارم اون هم با مشاهده ، چیزی از شخصیتم رو نشون ندادم و فقط چیزی رو که می دونم - اون هم با قطع - گفتم
در مورد طب سنتی هم منتظر هستم که چگونه میخوایید اون رو رد کنید و بگیید که طب غربی که همه سلامتی شون رو تحت درمانش دارن از دست می دن چگونه طب عالیه و اصلا صحیحه؟ (خانواده بنده کلا مریض بودن -دیابت ، کم خونی (کمبود آهن) ، بیماری های استخوان ، چشم درد و ضعیفی چشم ، پارکینسون ، زخم معده ، حساسیت (آلرژی) شدید ، بیماری های فراوان اعصاب ...بازم بگم؟) از جمله مشکلات گوارشی بنده خیلی زیاد بود و ذهنم داشت به هم می ریخت -کم حافظگی- که طب غربی نتونست درمانمون کنه - با توجه به اینکه خواهر بنده فوق لیسانس پرستاریه و خواهر دیگم فوق لیسانس ژنتیک که خودشون به این امر اعتراف دارن- و حالا خونواده به لطف طب سنتی داره سلامتیش رو بازیابی می کنه و بنده که کاملا خوب شدم)
حالا هم تحقیقات زیادی در باره طب داشتم که حاضرم در حد وسعم به شما جواب بدم
اگه شما هم مصادیقی پیدا کردی که این کار رو می کنن و مذهبی هم هستن و چیزیشون هم نیس:

1-اولا مذهبی نیستند چون اگه مذهبی بودن به ریش و نماز و ... باشه که همه کار درست میشیم و دیگه هیچی
بلکه مذهبی بودن یعنی تقوا خلاصه بگم یعنی : الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه اولئک هم هداهم الله و اولئک هم اولو الالباب مذهبی ها هستند و خدا بهشون گفته اتقوا الله حق تقاته! یعنی تقوا پیشه کنید در حد تقوی ای که باید درباره خدا داشت (در نتیجه کسی که به دستور خدا عمل نکرده و تبعیت او را نکرده که تقوا پیشه کند - و رفته خود ارضایی می کنه که خلاف تقواست - مصداق آیه اول نیست که خدا هدایتش کرده باشد پس چگونه مذهبی است؟) و اگر هم تشخیص نداده که قول خدا احسن هست که اصلا مذهبی بودن محلی از اعراب نداره

2-اوضاع درون بدنی هر کسی رو هم فقط خودش می دونه و کسی نمیاد هر اتفاقی در بدنش میفته برا شما بگه که بدونید چشه و چه بیماری پیدا کرده و خیلی ها هم در آینده عوارضشون شدت پیدا می کنه که تا بیان بفهمن واویلا!

3-عوارض این کار (اصولا هر کار ناصحیح) چند نوعه:
1-محسوس
2-نا محسوس
1- محسوس : شامل عوارض و ضرر هایی میشه که کاملا آشکارند و انسان به راحتی اون ها از روی ظاهر درک می کنه و در زمان کمی بعد از عمل اتفاق میافته
بر اساس اونچه که بنده مشاهده کرده ام حدود 60% افراد (به صورت تخمینی) در اول کار این نوع از عوارض براشون پیش میاد و بعد عوارض نوع دوم که پس از درمان به شیوه صحیح (اول ترک این کار ، دوم استفاده از طب سنتی که مطرحش کردم) از بین می روند و بعضی از آنها طی یک دوره 5-6 ماهه طول می کشد)
این عوارض محسوس مثل : کمر درد ( که البته نیاز به درمان نداره ، یکی دو روز بعد از این کار زشت بیشتر طول نمی کشه) ، چشم درد ، سیاهی چشم ، لرزش دست و دست پاچگی ، حواس پرتی ، بی حالی ، تحریک سریع ، افکار ناجور و افسردگی شدید و در صورت انجام دادن مقطعی این عمل اعصاب خوردی و تحریک عصبی شدید و نامعقول و...

2- نا محسوس : که بر اثر گذشت زمان و تدریجا و کم کم اتفاق می افتند که به همین خاطر متوجه نمی شوند که بر اثر این عمل هست و ممکن هست سالها بعد اتفاق بیافتد و مثل شما جناب مهرداد عزیز ، حتی گمان نمی کنند که از این عمل باشد ( اگر کسی حتی این عمل را ترک کند ولی پیشگیری از عوارض نکند ، تا زمان های طولانی عوارض این کار ظاهر خواهد شد ) و دوستان شما اگر درست بگویید از این دسته اند
این عوارض مثل : حالت عصبی و تحریک پذیری همیشگی ، کاهش قدرت تفکر (یعنی در مسائل نمی تواند زیاد عمیق شود نه اینکه درسش خوب نیست!) و کاهش تمرکز ، اخلاق بد ، کم خونی ، بیماری های پروستات ، ضعف و بی حالی ، سرطان (به علت اینکه بعد از عمل جنسی ، مزاج انسان رو به سودایی و بلغمی شدن می رود که عامل اصلی برای سرطان هست و به همین خاطر دین گفته که بعد از عمل جنسی با زنتان غسل کنید تا بلغم و سودا را دفع کند که احادیث زیاد و آیات قرآن در این باره داریم) ، تمایل به بی حیایی و گناهان دیگر ، هجوم افکار بد و شیطانی به ذهن ( به علت اینکه نمی تواند جلوی فکرش را بگیرد ) ، ایجاد زمینه جنون ، کم طاقتی و...

ضمنا این آماری رو که شما در سخنتون دادید بنده اصلا قبول ندارم و بیشمار دوست و رفیق دارم که این گناه رو اصلا نمی دونن چیه و البته معلوم نیس برا گرفتن این آمار همه جوون های مملکت رو یه جا جمع کردید و پرسیدید و اونا هم بدون هیچ حیایی جواب دادن؟
ولی می دونم گناهای جنسی به علت محیط خراب و تغذیه ناسالم (که شهوت را زیاد می کند) زیاد شده اما در قدیم (همون طور که خیلی ضایع هس ) چون محیط سالم تر بوده و تغذیه صحیح ، ازدواج زود موقع و ... شهوات خیلی کمتر بوده

در ضمن ، اگه همه عالم هم گناه کار و عاصی و حتی لائیک هم بشن ربطی به این که واقعا کار درست رو انجام می دن یا نه نداره ، ممکنه همه نادون باشن و بنا به هوای نفسشون گناه کنن که : اکثرهم لا یتفکرون - لا یشعرون - لا یومنون - لا ...

لطفا در صحبت هاتون رعایت جوانب رو بکنید و زود نگید که : زود شخصیتتون رو نشون دادید اگرنه مجبورم تصورم را راجع به شما در اینکه فردی با ادب و سنگین هستید عوض کنم آقا مهرداد جون

بازم می گم : اصلا این مطلب رو که گفتید (شخصیتتون رو ...) به بحث هیچ ربطی نداشت

از اینکه بحث می کنید ممنون و امیدوارم در تفکر تون زود تصمیم گیری نکنین و با تلاش هم دیگه به نتایج خوب برسیم

دیگه هم به این بحث جواب دادن به نظرم بیهوده هست

إن شاء الله بقیه بحث ها مخصوصا این مبحث جالب که این جاست (خصوصا در مورد تناقضات و اشتباهات قرآن-نعوذ بالله-) خدمتتان کم کم جواب خواهم داد

راستی اگر پست های ایشون (مهرداد) حاوی مطالب توهین آمیز نباشه و فقط شامل بحث باشه هیچ دلیلی نیست که بخوایید پست هاشون رو حذف کنید ، همچنین ایشون حق داره هر پستی رو که می خواد هر جا که می خواد بزاره و اگر مخالفتی با نظرات ایشون هست باید باهاش بحث کنید نه اینکه ایشون رو در دو تایپک زندانی کنید

در زمان حضرت امیر (علیه السلام) هم افراد از هر گروهی که بودن حق داشتند تا اون زمانی که به قتل و غارت دست نزدن اظهار نظر کنن
البته ایشون هم باید در صحبت کردنشون تجدید نظر کنه
فبشر عباد الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه اولئک هم هداهم الله و اولئک هم اواوا الالباب

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: loverofgod-61
۹:۴۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #55
آواتار
علم دین را اثبات می کند و دین علم را .

یا شما دین را خوب نشناخته اید و یا علم ندارید . و یا هر دو .

قبلا این مطل رو توی سایت گذاشته بودم. نمی دونم کی حذف کرده بود.
مطالعه بفرمائید. http://ootzi.com/showthread.php?tid=183&pid=279#pid279
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یا صاحب الزمان
۱۴:۰۳, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۲۱:۵۹ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #56
آواتار
سلام
جناب مهرداد، نخست باید بگویم که سیر بحث خیلی آشفته است. تصویری که با خواندن این تاپیک از شما به دست من رسید، بسان شخصی است که می خواهد از روی عناد و لجبازی موضوعی را به زیر سوال ببرد (که در اینجا موضوع خدا یا دین؟! است) و چون به موضوع مورد نقد خویش تسلط ندارد به دنبال دستاویزی است تا با زیرسوال بردن آن، با یک استنباط استقرایی، حقانیت کل موضوع را به زیرسوال ببرد....
نخست از شما درخواستی دارم. و آن اینست که به سیر این تاپیک یک نظم معقول ببخشید و از پراکندگی به جد بپرهیزید. البته درست است که مطرح نمودن شبهه خلاف قوانین تالار است و ما هیچکدام کارشناس دینی نیستیم. اما خود دوست می دارم تا به بیان اصول اعتقادی خود بپردازم و بسنجم که آیا مسائل مختلف با جهان بینی فعلی من قابل توجیه است یا خیر. پس، از بحث کردن ابایی ندارم و تاجایی که مدیران ارشد سایت صلاح بدانند می توانیم گفتگو کنیم.
خوب شما چند مطلب را مطرح کرده اید. بحث تضاد علم و دین که اسم تاپیک است، بحث مصداق یابی برای این مورد (اشکال نداشتن استمناء از منظر علمی، کور شدن در صورت نگاه کردن به آلت زن و...)، بحث اشکالات پیرامون فهم آیاتی از قرآن (به منظور زیر سوال بردن کل دین) و ...

خوب من پیشنهادم این است که روالمان را درست کنیم. ببینید اگر شما فقط بخواهید شبهه مطرح کنید و سوال مصداقی پیدا کنید، تا قیام قیامت می توانید این کار را ادامه دهید و یکی هم فقط باید کارش این باشد که موردی و تک تک پاسخ شما را بدهد. و همیشه شما یک قدم جلوتر هستید در بحث. چرا؟ چون اگر 1000 شبهه پاسخ داده شود و شبهه 1001ام به علت عدم توانایی پاسخ دهنده، جواب داده نشود شما هر 1000 دلیل قبلی را نادیده گرفته و یک حکم قطعی می دهید که: خدا نیست، دین غلط است و چه و چه...
دو حالت دارد: یا شما انسان حقیقت طلبی هستید که به علت ذهن بیدار توانایی پذیرش بدون تفکر و آگاهی را ندارید و نمی خواهید طوطی وار، دنباله رو باشید. که این از بهترین حالت های انسان است. خوب در این صورت شما باید رفتاری حق طلب داشته باشید و زمانیکه به پاسخ درست رسیدید، آن را بپذیرید و مجادله نکنید. یاد بگیرید که دین پاسخ تمامی سوالات شما را دارد، اما خود باید وارد آن شوید. یعنی اگر بعد از کمی تفحس به حقانیت دین پی بردید سعی کنید که خود وارد دایره المعارف آن شوید و به جای گرفتن ماهی، ماهیگیری را بیاموزید....
حالت بعدی اینست که شما مطمئن هستید که دین غلط است و خدا وجود ندارد و می خواهید تنها افکار دین باوران را به چالش بکشید تا یا وجدان خود را در عدم پذیرش دین آسوده کنید یا دین داران را خطا کار و اشتباه رفته معرفی کنید. در این صورت باید به شما بگویم اگر انسانی منطقی هستید ابتدا فرض خود را به چالش بکشید. یعنی "اینکه مطمئن هستید دین غلط است یا خدا وجود ندارد" را بیائید خیلی منطقی به چالش بکشیم. چرا فکر می کنید اینکه شما دین داری ما را به چالش بکشید مجاز است اما ما بی دینی شما را به چالش بکشیم نه؟! اگر در این مقام ایستادید و فرض تان (نبود خدا) نقد شد شاید به جواب هایی رسیدید که اصلا قسمت دوم خودبخود حل شد و اصلا دیگر لازم نشد تا برای "در اشتباه بودن ما" انرژی و وقت بگذارید...
من قویا خواهش می کنم از مصداق یابی بپرهیزید. چون اولا ممکن است اصلا مصداق شما مصداق نباشد و با کمی حلاجی نمودن، خود صورت سوال به زیر سوال رود و اصلا کار به پاسخ دهی نرسد، و ثانیا این بحث همانطورکه گفتم حالت جدلی دارد و تنها به قصد برتری جویی بر طرف مقابل است و بویی از حقیقت طلبی در آن به ندرت یافت می شود و ثالثا روال غلطی است که تا ابد می تواند ادامه داشته باشد و به هیچ نتیجه ای نرسد.
چیزهایی که داریم را روی سینی می ریزم. یکی را بردارید تا صحبت کنیم و چیز جدید اضافه نکنید لطفا تا بحث پخته شود و به نتیجه برسد:
1- اگر دوست دارید در مورد مطلبی که من مطرح کردم یعنی به زیر سوال بردن پیشفرض ذهنی شما صحبت کنیم: آیا از منظر عقلی و منطقی خدا وجود ندارد – آیا اساس دین اشتباه است (زندگی دینی نه دینی خاص)
2- اگر می توانید در مورد عنوان تاپیک منطقا و علما صحبت کنید خیلی خیلی عالی است: آیا بین علم و دین تضادی وجود دارد؟ که لازمه اش تعریف این دو مقوله است: دین چیست؟ علم چیست؟ و تببین مسائلی چون: علم و دین آیا سنخیتی باهم دارند یا نه؟ اگر دارند چه سنخیتی؟ اگر ندارند آیا تضاد بین دو چیز که ذاتا با هم سنخیتی ندارند معنا می دهد؟..... اگر مردش هستید این گوی و این میدان....
3- اگر خواهان یافتن پاسخ برای مصداق های پرسشی تان هستید، با شرط اینکه اگر جواب منطقی بود پبذیرید، اگر پاسخ را نفهمیدید در مورد پاسخ بیشتر اطلاعات بخواهید و اگر به نتیجه رسیدید دیگر شبهه ای دیگر مطرح نکنید و صحت داشتن پاسخ را به تمام سوال داشته و نداشته تان تعمیم دهید:

- پاسخ سوال اول: علم می گوید استمناء ایرادی ندارد اما دین می گوید دارد.
نخست شما مستندات علمی خود را در رابطه با اینکه از منظر علمی استمناء فاقد هر گونه ایرادی است بیان کنید تا ما وارد دیدگاه دینی قضیه شویم. (در مورد مطلب نگاه کردن به فرج زن و کور شدن و یا وجود یا عدم وجود مطلب در متن صریح دین در ارتباط با تحریم استمناء و یا علت حرام بودنش، بعد از آنکه علما صحت قضیه را به ما اثبات کردید صحبت می کنیم) مقصود از منظر علم، هم دیدگاه فیزیولوژی – پزشکی و هم دیدگاه روانشاسی و هم دیدگاه جامعه شناسی قضیه است. ( سوای دعوای مجامع عملی ،جامعه شناسی را یک علم در نظر بگیرید)
- پاسخ سوال دوم: در مورد آیات کمی تفسیر بخوانید. اگر قانع نشدید سوال را واضح و شسته و رفته مطرح کنید. البته پیش متخصصان این امر! خود خدا کل انس و جن را به مبارزه طلبیده تا اگر می توانند قرآن را به چالش بکشند. شما می توانید بسم الله. فقط لطف کنید به جای مطرح کردن اشکالات در تالار بیداری اندیشه به مراجع تخصصی اینکار مراجعه فرمائید (البته اگر طالب حقیقت هستید، اگر هم نیستید تا زمانیکه در مورد پاسخ شما "تحقیق" می کنیم، -که خیلی هم برای خودمان خوب است- شما هم مراحل دیفازی کردن اعداد مثلثی را برایمان بنویسید تا بفهمید مزه پرسیدن سوال تخصصی از افراد غیرمرتبط چگونه است. بعدش هم نوبت یک سوال درباره توزیع کی –دو می باشد!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۵:۴۱, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #57
آواتار
کل بحث رو خوندیم آخر سر این مهرداد نگفت خداش کیه و از چه مکتبی یا مذهبی پیروی میکنه!!!
۱۵:۴۵, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۵:۴۱)Maysam-1st نوشته است:  کل بحث رو خوندیم آخر سر این مهرداد نگفت خداش کیه و از چه مکتبی یا مذهبی پیروی میکنه!!!
خدا رو قبول نداره
دین نداره
علاقه زیادی داره که نسلش ازشامپانزه هاست
و فقط به مادیات نگاه داره
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، loverofgod-61
۱۶:۰۸, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #59
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۲۳:۴۴)zaeim نوشته است:  بگو:
خدات کیه؟
چه دینی داری؟
مذهبت چیه؟
و از همه مهمتر چرا ؟

اولش نمیدونم کدوم رو حرفم رو بگم ولی خوب :
به دوست گرامی Zaeim : دوست گرامی اون چیزی که آخرش نوشتی فکر کنم توهین به " مهرداد " باشه به شما با اجازه می گم ربطی نداره که چرا مهرداد چه خدایی رو می پرسته !!!!! Huh
به مهرداد : این همه داری بحث می کنی خوب یه بار همه ی اون سوالات رو جواب بده خیال ما رو راحت کن دیگه Smile

کارای مهرداد بنده رو یاد پست های اولیه خودم در رابطه با تاپیک ارباب حلقه ها می ندازه که البته به قولی همون اول ها بنده سر به راه شدم البته اگه Reza-Jackman دوباره اون تاپیک رو باز کنه بنده همون حرف های اولم رو می زنم Heart

راستش من کل تاپیک رو خوندم اما درست و کامل هیچی نفهمیدم دو تا پست با معنی میدید بقیش رو واسه هم کرکری می خونید این نشد بحث که Huh

در رابطه با این تاپیک بنده عقیده دارم که علم با دین در تضاد یعنی یک چیز هایی در علم است که دین مانع اون می شه که البته این از عقل خود ما نشات می گیره یعنی در واقع این ما انسان ها هستیم که عقل سلیم داریم و در بیشتر مواقع عقل ما خوب داده ها رو پردازش نمی کنه و این باعث می شه که پدیده ها در نظر ما با دین یکی نیان به قولی یه شاعر می گفت " رسد آدمی به جایی که غیر از خدا نبیند " انسان به یه جایی می رسه که فقط خدا رو نمی تونه ببینه
در رابطه با حرف بالا که زدم مثال گالیله کافی باشه
اون زما کلیسا می گفت زمین وسط و خورشید به دور اون می چرخه و زمانی که گالیه این رو نقص کرد در .اقع تضادی بین علم و دین کلیسای اون موقع بود ( البته این رو باید گفت که دینشون تحریف شده بود ) ولی خوب تضادی بود بین دین و علم که اون موقع هم عقل سلیم بود و .....
البته این باعث شک بین شما نه دین اسلام یه دین کامل و ما انسان ها هستیم که عقل سلیم داریم

پ.ن :
بابا دمتون گرم می بینم مقالات انگلیسی هم تو سایت گذاشتین اگه ترجمه خواستین در خدمتیم ها Smile
۱۶:۲۳, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۵:۴۹)مهرداد نوشته است:  اسلام
چیزی که کاملامشخص است در هیچ کجای قران هیچ اشاره ای به حرام بودن استمنا نشده است اما متاسفانه برخی از افراد با تحریف و تغییر معانی ایات قران سعی بر این دارند که بگویند ایات 5و6و7سوره ی مومنون اشاره به استمنا کرده ...............

1- پر واضح استکه قرآن نیاز به تاویل و تفسیر دارد!
2- کم نیست مواردی که در قرآن بطور مستقیم در خصوص حکمی اشاره به لغت نشده!
3- بهترین و مطمئن ترین مفسران قرآن،وجود نازنین پیامبرص و ائمه معصومین ع می باشند!
4- و اما؛ اسلام چه می گوید:

روایات زیادی از ائمه معصومین(علیه السلام)بر حرام بودن آن دلالت دارد.
از این عمل در روایات با عناوین و اسامی مختلفی مثل دلک (مالیدن آلت با دست )،بازی با آلت (عَبِثَ بِذَكَرِهِ )، الْخَضْخَضَةِ، النَّاكِحُ نَفْسَهُ (ازدواج با خود)و نَاكِحُ الْكَفِّ (ازدواج باکف دست)تعبیر شده است.
به چند روایت اشاره می کنیم:
1-امام صادق (علیه السلام) در باره مردی که با چهارپایان نزدیکی می کند یا از راه مالیدن آلت تناسلی با دست جنب می شود فرمود :
این کارها و شبه آن زنا هستند. (1)

2- امام صادق (علیه السلام) فرمود :
مردی را پیش حضرت علی(علیه السلام) آوردند که با آلت خود بازی کرده (و به این طریق خود را ارضا می کرد)، حضرت آن قدر روی دست های او زدند که دستانش قرمز شد و سپس با وجه بیت المال او را متأهل نمودند.(2)

3- امام صادق (علیه السلام) در جواب مردی که در باره "خضخضه"( استمنا با دست) از او سؤال کرد، فرمود :
این کار از گناهان بزرگ است و ازدواج با کنیزان از چنین کاری بهتر است.(3)

4-ابو بصیر گوید: از امام صادق (علیه السلام)شنیدم که فرمود:
خداوند در روز قیامت با سه گروه حرف نمی زند و به آنان نظر نمی کند و آنان را از گناهان پاکیزه نمی سازد و برای آنان عذابی دردناک است ...کسی که با خود نکاح (استمنا) کرده است...(4)

5- از امام صادق (علیه السلام) در باره خضخضه"( استمنا با دست) سؤال شد.
در جواب فرمود: گناه بزرگی است که خداوند متعال در کتابش (قرآن) از آن نهی کرده است . کسی که چنین کاری را انجام دهد، مثل این است که با خود ازدواج کرده باشد. اگر بدانم کسی این کار را انجام داده است، با او غذا نمی خورم!
سؤال کننده عرض کرد: نهی خداوند متعال در کتابش را برای من بیان کنید !
حضرت فرمود:
این آیه که می فرماید :کسی که از غیر راه های مجاز شرعی برای نیازهای جنسی خود استفاده کند ظلم کرده است...(5)

6-پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود:
کسی که با کف دست خود ازدواج کند (استمنا با دست) از رحمت خدا به دور است.(6)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - -- - - - - - - -
1. شيخ حر عاملي ، وسائل‏الشيعة ، قم ، موسسه آل البيت ، 1409 هـ. ق ، ج 20 ،ص 352 بَابُ 28- بَابُ تَحْرِيمِ الِاسْتِمْنَا، حدیث25805
2. همان
3. همان ، 20 ص 353 ،حدیث25808
4. همان ، 354 ،حدیث 25810
5. محدث نوري ، مستدرك‏الوسائل ، قم ، موسسه آل البيت ، 1408 هـ.ق ، ج 14 ،ص 356باب23- بَابُ تَحْرِيمِ الِاسْتِمْنَا، حدیث 16947
6. همان ، حدیث 16948
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، مسافر ، ترنم وحیدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا