کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوستی با مرد زن دار!
۰:۵۶, ۲۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به دوستان عزیز خودم...نماز روزه هاتون قبول.میرم سر اصل مطلب

راستش چند وقتیه این موضوع رو دارم اطرافم زیاد میبینم،و واقعا تاسف خوردم برای تعدادی از دختران جامعه م.

متاسفانه چیزی که خیلی داره رواج پیدا میکنه (به علت کم شدن تعداد پسرهای متمایل به ازدواج و کلا بالا رفتن سن ازدواج و

خیلی چیزهای دیگه)،دوستی دخترها با مردای زن داره...نمیدونم چه علتی میتونم براش بیان کنم،ضعف همسرداری اون زن،

پایبند نبودن اینجور مردا به دینشون،و...

یادمه یکی از دوستانم میگفت:دختری که با صدتا پسر دوست میشه شرف داره به دختری که با یه مرد زن دار دوست میشه!نمیگم

از فردا همه دخترا برن با پسرا دوست بشن،نه چون این کارم فوق العاده وقیحانه س،اما دوستی با مرد زن دار نهایت پستیه...

ازتون میخام بگین علتش چیا میتونه باشه؟

و همین طور راه حلاش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، mahpare ، Mohammad Trust ، vahrakan ، السا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۰۵, ۲۹/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۴ ۴:۲۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #11
آواتار
اول یه بیت شعر میگم که همه این ماجرا درونش خلاصه شده:
گرگ گرسنه چو گوشت یافت نپرسد * کاین شتر صالح است یا خر دجّال

زمانی که اوضاع اقتصادی و شغل اینقدر افتضاحه، نباید انتظار جامعه و جوان های بهتری داشت.
صبر ادمیزاد هم حدی داره

نمیدونم چرا فقط به بعضی چیزا دوستان اشاره میکنن. زمانی که توی جامعه زندگی میکنیم، همه در قبال هم وظیفه دارن. چرا فقط میگیم خودمون؟ باید اداره کنندگان هن به فکر باشند.

گویند مردی از گرسنگی مشرف به مرگ گردید. شیطان برای او غذایی آورد به شرط اینکه ایمان خود را به او بفروشد. مرد پس از سیری، از دادن ایمان خودداری کرد و گفت آنچه را که در گرسنگی فروختم، موهوم و معدومی بیش نبود، چه: آدم گرسنه ایمان ندارد.

پیام این ضرب المثل این است که انسان تا جایی که در اختیار خود اوست باید از فقر اجتناب کند و با سعی و تلاش حداقل‌های زندگی خود را تأمین کند؛ زیرا فقر و نداری یکی از آفت‌های تدیّن و ایمان است و زمینه کشیدن شدن به گناه و بی‌ایمانی در فقرا بیشتر است. این ضرب المثل در مذمّت و نکوهش فقر به کار می‌رود.

ـ شکم گرسنه پند نمی‌پذیرد.
ـ افلاس، عِنان از کف تقوا برباید.
ـ فقیر در جهنم نشسته است.

با گرسنگی قوّت پرهیز نماند * افلاس، عنان از کف تقوا بِرُباید (سعدی)
غم فرزند و نان و جامه و قوت * باز دارد ز سیر در ملکوت (سعدی)
گرگ گرسنه چو گوشت یافت نپرسد * کاین شتر صالح است یا خر دجّال (سعدی)

رسول خدا(صلی الله علیه وآله): «کادَ الفَقرُ اَن یَکُونَ کُفراً؛ فقر، به کفر ورزیدن نزدیک است.»
رسول خدا(صلی الله علیه وآله): «الفَقرُ سَوادُ الوَجهِ فی الدّارین؛ فقر مایه روسیاهی در هر دو جهان است.»
امام علی(علیه السلام): «انَّ الفَقرَ مَنقَصةٌ لِلدّینِ مَدهَشةٌ لِلعَقلِ داعیةٌ لِلمَقتِ؛ فقر و نداری باعث کاستی در دین و سرگشتگی خرد و ایجاد کینه و دشمنی است».(6)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، السا ، amirak ، عشقم کربلا
۱۳:۵۴, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
جامعه ما یک مشکل خیلی بزرگ داره دارد و اون اختلاط سبک زندگی اسلامی با آمریکایی هست !
یک آمریکایی که با فرهنگ بی تقید و cool آمریکایی بزرگ شده و طبق آن رفتار می کند . راحت لباس می پوشد . راحت زندگی می کند و راحت ارتباط دارد . از امتحان و آزمایش خداوندی هم خبری نیست ! چون خدا خیلی وجود داشته باشد ، تهایتا در کلیسا زندگی می کند (نعوذ بالله )
ولی ما مسلمان هستیم و خداوند رو قبول داریم اما می خواهیم هرچی خواستیم بپوشیم و هر طور که خواستیم ارتباط داشته باشیم و اینها باهم جمع نمی شوند !
وقتی مسلمان باشی و بخواهی مسلمان باشی ، شیطان وسوسه های بزرگی پیش رویت قرار می دهد ...
این همه مدل ارتباط !
سر ِ کار . منزل . موبایل . نت . جامعه . زندگی خانوادگی . مهمانی مختلط و بی قید . عروسی . تولد . پیاده روی . ماهواره . فیلم .
وقتی نامحرم در دسترس ، رو می بینی ، دلت می خواهد تو هم او رو داشته باشی و ارتباطتت رو حفظ کنی !
عدم رضایت ها هم هست !
  • زنهایی در جامعه اینقدر رنگ و وارنگ ... زنهای توی ماهواره اینقدر رنگ و وارنگ ! پس زن من چرا این شکلی هست !
  • پسرهای توی فیلمها اینقدر گرم !! شوهر من چرا اینقدر نامهربان ؟!!
پس من چرا نباید داشته باشم ! من چرا محرومم !!
موقعی که آزادی رو می خواهیم باید همه مدلش رو بخواهیم ! ولی دینمون اجازه نمی ده ارتباطات بی حد و مرز رو .این میشود که زندگی " آمریکایی _ اسلامی " نتیجه نچسب ارائه می دهد .
چرا خودمون ایجادش کردیم ولی قبولش نداریم !؟
این میشود که شده حتی بدتر هم میشود . چون سوی جامعه و ملت ما به خراب آباد هست !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، السا ، soshiant ، mohammadhadi ، انتصـار ، amirak ، ahmbove ، MAHDI59 ، عشقم کربلا
۲۱:۴۱, ۲۹/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۴ ۲۱:۴۸ توسط ahmbove.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۹/تیر/۹۴ ۱:۴۰)soshiant نوشته است:  
سلام دوست عزیز .

به نظرم نگاه عجیبی به خانمها دارید .

همین عشوه ها و شیرین بودنها و مباحثی که در راستای جمال الهی هستن ،
اگر تو مسیر درست باشه میتونه یک خانواده رو مدیریت کنه تا به خدا نزدیکتر و نزدیکتر شن .

هیچ کدوم از طرفین بیچاره نیستن ، اتفاقا چاره هر کدوم دست دیگریست ، هنر تو استفاده درست از این ظرفیتهاست .

سادست ، اسلام کوتاه گفته اما همه چیز همینه . نگاهت رو کنترل کن .

به همین راحتی از پس زیباترین عشوه ها ( به قول شما ) میشه بر اومد ،
مابقی به عهده خانم خونه هست که در عوض چشم پوشی مردش ، زیبایی ها رو به همسرش نشون بده .
( اینجاست که معتقدم خانم مدیریت احساس رو در خانواده به عهده داره )
( مرد با توجه به شرایطی که داره مهمترین کارش و نه همه کارش خودداری کردنه اما خانم شاید تمام هنرش نقش فاعل رو بازی کردنه )

اونوقت تمام زیبایی ها و عشوه های دنیا میشه همین خانم برای این مرد Blush
مثل قدیما ....Angel

اونی که چشم میبینه ، دل میخواد ، این یه قانونه .

میشه نگاه امیر المومنین رو به خانمها داشت :

المراة ریحانه : زن گل خشبوی زندگیست .Rose

شما میگی اگه تو مسیر درست باشه ولی هممون میدونیم که حداقل امروزه تو مسیر درست نیست ، یه چیزه دیگه شما میگی نگاه نکن ، پس بهتره بگی اصلا از خونه بیرون نرو ، میری داروخونه یه خانم واساده که همه ی اقلام ارایشی بهداشتی رو صورت خودش امتحان کرده ، میری سوپر مارکتی فروشنده زن ، میری دندونپزشکی منشی زن ، شما هم که میدونین یه منشی باید چه ویژگی های داشته باشه تا به عنوان یه منشی سطح بالا و با روابط عمومی بالا قبولش کنن و همین روال در خیلی از مکان های دیگه . البته حرفای شما درسته و من کاملا شما رو قبول دارم ولی این که میگین من یه نگاه منفی به زن دارم به خاطر این چیزایی که تو جامعه دارم می بینم دارم می بینم که یه زن صد تا مرد رو ... ولللش اینجا درست نیس بهتر بود خصوصی به خودتون بگم Dodgy
من همیشه سعی کردم از نگاه حروم دوری کنم ولی همیشه همون یه نگاه ناخودآگاه تصویرش تو ذهنم مونده و تاثیره خودشو گذاشته خب ولی چه میشه کرد باید سوخت و ساخت

(۲۹/تیر/۹۴ ۱۳:۵۴)فاطمه خانم نوشته است:  سلام
جامعه ما یک مشکل خیلی بزرگ داره دارد و اون اختلاط سبک زندگی اسلامی با آمریکایی هست !
یک آمریکایی که با فرهنگ بی تقید و cool آمریکایی بزرگ شده و طبق آن رفتار می کند . راحت لباس می پوشد . راحت زندگی می کند و راحت ارتباط دارد . از امتحان و آزمایش خداوندی هم خبری نیست ! چون خدا خیلی وجود داشته باشد ، تهایتا در کلیسا زندگی می کند (نعوذ بالله )
ولی ما مسلمان هستیم و خداوند رو قبول داریم اما می خواهیم هرچی خواستیم بپوشیم و هر طور که خواستیم ارتباط داشته باشیم و اینها باهم جمع نمی شوند !
وقتی مسلمان باشی و بخواهی مسلمان باشی ، شیطان وسوسه های بزرگی پیش رویت قرار می دهد ...
این همه مدل ارتباط !
سر ِ کار . منزل . موبایل . نت . جامعه . زندگی خانوادگی . مهمانی مختلط و بی قید . عروسی . تولد . پیاده روی . ماهواره . فیلم .
وقتی نامحرم در دسترس ، رو می بینی ، دلت می خواهد تو هم او رو داشته باشی و ارتباطتت رو حفظ کنی !
عدم رضایت ها هم هست !
  • زنهایی در جامعه اینقدر رنگ و وارنگ ... زنهای توی ماهواره اینقدر رنگ و وارنگ ! پس زن من چرا این شکلی هست !
  • پسرهای توی فیلمها اینقدر گرم !! شوهر من چرا اینقدر نامهربان ؟!!
پس من چرا نباید داشته باشم ! من چرا محرومم !!
موقعی که آزادی رو می خواهیم باید همه مدلش رو بخواهیم ! ولی دینمون اجازه نمی ده ارتباطات بی حد و مرز رو .این میشود که زندگی " آمریکایی _ اسلامی " نتیجه نچسب ارائه می دهد .
چرا خودمون ایجادش کردیم ولی قبولش نداریم !؟
این میشود که شده حتی بدتر هم میشود . چون سوی جامعه و ملت ما به خراب آباد هست !

کاملا درست ما کاری کردیم که نیازهامون بشه در سطح غرب ولی تامین این نیازهای کاذب شده در حد صفر یعنی نه اینوری نه اونوری همین آدمو داغون میکنه نه توانشو داریم که از راه شرعی برآوردش کنیم نه این که دینمون و اخلاق انسانی اجازه میده به کثافت کاری های غرب رو بیاریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، شیدا ، amirak ، فاطمه خانم ، عشقم کربلا
۲۲:۲۰, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۹/تیر/۹۴ ۲۱:۴۱)ahmbove نوشته است:  شما میگی اگه تو مسیر درست باشه ولی هممون میدونیم که حداقل امروزه تو مسیر درست نیست ، یه چیزه دیگه شما میگی نگاه نکن ، پس بهتره بگی اصلا از خونه بیرون نرو ، میری داروخونه یه خانم واساده که همه ی اقلام ارایشی بهداشتی رو صورت خودش امتحان کرده ، میری سوپر مارکتی فروشنده زن ، میری دندونپزشکی منشی زن ، شما هم که میدونین یه منشی باید چه ویژگی های داشته باشه تا به عنوان یه منشی سطح بالا و با روابط عمومی بالا قبولش کنن و همین روال در خیلی از مکان های دیگه . البته حرفای شما درسته و من کاملا شما رو قبول دارم ولی این که میگین من یه نگاه منفی به زن دارم به خاطر این چیزایی که تو جامعه دارم می بینم دارم می بینم که یه زن صد تا مرد رو ... ولللش اینجا درست نیس بهتر بود خصوصی به خودتون بگم

متاسفانه دقیقا همینه ...

انقدر حرفه ای شدن تو یه نگاه واقعا تاثیر خودشون رو میگذارن ،Sad

واقعا خیلی باید کار کنی و زحمت بکشی تا به این مرحله برسی ... بهتره بگم شیطون روت کار کنه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، شیدا ، amirak ، ahmbove ، عشقم کربلا
۲۲:۴۹, ۲۹/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۴ ۲۲:۵۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۹/تیر/۹۴ ۲۲:۲۰)soshiant نوشته است:  
متاسفانه دقیقا همینه ...

انقدر حرفه ای شدن تو یه نگاه واقعا تاثیر خودشون رو میگذارن ،Sad

واقعا خیلی باید کار کنی و زحمت بکشی تا به این مرحله برسی ... بهتره بگم شیطون روت کار کنه .

ماهم همین مشکلات رو داریم. هر جنسیتی سختی های خودش رو داره. حالا ماها که چادری هستیم با انواع اقسام رفتارها رو برومیشیم وای به حال بقیه که مانتویی هستن ولی خوبن. ولی دین و ایمون دارن....

کی گفته فقط اقایون سختشونه. بارها شده اقاپسر ها با وضع ناجور تو جامعه ظاهر میشن. خود من یه بار رفتم واسه تدریس. (اگهی داده بودن) اقاهه برگشته تو روم میگه نمیشه شما درس بدی .میگم چرا ؟ میگه من باید صدای تدریس شمارو بشنوم بفهمم که بچه ها یاد میگیرن یانه. شمام که نمیتونی!Confused

بعد میگم شما از بچه ها فید بک بگیر من که نمیتونم داد بزنم!برگشته میگه ما مربی شاد میخوایم! خیلی دلم میخواست بگم شما مربی شاد نمیخواید شما یه....

این رفتارها کم نیست تو جامعه...

بارها شده رفتم چیزی بخرم. با ورود یه خانم ! فروشنده محو ...شده و اصلا جواب سوالمو نداده و من خوشحال ! بیرون اومدم.خوشحال از اینکه پولمو دست همچی ادمی ندادم.

بارها شده بود ادکلن یه اقا تا کیلومترهاااااا ادامه داشته ، ومن مسیرمو عوض کردم...

بارها شده وقتی لباسی رو قیمت کردم فروشنده از رو چادر وراندازم کرده و گفته سایز شما تموم شده !

منظورم از من ، بسیاری از دخترهاست چه چادری و چه مانتویی....

اخرالزمان که میگن ینی همین...
ینی سختی...

یعنی گلوله ی اتش در دست....

خانم واقا نداره ، امتحان همگانیه... متاهل و مجردم نداره...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Eve ، حدیث عشق ، soshiant ، ahmbove ، فاطمه خانم ، mohammadhadi ، عشقم کربلا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]