کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت
۳:۳۳, ۲/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۴ ۲۰:۳۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: a442f59bfae8e43e1.png]
سلام خدمت عزیزان و سروران گرامی
امشبی که دارم این تاپیکو مینویسم ، شب عاشورا ست
شمایی که دارید متنو میخونید نیازی نیست در جریان 12 چله ی قبلی ما باشید...مهم اینه که قسمتتون شده وارد تاپیک بشید ، تا 40 روزی رو در کنار هم از عاشورا تا اربعین ، چله ی زیارت عاشورا بگیریم و...
●●اگه چندروزی دیرتر هم به تاپیک رسیدید هیچ مشکلی نیست و از همون روز شروع کنید. حتی خود من هم از روز بعد از عاشورا شروع میکنم ( بخاطر اینکه اتمام چله ی قبل ، روز عاشوراست )
[تصویر: 0aeee031f26e76ff1.png]
دیگه نیازی به هیچ توضیحی نیست ، ولی ... بیا این چهل روز ، همچنان که "یا حسین" گفتن روی لبمونه ، "با حسین بودن" هم سرلوحه زندگی و تفکرمون باشه...
البته شما ها که اون بالاها سیر میکنید...من خودمو میگم...
چه جالب ...همین الان شبکه دو برنامه کوی محبت ، پخش زنده از بین الحرمین ، داره همینو میگه ! بیا و چهل روز قرار بذاریم که آدم باشیم...که گناه نکنیم

لااقل لااقل سعیمونو بکنیم... ان شالله خود آقا امام حسین (علیه السلام) کمکون میکنه

راستی ، اینرو هم داشته باشیم خیلی خوبه : ذکر یونسیه از شب عاشورا تا اربعین ، 40روز روزی 40 مرتبه:
" لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین "
زمانیکه حضرت یونس درشکم ماهی بودند جبرئیل نازل شدند و از جانب خدا این ذکررو به حضرت یونس فرمودند بعد از 40روز حضرت نجات یافتند . به هر نیتی ان شالله در طول چله میخونیم...

با ذکر یک صلوات ، حضور خودتون رو اعلام کنید . چهل روز زیارت عاشورا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا برای هممون...

بعضی از دوستان گویا هنوز آنلاین نشدن.البته تقصیر از منه که تاپیک رو دیر زدم . اما مثل همیشه ، اگه دیر رسیدن هم از همون زمان میتونن شروع کنن. قول میدم بین چله 13 و 14 یک هفته فاصله باشه تا زیاد سختشون نشه[تصویر: angel.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، soshiant ، السا ، sabrina ، در جستجوی سختی ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی ، مصباح ، میم.حسین.الف ، حضرت عشق ، انتصـار ، MEEAAD ، mahpare ، fafa* ، sarallah

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۴, ۱۳/آبان/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۲/آبان/۹۴ ۱۱:۳۲)رکن الهدی نوشته است:  پ.ن:نرگس جون بسلامتی کدوم دانشگاهCoolSmile
سلام
دانشگاه مورد علاقه ام دیگهBlush
دانشگاه امام صادق(علیه السلام).Heart

خیلی دوست داشتم که یک عکس از مزار شهدای گمنام دانشگاهمون براتون بذارم.
تو همین مدت کم انقدر بهم عنایت داشتن که عاشقشون شدم.
اولش من میخواستم جای خواهر شون رو براشون پر کنم ولی اونا پیش دستی کردن و تا تونستن در حقم برادری کردن. خیلی برام عزیزنHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق ، در جستجوی سختی ، علی املشی ، mahpare ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، انتصـار ، fafa*
۲۰:۵۳, ۱۴/آبان/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
سلااااام ممنون .
با اینکه دیر رسیدم ولی ان شاالله از فردا شروع میکنم.
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، نرگس مهدوی ، علی املشی ، در جستجوی سختی ، mahpare ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، انتصـار
۱:۱۳, ۱۷/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۴ ۱:۱۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #23
آواتار
یادتان هست همه عین برادر بودند؟
تاجر و کارگر انگار برابر بودند…
یادتان هست چه شوری همه جا برپا بود؟
عجم و ترک و لر و کرد و عرب آنجا بود…؟
یادتان هست همه گوش به فرمان بودند…؟
سینه چاک سخن پیر جماران بودند…؟
یادتان هست که میگفت اگر پُر باریم…
همه را از نمک ماه محرم داریم…؟
یادتان هست که از حیله دشمن میگفت…
یادتان هست که از پیله دشمن میگفت…؟
گفت دلداری دشمن دلتان را نبرد…
مثل طوفان زده ها، حاصلتان را نبرد…!
جنگ، جنگ است فقط رنگ عوض میگردد…
نقشه ها در پی هر جنگ عوض میگردد…
جنگ آنروز اگر موشکی و سرکش بود…
آتش فتنه امروز، پر از ترکش بود…!
"جنگ امروز، به دنبال اصول دین است…"
این همان زخم قدیمیست، ببین چرکین است…!
چشم واکن اخوی، خوب ببین یار کجاست…
نخل بسیار، ولی میثم تمار کجاست…؟
اَیْنَ عمار کجایید جوانان وطن…؟
اَیْنَ عمار بیایید جوانان وطن…
ما محال است که از بیعتمان برگردیم…
تا که مثل پسر فاطمه بی سر گردیم…!
بعد از شام سیه بال، سحر می آید…
یوسف گم شده، دارد ز سفر می آید…
یادتان هست که مدیون شهیدان هستیم…؟
اهل جمهوری اسلامی ایران هستیم...?
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، انتصـار ، در جستجوی سختی ، fafa*
۱۱:۵۰, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۳/آبان/۹۴ ۲۱:۵۴)نرگس مهدوی نوشته است:  سلام
دانشگاه مورد علاقه ام دیگهBlush
دانشگاه امام صادق(علیه السلام).Heart

خیلی دوست داشتم که یک عکس از مزار شهدای گمنام دانشگاهمون براتون بذارم.
تو همین مدت کم انقدر بهم عنایت داشتن که عاشقشون شدم.
اولش من میخواستم جای خواهر شون رو براشون پر کنم ولی اونا پیش دستی کردن و تا تونستن در حقم برادری کردن. خیلی برام عزیزنHeart

بله خیلی هم عالی واقعا تبریک می گم دانشگاه خیلی خوبیهAngel
این متن قشنکم هدیه به همه چلچله ها
از حاج اقا پناهیان Cool
آمد پیش رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گفت: یا رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در بیابان کمک تان کرده ام.
آقا فرمودند: الآن از من حاجت بخواه، بهت می دهم.
گفت: پس بگذارید فکر کنم. رفت فکر کرد و برگشت به رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گفت: میخواهم هم‌درجۀ شما باشم در بهشت. آخرش را گفت.
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند خودت فکر کرده ای یا کسی بهت گفته است؟
اگر گفته بود کسی بهم گفته است، ازش قبول نمی کردند.
گفت: خودم به این نتیجه رسیدم.
آقا فرمودند: توضیح بده چه جوری به این نتیجه رسیده‌ای؟
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که می‌دانستند او راست می‌گوید، ولی باید با فکر خودش به این نتیجه می‌رسید.
گفت: فکر کردم این دنیا هر چی ازتون بگیرم، از بین می‌رود. اون دنیا خدا جایی بالاتر از جایی که به شما می‌دهد ندارد، من آن را می‌خواهم. پس خواسته‌ای برای بشر از جایی که شما هستید، نیست.
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: قبوله، می‌برمت. چون آن مرد فکر کرد.
خیلی راحت بهتون بگویم. بعد از اینکه فکر کردی، به یک نتیجه می‌رسی. فکر که کردی می‌بینی ارزشمندترین چیزی که باید به عنوان هدف انتخاب کنی؛ ملاقات پروردگار در بهترین حالت است. این می‌شود هدف غایی زندگی‌ات.
فکر کن.
فقط فکر خودت می‌تواند نجاتت بدهد.
- آقا ما هر چی فکر کردیم دیدیم خیلی عالیه به این لذت‌ها برسیم،
- هنوز فکر نکرده‌ای فکر کن. به خودت فرصت بده فکر کن.
خدا چرا مرا آفریده است؟ برای چه لذت بردنی؟ چه جوری می‌خواهد مرا مستم کند؟
می‌شود تقاضای مستی را در من گذاشته باشد و مستم نکند؟
نه‌تنها این از شان خدا دوره، بلکه نامردیه.
میشه خداعالی‌ترین هیجان را به من نده، در حالیکه تقاضای عالی ترین هیجان را در من گذاشته است؟
با چه چیزی این کار را خواهد کرد؟ با چیزی کمتر از خودش؟
چیزی که باید به عنوان هدف انتخاب کنی، نزدیک شدن به خداست. هیچ چیز دیگری ارزش ندارد. فقط من به تو نزدیک شوم.
یک کمی دیگر فکر کنی یک اتفاقت دیگری هم می‌افتد. آن هم اینکه فقط این هدفت می‌شود.
یک کمی دیگر فکر کنی یک اتفاق دیگری هم می‌افتد. عاشق این هدفت می‌شوی، دست خودت هم نیست. به سلایق افراد هم ربطی ندارد.
پس اول تفکر می‌کنیم برای انتخاب هدف. هدف را که انتخاب کردی، هدفت می شود: می‌خواهم نزدیک شوم به خدا،همین.
هیچ چیز دیگری نمی‌خواهم. فقط می‌خواهم نزدیک بشوم به خدا.هیچ چیز دیگری برایم ارزش ندارد.
فکر کن و به اینجا برس: «من می‌خواهم فقط به خدا نزدیک بشوم و هیچ چیز دیگری برایم ارزش ندارد.»
درس می‌خوانم، مرا به تو نزدیک می کند؟
ازدواج میکنم، مرا به تو نزدیک می کند؟
لبخند میزنم، مرا به تو نزدیک می کند؟
هدف عالی برای زندگی‌ات انتخاب کن. هدفی عالی چیزی جز لقاء الله نیست، ولی از من نشنیده بگیر.
اگر تمام یکصدوبیست و چهارهزار پیغمبر هم بیایند و به تو بگویند هدف این است، تا خودت فکر نکنی و بهش نرسی، فایده ندارد.
ارزشمندترین چیزی که باید به عنوان هدف انتخاب کنی، ملاقات پروردگار در بهترین حالت است.
بهش فکر کن..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، sarallah ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، انتصـار ، در جستجوی سختی ، fafa*
۲:۲۱, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #25
آواتار
با سلام خدمت همه چلچله ای ها!
ان شاء الله فردا عازم مشهد الرضا هستم و نائب الزیاره دوستان خوب تالاری علی الخصوص این تاپیک خواهم بود...
........................................
پ ن: خدمت خانم مهدوی هم تبریک عرض می کنم بابت قبولی تو دانشگاه مورد علاقشون!
ان شاء الله رهرو خوبی برای حضرت خیر النساء ام ابیها سلام الله باشید و مانند ایشون هم زندگی و خانواده ی خوبی داشته باشید در درجه اول و هم به وقتش در جامعه تاثیر خوب بگذارید...
ایام تحصیلی پر خیر و برکتی داشته باشید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، میم.حسین.الف ، sarallah ، انتصـار ، در جستجوی سختی ، رکن الهدی ، fafa*
۱:۰۵, ۲۱/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۴ ۱:۰۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۹/آبان/۹۴ ۲:۲۱)حضرت عشق نوشته است:  با سلام خدمت همه چلچله ای ها!
ان شاء الله فردا عازم مشهد الرضا هستم و نائب الزیاره دوستان خوب تالاری علی الخصوص این تاپیک خواهم بود...
........................................
پ ن: خدمت خانم مهدوی هم تبریک عرض می کنم بابت قبولی تو دانشگاه مورد علاقشون!
ان شاء الله رهرو خوبی برای حضرت خیر النساء ام ابیها سلام الله باشید و مانند ایشون هم زندگی و خانواده ی خوبی داشته باشید در درجه اول و هم به وقتش در جامعه تاثیر خوب بگذارید...
ایام تحصیلی پر خیر و برکتی داشته باشید...
سلام

تشکر میکنم بابت دعای خیرتون.
واقعا در این زمینه محتاج دعای خیر دوستان هستم...خیییلی.
دعا بفرمایید که هیچ وقت اهدافی رو که برای ورود به دانشگاه برای خودم تعیین کرده بودم گم نکنم.
راستی برای یه دختر دو ساله میخواستم ازتون التماس دعا بگیرم که بیماری نادری دارهSad
پزشک ها ازش قطع امید کردن به علاوه برادر بزرگترش هم چندین ساله بیماری مشابه خواهرش رو داره که هر چند وقت یکبار بیمارستان بستری می شهSad
برای مادر این بچه ها هم دعا کنید تا خدا بهش صبر بده که تو همه ی این سالها بیشتر وقتش رو با بچه هاش تو بیمارستان گذرونده الانم که...Crying
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، میم.حسین.الف ، فدايي ولايت ، انتصـار ، در جستجوی سختی ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، fafa*
۲۰:۱۲, ۲۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۱/آبان/۹۴ ۱:۰۵)نرگس مهدوی نوشته است:  راستی برای یه دختر دو ساله میخواستم ازتون التماس دعا بگیرم که بیماری نادری دارهSad
پزشک ها ازش قطع امید کردن به علاوه برادر بزرگترش هم چندین ساله بیماری مشابه خواهرش رو داره که هر چند وقت یکبار بیمارستان بستری می شهSad
برای مادر این بچه ها هم دعا کنید تا خدا بهش صبر بده که تو همه ی این سالها بیشتر وقتش رو با بچه هاش تو بیمارستان گذرونده الانم که...Crying
سلام
از وقت که خبر وخیم تر شدن حال این فرشته ی کوچولو رو شنیده بودم بیشتر نگران حال مادرش بودم... ولی فراموش کرده بودم که خدا اگه سختی رو به آدم میده قبل از اون صبرش رو هم داده
امروز صبح این فرشته ی کوچولو مرگ مغزی شدCrying
و مادر صبورش بدون هیچ تعللی تمام آرزو های مادرانه ای رو که برای دختر خودش داشت در لبخند شادی دو مادر دیگه خلاصه کرد خوشحال از اینکه اون دوتا مادر به سرنوشت خودش دچار نمی شن ... اعضای بدنش رو اهدا کردن
خواهش میکنم به خاطر نیت پاک این مادر برای شفای پسر 12 ساله اش دعا کنین...همه ی دلخوشی این خونواده الان فقط همین پسره...دعا کنین به سرنوشت خواهرش دچار نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، sarallah ، Go Go Tomago ، در جستجوی سختی ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، fafa*
۲:۵۷, ۲۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #28
آواتار
اینجا چخبره؟
دوستان تفریح رفتند؟ یا اینکه مشغول جنگ هستند تو سوریه؟
پ چرا اینقدر سوت و کوره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی
۱۳:۴۵, ۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام خدمت چلچله های ساکتBlush
اگر انسان‌ها گرفتاری‌های متعدد نداشتند گرفتاری های فراوانی برای دیگران و حتی خودشان فراهم می‌کردند! خدا خیلی‌ها را با گرفتاری‌هایی که برای‌شان پیش می‌آورد کنترل و محافظت می‌کند؛ خوش به سعادت کسانی که اگر گرفتار نبودند بیشتر به دیگران خدمت می‌کردند و گرفتاری دیگران را بیشتر برطرف می‌کردند
حاج آقا پناهیان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی
۱۸:۴۲, ۱/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۴ ۱۸:۴۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۹/آبان/۹۴ ۲:۵۷)حضرت عشق نوشته است:  اینجا چخبره؟
دوستان تفریح رفتند؟ یا اینکه مشغول جنگ هستند تو سوریه؟
پ چرا اینقدر سوت و کوره؟

نگران نباشید...سخته که همیشه تو اوج باشیمBig Grin رئال مادرید هم که باشیم ، بالاخره ممکنه 4 تا از بارسا بخوریم(دیشب) HappySilent
به هر حال بعضیا گرفتاری هایی دارن مثل من که کنکوری ام...بقیه هم گویا چون اون "بعضیا " نیستن ، نیستنBi Dandoon

توجه توجه :
دوستان ایندفعه با توجه به اینکه بچه ها کمتر آنلاین میشن ، اینکه چله بعد رو چله ی چی بگیریم رو همین الان مطرح میکنم. چون از زمان زدن این پست حدود 10 روز مونده به آخر چله
نباید فراموش کنیم که من توی پست اول ، اینو هم گفتم !
نقل قول:...قول میدم بین چله 13 و 14 یک هفته فاصله باشه تا زیاد سختشون نشه[تصویر: angel.png]
[/b]
اگه زحمتی نیست ، هر کدوم از بچه های چله ، تا زمان تمام شدن این چله که آنلاین شدن و این پست رو دیدن ، نظرشون رو اعلام کنن در مورد اینکه برای چله ی بعد چه سوره ای بخونیم یا زیارت عاشورا و ...

که وقتی این چله تموم شد ، بتونیم تاپیک چله بعد رو بزنیم تا ان شالله افراد بیشتری بتونن به چله های ما بپیوندن

من نظرم یه جورایی ممتنعه فقط سوره های خیلی بلند انتخاب نکنین شرایط منو هم در نظر بگیرینBi Dandoon

یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، sarallah ، fafa* ، حضرت عشق ، علی املشی ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]