|
چرابایدبگوییم امام خامنه ای؟!
|
|
۲۱:۲۷, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[b]
اگر بگوییم"رهبر", [/u][b] می توانند به جایش بگویند"شورای رهبری"! [b] اگر بگوییم "مقام معظم رهبری", [b] می توانندبه جایش بگویند"شورای معظم رهبری"! [b] ولی اگر بگوییم"امام خامنه ای" [b] هیچ لفظ شورایی نمی توانندبه جایش بیاورند [b] چون امام,امام است. [b] حالافهمیدی چرابایدبگوییم امام خامنه ای؟! [b] حالافهمیدی چراحضرت علامه جوادی آملی [b] [b] می فرمایند:"هر لفظی غیر از [/u][b] [b] "امام خامنه ای" جفابه ایشان است؟!!" [/u]
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۳, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
اولا اسلام حکم فردی و اجتماعی دارد
اما در صورت تعدد آراء در اسلام شما کدام نظر را منطبق با اسلام میدانید؟ نظر خودی ها یا نظر غیرخودی ها؟ در چه صورت میتوان احکام اسلامی را وارد سیاست کرد؟ دین اجباری یا دین انتخابی؟ |
|||
|
۰:۱۴, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۰:۲۲ توسط گلریز.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۴ ۰:۰۴)دوست حقیقت نوشته است: در مسیر روشنفکری دینی میتوانیم در مورد سوره حدید حرکت کنیماگر کمی درباره سیر شکل گیری گیتی و کرات و منظومه شمسی اطلاعاتی داشته باشید متوجه می شوید که کرات با گردهم آمدن اجرام ریز به دور هم کم کم بزرگتر و بزرگتر شدن و به شکل کرات امروزی درآمده اند و بر اساس جنس آن ذرات عناصر امروزی در زمین یافت می شود و باران شهاب سنگی در دوره ای از شکل گیری زمین جدا از مسیر تکاملی زمین نبوده که اگر بود چرا هسته ی زمین از آهن است ؟ آیا اگر قرار بود آهن بعد از شکل گیری زمین به آن نازل شود نباید تمام آن آهن در سطح زمین باشد ؟ من نمی دانم این دانشمندانی که شما می گویید از چه مبنایی تحقیقاتی استفاده کرده اند . بطور مثال درباره داستان حضرت نوح و طوفان نوح دانشمندان تمام آب های زمین یعنی یخ ها در قطب های شمال و جنوب آب های روان در خشکی ها آب های دریاها و آبی که می تواند در ابرها باشد را محاسبه کرده اند و مشخص شده اگر تمام اینها با هم جمع شوند نمی توانند تمام خشکی های زمین را زیر آب ببرند و فقط چند متر یا چند ده متر از لبه ی ساحل زیر آب می رود و هیچ گاه مقداری زیادی از سطح زمین زیر آب نرفته . این را هم دانشمندان محاسبه کرده اند ![]() (۶/دی/۹۴ ۰:۱۳)دوست حقیقت نوشته است: اولا اسلام حکم فردی و اجتماعی دارداگر نظرشان منطبق بر نظر ما بود می شوند عالم واقعی و اگر نظرشان خلاف نظر ما بود می شوند عالم غیر واقعی و مسئله دار . در کل بستگی به شرایط دارد ![]() و یک مسئله دیگر به نظر من روشنفکر دینی نداریم . یا دینی باید طبق دینش عمل کند قرآن را باز کند و هر آنچه در آن است را عمل کند چون بر اساس اندیشه های روحانیون قوانین قرآن فرازمانی است پس روشنفکری دینی معنی ندارد . در قرآن آمده به غلامی بگیرید به کنیزی بگیرید دست ها و پاهایشان خلاف هم قطع کنید (این از شکنجه های دوران فراعنه مصر بوده که به قرآن راه پیدا کرده) خلاصه در راه خدا قتال کنید . این احکام صریح قرآن هست و چطور می خواهید با روشنفکری دینی این ها را رفع و رجوع کنید؟ |
|||
|
|
۰:۱۸, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۰:۳۳ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
آیا هسته ی زمین از آهن است؟سند؟
امضاتون خیلی قشنگه در قرآن یه سری اصولی است که یه سری احکام را تحت تاثیر قرار میدهند مثلا اولولیت داشتن عدالت بر احکام همان آیه که خدا میگوید قطعا خدا به عدالت و احسان فرمان میدهد در مورد برده داری هم این یک مسوله تاریخی و تحمیل شده بر اسلام است نه سقزاط نه افلاطون نه حتی توماس آکویناس عقل گرای بزرگ مسیحی برده داری را ناپسند نمی دانستند در مورد قتال نفس هم در گذشته عقیده را برتر از جان میدانستند اما حالا جان را برتر از عقیده میدانند قرآن هم کتاب هدایت است و هدایت وابسته به فهم انسان از جهان اطراف خود است پس قرآن مجبور بوده با زبان همان انسان ها با آنها صحبت کند پیامبر میفرماید:نحن نکلم الناس علی قدر عقولهم ما به اندازه عقل مردم با آنها صبحت میکنیم خواهش میکنم بیطرفانه به سراغ قرآن بریم حرفای مخالفان قرآن را بخوانیم اما انصافا حرفای موافقان قرآن هم مطالعه کنیم |
|||
|
۰:۵۱, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۰:۵۴ توسط گلریز.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
وقتی مدعیانی که فکر می کنند اسلام واقعی را شناخته اند و فکر می کنند بایستی برای رسیدن به سعادت تمام احکامی که در قرآن آمده را در جامعه پیدا کرد چطور باید با اینها برخورد کرد ؟
وقتی به ایشان می گویید آیا در نظام فعلی که شما می گویید اسلامی است و نائب امام زمان سکان دار آن است آیا تمام احکام اسلامی اجرا می شود ؟ امروز رفتم وامی را تسویه کنم . حدود 4 سال قبل 4 میلیون تومان وام گرفته بودم در همان سال اول 3 میلیون را برگرداندم و یک میلیون مانده بود امروز رفتم ام می گوید برای تسویه باید 3/800 واریز کنید . آیا این اسلامی است مسلمان ؟ در طی 3 سال دیرکرد یک میلیون باید بشود 2/800 ؟ تازه می گوید هر چه فعلا کمتر از این مقدار بریزی اول برای نزولش برمی داریم و به اصل وام کاری ندارد . علمای اسلام کجایید ؟ مردم مسلمان کجایید ؟ اسلام در خطر است کجای این جزو احکام اسلامی است . چرا بعد از قریب به چهل سال از انقلاب فقط حجابشان اسلامی شده ولی بانک هایشان از بانک های کشورهای غربی مستکبر , مستکبرتر است |
|||
|
|
۰:۵۲, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
در مورد تفاوت آرا :
تفاوت ارا در امور شخصی و امور اجتماعی که در راستای مسائل کشوری و حکومتی نیست مشکلی ایجاد نمیکند در مورد مسائلی هم که در راستای کارهای حکومتی است ، عقل حکم میکند رای حاکم برتر باشد (قبلا هم 20 صفحه بحث کردیم که همه نمیتوانند با هم حکومت کنند و ...) منظور از دین انتخابی یا اجباری را هم نفهمیدم در هر حال حکومت جمهوری اسلامی با رای اکثریت سر کار آمده و تا به امروز هم مشارکت سیاسی مردم در بالاترین سطح جهانی است (باور نمیکنید تاریخچه ی انتخابات گذشته را مطالعه کنید) |
|||
|
|
۱:۰۶, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
این میشود مغالطه مصادره به مطلوب و دور باطل
هنوز جایگاه و نقش حاکم اسلامی تعیین نشده که بخواهیم در هنگام تفاوت آراء به نظر ایشون مراجعه کنیم |
|||
|
۱:۲۴, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱:۲۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
قصد برهم زدن روال بحث شما رو ندارم ولی چند نکته در باره ارسال شماره 41 عرض می کنم و سعی میکنم اجمالی و کوتاه باشد که حوصله کنید. هر چند توضیحات هرکدام بسیار مفصل است بنده مختصر و در حد سواد ناقص و کم خودم عرض میکنم و بعد لطف کنید مطالعاتتان را زیاد کنید صورت خوشی ندارد با جهل وارد بحث شویم انشااله که واقعا روحیه کنشکاگری داشته باشیم خدایی ناکرده حق را با ذهنیات خودمان را منطبق نکینم بلکه ذهنمان را با حق منطبق کنیم
از مغلطه و نامردی در بحث هم پرهیز کنیم . مورد اول راجب حوزه عملکرد دین سوال شده بود . اشاره می کنم به حدیث ثقلین به قدری حدیث شهرت دارد که نیازی نیست حدیث را ذکر کنم بر پایه حدیث و آیه 24 سوره مبارکه انفعال این نتیجه حاصل می شود که : وحی و نبوت زنده کننده جامعه انسانی است و چون برابر اصل حاکم در مسئله قرآن و عترت (مبنی بر هماهنگی و یگانگی قرآن کریم و دوده طیبه پیامبر عظیم الشان اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ) حکم هر یک حکم دیگری است لذت پاسخ به ندای عترت نیز حیات بخش است. پس در دایره عمل دین باید دید مصداق شما چیست که مثلا ریاضیات را خارج فرض کردید ؟ بنده پا فراتر می گذارم و می گویم تمام علوم و شاخه های آن در حوزه دین است چه برسد به معقولات دیگر . برای حوزه عملکرد دین نگاه به کلام الله مجید و عترت باید کرد. مورد دوم دوست عزیز شما در فضای مجازی اینطور مبلغ دینتان هستید ؟ ائمه کناره گیری فرمودند! زمانی که امیرالمونین علی (علیه السلام) اشتغال به گرامی داشت و مراسم تدفین پیکر مبارم حضرت رسول داشتند عده ای زیر سقف سقیفه جمع شدند و حکومت را غصب کردند . در شکستند سیلی زدند و علی ابن ابی طالب را به زور شمیشیر وبند بردند برای بیعت . خطبه فدیکه حضرت زهرا (سلام الله علیها) را مطالعه نفرمودید ؟! امام حسین (علیه السلام) قیام فرمودند . البته شبهه وارد می شود که امام حسین خلاف رسم بردار عمل کرد در صورتی که امام حسن(علیه السلام) جنگ و نزاعاتی داشتند بنا بر شرایط ناچار به صلح شدند که صلحنامه امام حسن (علیه السلام) یکی از بزرگترین قرداد های سیاسی می باشد مفاد آن چندین مورد انشااله مطالعه بفرمایید بنده فقط دو مورد رو عرض می کنم که بدانید صلح امام حسن (علیه السلام) زمینه قیام امام حسین (علیه السلام) بود 1-معاویه حقی در امور شرعی مسلمانی ندارد و باید آنرا واگذار به امام کند (نکته رو گرفتید ؟! با توجه به توضیحات فوق عملا معاویه نقش مترسک را ایفا می کرد از خمس و زکات تا عبادات و جهاد هم تحت نظر امام باید باشد و معاویه لعنت الله در هیچ چیز هیج اختیاری ندارد) 2- حق انتصاب جانشین ندارد با خلف وعده و شکستن قراداد از سوی معاویه مخالفت های امام حسین (علیه السلام) آغاز شد و بعد هم دعوت نامه مردوم کوفه سفر حج و عزمت به سوی کربلا و ادامه داستان شما فکر می کنید چرا تمام ائمه بزرگوار در طول تاریخ در حصر و تبعید بودند ؟! بارها از زبان غصبان این را می شنوید که خطاب به این بزرگواران می گویند شما قرآن تفسیر کنید از اخلاق بگویید ما کاری به کارتان نداریم وارد سیاست و حکومت نشوید . پس وقتی پدر بزرگوار آقا امام زمان (اروحنا) فدا در وسط لشگر خودشان تحت نظر می گیرند (عسگر به معنای لشگر) دو علت دارد قتل امام بعدی و سلب حق حکومت . این درباره تمام ائمه صادق بوده . پس هیچ امامی از سیاست و حکومت کناره گیری نکرد به زور کنار زده شدند چرا که از بدیهیات است برای جاری و ساری شدن حکم خدا حکومت باید خدایی باشد مورد سوم شما از یک گزاره صحیح برداشت غلط می کنید . مغلطه حکم خدا که عوض نشده . چیزی که مد نظر شماست و این شکل بیان می کنید اقتضای تحولات جوامع و شرایط اظطرار است خیلی ها به این شبهه وارد می کنند که این چه دینی است باید گفت این دین عدل است . خاصیت عدالت این است که با هرکس به اقتضای خودش برخورد شود. برخی نعوذبالله خداوند را کامپیوتر فرض می کنند که یک الگورینتم ثابت دارد . خیر اینطور نیست مثلا شما در باب نماز نگاه کنید امام علی (علیه السلام) شهید محراب است یا به سفارشات دین راجب نماز دقت کنید متوجه می شوید چقدر اهمیت دارد . معصوم از خدا می خواهد به اندازه یک سجده و یک نماز به او فرصت دهد چراکه نماز را دوست دارد (سید الشهدا(علیه السلام) ) خی آقا اگر کسی شیعه است و بی نماز برود چطور ؟ خیلی بد است . ولی شما نگاه کنید شهدایی که در کربلا مقابل تیر ایستادند تا امام نماز نماز بخواند آیا این ها که نماز آخر نخوانند بر عکس امامشان مستحق خشم هستند ؟! اگر باشند که عدل خداوند زیر سوال می رود مساوات تحت سلطه عدل است . این حقیقت ذاتی خداوند است . دروغ منکر است و هشدار و انذار هم دادند اما اگر قاتلانی به دنبال امام زمان شما باشند و شما محل ایشان را بدانید و توان مقابه ندارید به دروغ آنها را گمراه کنید مستحق عذاب هستید ؟! این تغییر اجکام نیست این عدالت . حالا راجب مظطر گفتیم رجب اقتضای تحولات هم چنین است . حکم همان حکم است ، حکم عدالت مورد چهارم یک جامعه یک کشور با چند حکومت مصداق عقلی ندارد و قابلیت اجرا هم ندارد . پس حکومت به گفته نو اندیشان دموکراسی است برای اکثیریت (به گفته خداوند حقی است) این به معنای اجبار دین نیست . در همین جمهوری اسلامی مگر شاخه های مسیحیت نیستند ! با هم زندگی می کنند دانشگاه می روند سرکار می روند تورم دارند گرانی دارند فرهنگ ایرانی دارند در تمام خوبی ها بدی ها با هم سهیم هسیتم . یهودیان هم همینطور اهل سنت هم همینطور پس کجا دین اجباری داشته حکومت اسلامی ؟! مگر در برخی کشور ها به واسطه حکومتشان لاییکی اجباری هست یا مسحیت اجباری ؟ البته بعضی جاهاهم اینطور هستند ولی اینجا اینطور نیست و این برداشت هم نامنصفانه است مورد پنجم بازهم غلط گویی احکام خداوند اخلاقیات بشر نیستند خداوند از روح خود در انس دمید پس فطرت انسان آینه خداوند شد پس از هبوط آینه مکدر شد احکام جهت احیای همان فطرتی هستند مبدا الهی دارند و انسان از خودش چیزی ندارد حتی اخلاق در نتیجه این غلط است که بگوییم احکام الهی همان اخلاقیات بشری هستند بلکه اخلاق بشری به صورت فطری همان چیزی است که احکام آنرا مسجل می کند و با مکدر شدن اخلاقیات غیر الهی و متضاد احکام هم می شوند مورد ششم در قانون اساسی به دنبال این باشید شبهه وارد می شود . نقش مردم کجاست ؟ رهبری مانند ریاست جمهور نمی شود مستقیما از طرف مردم چرا ؟ به قول یکی از فیلسوفان دموکراسی حکومت گوسفندان است . چراکه رای یک فرد متخصص و آگاه ا رای یک فرد بی خرد یکسان می شود . درباره حکومت نخبگان اتفاق نظر است اما چطور به آن رسیدن شرط است حالا ما در کشورمان چه داریم عده ای که توسط کارشناسان مصلح هستند می شوند کاندید که مردم در بین آنها شایسته تر را انتخاب کنند . اینها می شوند نخبگان . نخبگان کار تشخصی و تعیین فرد اصلح تر را دارند . هیچ وقت آحاد مردمی نمی تواند یک نظر مشخص داشته باشد و اندیشه در سر فرد را بشناسد که در سرش صلاح دارد یا فساد . پس امکان انتخاب ناشایست وجود دارد مگر اینکه تمام ملت تمام عمر را صرف شناسایی کنند چرا تمام عمر چون باید با دقت بالایی کنکاش کنند و ذات شناسی کنند . این امان پذیر است ؟! چه بسا در این بین مفسده هم رخ دهد ائتلاف شود و یا هر چیزی دیگری . اگر غیر از این عمل کنند عده مانند حجتیه ای ها می گویند نصب متعلق به خداست، بله درست است ولی نه حاکم در دوره غیبت ان نصب معصوم است که برای ما خودش حجت است حاکم در عصر غیبت را خدا با معجزه باید معین کند ؟ خب این که می شود نبی و امام معصوم نه حاکم عصر غیبت . اینها هر نوع حکومتی را نامشروع می دانند اما علاوه بر این مطلب و خطای نظری که ذکر شد شما فکر کنید چه می شود اگر اینطور باشد . سنگ روی سنگ بند نمی شود مگر میشود جماعت بی حکومت بی راه بی راهبر نتنها مسلیمن متفرق و نابود می شوند بلکه کل آن اجتماع به ورطه نابودی می رود بی قانونی بیداد میکتد و غرایز داد می کنند .در لزوم حکومت فکر نمی کنم بحثی باشدحالا بحث این است که چه کنیم این آسیبی که ذکر کمتر نمود کند و محو شود ضمن آنکه که مردم هم نقشی داشته باشند . گذر دادن نظر مردم از فــلیتر نخبگان دوستان شما ره به اعتقاداتان قسم به خدا قسم مطالعه زیاد کنید بحث آخرین مرحله است، مرحله پس از مطالعه است واقعا درست نیست بی علم و دانش بحثی کنیم بر اساس تصورات شخصی این باعث سوظن به شما می شود و باید عرض کنیم بنده هم حق را به کسانی می دهم که سو ظن دارند . اصلا مسئله عقیده مخالف نیست که تازگی هرکس می خواهد حرفی بزند قبلش این جمله کلیشه ای و کذایی رو بکار می بره، مسئله روش و مسلکی است پیش می گیرید. حق جو حق طلب باشید درپناه حق
|
|||
|
|
۱:۴۱, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۴ ۱:۰۶)دوست حقیقت نوشته است: این میشود مغالطه مصادره به مطلوب و دور باطل کجا وارد دور باطل شدیم ؟ بحث روی ((عدم تعطیلی احکام اسلام )) بود یک سوال در مورد اختلاف آرا پرسیدید و من جواب دادم دقیقا کجا مغلطه پیش آمده |
|||
|
|
۲:۰۵, ۶/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۲:۱۶ توسط گلریز.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۴ ۰:۵۲)عمار94 نوشته است: در هر حال حکومت جمهوری اسلامی با رای اکثریت سر کار آمده و تا به امروز هم مشارکت سیاسی مردم در بالاترین سطح جهانی است (باور نمیکنید تاریخچه ی انتخابات گذشته را مطالعه کنید)اینجا مغلطه هست با این استدلال شما , بخاطر اینکه اکثر مسلمانان اهل سنت هستن پس عقیده آنها بر حق و شیعیان در اشتباه هستند . (باور نمیکنید آمار جمعیت مسلمانان اهل سنت را مطالعه کنید) امضامون چرا ناپدید شد؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۰۷, ۶/دی/۹۴
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
جناب حقیقت
لطف کنید نظرندید عرض کردم بهتون جناب تکرار نکنم |