کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرازهایی از صحیفه امام خمینی
۱۹:۳۶, ۱۲/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۵ ۰:۴۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در این تایپیک قصد دارم،بخش هایی از سخنرانی های آیت الله روح الله خمینی،قبل و بعد از انقلاب رو بیارم.
اکثریت سخنان ایشون در مجموعه ای به اسم «صحیفه امام خمینی» جمع آوری شده که مطالب تایپیک بخش هایی از این مجموعه ست.

$
[تصویر: url_1.jpg]
$
خواندن این سخنرانی ها در آستانه چهل سالگی انقلاب،بسیار جذاب و جالب توجهه.
همچنین اگر بخش خاصی از سخنرانی ها برای دوستان جالب بود میتونند در این تایپیک بزارند،یا اگر نکته ای درباره این سخنرانی ها داشتند بگن.
پیشاپیش از صعه صدر شما در مقابل تضارب آرا تشکر میکنم Rose
$
اگر ما از اول که رژیم فاسد را شکستیم و این سد بسیار فاسد را خراب کردیم، به طور انقلابی عمل کرده بودیم، قلم تمام مطبوعات را شکسته بودیم و تمام مجلات فاسد و مطبوعات فاسد را تعطیل کرده بودیم، و رؤسای آنها را به محاکمه کشیده بودیم و حزبهای فاسد را ممنوع اعلام کرده بودیم، و رؤسای آنها را به سزای خودشان رسانده بودیم، و چوبه‌های دار را در میدانهای بزرگ برپا کرده بودیم و مفسدین و فاسدین را درو کرده بودیم، این زحمتها پیش نمی‌آمد. من از پیشگاه خدای متعال و از پیشگاه ملت عزیز، عذر می‌خواهم، خطای خودمان را عذر می‌خواهم. ما مردم انقلابی نبودیم، دولت ما انقلابی نیست، ارتش ما انقلابی نیست، ژاندارمری ما انقلابی نیست، شهربانی ما انقلابی نیست، پاسداران ما هم انقلابی نیستند؛ من هم انقلابی نیستم. اگر ما انقلابی بودیم، اجازه نمی‌دادیم اینها اظهار وجود کنند. تمام احزاب را ممنوع اعلام می‌کردیم. تمام جبهه‌ها را ممنوع اعلام می‌کردیم. یک حزب، و آن «حزب الله»، حزب مستضعفین.
$
جلد 9 ، ص 282
ما فرض می کنیم که شاه خیلی هم مرد صالحی فرض کنید باشد، خیلی هم آدم صحیحی باشد، خیلی هم خدمتگزار به مردم باشد، خوب وقتی مردم یک خدمتگزاری را نخواستند باید کنار برود. ما فرض می کنیم اینطور که، خیر، ایشان مصالح مملکت را ملاحظه کرده است، ایشان می خواهد آزادی بدهد. ایشان می خواهد مملکت را مستقل کند، ایشان می خواهد مملکت را به تمدن نو برساند، همه اینها را ما فرض می کنیم صحیح، می خواهد یک همچو کارهائی را بکند لکن اهالی مملکت می گویند ما این را نمی خواهیم که سلطان ما باشد، سرنوشت اهالی مملکت با خودشان است، ما همچو خدمتگزاری را نمی خواهیم، ایشان بروند کنار، ما خودمان یک خدمتگزار دیگر جایش می گذاریم. ما فرض می کنیم اگر ایشان آن هم بود، آنطور هم بود، مثل سایر مثلاً انسان ها یک انسانیتی داشت، باز هم اهالی یک مملکت حق داشتند به اینکه بگویند ما این خدمتگزار را، این آدم بسیار صالح خوب را که می خواهد مملکت ما را بهشت برین بکند نمی خواهیم، ایشان بهشت برین کند مملکت مان را. حق ندارند این را بگویند؟ حقوق بشر این نیست که هر کسی، هر بشری حق دارد که سرنوشت خودش را خودش تعیین کند؟ اینها می خواهند سرنوشت خودشان را خودشان تعیین کنند و این آقای خدمتگزار را نمی خواهند.
جلد 4 ، ص 74 و 75
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، پارمیس ، Nadia

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۵:۲۳, ۲۲/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۵ ۷:۱۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #61
آواتار
نه عزیزم بنده رو هوا حرفی نزدم که 20 سال تغییرش بدم. شما یه سرچی بکنی مطالب بنده پیرامون هاشمی همشون مستند هستن اکثرا در کتاب خاطرات خود حاج آقا. از مسائل شخصی تا اجتماعی از سد لتیان رفتن ایشون با خانواده، تفریح رفتن ایشون در روز عاشورای حسینی تا تلاش برای شورایی کردن رهبری خلاف نظر امام تا تلاش برای پایان دادن به جنگ از سال 62 به بعد کاملا مخالف نظر امام و کارشکنی های مختلف برای سپاه، از تلاش برای اعلام منتظری به عنوان قائم مقام رهبری خلاف نظر امام و بعد هم استقراض از کشورهای خارجی و حذف کوپن و له کردن محرومان و بعد هم سخنرانی نماز جمعه با موضوع مانور تجمل که گفت مسئولین رو بیارن به مانور تجمل که تذکرات پیاپی رهبری در اون سالها رو به دنبال داشت و ... اینها و بسیار مدارک بیشتر از اینها مربوط به اون سالها در کتاب خاطرات خودش و خاطرات دیگر رجال سیاسی موجوده. بیشتر اونها در کتاب راز قطعنامه اومده که برای اهل تحقیق موجوده ...

تا سال 68 هاشمی از دید مسئولین هم ناشناخته بود حتی رهبری. در ظاهر همه چی خوب بوده اما خاطرات خود هاشمی نشون میده ایشون اون چیزی نبوده که ملت و مسئولین فکر می کردن. نه اینکه خائن باشه اما انقلابی هم نبوده و ولایت فقیه رو هم تبعیت نمی کرده. از سال 68 برای مسئولین آگاه از جمله رهبری کم کم تفکرات هاشمی برملا میشه سر قضیه رابطه با آمریکا و ... اما بعضی مسئولین دیگه و عموم مردم همچنان ... تا اینکه در فتنه 88 روز آشکار شدن باطن ها هاشمی نشون داد به عموم مردم که چقدر واقعا انقلابی و تابع ولایت فقیه و طرفدار نظام هست...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، عبدالرحیم
۱۸:۰۶, ۲۲/تیر/۹۵
شماره ارسال: #62
آواتار
همین آدمى که این است و همین آدمى که دور خانه ‏ها می‏گردد و طعام تقسیم می‏کند، بدون اینکه بشناسندش، و وقتى که در خانه یک نفر می‏رود و بچه‏ هایش گرسنه ‏اند، یک مقدار نان به آنها می‏دهد، دهنشان می‏گذارد؛ و بعد هم براى اینکه بچه‏ ها را دلجویى کند با آنها بازى میکند و صدایى مثل شتر می‏کند که بچه‏ها خوششان بیاید!
$
همین آدم که رئیس قوم است و آن کار را دارد می‏کند؛ این طور ملایم، این طور رئوف، وقتى مقابل دشمن می ایستد، شمشیر را می‏کشد به فرق میزند، دو تا میکند! از این ور می‏زند دو تا می‏کند!
$
یهود «بنى قریظه»، که قیام نکرده بودند و از مفسدین بودند- این یهودیها از اول مفسد بودند- هفتصدتایشان را همین طور از دم شمشیر گذراند در یک روز هفتصدتایشان را کشت! بین خودشان دوستى، رفاقت، ملایمت، رحمت،لکن وقتى در مقابل غیر واقع می‏شدند، آنجا شدت. در موقع خودش شدت، در موقع خودش رحمت. این وضع حکومت اسلام است.
$
جلد 7،ص 234
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۱۸:۴۱, ۲۲/تیر/۹۵
شماره ارسال: #63

«فرياد برائت از مشركان در مراسم حج و اين يك فرياد سياسى- عبادى است كه رسول اللَّه، صلى اللَّه عليه و آله و سلم، به آن امر فرمود. حال بايد به آن آخوند مزدور كه فرياد مرگ بر امريكا و اسرائيل و شوروى را خلاف اسلام مى‏داند گفت تأسى به رسول خدا و متابعت از امر خداوند تعالى خلاف مراسم حج است؟ آيا تو و امثال تو آخوند امريكايى فعل رسول اللَّه- صلى اللَّه عليه و آله و سلم- و امر خداوند را تخطئه مى‏كنيد، و تأسى به آن بزرگوار و اطاعت فرمان حق تعالى را بر خلاف مى‏دانيد و مراسم حج را از برائت از كفار تنزيه مى‏كنيد، و اوامر خدا و رسول را براى منافع دنيايى خود به طاق نسيان مى‏سپاريد، و برائت و نفرين را نسبت به دشمنان اسلام و محاربان با مسلمانان و ستمگران بر مسلمين كفر مى‏دانيد؟»
صحيفه امام ج‏18 92

ایشان در وصیت‌نامه خود نیز تاکید دارند: «اکنون که من حاضرم بعضی نسبت‌های بی واقعیت به من داده می‌شود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود، لهذا عرض می‌کنم آنچه به من نسبت داده شده یا می‌شود مورد تصدیق نیست مگر آنکه صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»

http://javanonline.ir/fa/news/619033
http://www.rajanews.com/news/152863
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، بیداری اندیشه ، عبدالرحیم
۱۶:۵۵, ۲۴/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۵ ۱۷:۰۵ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #64

(۲۲/تیر/۹۵ ۱۸:۴۱)میثم2 نوشته است:  ایشان در وصیت‌نامه خود نیز تاکید دارند: «اکنون که من حاضرم بعضی نسبت‌های بی واقعیت به من داده می‌شود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود، لهذا عرض می‌کنم آنچه به من نسبت داده شده یا می‌شود مورد تصدیق نیست مگر آنکه صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»

خیلی به صدای ایشون هم مطمئن نباشید. یعنی اگه فیلمی را با چهره و صدای امام دیدین حتم نکنید خود امام ره هستند.
[
(۲۱/تیر/۹۵ ۱۷:۱۴)Ali#59 نوشته است:  احتمالا از اواخر 88 ایشون یهویی ضد انقلاب شده Big Grin

از این یهویی ها در تاریخ بعد از انقلاب کم نیست.. طرف قرار بوده رهبر بعدی باشه ناگهان ... و حصر خانگی میشه!! Big Grin

(۲۰/تیر/۹۵ ۵:۴۶)بیداری اندیشه نوشته است:  این تاپیکهای نقد سیاسی که دوستان بهش خرده می گیرن و جبهه می گیرن دنبال همین لنگی هاست.

تا جایی که من و اکثر کاربران قدیمی یادمونه موقع انتخابات یک تاپیک انتخابات زدید و بارها اعلام کردید که این تنها تاپیک سیاسی تالار هست و بعد هرگونه بحث سیاسی ممنوعه!
اما بعد وقتی کاندیدای موردنظر تون رای نیاورد ناگهان قانون شما هم عوض شد و تالار پرشد از تاپیک سیاسی.Huh
من همان موقع (3سال پیش ) هم وقتی کاربران اعتراض کردند که مگه نگفتید بحث سیاسی ممنوعه، گفتم شما خیال میکردین که جلیلی رئیسی جمهور میشه و خواستید که با ممنوع کردن بحث سیاسی جلوی نقد ایشون رابگیرید ولی دیدین حسن روحانی رئیس جمهور شد و ناگهان باب نقد باز شد!!
حالا بگذریم همونجا هم بیشتر نقدهای اساسی به جلیلی را حذف میکردید (از جمله پستهای بنده رو)

جناب بیداری اندیشه خوبه آدم در نقد همیشه منصف باشه و به خاطر حزب و گروه و این کاندیدا و اون کاندیدا و ... بحث نکنه و لنگی ها در همه دولت ها نقد کنه نه در دولتی که مطابق جهت گیریها و منافعش نیست.Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۲۰:۳۲, ۲۴/تیر/۹۵
شماره ارسال: #65
آواتار
می‏خواهند آقایان ـ خنده دارد واقعاً این حرفها ـ می‏خواهند آقایان دانشگاه اسلامی تأسیس کنند؛ شنیده ‏ام چندین میلیون هم بودجه برایش درست کرده‏اند؛ شما اگر برای اسلام دلسوز هستید، خوب این دانشگاه ما، اوناها، آنجاست؛ چرا خرابش می‏کنید؟ اگر شما واقعاً متوجه شدید که اسلام لازم است بودنش، احکام اسلام باید باقی باشد، علمای اسلام باید باقی باشند، ما به خیر شما هیچ امیدی نداریم بابا، شرّ نرسانید. بگذارید ما برای شما خدمت کنیم؛ بگذارید. ما یک شاهی بودجۀ این مملکت را بحمداللّه‏، صرف نمی‏کنیم. ما با این بیچارگی و با این شما، هر کس می‏خواهد برود، خوب این طلاب علوم دینیۀ اسلام، بروید مکانشان را ببینید؛ بروید زندگی قبل‏الغارت را ببینید؛ بعد از غارت هم بروید زندگی‏شان را ببینید. چه چیز اینها می‏خواستند ببرند؟ و الاّ به درد آنها نمی‏خورد که این گلیم کهنه؛ اینها می‏خواستند اذیت کنند؛ و الاّ یک گلیم کهنه و یک سماور شکستۀ حلبی به درد اینها می‏خورد؟ خوب بروید ببینید آقا این ـ ما که مخفی چیزی نداریم ـ این مدارس ما، همه موجود؛ این منازل ما هم همه موجود؛ بیایید ببینید دیگر. اگر شما دیدید که تمام بودجه‏ای که این ملت اسلام، این ملت فقیر، با تمام اخلاص می‏آید به ما می‏دهد برای حفظ اساس احکام اسلام، اگر شما دیدید که تمام بودجۀ سال ما به قدر یک مهمانی، یک مهمانی که یک نفر از خارج وارد می‏شود و دولتها مهمانش می‏کنند، اگر به قدر یک مهمانی آنها، تمام بودجۀ سال ما بود، بگویید: تف بر شما مرتجعین.
جلد اول،ص74
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Nadia
۱۲:۴۱, ۲۸/تیر/۹۵
شماره ارسال: #66
آواتار
جناب حجه الاسلام آقای حاج شیخ صادق خلخالی دامت افاضاته
به جنابعالی ماموریت داده می شود تا در دادگاهی که برای محاکمه متهمین و زندانیان تشکیل می شود حضور به هم رسانده و پس از تمامیت مقدمات محاکمه با موازین شرعیه حکم شرعی صادر کنید .
1357/12/5
روح ‏اللّه‏ الموسوی الخمینی

جلد 6 ص 215
۱۷:۳۹, ۲۸/تیر/۹۵
شماره ارسال: #67

امام خمینی کارهای "خلخالی" را قبول نداشت

http://www.entekhab.ir/fa/news/85163/%D8...8%B4%D8%AA
۱۸:۳۶, ۲۸/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۵ ۱۸:۳۸ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #68
آواتار
یاد شعر زیر میوفتم:

من نبودم دستم بود/تقصیر آستینم بود.

مشکل حل شد تمام کسانی که حقشون ضایع شده بود اون روز ها توسط این شخص بزرگ الان به حقشون رسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، پارمیس
۱:۲۷, ۳۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #69
آواتار
اینها باید اصلاح بشود. این نمی‏شود که ما تقریباً قریب دو سال است که می‏گوییم جمهوری اسلامی، هیچ چیز اسلامی نباشد. هر جای آن دست بزنیم می‏بینیم خراب است. اینجا هم وزارتخانه‏ اش همین‏طور. این نمی‏تواند دوام پیدا بکند. ما نمی‏توانیم تحمل کنیم این مطلبی را که آقایان می‏خواهند با آن مغزهایی که در اروپا تربیت شده است درست بکنند. ما می‏خواهیم اسلام را پیاده بکنیم. یکی از اینها آمده بود گریه می‏کرد که چرا بعضی از اینها را می‏کشند!
نه این آخریها را، آنهایی که آقای خلخالی مثلاً می‏کشتند. اینها باز توجه ندارند که اسلام در عین حالی که تربیت است، یک مکتب تربیت است، لکن آن روزی که فهمید قابل تربیت نیست، هفتصد نفرشان را در یک جا، یهودی بنی‏قریضه را در حضور رسول‏ اللّه‏ می‏کشند، گردن می‏زنند به امر رسول‏ اللّه‏.
اینها همین حرفهای غربی را می‏زنند که ما باید اصلاح کنیم. اول همه را اصلاح کنید بعد حد بزنید. این عجیب است که اول ما باید این مملکت را، همه را هدایت کنیم که همه تربیت بشوند، بعد حد بزنیم. اگر یک کسی حالا شرب خمر کرد، حالا حدش نزنیم، حالا اول چیزش بکنیم تا مغزش اصلاح بشود. اینها یک حرفهای غلطی است. باید حدود جاری بشود. باید وزارتخانه‏ ها اصلاح بشود.
جلد 13،ص 49
[font=Tahoma][/font]
۲:۰۵, ۱/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۵ ۲:۰۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #70
آواتار
تیتر : کارنامه سیاه دودمان پهلوی
آقا، شما شاید بی‌اطلاعید خیلی‌تان، من اطلاع دارم که - با من روابط بعضی از این دهاتِ اطراف دارد و اطراف شیراز و آنجاها - که بعض دهاتش هست که آب خوردنی ندارند؛ از یک فرسخی باید بروند از یک آب انباری که آب جمع شده است در آن از زمستان به واسطه بارانها، از آنجا آب بیاورند برای این بچه‌هایشان بخورند.
جلد 4،ص 118
57/7/30
*
[تصویر: 2016_08_07_115233.jpg]
روستای چشمه شور قم
95/4/30
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، سعدی ، Nadia
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان