کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غدیر ومساله امامت وخلافت
۶:۳۲, ۲۰/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۵ ۶:۳۳ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1

بنام خدا
سلام صبح همگی بخیر
در مساله پیشنهاد تعیین روزی برای وحدت شیعه وسنی بنام امامت وخلافت سوالاتی مطرح گردید که جای آن فضای مستقلی می طلبید .لذا این پست ایجادشد تا دوستان اگر مایلند سوالات خودرا دراین جا مطرح کنند تا انشاءالله برآگاهی هایمان افزوده شود .برای آغاز کاربخشی ازسوال مهم فرشته عذاب را به اینجا منتقل نموده وپاسخ خودرا مینویسم.

کدوم شیعه ای حق امام علی (علیه السلام) برای خلافت رو مشروط به بیعت مردم امام نشناس میکنه که شما کردید ؟

بنده معتقدم که حق خلافت جدای از ایفای آنست واین دوازهم جدا هستند برای اینکه حقی ایفا شود شروطی لازم است ازجمله بیعت مردم وتا بیعت صورت نپذیرد حق خلافت روی کاغذ میباشد ولذا در عمل مشاهده میکنیم که همه پیامبران وامامان بجز مواردی محدود نتوانسته اند حق خودرا بگیرند .ضمن اینکه اساسا خلافت حق نیست وتکلیف است وتکلیف زمانی مطرح است که مکلف دارای اختیار باشد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۵۸, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۵ ۷:۴۶ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #21

نقل قول:آشنایی با کاربر aliabad :
این کاربر هیچ تعهدی به پذیرش منطق نداره .
مدارک :
اینجا pid371353 ادعا کرده که نمی فهمه که حرف اسراءیل در مورد خود اسراءیل قبول نیست !!!!!!!
اینجا pid370877 ادعا کرده که نمی فهمه که حرف آمریکا در مورد خود آمریکا قبول نیست !!!!!!! و ادعا کرده که متوجه نمیشه که ظریف مخالف برجام نیست !!!!!!!
در پاسخ به این نوشته pid370078 ادعا کرده که نمی فهمه که اگر طبق درخواست ما همه رو با ذکر شماره پاسخ بده ، توان انکار هیچکدوم رو نداره .
در پاسخ به این نوشته pid371444 ادعا کرده که جمله ی "اگر خدا میخواسته ما فکر کنیم که جهنم ابدیه ، چطور خدا موفق نشد ما رو در همون فکر نگه داره ؟" رو نمی فهمه .

نتیجه گیری :
بنابراین وقت خودمون رو برای "قبولاندن" بهش هدر ندیم و صرفا سعی کنیم توان انکار و شبهه افکنی مجددش رو محدود کنیم (البته طبق تجربه موارد فوق ، در نهایت باز به هر حال منکر خواهد شد ، که در این صورت قطعا این مدیران خواهند بود که نباید اجازه ی جولان دغل و اظهارات فاقد صداقت رو بدن)

(۲۱/مهر/۹۵ ۶:۴۳)aliabad نوشته است:  پیروزی تیم ملی مبارک
لعنت بر یزید .
لعنت بر یزید .
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک ، اللهم العن هم جمیعا

(۲۱/مهر/۹۵ ۶:۴۳)aliabad نوشته است:  ضمنا درچند لحظه پیش آقای فرشته عذاب مطالبی ارسال داشتند که چون تکراری بود ازآن گذشتم.ونیازی به پاسخ نبود مگر اینکه درچارچوب این بحث ادامه دهند
به جز قسمت اولش که بندگان بی گناه خدا که ممکنه این بحث رو ببینن و نیروشون رو برای قبولاندن به شما هدر بدن رو با سطح منطق پذیری شما آشنا کردم ، بقیه اش کاملا جدید بود . غیر از اینه ؟

فرض کنید یه نفر حسن نیت نداشته باشه و نخواد حق رو بپذیره . آیا چنین کسی خودش اقرار میکنه که من اینطوری ام ، یا با مشاهده ی گرفتن بهونه های بیخودی و بی جواب گذاشتن سوالات و دادن جوابهای بی ربط متوجه این موضوع میشیم ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۷:۳۲, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #22

بنام خدا
سلام صبح بخیر
این اول صبحی خونت را کثیف نکن سوالات خودرا یکی یکی بپرس پاسخ دهم یاعلی منتظر اولی ام
۷:۳۶, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۵ ۷:۴۶ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #23

نقل قول:آشنایی با کاربر aliabad :
مدارک :
اینجا pid371353 ادعا کرده که نمی فهمه که حرف اسراءیل در مورد خود اسراءیل قبول نیست !!!!!!!
اینجا pid370877 ادعا کرده که نمی فهمه که حرف آمریکا در مورد خود آمریکا قبول نیست !!!!!!! و ادعا کرده که متوجه نمیشه که ظریف مخالف برجام نیست !!!!!!!
در پاسخ به این نوشته pid370078 ادعا کرده که نمی فهمه که اگر طبق درخواست ما همه رو با ذکر شماره پاسخ بده ، توان انکار هیچکدوم رو نداره .
در پاسخ به این نوشته pid371444 ادعا کرده که جمله ی "اگر خدا میخواسته ما فکر کنیم که جهنم ابدیه ، چطور خدا موفق نشد ما رو در همون فکر نگه داره ؟" رو نمی فهمه .

نتیجه گیری :
بنابراین وقت خودمون رو برای "قبولاندن" بهش هدر ندیم و صرفا سعی کنیم توان انکار و شبهه افکنی مجددش رو محدود کنیم (البته طبق تجربه موارد فوق ، در نهایت باز به هر حال منکر خواهد شد ، که در این صورت قطعا این مدیران خواهند بود که نباید اجازه ی جولان دغل و اظهارات فاقد صداقت رو بدن)

(۲۱/مهر/۹۵ ۷:۳۲)aliabad نوشته است:  سوالات خودرا یکی یکی بپرس پاسخ دهم یاعلی منتظر اولی ام
چه مشکلی با خوندن اونایی که قبلا نوشته ام دارید ؟

آیا اینجا pid371559 در خط اول دقیقا مثل همین درخواست رو نداشتید ولی بعدش هیچ جوابی به هیچکدوم از اون سوالها ندادید ؟
۷:۳۸, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #24

بنام خدا
سلام آنقدر پرسیده ای که زیرش مانده ام یکی یکی بپرس برو جلو
۷:۵۳, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۵ ۷:۵۷ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #25

آشنایی با کاربر aliabad :
مدارک :

نتیجه گیری :

توجه :
به تمام سوالات باید با ذکر شماره پاسخ داده بشه .
این کار برای اینه که معلوم بشه که دقیقا در حال جواب دادن به چی هستند ، تا روشن بشه که کدوم سوالها رو جا میندازن و به کدوم سوالها جواب کاملا بی ربط میدن .
علت تاکید بر این امر اینه که طرف بحث بهونه ای برای نوشتن یه پاراگراف حرفی که معلوم نیست کجاشون جواب کدوم سواله نداشته باشه ، و بهونه ای هم در مورد بلد نبودن نقل قول ، بلد نبودن کپی پیست ، و امثال اینا نداشته باشه .

(۲۱/مهر/۹۵ ۷:۴۸)aliabad نوشته است:  من نمیتوانم مدام داخل مطالب بگردم دنبال سوال شما شما اگر طالبید بپرسید والا بروید تا باد بیاید
آیا قبلی ها رو جواب دادید یا خودتون رو به اون راه زدید ؟

بیاید اینم دو تا سوال اول .

فقط و فقط با ذکر شماره سوال جواب بدید .

(۲۰/مهر/۹۵ ۶:۳۲)aliabad نوشته است:  
فرشته ی عذاب نوشته است:کدوم شیعه ای حق امام علی (علیه السلام) برای خلافت رو مشروط به بیعت مردم امام نشناس میکنه که شما کردید ؟
بنده معتقدم که حق خلافت جدای از ایفای آنست واین دوازهم جدا هستند برای اینکه حقی ایفا شود شروطی لازم است ازجمله بیعت مردم وتا بیعت صورت نپذیرد حق خلافت روی کاغذ میباشد ولذا در عمل مشاهده میکنیم که همه پیامبران وامامان بجز مواردی محدود نتوانسته اند حق خودرا بگیرند .
شما اصلا معنی جمله ام رو فهمیدید ؟
نپرسیدم ایفای حق در چه شرایطیه .
و نپرسیدم غصب شدن حق در چه شرایطیه .
گفتم خود حق رو چطور مشروط به بیعت مردم امام نشناس می کنید ؟ (سوال 1)
چرا این سوال رو پرسیدم ؟
چون اینجا pid371483 گفته بودید :
(۱۵/مهر/۹۵ ۱۹:۴۵)aliabad نوشته است:  مساله تفویض ازسوی شورا انجام شد نه ازسوی خداوند
...
ضمنا مساله خلافت امری همراه با بیعت است ونمی تواند ازسوی خداوند الزامی باشد
...
ولذا در غدیر علاوه بر مساله امامت محتملا پیشنهاد خلافت هم شده است اما بیعت با شخص دیگری شد .
...
امام علی اصلح برای خلافت بودند اما نظر مردم چیز دیگری بود که عمل شد. وما همچون خود امام همراه با نظر مردم بایدپیش برویم
هرکدوم از این جملات یعنی حق ولی امر برای ولایت رو زیرسوال برده اید و مشروط به بیعت مردم کرده اید !
خداوند پیامبرش یا امامش رو به ولایت مردم برگزیده . مردم چکاره هستند که موافق باشند یا مخالف ؟ (سوال 2)

از چهار روز پیش اینجا pid371515 گفته بودم که دارید با این حرفا در عقاید شیعه دست می برید ، اما هرگز جوابی نیومد .
۷:۵۵, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۵ ۸:۰۷ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #26

بنام خدا
سلام من 5 دقیقه منتظر میمانم واگر اولین سوالت نیامد میروم ناراحت نشوی

بنام خدا
سلام
گفتم خود حق رو چطور مشروط به بیعت مردم امام نشناس می کنید ؟ (سوال 1)
اصل حق بیعت پذیر نیست آنچه ملاک بیعت است خلافت است که تکلیف است نه حق والا حق گرفتنی است که مولا نگرفتند پس حق نیست
۸:۰۹, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #27

خطاب به دوستان :
ببینید :
(۲۱/مهر/۹۵ ۷:۴۸)aliabad نوشته است:  من نمیتوانم مدام داخل مطالب بگردم دنبال سوال شما
کاری ندارم ایشون پشت کامپیوتره یا تبلت یا موبایل . اما به هر حال توان فنی یا حوصله اش رو نداره که توی یه مطلب نه چندان بلند بگرده ! آیا الان پی بردید که چرا جوابها رو اینقدر یلخی و بی ربط میده ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، میثم2
۸:۱۱, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #28

بنام خدا
سلام
خداوند پیامبرش یا امامش رو به ولایت مردم برگزیده . مردم چکاره هستند که موافق باشند یا مخالف ؟ (سوال 2)
پاسخ: بیعت مردم درباره امامت وولایت نبود بلکه درمورد خلافت است که تکلیف است
بقیه میماند تا این موارد حل شود
۸:۱۹, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۵ ۴:۱۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #29

(۲۱/مهر/۹۵ ۷:۵۵)aliabad نوشته است:  
(۲۱/مهر/۹۵ ۷:۵۳)فرشته ی عذاب نوشته است:  گفتم خود حق رو چطور مشروط به بیعت مردم امام نشناس می کنید ؟ (سوال 1)
اصل حق بیعت پذیر نیست آنچه ملاک بیعت است خلافت است که تکلیف است نه حق والا حق گرفتنی است که مولا نگرفتند پس حق نیست
گفتم دلیل بیارید !
نگفتم دوباره تکرار کنید !
گفتم چطور حق خلافت امام علی(علیه السلام) رو مشروط به بیعت مردم امام نشناس می کنید ؟

حیا نمی کنید که میگید امام علی(علیه السلام) خلافتی که ازشون به زور غصب شد رو نگرفتند ؟
معنی غصب رو نمیدونید ؟
ادعا می کنید خلافت به زور از امام علی(علیه السلام) غصب نشد ؟

هرکسی با این اراجیف قانع شد ، از نظر من موردی نداره که روز قیامت همراه شما محشور بشه .

کم آوردن و پیچوندن که شاخ و دم نداره !
خب ، این انکار مسخره ای که در مورد سوال 1 کردید .

اگر بقیه رو هم به همین صورت انکار کنید ، نیازی به جواب مجدد نمی بینم .

(۲۱/مهر/۹۵ ۸:۱۱)aliabad نوشته است:  خداوند پیامبرش یا امامش رو به ولایت مردم برگزیده . مردم چکاره هستند که موافق باشند یا مخالف ؟ (سوال 2)
پاسخ: بیعت مردم درباره امامت وولایت نبود بلکه درمورد خلافت است که تکلیف است
خب الان دیگه همگی میدونیم که شما قدر پشیزی از اسلام سردرنمیارید چون حتی نمیدونید ولایت امر در بعد حکومتی دقیقا خود خلافته .
خب پس دیگه نیازی به ادامه ی کل این بحث نیست .
خدا رو شکر .

من بیرون شدن خودم از کل این بحث رو اعلام می کنم چون جهل عمیق طرف بحث ثابت شد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، mahdy30na
۸:۲۷, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #30

بنام خدا
سلام وتشکر
برای درک مطلب بهتر است اصل 56 قانون اساسی را بخوانید همان کافی است
ضمنا بعلت اهانت وناسزا شما را شایسته مباحثه با خودم نمی بینم لطفا بروید اول ادب بیاموزید وسپس از آداب اسلامی دفاع کنید موفق باشید
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]