|
پیشنهادروز امامت وخلافت روز وحدت شیعه وسنی
|
|
۱۶:۴۸, ۱۵/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۵ ۲۱:۰۵ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
تفاوت میان مفهوم امامت وخلافت در کتاب های شیعه وسنی آمده است .از نظر ما در غدیر خم مساله امامت امام علی از جانب پیامبر ص به مردم حاضر درصحنه اعلام شد ودر تاریخ ثبت است .اما امامت ایشان تا زمان رحلت پیامبر بالقوه بود وزمانی که پیامبر اسلام رحلت فرمودند امامت امام علی ع بالفعل آغاز گردد . در همان زمان که امام مشغول غسل وکفن ودفن پیامبر بودند اصحاب در شورای سقیفه ابو بکررا به خلافت مسلمین برگزیدند . اگر چه امام علی صلاحیت خلافت را دارا بودند اما چون این امر مستلزم بیعت مردم بود عملا امر خلافت ازسوی شورابه ابا بکر تفویض شد ودر نتیجه در یک روز امامت امام علی وخلافت ابو بکر آغاز گردید. اینک پیشنهاد میشود برای ایجاد وحدت میان اهل سنت وشیعه همین روز بعنوان روز امامت وخلافت انتخاب گردد .امری که در تاریخ ثبت شده وغیر قابل انکار است . وروز عید غدید روز اکمال دین اعلام گردد. در این باره هفته مولودی که ایام میان دوتاریخ ولادت پیامبر بقول شیعه وسنی قبلا ایجادشد یک اقدام بسیار مثبت برای وحدت این دو گروه بزرگ اسلامی بود |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۹, ۱۷/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۵ ۱۴:۰۹ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
واگر كسي فحش مي دهد جاهل نيست و غير معاند هم نيست؛ بلكه اين مي خواهد با اين فحش به خدا دهن كجي كند؛ يعني خدايا چون اين صحابه پيامبر تو است، فحش مي دهم و يا مي خواهد دهن كجي به پيامبر بكند؛ يعني چون صحابه پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است من فحش مي دهم. فهو كافر يعني در اين صورت چنين شخصي كافر مي باشد من كمان نمي كنم كه هيچ عاقلي درروي كره زمين شما پيدا كنيد چه در فقها و چه از علماء و غير آن نظرش اين نباشد يعني اگر كسي به هر صحابه حتي نسبت به خالد ابن وليد كه مي آيد مالك ابن نوره را مي كشد و با زنش هم تجاوز مي كند فحش بدهد، به خاطراينكه با خدا عناد دارد و با پيامبر عناد دارد و اگر واقعا كسي نگويد اين چنين شخصي كافراست بايد در عقل و شعور ومذهبش شك كرد. ابن حزم مي آيد فحش دهنده ها را سه دسته مي كند: اگر فحش دهنده جاهل است، معذراست و اگر مي داند گناه است و گناه هم مي كند، فاسق است و اگر از روي عناد با خدا و پيامبر فحش بدهد، كافر است. ما هم بارها در اينجا اعلام كرديم كه اگر كسي بيايد به عمر، ابوبكر،عثمان و عائشه چون صحابه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده فحش بدهد و ناسزا بگويد، هر يك از فقهاي ما مي گويند اين كافراست ؛ يعني هر گونه اهانت به صحابه كه به پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر گردد هيچ شكي در كفرش نيست ولي شما كجا سراغ داريد كه يك شيعه بيايد به صحابه توهين كند و هدفش اين باشد كه به پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) جسارت كند. البته ما گفتيم كه هر گونه اهانت به مقدسات اهل سنت گناه نا بخشودني مي باشد. بحث ما اين جا است كه آقاي ابن تيميه مي گويدهء چون شيعه معتقد است كه صحابه چنين و چنان هستند كافر است و هر كسي هم كه كفر شيعه را قبول نداشته باشد، او هم كافر است در اينجا عبارتي است از يكي از فقهاي بزرگ اهل سنت به نام موصلي حنفي : واتفقت الأمة علي تضليل أهل البدع أجمع وتخطئتهم اتفاق دارند امت اسلام بر اين كه اهل بدعت گمراه است و خطاء كرده اند وسب أحد من الصحابة وبغضه لا يكون كفرا سب يكي از صحابه و بغضش كفر نيست لكن يضلل يعني گمراه است الاختيار تعليل المختار، ج4، ص 160 شما كه مي گوييد: شيعه چنين و چينان مي كند و اينها كافرند، بي دين هستند و لا مذهب هستند و قتل شان واجب مي باشد و يكسري جوانان نادان و كله پوك را هم تحريك مي كنيد و به آنها كمر بند انفجاري مي بنديد در مسجد و در حسينيه و در عزا داري ها خودش را به درك اسفل جهنم واصل مي كند و هم ده ها شيعه را به شهادت مي رساند بفرمايد اين براي چي است؟ در حالي كه اين روايت آمده: وسب أحد من الصحابة وبغضه لا يكون كفرا از اين واضح تر مي شود بيان كرد و اين ديگر شيعه هم نيست و همچنين آقاي سبكي هم همين تعبير را آورد است : وسب أحد من الصحابة وبغضه لا يكون كفرا فتاوي السبكي ج 2 ، ص576 واقاي ابن حجر هيثمي هم همين تعبير را مي آورد : وسب أحد من الصحابة وبغضه لا يكون كفرا الصواعق المحرقة علي أهل الرفض والضلال والزندقة ج1، ص 139 و غمز عيون البصائر شرح كتاب «الاشباه والنظائر» آقاي ابو العباس شهاب الدين حموي حنفي نيز چنين تعبيري را دارد : ان سب احد من الصحابة وبغضه لايكون كفر ولكن يضلل غمز عيون البصائر ج1 ، ص 291 يك فقه نيست؛ بلكه ده ها فقيه شما اين مسائل را مطرح كرده است و اين قضايا كاملاً واضح و روشن است و همچنين خود ابن عابدين در حاشيه خود به صراحت آورده است : اتفق الائمه و سب احد من الصحابة وبغضه لايكون كفر حاشيه ج 4، ص 237 وقتي اين مطلب در كتاب هاي شما است پس آقاي هاشمي و حيدري! اين همه داد و بيداد و فرياد و عربده كشيدن اول برنامه و آخر برنامه شيعه را مورد تاخت تاز قرار مي دهيد براي چه؟ بفرماييد اينها را جواب بدهيد آيا اينها را هم شما كافر مي دانيد ؟ از اين آقايان بعيد نيست پشت ويرانه هاي بقيع قبل از اذان صبح خواب بيبنند كه ابن عابدين و غيره خودشان كافر هستند و آنچه ما مي گويم و ابن تيميه مي گويد درست است؛ چون ابن تيميه با لوح محفوظ مرتبط بوده است حتي ابن قيم جوزيه هم بر همين عقيده است كه ابن تيميه براي ما از غيب خبر مي داد و از حوادث آينده مرا هم غيب گويي كرد و همه هم درست در آمد و حتي در رابط به قضيه تاتار يك حرفي زد گفتم اگر قضاياي كه غيب گوي مي كني درست در نيايد آبرويت مي رود. جواب داد من اين مطالب را در لوح محفوظ دارم مي بينم در آينده چنين اتفاق مي افتد. اگر ابن تيميه از لوح محفوظ خبر مي داد اين عين دين و تقوا است اما اگر اميرمؤمنان علي (علیه السلام) ، امام صادق (علیه السلام) و امام باقر(علیه السلام) چيزي از آينده خبر بدهد، هفت آسمان بايد ويران شود كه اين كفر بي ديني و لا مذهبي است. سوال بنده اين است: اگر مادري يكي از فرزندانش را عمداً بكشد، جزايش چيست؟ اين قتل نفس است و هيچ شكي در آن نيست هر چند پدر و مادر به خاطر قتل فرزند كشته نمي شود ولي حكمش فرق نمي كند : وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا (نساء/ 93) بيننده: آقاي رجبي از شيراز پس با اين صحبتها حاج آقا تكليف ام المومنين كه با راه انداختن جنگ جمل كه ده هزار از فرزنداش را كشت چيست؟ بنده اين را جواب نمي دهم چون معذورهستم شما به شبكه هاي وهابي زنگ بزنيد و از آنها سؤال بكنيد حاج آقا ما چند بار به اين شبكه ها زنگ زديم تا فهميدند رجبي هستم فوراً قطع كردند همين كه قطع كردند گويا جواب دادند جناب استاد احاديث از كتب اهل سنت خواندند اگر دنباله حديث را محبت بكند بخواند بهتر است؛ چون گفته اند كساني كه سب صحابه مي كنند قاصر نيستند؛ بلكه گمراه مي باشند و دنباله اش هم در مورد سيدنا علي (علیه السلام) صحبت مي كرد و اولاً مي خواهم سؤال از خدمت استاد داشته باشم نظر ايشان و جامعه تشيع نسبت به امير معاويه چيست؟ كه بعضي از برادران تشيع در صحبت هاي شان دارند كه معاويه توصيه كرد بر روي چهل هزار منبر و به روايتي هفتاد هزار منبر سب سيدنا علي (علیه السلام) را بكند. البته اين را اهل سنت اكثرشان قبول ندارند حالا برادران تشيع اين حرف را مي زند نظر تشيع نسبت به معاويه چيست يا اين را كافر مي دانند يا خير و اگر كافر است دليل كفرش چيست؟ دوم اينكه حديثي كه جناب استاد خواندند دنبال حديث در مورد سيدنا علي صحبت مي كرد كه نتجه گرفته بود كه كسي كه سب صاحبه بكند، گمراه است؛ پس اگر كسي سب سيد نا علي (علیه السلام) را بكند در نتجه كا فر نمي شود تشكر مي كنم از برنامه خوب شما كه روشنگري مي كنيد وهابيت آمده تا تيشه به ريشه اسلام بزند كه آدم هاي بي گناه را در افغانستان ، پاكستان مي كشند و كتاب هاي خود شان را هم قبول ندارند و دست از جنايت شان بر نمي دارند اينها دشمن اهل بيت پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مي باشند و از دورغ خودشان را مسلمان مي دانند. بدترين انسانها روي كره زمين مي باشند من از برادران اهل سنت خواهش مي كنم كه اين برنامه ها را نگاه بكنند و كتاب خودشان را نگاه كنند كه فردا نگويند كه كسي به ما چيز نگفته است و حقيقت را پيدا بكنند؛ چون اينها فردا مرگ دارند و بايد جواب گوي پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشند . بنده سه سؤال و يك انتقاد داشتم اما سؤالات بنده : سوال اول در باره شخصيت شهيد استاد شيخ محمد صالح ضيايي پدر جنوب و نحو شهادت ايشان را از زبان استاد قزويني مي خواستم بدانم. سؤال دوم : چرا اهل سنت چه درايران و چه در خارج از ايران اسم هاي فرزندان ، مساجد و مدارس شان را به اسم خلفاء راشيدن واهل بيت پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مثل: ابوبكر ،عمر، عثمان ،علي ، حسن ،حسين ، فاطمه و... گذاشته اند ولي هرگز اسم هاي مثل فرعون ، نمرود ، و... در بين آنها پيدا نمي شود علت آن چيست؟ سؤال سوم : و آيا ائمه صداي ما را مي شنود يا نه و اگرمي شنود حديث صحيح از پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آيه از قرآن براي ما بياوريد و اما انتقاد بنده نسبت به استاد قزويني و كياني اين بود كه شبكه جهاني نور را شبكه وهابي و مضر معرفي كرده اند در صورتيكه اين شبكه حتي آ زارش به مورچه هم نرسيده است و نه به شيعه توهين كرده است و نه به مراجع عظام و حتي يك كليپ هم از شما تا حالا پخش نكرده است و اين شبكه صد درصد اسلامي و قرآني است و استاد جبراني نه مجري اين شبكه است و نه كارشناس اين شبكه كه در بر نامه زنده شركت بكند و اين شبكه به همه مسلمان به يك چشم نگاه مي كند و همه مردم از كار اين شبكه راضي و خشنود هستند. در پايان يك حديث از رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) كه در كتاب تبراني آمده است مي خوانم: من فرق فليس منا يعني هر كسي تفرقه بيندازد از ما نيست . آقاي عبدالله از بوشهر! من در مورد سؤال اخير تان چند تا سؤال از شما دارم : يك : در اين شبكه كه من كليپ تاريخ 88.6.10 آن را هم دارم، يكي از كار شناس ها مي گويد : اين بارگاه امام رضا (علیه السلام) و غيره براي اين درست شده است كه مراجع ارتزاق بكنند همان طور كه مشركين زمان جاهليت مي دانستند شرك بد هست اما باز هم به راه شرك مي رفتند. آقايان علماء شيعه مي دانند كه حرم ساختن، شرك است با وجود اينكه اين مطلب را قبول دارند، باز هم دستور به ساخت قبور مي دهند، آيا اين توهين نيست؟ دو: در تاريخ 88.6.23 تعبيرش اين بوده متأسفانه بت هاي زمان جاهليت امروزه، تبديل شده اند به بارگاه قبرهاي ائمه و اولياء، به جاي اينكه سراغ بت بروند، به دنبال قبر پرستي و.. از حرم ائمه (علیه السلام) به عنوان بت تعبير مي كند و آيا اهانت از اين بالاتر وجود دارد؟ در تاريخ 8902023 آقاي حيدري مي گويد: اصحاب ائمه، خمار، مست و فاسق بودند آيا اين توهين به شيعه نيست؟ آقاي دراني كه كارشناس آن شبكه بود، در تاريخ8809021 نسبت به قضاياي فتنه 88 گفتند: آنهايي كه در قضا يا كشته شدند، راه امام علي (علیه السلام) امام حسين (علیه السلام) را رفته اند، نمي دانم صدا و سيماي جمهوري اسلامي ضد بشري و اخلاقي و نظام استبدادي ولايت فقيه وامثال اين سخن .. آيا اينها توهين نيست؟ و بعد بر گشت گفت: من با كمال صراحت مي گويم (نستجير بالله و نستجير بالله و نستجير بالله يا امام زمان از شما عذر مي خواهم) مرده شور ببرد اين علي (علیه السلام) را كه نتواند از همسرش دفاع كند. آيا اين جسارت و اهانت به مقدسات چهار صد ميلون شيعه نيست؟ و ده ها از اين قضايا دارند. وقتي شما مي گوييد: آزارش به مورچه هم نرسيده است، من تعجب مي كنم از حضرت عالي بنده با كمال احترام كه نسبت به حضرت عالي دارم مي گويم ما كه نبايد مثل كبك سر مان را فرو كنيم در برف و همين طوري بگويم چنين و چنان است. ما اين شبكه را شبكه وهابي و ضد شيعه مي دانيم و در توهينش هيچ شك نيست و هم چنين هيچ شكي نيست كه اين شبكه به مقدسات شيعه اهانت مي كند و ما هر شب تمام اين شبكه ها را رصد مي كنيم و اگر خواسته باشيد من در اينجا بيش از دو صد كليپ از همين شبكه كه شما نام برديد پخش كنم و مردم را به قضاوت فرا بخوانيم و اصلاً خودمان هيچ قضاوت نمي كنيم دو تاسؤال داشتم از خدمتان : 1- در مورد جريان غدير خم كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دست علي (علیه السلام) را بالا بردند و صحبت كردند و اسم دوازده امام(علیه السلام) را معرفي كردند و آيا اين جريان به صورت كامل در كتاب اهل تسنن آمده است يانه؟ 2- در مورد كتاب منتهي الآمال شيخ عباس قمي است كه در مورد ام كلثوم مطلب نوشته است. آيا سنديت دارد يانه؟ بنده يك سوال و يك گلايه از آقاي قزويني دارم : گلايه اين است : شما چندي پيش در برنامه تان گروه تروريستي جند الله را نشان مي داديد، بعد گفتيد كه مولانا عبدالحميد در اعترافات شان اين ها را محكوم كرده اند. آيا اعترافات مترادف با اين نيست كه شما مولانا عبدالحميد را با آنها هم دست دانستيد و يا ايشان در سخنراني هايشان آنها را محكوم كرده است ؟ نه برادر عزيز، بنده عرض كردم كه مولوي عبد الحميد اين ها را محكوم كرده اند يعني ايشان مطالبي گفته اند كه اين ها را محكوم مي كند و منظور بنده از اعترافات همان سخناني بود كه ايشان گفته بود، نه چيزي ديگر و اگر غير از اين باشد من پوزش مي طلبم . مي خواستم تشكر بكنم از دعوت مولي مرادزهي و جناب روحاني لاشاري در برنامه تان و ديدگاه ما اهل تسنن يك درجه تكان خورد و ديشب بود كه روحاني لاشاري فرمود : كه اهل تسنن با وهابيت بيش از هفت صد مورد تفاوت دارند كه آنها را رد مي كند. سؤال بنده اين است كه حضرت عمر رضي الله عنه و حضرت ابوبكر رضي الله عنه اينها براي اهل تسنن خيلي محترم هستند و جزئي اعتقادات ما به حساب مي آيند و اگر كسي به اينها عمر و ابوبكر بگويد، به ما اهل تسنن اهانت كرده است. اينها را تصحيح بكنند و مثلا اهل تشيع مي آيند در شبكه ديگر به اينها حرفهاي بسيار بدي مي زنند كه كسانيكه در كنار رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بودند كارها اينها را زير سؤال مي برند. خواهشي كه دارم اين است به اينها شما گوش زد كنيد و بر نامه داشته باشيد در مورد شبكه هاي مثل شبكه الله ياري كه توهين به مقدسات اهل سنت مي كنند همچنان كه در مورد شبكه هاي وهابي صحبت مي كنيد ما در اينجا با اهل تشيع همسايه هستيم و هيچ مشكلي با هم نداريم شما خودتان بهتر مي دانيد اهل تسنن در ايران يك بخشي آن را تشكيل مي دهد لذا اينها را شما بايد كمي بشتر دقت كنيد. برادر بزرگوار! اين نكاتي را كه شما نسبت به مولانا عبدالحميد فرموديد، من اگر كلمه اعتراف گفتم و اين ايهام را داشته است كه ايشان همگاري داشته است با گروهك جندالله ، مرادم اين نبود؛ بلكه مرادم از كلمه اعتراف اين بود كه ايشان در يك برنامه رسماً اعلام كرده است و مراد از كلمه اعتراف، اعلام بوده است و اگر اشتباه صورت گرفته است من پوزش مي طلبم و سي دي اين برنامه را هم دارم اگر لازم باشد يك شب پخش مي كينم كه مولوي عبدالحميد و ده و پانزده تا از مولوي هاي تراز اول سيستان و پلوجستان كه تروريست را و عبد المالك ريگي را محكوم كردند و گفته اند كه عمل اينها ضد اسلامي و انساني است و من حدودي ده پانزده مورد از علماء تراز اول اهل سنت را دارم و سري فرصت پخش خواهيم كرد نسبت به مولوي عبد المجيد مرادي زهي كه از دوستان صميمي ما هستند و ما افتخار مي كنيم كه ايشان مي آيد اينجا و صحبت مي كنند و مرتب تلفني و غيره با ايشان ارتباط داريم و همين ديشب ايشان پيام گذشته است كه بنده به خاطر مشغله زياد تلفن همراهم نبود تا جواب بدهم لذا همين جا از ايشان عذر خواهي مي كنم كه نتوانستم جواب بدهم به ايشان و جناب مولوي لاشاري كه تشريف آوردند و واقعا گل كاشتند و آن مظلوميتي كه براي اهل سنت بود و اين شبكه هاي وهابي ايجاد كرده است به نظر بنده صحبت هاي جناب مولوي لاشاري دفاع جانانه بود از مظلوميت اهل سنت توسط شبكه هاي وهابي و مشت محكمي بود بر دهان اين ياوه سراها كه خودشان را نماينده اهل سنت مي دانستند و مي گفتند: كه اصلا وهابيت وجود ندارد. جالب اين است كه ما در اين دو سه روزه، پيام ها و اميل هاي از اهل سنت داريم كه از برنامه جناب مولوي لاشاري تشكر كرده است و برايشان دست مريزا گفته اند. نسبت با آن شبكه كه حضرت عالي فرموديد، ظاهراً هر شب برنامه هاي مرا نمي بيند ما بيش از پنجاه مورد محكوم كرديم نقل كرديم و الآن يكي از اعتراض به ما همين است كه شما الله ياري را محكوم مي كنيد ما با ايشان كه پدر كشتگي نداريم، ما مي گوييم روش ايشان روش اهل بيت (علیه السلام) و مراجع عظام نيست اگر يكي از مراجع عظام تقليد مثل حضرت آيت الله سيستاني و آيت الله وحيد خراساني و آيت الله مكارم شيرازي و... يكي از اينها بگويند نگاه كردن به اين شبكه شرعا جايز است ما از تمام حرف مان بر مي گرديم. ديگر از اين بهتر ما به والله با هيچ كسي پدر كشتگي نداريم و قسم به صديقه طاهره هر چه اين شبكه هاي شيعي بشتر شود ما بشتر خوشحال مي شويم هر چه معارف بيشتر به گوش مردم برسد ما بشتر خوشحال مي شويم؛ يعني كسي اگر از نشر معارف اهل بيت (علیه السلام) در مضيقه باشد ما در مسلمان بودن و عاقل بودنش هم شك مي كنيم ولي اينكه ما بيايم در يك شبكه به نام شيعه شروع بكنيم بر خلاف مسلك اهل بيت (علیه السلام) و بر خلاف نظر مراجع و امروز آنچه كه بارها ما گفتيم مي تواند نظر مذهب شيعه را بيان كند گفتار مراجع تقليد مي باشد اگر يكي فقيه مثلا آيت الله مكارم شيرازي يك اهانت بكند بله ما درآنجا مي گويم كه اين اهانت اهانتي شيعه بود به اهل سنت ولي وقتي يك فردي عادي و يك طلبه كه مشخص هم نيست ... و ما نمي خواهيم زياد در اين زمينه صحبت بكنيم مي آيد يك سري حرفهايي مي زند و حتي همه مراجع هم محكومش مي كند. فحشهايي كه اين آقا به مراجع داده است به نظر من والله در طول چهارده قرن بي سابقه بوده است. بيننده: كوهستاني ازداراب يك سوال داشتم در مورد قرآن : مي خواستم بدانم كساني كه در صدر اسلام كنيزي داشته و دارند آيا نسبت به آن شخص محرم بوده اند يانه ؟ و اگر كسي آن موقع غلام كسي را مي زد مي كشت آن طرف مي توانست هم خود طراف را قصاص بكند و يا غلام طرف را و آيا در قرآن هم آيه در اين رابطه وجود دارد يا نه ؟ در اين رابطه اگر عزيزان ما از برنامه زمزم احكام سؤال بكند اين را مفصل جواب خواهند داد يعني بحثي كه كنيزي داشته كنيز محرم بوده يانه ؟ البته مي گويند در عربستان كنيز فعلاً زياد مي باشد و از كشورهاي عقب افتاده افرادي را مي آورند به عنوان كنيز. بحث كشتن غلام هم در بعضي موارد قطعاً يك حر را به خاطر كشتن يك غلام نمي كشند و بحث ديه پيش مي آيد كه اين عزيز به برنامه زمزم احكام در شنبه شب ها مراجعه بكند و برادران عزيز جواب خواهند داد. با سلام خدمت شما عزيزان و تشكر كه خيلي محترمانه صحبت مي كنيد من احترام كه براي عقيده خود قائل هستم براي ساير مذاهب نيز قائل مي باشم ولي من سوال از آقاي قزويني اين است كه در فقه جعفري كه مي گويد: عمر در محضر پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بي ادبي كرده است و هميشه با پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ضد و نقض بوده است و نگذاشته است كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وصيت نامه اش را بنويسد، حالاسؤال اينجا است آيا قانون و حكومت و عظمت پيامبر كه در زمان خودش توان بر خورد با يكي از نيروهايش را و يا هر كسي كه در آن حكومت بوده نداشته باشد، حقيقتاً چه عقلي آن را مي پذيرد؟ البته عقيده اي كه در آن شر و شور باشد ما آن را قبول نمي كنيم همين جور كه جناب عالي و مجري محترم محترمانه صحبت مي كنيد. من بيننده برنامه ها تان هستم در حدي كه به هيچ يك از مذاهب اسلامي چه سني باشد و چه شيعه باشد و حتي ساير اديان كه وجود دارد توهين نمي كنيد. دو سه تا سوال داشتم و مدتي زيادي است كه شبكه شما را گوش مي دهم قبل از تأسيس شبكه ولايت من به شبكه اهل بيت را كه مرد افغاني هر چي دلش مي خواهد، مي گويد. و جديدا آقاي هدايتي نيز به آن اضافه شده است كه بدتر از او است. بنده از حاج آقاي قزويني اين سؤال را دارم كه ايشان با چه اجازه در همه دنيا پخش مي كند كه ولايت فقيه من در آوردي است و چنين چيزي وجود ندارد و هر كسي چنين چيزي بگويد، به هر درجه باشد جهنمي مي باشد. البته آقاي صادق حاج آقا در مورد اينها موضع گرفته است مطالب را بيان داشته است. در مورد مرحب خيبري كه به تشيع توهين كرد، مي خواهم به برادران سني كه گوش مي گيرند اين مطالب را بگويم. كه بسياري از زنهاي سني با شيعه از دواج كرده اند؛ پس اگر اين طور باشد، شامل آنها هم مي شود. من فكر مي كنم كه خودش و خانواده اش اين طور است كه به شيعيان نسبت مي دهد البته شما كه گفتيد شيخ افغاني (توهين به ملت افغانستان نشود؛ چون ملت افغانستان واقعاً علماء بزرگ دارند كه نمونه هستند) بله اين آقاي شيخ كه دارد اين حرفها را مي زند. من حتي به اين شبكه به اسم امام حسين (علیه السلام) كمك كردم كه از خدا و امام حسين (علیه السلام) عذر مي خواهم كه چنين كمك كردم. به من اجازه بدهيد در مورد اين آقاي ملايي كه برادر عزيز ما است، كه بسيار مؤدب صحبت كردند، ما اميدواريم كه همه اين گونه باشيم چه شيعه و چه سني. ضمن اين كه ما مذهب مان را حق مي دانيم حدقل به مذاهب ديگر نيز احترام بگذاريم، مطالب علمي مان را مطرح بكنيم و در دفاع ازاهل بيت (علیه السلام) اگر كسي كوچكترين كوتاهي انجام بدهد، قطعاً خيانت كرده است و ما در دفاع از اهل بيت(علیه السلام) و دفاع از مظلوميت شان هيچ حد مرزي قائل نيستيم ولي اهانت به مقدسات ساير مذاهب را نيز گناه نا بخشودني مي دانيم همان طور كه دوست نداريم ديگران به مقدسات ما توهين كند، ما هم نبايد به مقدسات ديگران توهين كنيم روايت است كه شيعه و سني آن را نقل كرده است كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : نپسند براي ديگران آن چه براي خود نمي پسندي. اما در رابطه با اين برنامه كه عزيز مان مطرح كرده است كه خليفه دوم در مقابل پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توهين كرده است اين ديگر مربوط به ما نيست. اين را شما از شبكه هائي كه مدعي مدافع اين ايده هستند، سؤال كنيد؛ چون ما كه اين مطالب را نياورديم. ظاهراً الآن براي بنده پيام دادند كه آقاي هدايتي امشب در شبكه اهل بيت (علیه السلام) (البته اهلبيت اين آقاي افغاني وخانواده اش نه اهلبيت پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ) بر نامه دارد كه ما سر فرصت عرض خواهم كرد. اين را كتاب صيح بخاري آورده است ما كه نياورديم: حدثنا إِبْرَاهِيمُ بن مُوسَي أخبرنا هِشَامٌ عن مَعْمَرٍ عن الزُّهْرِيِّ عن عُبَيْدِ اللَّهِ بن عبد اللَّهِ عن بن عَبَّاسٍ قال لَمَّا حُضِرَ النبي صلي الله عليه وسلم قال وفي الْبَيْتِ رِجَالٌ فِيهِمْ عُمَرُ بن الْخَطَّابِ قال هَلُمَّ أَكْتُبْ لَكُمْ كِتَابًا لَنْ تَضِلُّوا بَعْدَهُ قال عُمَرُ إِنَّ النبي صلي الله عليه وسلم غَلَبَهُ الْوَجَعُ وَعِنْدَكُمْ الْقُرْآنُ فَحَسْبُنَا كِتَابُ اللَّهِ. خوب اگر پدر شما و جد شما مي خواهد وصيت نامه بنوسد، يكي از افرادش و يكي از فرزندان و برادر زاده اش همچنين تعبيري را بگويد و مخالفت كند، آيا شما در اين جا چه مي فرماييد؟ پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عصباني مي شود و مي فرمايد: قال قُومُوا عَنِّي يعني از خانه من بيرون برويد. و يا ابن عباس مي گويد : اِنَّ الرَّزِيَّةَ كُلَّ الرَّزِيَّةِ ما حَالَ بين رسول اللَّهِ صلي الله عليه وسلم وَبَيْنَ أَنْ يَكْتُبَ. تمام مصيبت هايي جهان اسلام از آن زمان شروع شد كه نگذاشتند پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اين وصيت نامه را بنوسد. صحيح البخاري ج 6، ص126 مجري : سؤال بيننده اين بود كه چگونه مي شود پيامبر كه حكومت جهاني آورده است، نتواسته يك نفر را متقاعد كند كه اين حرف را نزند؟ جواب ايشان را بازهم از صحيح بخاري عرض مي كنم : عبدالله ابن ابي كه يك چهره شناخته شده سر كرده منافقين است. نسبت به پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و مسلمان ها جسارت كرد خليفه دوم گفت: ألا نقتل يا رسول الله هذا الخبيث لعبد الله اي رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اجازه مي دهيد كه گردن اين خبيث را بزنيم؟ فقال النبي صلي الله عليه وسلم لا يتحدث الناس أنه كان يقتل أصحابه اگر كردن عبدالله ابن ابي را بزنيد ما دشمن زياد داريم مي گويند كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دارد گردن اصحابش را مي زند. صحيح البخاري ، ج 3، ص1296 نسبت به عبدالله ابن ابي وقتي مي خواهد گردنش را بزند، پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مي گويد: موقعيت ما اين طور نيست كه گردن بزنيم؛ چون در ميان مردم شايعه مي كنند كه پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اصحابش را مي كشد. در روايت ديگر پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: فقال النبي صلي الله عليه وسلم لَا يَتَحَدَّثُ الناس أَنَّ مُحَمَّدًا يَقْتُلُ أَصْحَابَهُ صحيح البخاري ، ج 4 ، ص1861 لابد ما از قبل علم غيب داريم كه چه چيزي از ما سوال مي كنند تا ما حديث صحيح بخاري بياريم و از قبل اين در اتو كيوي ما نوشته شده است يعني وقتي عبدالله ابن ابي منافق را مي خواهد بكشد، پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مي فرمايد: نكشيد؛ چون در ميان مردم شائعه مي كنند كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دارد اصحاب اش را مي كشد. از اين بالاتر، در قضيه اي كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دارد از جنك تبوك بر مي گردد، دوازده نفر از مناقين كه در ميان اصحاب بودند، تصميم ترور پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را داشتند. عمار و حذيفه نزد پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمدند و گفتند: يا رسول الله أفلا تأمر بقتلهم دستور مي دهيد كه ما اين دوازده نفر را گردن بزنيم؟ فقال أكره أن يتحدث الناس أن محمدا يقتل أصحابه رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: دوست ندارم مردم بگويند كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دارد اصحابش را مي كشد. البداية والنهاية، ج 5، ص19 خوب نسبت به كساني كه قصد ترور پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را داشتند و كسي كه قصد ترور پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را داشته باشند، مهدور الدم است ولي مو قعيت به گونه اي نيست كه پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بيايد هركسي را كه خطا كرد، بلا فاصله با شمشير گردنش را بزند. اما نسبت به ولايت فقيه كه ساختگي است، پشه چيست كه كله پاچه اش باشد، اين حرفهايي كه اينها دارند مي زنند چه كسي مي خواهد براي حرف اينها تره خورد كند. و اين كه ولايت فقيه ساختگي است يا نيست، شما چه كي هستيد و چه عددي هستيد؟ وقتي صاحب جواهر كه جواهر فقهاء است مي گويد: كسي كه ولايت فقيه را قبول نداشته باشد، مزه فقه شيعه را نچشيده است. ما قول داده ايم كه كه در رابطه با بحث ولايت فقيه يك دو جلسه مفصلاً صحبت كنيم. آقاي موسوي از ملاير كه زنگ زدند، در رابطه با ام كلثوم بارها سخن گفتيم و در رابطه با دوازده نفر از ائمه كه در غدير خم آمده باشد، در منابع اهل سنت بحث حديث ثقلين آمده است ولي اين كه دوازه نفر أئمه در منابع شيعه آمده است ولي در منابع اهل سنت؟ مثل آقاي جبيني كه استاد ذهبي بود و از شخصيت هاي برجسته است، نام أئمه از زبان پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را نقل كرده است. جناب حميد آقا را كه جواب داديم. سعيد از خراسان گفتند كه دنباله حديث را نخوانديد و معاويه كه سب علي (علیه السلام) مي كرد نظر شيعه در مورد كفر ايشان چيست؟ و نظر شما در مورد كفر معاويه چيست؟ در كتب خود شما است، مثل زمخشري مي گويد : در زمان بني اميه بيش از هفتاد هزار منبر علي ابن طالب (علیه السلام) را لعن و سب مي كردند : بما سنه لهم معاويه من ذالك ربيع البرار، ج2، ص186 اين چيزي نيست كه ما آن را آورده باشيم و اينها در كتاب هاي مفصل شان آورده است. مثل صحيح بخاري كه آقاي معاويه دستورمي داد كه حضرت علي (علیه السلام) را سب كند. در صحيح مسلم آمده است ج 7، ص120، ح6114 اما در رابطه به كفر معاويه ما چه داريم ؟ اين را ما در ايام صفر مفصل دليل آورديم از خود كتاب نهج البلاغه اميرالمؤمنين قسم مي خورد به خداي عالم، قسم خيلي شديد وغليظ : فو الذي فلق الحبة وبرأ النسمة ما أسلموا ولكن استسلموا يعني معاويه مسلمان نشدند؛ بلكه تظاهر به اسلام كردند. وأسروا الكفر يعني كفر خودش را پنهان كرد. نهج البلاغة - خطب الإمام علي ( ع ) ج3 ، ص 16 ، با تحقيق و شرح : الشيخ محمد عبده اين عبارت صراحت دارد كه معاويه كافر است. همين عبارت در كتاب مجمع الزوائد هيثمي از قول عمار است كه مي گويد: قال قال عمار بن ياسر يوم صفين وذكر أمرهم وامر الصلح فقال والله ما أسلموا ولكن استسلموا وأسروا الكفر مجمع الزوائد - الهيثمي - ج1، ص113 امروز ديده اند كه بازاري براي فروش كفر شان است، كفرشان را اعلام كردند و از نظر سند هم روايت كاملاً صحيح است در خود صحيح بخاري آمده است : وَيَدْعُونَهُ إلي النَّارِ صحيح البخاري، ج3، ص116 معاويه و دار دسته اش عمار را به سوي جهنم دعوت مي كردند. مراد از وَيَدْعُونَهُ إلي النَّارِ چيست ؟ آيا از اين عبارت شما كفر معاويه را مي فهميد يا نه؟ اين ادله ما است اگر اشتباه كرديم اجتهاد كرديم و مجتهد اگر خطاء هم بكند، ثواب مي برد؛ چطور معاويه كه يكصد و ده هزار نفر را كشته و اميرالمؤمين (علیه السلام) را سب كرده است و چون اجتهاد كرده ثواب هم برد؛ اما ما اگر اجتهاد كرديم، ثواب كه نكرديم هيچ، كافر هم هستيم. در رابطه با آقاي ضيايي اصلاً ايشان اعتراضي به ما ندارد. ما معتقد هستيم و روايات صحيح هم داريم و بارها شده است كه ما صدا كرديم و اينها (ائمه (علیه السلام) جواب ما را داده اند و هزاران بار متوسل شده ايم و از توسلات مان هم نه يك بار و دو بار و سه بار و... جواب هم گرفته ايم و تجربه بالاتر از علم است. الآن در جمكران شب هاي چهار شنبه بعضاً تا سيصد هزار نفر مي آيند و اگر مردم نتجه نگرفته باشند، شانزده ساعت نمي كوبند از شهرهاي مختلف به جمكران بيايند. [/B] اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۱۷/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۵ ۱۴:۴۰ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وتشکر چشم شما درست میفرمائید مورد اخیررا پاسخ میدهم ودر بقیه موارد مجددا سوالتان را درست بنویسید تا پاسخ دهم ببینید با دقت ببینید الان 15 مرجع دینی داریم ویک رهبر همه اینان نائب امامند 15 مرجع نقش امامت را دارند وامامت آنها با دانش فقهی اشان اثبا ت میشود که در نامه امام عصر آمده است .پس منصوبند ولی رهبری منتخب خبرگان ملت اند وممکن است عزل هم بشوند .اینها ربطی به امام معصوم ندارد .ایشان وقتی تشریف بیاورند با بیعت مردم ونصب خداوند هم رهبرند وهم امام هر سوال دیگری دارید بپرسید زیاد هم به مدیریت گیر ندهید چون ممکن است هردو مارا بعنوان اخلاگر بیرون کنند ومن وشما از وجود یکدیگر بی بهره شویم موفق باشید |
|||
|
۱۷:۲۴, ۱۷/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۵ ۱۷:۲۸ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۵ ۱۴:۲۶)aliabad نوشته است: ببینید با دقت ببینید الان 15 مرجع دینی داریم ویک رهبر همه اینان نائب امامند 15 مرجع نقش امامت را دارند وامامت آنها با دانش فقهی اشان اثبا ت میشود که در نامه امام عصر آمده است .پس منصوبند ولی رهبری منتخب خبرگان ملت اند وممکن است عزل هم بشوند .اینها ربطی به امام معصوم ندارد .ایشان وقتی تشریف بیاورند با بیعت مردم ونصب خداوند هم رهبرند وهم اماماولا خلافت امام معصوم ربطی به بیعت مردم نداره . چون خدا امامت امام معصوم رو تعیین فرموده و امام یعنی کسی که باید در تمام امور و تمام شئون ازش پیروی بشه . پس حتما حتما حتما امامت شامل زعامت سیاسی هم هست . پس خداوند خلیفه و زعیم سیاسی مردم رو تعیین فرموده . پس خلافت ربطی به بیعت نداره . (این برای بار چندم . البته دفعه های پیش کوتاه تر گفته بودم) ثانیا خیلی جالبه که در پایان اقرار به همون چیزی کردید که اول منکرش شده بودید ! : (۱۷/مهر/۹۵ ۱۴:۲۶)aliabad نوشته است: اینها ربطی به امام معصوم ندارد .ایشان وقتی تشریف بیاورند با بیعت مردم ونصب خداوند هم رهبرند وهم اماماصل صحبت و ایرادی که ما از اول به صحبتتون گرفتیم این بود که می گفتید خلافت از امامتی که خدا تعیین میکنه جداست و با بیعت مردمه . و شما در پاسخ به این ایراد ، این تطبیق رو انجام دادید : (۱۶/مهر/۹۵ ۲۱:۱۷)aliabad نوشته است: ضمنا درمورد مساله خلافت وامامت همین الان در جمهوری اسلامی هردو وجوددارد(مراجع ورهبری)و توضیح هم دادید که رهبر هم با انتخاب و بیعت مردم انتخاب میشه تا بگید که برای امام هم بیعت مردم لازمه ، همونطور که قبلا هم چندین بار گفته بودید ، مثل این : (۱۵/مهر/۹۵ ۱۹:۴۵)aliabad نوشته است: ضمنا مساله خلافت امری همراه با بیعت است ونمی تواند ازسوی خداوند الزامی باشداما الان میاید چیزی که بخاطرش اصل تطبیق رو انجام دادید رو منکر میشید و این رو میگید : (۱۷/مهر/۹۵ ۱۴:۲۶)aliabad نوشته است: اینها ربطی به امام معصوم ندارد .ایشان وقتی تشریف بیاورند با بیعت مردم ونصب خداوند هم رهبرند وهم امامخیلی جالبه . (بگذریم که مراجع 15 تا هستند یا هرتعداد دیگر) این تشبیه ، همونجور که خودتون هم اقرار کردید کاملا ناهمخوانه ، چون شما امامتی که یکی از شئونش حکومت هست رو مساوی با مرجعیتی قرار میدید که هیچ سهمی در حاکمیت نداره . حاکمیت فقط برای حاکم شرع (اولی الامر ، ولی فقیه) هست . از سوی دیگر میگید ولی فقیه نمونه خلافت در جامعه امروزیه در حالی که خلافت مورد بحث ، حکومت معصومین هست که این حکومت از سوی خدا تعیین میشه پس این کاملا نامساویه با حکومت ولی فقیه که با انتخاب توسط مردم تعیین میشه . پس بحث بر سر این بود که این چه نمونه ای هست اگر کاملا نامساویه ؟ که خودتون هم در پایان به بی ربط بودنش اقرار کردید . ثالثا در مورد "نصب" مراجع : امام معصوم توسط خداوند برگزیده میشه ، اما آیا مراجع توسط خدا برگزیده میشن ؟ کجاست نامه ای که از امام عصر ادعا می کنید ؟ (منکر نیستم . می پرسم چون نباید بی دانش تصدیق کنم) منبع معتبر حتما . مگه خودتون نمیگید مراجع میتونن اشتباه کنن ؟ پس این حرف چیه که با دانششون از ناحیه امام زمان نصب شده اند و نقش امامت رو دارند ؟ شما از کجا تشخیص میدید که کدوم مرجع برگزیده شده ؟ مثلا کسانی مثل فرقه شیرازی ها یا صانعی چطورند ؟ تا قبل از اینکه خودشون رو نشون بدن برگزیده شده بودن و سپس از نصب افتادند ؟ بقیه مراجع چی ؟ کلا اصلا معنی "نصب" مراجع از ناحیه امام زمان چیه ؟؟؟؟؟ (۱۷/مهر/۹۵ ۱۴:۲۶)aliabad نوشته است: چشم شما درست میفرمائید مورد اخیررا پاسخ میدهم ودر بقیه موارد مجددا سوالتان را درست بنویسید تا پاسخ دهماین هم مطرح کردن دوباره ی سوالها . فعلا فقط همون مواردی که آخر گفتید جوابشون داده شده رو میگم تا ببینیم اصلا میشه امیدوار بود یا نه . (با خط جدا می کنم که مشخص باشه) درخصوص اولی ، جمله سوالی نیست اما واضحه که باید جواب بدید که به چه حقی زعامت امام معصوم رو زیرسوال برده اید ؟ در غیر این صورت دارید تلاش می کنید مذهب شیعه رو تغییر بدید و حرفاتون استحاله گراییه . در مقاله نوشته است:استحالهگرایان تصور میکنند که برای ایجاد تقریب و وحدت بین شیعه و سنی باید در عقاید طرفین دست ببرندزیرسوال بردن زعامت امام معصوم و گفتن اینکه مردم حق مخالفت با خدا رو دارند : (۱۵/مهر/۹۵ ۱۹:۴۵)aliabad نوشته است: مساله تفویض ازسوی شورا انجام شد نه ازسوی خداوند در خصوص دومی ، حتی منکر شده بودید که مقاله در مورد استحاله گراییه ، در حالی که از روز هم روشنتره . (۱۶/مهر/۹۵ ۲۱:۱۷)aliabad نوشته است: این مقاله درخصوص درگیریهای فرق اسلامی استآیا مقاله در خصوص استحاله نیست ؟ در مقاله نوشته است:تأکید عالمان بصیر بر صیانت از آموزههای مذهب، و تلاش استحالهگرایان برای ترقیق و تضعیف این آموزهها |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۱۷/مهر/۹۵
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام برای اینکه این بار شما مطالب مرا درک کنید یک سوال ازشما می پرسم آنرا پاسخ دهید تا منهم پاسخ سوالات شمارا بدهم امامت وخلافت یک چیزند یا دوچیز؟ تعریف بفرمائید فقط در یک خط |
|||
|
۱۹:۳۴, ۱۷/مهر/۹۵
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۱۷/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۵ ۲۰:۵۱ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام بله درست است سوال بعدی وآخرین سوال آیا مولای متقیان در 25 سال اول بعد ازرحلت پیامبر خلیفه بودند یا نه؟ آیا امام حسن ع در مصالحه با معاویه خلافت را واگذار کردند یا نه؟ پاسخ دریک کلمه بنام خدا سلام البته عجله ای هم ندارم ولی مرا پشت در نگهداشته اید. |
|||
|
۱:۱۵, ۱۸/مهر/۹۵
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اتحاد شیعه و سنی بسیار مهم است. اما به قول مقام معظم رهبری اتحاد به معنای کنار گذاشتن اعتقاداتمان هم نیست!ما برادران اهل سنت مان رو دوست داریم و برادر خطابشون می کنیم اما در محفل علمی و عقلانی و دوستانه هم باهاشون مناظره می کنیم. به نظر بنده بهتر این است که روز ولایت رو به بررسی خود ولایت که منصوب الهی است اختصاص بدیم. به هر حال ما در طول سال هفته ای به عنوان هفته ی وحدت داریم و همین هفته کافیست. ( شما در موضوعی از کم شدن روزهای عزاداری محرم به 5 روز و... صحبت می کنید و در موضوعی به کافی نبودن هفته ی( 7 روز!!!) وحدت می پردازید. عاقل متوجه می شود هدف شما رو إن شاء الله.) نقل قول: مقام امامت تنها مخصوص ائمه علیهم السلام نیست و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هم مقام امامت داشتند. البته پیامبر هم مقام امامت و هم رسالت داشتند اما ائمه معصومین علیهم السلام تنها مقام امامت داشتند. خیلی وارد این بحث نمی شوم. مقام امامت مقامی بسیار بلند است که تنها خداوند آن را تقسیم می کند. اما مقام خلافت به معنای قائم مقام بودن است. گاهی می شود مقام خلافت و امامت را کنار هم قرار داد. مثلا خداوند ائمه علیهم السلام را در روز ازل و در روزی که هیچ کس افریده نشده بود، به عنوان امام و خلیفه ی عالمیان قرار داد. اما گاهی هم متفاوت می شود. مثلا حضرت ابراهیم علیه السلام به مقام امامت رسید اما خلیفه نبود. یا حضرت علی افرادی را به عنوان خلیفه در شهری که خود حضور نداشتند انتخاب می کردند اما این افراد امام نبودند. پاسخ به سوال شما هم مشخص است. حضرت علی علیه السلام از روز ازل به عنوان امام و خلیفه برگزیده شدند. در ماجرای امام حسن علیه السلام هم ایشان بنا بر مصلحت صلح کردند . اگر یاوری از میان انسان ها بود ایشان این صلح تحمیلی را قبول نمی کردند. خواهش بنده این است که در مورد صلح امام حسن مطالعه کنید تا دلایلش برایتان روشن شود. پ.ن: چقدر سبک و سیاق بحث های شما شبیه مولوی های وهابی است! البته بنده تهمتی به شما نمی زنم و این رو گفتم که اگر شیعه هستید حواستان باشد در چه زمینی قدم می زنید. هو الهادی |
|||
|
|
۱:۴۹, ۱۸/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۵ ۳:۲۰ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۵ ۱۹:۳۸)aliabad نوشته است: بله درست است سوال بعدی وآخرین سوالامام علی(علیه السلام) نزد خداوند و مومنان خلیفه برحق بودند اما این حق از ایشون غصب شده بود . (۱۷/مهر/۹۵ ۱۹:۳۸)aliabad نوشته است: آیا امام حسن ع در مصالحه با معاویه خلافت را واگذار کردند یا نه؟به این صورت که یکراست بگید "واگذار کردند" قطعا خیر !!! مصالحه به معنای آتش بس ، و با شروط بسیاری از جمله : 1. معاویه به کتاب خدا و سنت رسول الله عمل کند . 2. کسی را ولیعهد خود نسازد . 3. سب امیرالمومنین علی (علیهالسّلام) در منابر ممنوع شود . 4. شیعیان بر جان و مال و فرزندان خود ایمن باشند. امام حسن(علیه السلام) می دانست معاویه قطعا به هیچکدام از این شروط عمل نخواهد کرد و هدف از تعیین این شروط دقیقا همین بود که با عهدشکنی معاویه ، ظاهر مسلمانانه ای که معاویه از خودش برای مردم ظاهربین نشون داده بود ، نزد مردم رسوا بشه و عهدشکنی اش روشن بشه ، و این هدف به گواهی تاریخ صددرصد تحقق یافت . در این صورت برای مردم حق جو ، حق از باطل به خوبی مشخص شد ، پس بدین خاطر ، مسیر اسلام ناب از خلافت معاویه جدا شد . قبول این آتش بس پس از خیانت زیردستان امام حسن(علیه السلام) و جهل مردم بی بصیرت که امام رو متهم به سازش با معاویه می کردند ، از سر ناچاری صورت گرفت و نه مطابق میل امام . اطلاعات بیشتر : حضرت حسن بن علی(علیه السلام) (۱۷/مهر/۹۵ ۱۹:۳۸)aliabad نوشته است: پاسخ دریک کلمهیه جوری میگید یک کلمه ، انگار در همین صفحات ، روشن ترین موضوعات از جمله حق حکومت امام به واسطه حکم خدا رو اشتباه مطرح نکرده اید و منکر نشده اید !!! با این تفاسیر وحشتناکی که از روشن ترین مفاهیم شیعی اراءه دادید ، آیا واقعا انتظار دارید که من تنها با یک کلمه و طبق عبارات شما و بدون روشن کردن کامل معنا نظر بدم ؟؟؟ خطاب به دوستان : یه مقاله خوب در مورد استحاله گرایی بود که یک قسمتش رو اینجا pid371510 آورده بودیم . پیشنهاد می کنم دوستانی که نخوندن بخونن . بعدا اگر خدا بخواد بقیه اش رو هم میارم . |
|||
|
|
۶:۵۹, ۱۸/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۵ ۷:۴۲ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
ما بنام خدا
سلام صبح شما بخیر وسوگواری قبول باد آقای اسلام قرار نبود دراین پیشنهاد من بحث شیعه وسنی شود این امر جای مناسبی میخواهد .بهرحال مرا وارد این وادی کردید. مطالبی که شما نوشته اید همه درست است اما با پیشنهاد بنده منافات ندارد. مقام امامت منصب الهی است که تنها در پیامبران وامامان متصور است وغیر معصوم نمی تواند آنرا داشته باشد والبته امام حتما برای خلافت مردم اصلح است اما برای خلافت نیاز به بیعت مردم دارد وتا بیعت نباشد خلافتی درکار نیست مانند آب برای شناگر است .تا زمانیکه آبی نباشد شناگر کاری نمیتواند بکند .بنابراین مردم بابیعت با دیگری خلافت را واگذار میکنند وبهمین خاطر امر خلافت وولایت در عمل دوچیز است وپیشنهاد بنده ایجاد یک روز واحد برای نزدیکی شیعه وسنی در امر امامت وخلافت است که در عمل وجوددارد وتنها باید رسمیت داده شود.موفق باشید ----------------------------------- فرشته عذاب شما باید به سوالات من پاسخ دهید دریک کلمه مولا درآن 25 سال خلیفه بودند یانه ؟ امام حسن پس از مصالحه خلیفه بودند یانه؟ جواب شما پس ازدریافت پاسخ است در یک کلمه |
|||
|
۱۳:۵۹, ۱۸/مهر/۹۵
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۵ ۶:۵۹)aliabad نوشته است: ما بنام خدا برادرم شما پست های خود رو نگاه کنید. می پرسید ایا خلافت با امامت یکی است و ایا حضرت علی خلیفه بودند و... و بنده هم دقیقا به سوالات شما پاسخ گفتم! الان ما رو متهم می کنید که بحث شیعه و سنی می کنید؟! سوالات رو که شما مطرح کردید! اصلا اینکه حضرت علی یا امام حسن خلیفه بودند (سوال شما) چه ربطی دارد به روز وحدت؟!! می بینید!!! خودتان بحث شیعه و سنی را زیر پوستی شروع کرده اید! این سوال شما رو هم بنده در پست قبل هم جواب دادم! به نظر می رسد که شما از قبل جوابی در ذهن دارید که تا ما دقیقا دست روی ان نگذاریم شما دست بردار نیستید! --------------------------- در این تاپیک شما پیشنهادی دادید که حدود 10 انسان بالغ ان را نادرست دانستند. اگر همچنان روی نظر خود اصرار دارید نامه ای به مقام معظم رهبری یا مراجع ارسال کنید تا پیگیری کنند. اگر هم بحث شیعه و سنی دارید و اینکه خلیفه چیست یا امام چیست و... لطفا تاپیک جدیدی باز کنید. والسلام علیکم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هفته وحدت چیست,اس ام اس هفته وحدت,تبریک هفته وحدت | قبیله منتظر | 0 | 1,605 |