|
آیا نجات بردگان کار بدی بوده است؟
|
|
۲۲:۴۴, ۲۵/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۵ ۶:۴۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
فرض کنید یک اسطوره ای داریم که برخی معتقدند در 2500 سال پیش، بردگان یهودی رو آزاد کرده. اگر چنین کاری واقعا انجام شده باشه، آیا کار خوبیه یا بد؟ اصلاً کاری نداریم این فرد وجود داشته یا نداشته یا اینکه این کار رو انجام داده یا نه. فقط از این جنبه نگاه کنید که اگر فردی چنین کاری رو انجام داده باشه، خوب و قابل تقدیره یا بد و منفی؟ |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۹, ۲۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
درود برشما
در ایه 17 5 دین امده است اگر مجوس ویا صابئین مذهب تلقی گردد ردیف کردن ادیان با مذاهب ایه 17 را ازوجاهت وسلاست می اندازدمضافا اینکه حالا باید بگردیم ببینیم که این مذاهب متعلق به کدام دین است پس باز بازگشت شما بهمان عرض بنده است درمورد پیامبر مجوس شما میتوانید تاریخ رابخوانید وقتی دینی درکتاب خدا امده حتما پیامبری داشته است ونیافتن ما دلیل برنبود نیست |
|||
|
۲۰:۵۴, ۲۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۵ ۱۹:۰۹)Mforootaghe نوشته است: درود برشما پاسخ پرسشهای من کو؟ وقتی نمیتونید پاسخ بدید بگید نمیدانم . خیلی راحته که این حرف. بگردیم خیر گرامی بگردید درست هستش. تالان نگشتین و کلی سرش حرف داشتین؟ برید بگردید و هر زمان یافتید بیایید البته عین کلام و نقل کنین چون سابقتون خرابه . ئذ مورد پیامبر مجوس شما مدعی هستین نه بنده پس باید بخونید.وقتی در کتاب خدا امده و توضیحی ندارید یا باید سکوت کرد یا دید معصوم مبین قران و مفسر کلام وحی اراده خدا رو چه مطلبی عنوان میکنه. کلا تکلیف شما شده گشتن و خوندن و پاسخ دادن. منتظرم با دست پر برگردین. |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۸/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۵ ۱:۳۶ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:بله درسته. در ابتدا شک داشتم که "آنان" به چه گروهی اشاره می کنه تا اینکه با مراجعه به تفسیر المیزان دیدم منظور کل قوم بنی اسرائیله. |
|||
|
|
۸:۳۴, ۲۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
درود برشما وصبح بخیر
بنده پاسخ سوالات شمارا داده ام مواردی را که مانده بترتیب بنویسید ضمنا اینجا کلاس درس نیست که شما بعنوان آموزگار مدام بپرسید شما هم میتوانید تقسیر مجوس را ازکلام معصوم بیاورید بشرط آنکه کلام معصوم مخالف ایه نباشد والا بزنیدش بردیوار بنظر میرسد من جوانتر ازشما باشم وقویتر بنابراین طعنه های شما کمترین اثری نمیگذاره واین همان اجرای فرمان الهی است که (مرو کراما) پیروز باشید. |
|||
|
۱۲:۱۶, ۲۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۵ ۱۲:۱۶ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بررسی ستایش کوروش در تورات
تردیدی وجود ندارد که تورات امروزی لزوماً همان مکتوبات انبیاء نیست. بلکه مجموعهای از نوشتهها و یادداشتهای کاهنان یهود در گذر تاریخ است. همان دشمنانی که در لباس علمای یهود وارد این دین الهی شدند و تا توانستند در آن کژی پدید آوردند. و در مسیر رسیدن به اهداف پلید خود حتی به پیامبران، پاکترین آموزگاران تاریخ بشریت نیز رحم نکردند. در تورات امروزی پلیدترین و شومترین اتهامات به پیامبران الهی دیده میشود. از تهمت میگساری و عربدهکشی و قتل و غارت انسانهای بیگناه گرفته تا زنای با محارم و حتی تجاوز به عنف و… همگی موضوعاتی است که در تورات بر پیامبران نسبت داده شد. با این وجود اما نویسندگان تورات کوروش را ستودهاند! عجیب است؛ پیامبران را هدف زشتترین ناسزاها قرار دادهاند و در راه ترور شخصیتی آنان از هیچ تلاشی فروگذار نکردهاند، لیکن کوروش هخامنشی را ستودهاند! این امر هر خردمندی را به شک و تردید وا میدارد. مواردی از تقدیر و ستایش کوروش توسط تورات برای مثال در تورات آمده است که یهوه خدای یهود، کورش پادشاه فارس را برانگیخت تا فرمانروایی کرده و خانهی خدا در اورشلیم را که توسط نبوکدنصر پادشاه بابل تخریب شده بود، بنا نماید. [۱] بنا بر این در تورات کورش برانگیخته و برگزیدهی خداوند نامیده شده است. همچنین در تورات آمده است که یهوه، کورش را شبان (چوپان) خود بر ملتها مینامد. [۲] و همچنین کورش، مسیح یهوه نامیده شده است. [۳] نقدها و بررسیها: ۱. این گفتارهای تورات با بخشهای دیگر آن در تناقض است. جالب است که بنا بر متن تورات، نبوکدنصر (بختنصر) که به اورشلیم حمله کرد هم مأمور یهوه خدای بنیاسرائیل بود! در تورات، کتاب دانیال باب یکم، آیه دوم آمده است: «و خداوند یَهُویاقیم پادشاه یهودا را با بعضی از ظروف خانه خدا به دست نبوکدنصر تسلیم نمود و او آنها را به زمین شِنعار به خانه خدای خود آورد و ظروف را به بیت المال خدای خویش گذاشت.» و در ترجمهی قدیم کتاب حبقوق، باب یکم، آیه ششم، آمده است که یهوه، کلدانیان (در ترجمه تفسیری: پادشاه بابیلون) را برمیانگیزد تا بنیاسرائیل را تنبیه کند. گرچه آنان ظالم و ستمگرند اما یهوه آنان را برگزید تا گنهکاران را عذاب کند. و نیز در کتاب دانیال باب یکم و دوم آمده است که دانیال در دربار نبوکدنصر به عنوان مشاور وی و یکی از اشراف درباری حضور داشت در حالی که وی به تلفظ کلدانی بَلْطَشَصّر نامیده میشد. نبوکدنصر نیز به حقانیت یهوه اقرار داشت. در تورات، کتاب دانیال، باب دوم، آیه چهل و هفتم: «پادشاه به دانیال گفت براستی خدای شما خدای خدایان و خداوند پادشاهان و آشکار کننده اسرار است.» همچنین دانیال نبی بنا بر کتاب دانیال باب چهارم، آیه نوزدهم برای نبوکدنصر و مستدام ماندن حکومت وی دعای خیر میکرد. و عجیب است که دانیال دشمنان نبوکدنصر و بدخواهان حکومت وی را لعنت کرده و برایشان آرزوی زوال و نابودی نمود!! در نتیجه هم نبوکدنصر و هم کوروش هر دو برگزیدهی خداوند هستند. گرچه دو رفتار کاملاً متضاد و متناقض از هم بروز دادند اما هر دو توسط یهوه برانگیخته شدند! پس برگزیده شدن یا به تعبیر بهتر، برانگیخته شدن به خودی خود ملاک برتری و تأیید نیست. چه اینکه در تورات، بنیاسرائیل نیز قوم برگزیده خداوند نامیده شدند. حال میتوان با همین معیار آنان را درستکردار نامید؟ به راستی اینکه کورش توسط کاهنان به عنوان برگزیده خداوند معرفی شده، چه ارزشی دارد؟ مخصوصاً هنگامی که این امر با حقایق تاریخی تناقض دارد. ۲. اما اینکه کوروش شبان خداوند نامیده شده است، بدین معنا که امتها همانند گاو و گوسفند هستند و باید چوپانی بر آنان گماشت؟ در حالیکه میدانیم انسان در مسیر تعالی به چوپان نیاز ندارد بلکه به آموزگار نیازمند است. و همچنین دربارهی نامیده شده کورش به عنوان مسیح! شگفتانگیز است که در هیچ جای متن عبرانی و یونانی تورات، کورش مسیح خداوند نامیده نشده است. بلکه فقط در یکی از ترجمههای فارسی، مترجم به عنوان متن توضیحی، کورش را مسیح خداوند نامید! در حالی که در ترجمه رسمی انگلیسی آکسفورد که ترجمهای مستقیم از متن عبرانی و یونانی است واژهی YHWH’s instrument به معنی وسیله و سببی از اسباب خداوند نامیده شده است. [۴] و در ترجمه رسمی انتشارات عیلام به زبان فارسی که بر اساس ترجمهی مستقیم از عبری آرامی است نیز برای کورش از واژهی «برگزیده» برای پیشبرد امور، استفاده نموده است. [۵] که همین برگزیدگی و سبب برای اجرای امور را در نقد شماره یک پاسخ دادیم. و در ادامه نیز بیشتر بیان خواهد شد. ۳. در کتاب اشعیا آمده است: «خداوند کوروش را برگزیده و به او توانایی بخشیده تا پادشاه شود و سرزمینها را فتح کند و پادشاهان مقتدر را شکست دهد. خداوند دروازههای بابل را بروی او باز میکند؛ دیگر آنها بروی کوروش بسته نخواهند ماند.» [۶] روشن است که کورش به این دلیل برگزیده خداوند نامیده شده که توانست امّتها (در واقع امتهای مخالف یهود) را مغلوب ساخته و کمر پادشاهان را بگسلد! و همچنین در تورات از قول دانیال نبی آمده است: «در سال سوم سلطنت بلشصر، نوهی نبوکدنصر، در خواب دیدم که در شهر سلطنتی شوش واقع در استان عیلام، در کنار رودخانه اولای ایستاده بودم. وقتی به اطراف نگاه میکردم، یک قوچ دیدم که دو شاخ بلند داشت و کنار رودخانه ایستاده بود. سپس دیدم یکی از این شاخها رشد کرد و از شاخ دیگر بلندتر شد. این قوچ بسوی مغرب، شمال و جنوب شاخ میزد و هیچ جانداری نمیتوانست با او مقابله کند یا از چنگش جان سالم به در برد. او هرطور میخواست عمل میکرد و بزرگ میشد. در حالی که درباره آنچه دیده بودم فکر میکردم، ناگهان یک بز نر از غرب ظاهر شد. او آنقدر سریع میدوید که موقع دویدن پاهایش به زمین نمیرسید. این بز که یک شاخ بلند در وسط چشمانش داشت. با تمام قدرت بطرف آن قوچ دو شاخ دوید. سپس با غضب بر قوچ حمله برد و دو شاخش را شکست و او را که یارای برابری نداشت به زمین کوبید و پایمال کرد، و کسی نبود او را از دستش نجات دهد.» [۷] و در ادامه آمده است که: «آن قوچ دو شاخ را که دیدی، پادشاهی ماد و پارس است. آن بز نر، پادشاهی یونان است و شاخ بلندی که در وسط دو چشمش بود، اولین پادشاه آن مملکت می باشد.» [۸] روشن است که بر اساس این فقره از تورات، کوروش هخامنشی ستوده شده است چون همانند یک بز شاخدار به دیگران شاخ زد و به تعبیر صریحتر، با شاخهای خود دشمنان یهود را پاره پاره نمود! این است یکی از اسرار تمجید از کورش در تورات. همچنین کاهنان و نویسندگان تورات از کورش تقدیر نمودهاند چون بنا بر تورات وی آنان را از اسارت نجات داد. [۹] کاهنان از کورش تقدیر نمودند چون بنا بر تورات، کتاب عزرا، کورش هزاران قطعه طلا و نقره و دیگر جواهرات قیمتی از خزینهی بابیلون به رئیس یهودیان هدیه داد! [۱۰] کاهنان و نویسندگان تورات، کورش را ستودهاند کورش همسایگان و تمامی اقوام را مجبور کرد تا سرمایههای خود را به رؤسای کاهنان یهود بدهند! [۱۱] ۴. تورات به شدت از پرستش بتها نهی میکند و حتی بتهایی چون بعل و مردوک را به صراحت نام میبرد و پرستش آنان را مایهی خشم و غضب خداوند معرفی میکند. برای مثال در تورات، کتاب ارمیا [۱۲] و همچنین در کتاب اشعیا: «من یهوه هستم و اسم من همین است. و جلال خود را به کسی دیگر و ستایش خویش را به بتهای تراشیده نخواهم داد.» [۱۳] و همچنین در تورات، کتاب حزقیال، بتپرستی مایه آلودگی وجود معرفی شده است. برای مثال: «و آب پاک بر شما خواهم پاشید و طاهر خواهید شد. و شما را از همه نجاسات و از همه بتهای شما طاهر خواهم ساخت.» [۱۴] این در حالی است که کورش در منشور معروف خود به ستایش بت مردوک و دیگر بتها پرداخته است و حتی بنا بر متن تاریخ در راه ترویج بتپرستی و تحکیم معبد اساهیل تلاش بسیار نمود. [۱۵] چگونه ممکن است برگزیدهی خداوند، مروّج بتپرستی باشد؟ در حالیکه خدای او از بتپرستی بیزار است! چگونه ممکن که برگزیدهی خداوند و شبانی که وی برای بشریت انتخاب نموده، آلوده به پلیدیها و مغضوب خداوند باشد؟ چگونه ممکن است که کورش برگزیدهی خداوند و پادشاه زمین باشد، در حالیکه در تورات آمده است: «یهوه چنین میفرماید: گوشت را با خونش میخورید و چشمان خود را بسوی بتهای خویش برمیافرازید و خون میریزید. پس آیا شما وارث زمین خواهید شد؟» [۱۶] به راستی چگونه ممکن است چنین افرادی وارث زمین گردند؟ در تورات خداوند خطاب به موسی میگوید: «مذبحهاى ایشان را منهدم سازید، و تمثالهاى ایشان را بشکنید و اشیریم ایشان را قطع نمایید، و بتهای تراشیده ایشان را به آتش بسوزانید. زیرا که تو براى یهوه خدایت، قوم مقدس هستى. یهوه خدایت تو را برگزیده است.» [۱۷] حال چگونه ممکن است کسی که خلاف این سخن عمل کرده و به ساخت بتکدهها و معابد بتپرستی پرداخته برگزیدهی واقعی خداوند باشد؟! چگونه ممکن است کسی که در راه اعتلای نام مردوک تلاش کرده و آن را با تمام وجود ترویج داده، برگزیدهی واقعی خداوند و مورد رضایت او باشد؟! در حالیکه در تورات، کتاب ارمیا آمده است: «کلام خداوند درباره بابل اینست سخنانی که خداوند علیه بابل و مردم آن به من فرمود: به همه قومها اعلام کنید و بگویید که بابل ویران خواهد شد. بت مردوک و سایر بتهای بابل سرافکنده و رسوا خواهند شد.» [۱۸] پینوشتها: [۱]. تورات، کتاب دوم تواریخ، باب ۳۶ آیه ۲۲ – ۲۳ و کتاب عزرا باب ۱ آیه ۷ – ۱۱ [۲]. تورات، کتاب اشعیا باب ۴۴ آیه ۲۸ [۳]. اشعیا باب ۴۵ آیه ۱ – ۲ [۴]. بر اساس نسخه ی آکسفورد: The Oxford Bible Commentary , John Barton & John Muddiman ,Oxford University Press , Pp 471 , Isaiah 45 : 1-7 [۵]. کتاب مقدس، انتشارات ایلام، بریتانیا، چاپ سوم ۲۰۰۲ میلادی، اشعیا ۴۵ : ۱ – ۲ [۶]. اشعیا باب ۴۵ آیه ۱ – ۲ [۷]. کتاب دانیال، باب ۸ ، آیه ۱ – ۷ [۸]. کتاب دانیال، باب ۸ ، آیه ۲۰ – ۲۱ [۹]. اشعیاء، باب ۴۵ آیه ۱۳ و عزرا، باب ۲ آیه ۱ [۱۰]. عزرا، باب ۱ آیه ۷ – ۱۱ [۱۱]. عزرا، باب ۱ آیه ۴ – ۶ [۱۲]. ارمیا، باب ۱۱ آیه ۱۲ – ۱۳، و همچنین در ارمیا، باب ۳۲ آیه ۲۷ – ۲۹ [۱۳]. اشعیا، باب ۴۲ آیه ۸ [۱۴]. توات، کتاب حزقیال، باب ۳۷ آیه ۲۳ و همچنین باب ۳۶ آیه ۲۵ [۱۵]. رجوع کنید به: کورش و پرستش مردوک [۱۶]. کتاب حزقیال، باب ۳۳ ایه ۲۵ [۱۷]. سِفر تثنیه، باب ۷ آیه ۵ – ۶ [۱۸]. ارمیا، باب ۵۰ آیه ۱ – ۳ منبع: پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب
|
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۲۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۵ ۱۳:۵۱ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
با درود فراوان
وتشکر اززحمتی که کشیده اید شما درهمان اول مطلبتون آب پاکی را روی نوشته های یهودیان ریختید اگر تورات تحریف شده است و دشمنی دیرین یهود با ادیان الهی روشن است دیگر استناد به این مکتوبات درست نیست باید بدنبال تاریخ منطبق با قرآن باشیم پس همه مردوده چند نکته هم میمونه ما هنوز از دین کورش آگاهی نداریم واگر مفسران اسلامی بفرضیه موجود نگاهی کرده اند نه از زاویه متدین بودن او ست بلکه اوراانسانی دادگستر میدانند وجهان را با کفر نیز میتوان اداره کرد اما با ستم دینی خیر. ضمنا بررسی دین مجوس که درقرآن درردیف ادیان بزرگ امده میتواند راهگشای یافتن دین کورش باشد ممنون |
|||
|
۱۴:۱۶, ۲۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۵ ۸:۳۴)Mforootaghe نوشته است: درود برشما وصبح بخیر پاسخ کدوم سوال رو دادید؟ چرا شمار نزدید که بدونن دوستان پاسخ دادی یا نه ؟ من که پاسخی مرتبط با سوالم نگرفتم حالا اگه شما پاسخ دادیدن لطف کین و بگین کدوما رو پاسخ و چه پاسخی دادید. به علی اباد که من با ذکر شماره سوال پاسخ میدادم میگفت پاسخ ندادی و اخر مثلا برای کم نیاره رفت تحریم کرد ولی اخرش با سقوط ازاد رفت تو محرومیت . حال شکا هم همون راه رو دوباره پیش گرفتی . اینجا کلاس درس نیست ولی برای منی که خلاف حرفای شما مستند رد میکنم انتظار دارم صحیح کلام من رو رد کنید نه با حرفایی که بی اساس هست. 5 صفحه مکاتبه داشتیم ولی دریغ از اینکه یک رد شدن مطلب رو علمی و صحیح ببینم از سمت شما .شما اگه چه دانش اموز باشی چه معلم من دانش اموز و یا معلم هرگز به کلام شما اعتبارنمیکنم . استاد بنده هم در سر کلاس کلام خلاف بزنه ازش مدک میخوام و اگه نده ایشون رو متهم میکنم به خلاف واقع و همینکار رو کردم سر کلاس و متاسفانه به ایشون برخورد فقط مونده بوددیگه بگه برو درس 3 واحدی رو حذف کن.داداش من گرامی بزرگوار میگم مطالب رو نمیخونی بعد میگی چرا میگم . برو بخون اینایی که میدم رو کم و زیاد بشین بخون . برو ببین ازکلام معصوم درباره ای مجوس برات چی گفتم و اگه قانع نشدی بازم برات میگم . شما حلاف ایه رو چی میدونی؟ نکنه خلاف ایه یعنی نگاه مفسرین و نظر شخصی مفسرین گرامی؟ خود مفسر میگه خدا بهتر میداند بعد شما میگی خلاف فران نباشه ؟ پیرو جوان بودن مهم نیست گرامی ، اگه جوانتری پس باید کوشا باشی بر تحقیق و اگه سنتون به کمال نزدیکتره پس باید با پختگی عمل کنی . که در هر دوصورت بنده که خلافش رو از شما مشاهده میکنم. اون جناب علی اباد استاد گرامی که که با بیشت از 60 سال چنان مطالبی بیان کردن و شما که شاگردشون هستین چنین .امیدوارم پاسخ بدید بجای اسمون ریسمون بافی. (۲۹/آبان/۹۵ ۱۳:۲۳)Mforootaghe نوشته است: با درود فراوان گرامی برای اینکه با طرف مقابلت بحث کنی باید از مدارک خودش بهش مدرک بدی وگرنه چیز دیگه ای رو قبول نمیکنه. شما بری رد عقاید مسیحیت میری از کتب بودا میاری؟ یا از کتب تاریخ کل میاری؟ یا از کتبی که برای اونها ارزش نداره میاری؟ بعد میگن سینا چرا حرف میزنه. یعنی واقعا تا این حد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما بفرما کدوم قسمت از کتاب مقدس تحریف شده؟ مگه امام رضا با اون سران مسیحی و یهودی و مجوس ... با کتابخودشون باهاشون احتجاج نکرد ، انسان عالم ؟ پس باید بگیم امام هم نباید این کار رو میکرد چون کتابشون تحریف شده بود . یکم سطح دانش رو ببر بالا . حرفی که میزنی بپا اینقدر برش نقد نباشه. ببین کوروش دادگستر بودنش رو باید اثبات کنید و مثل دفعات پیش بازم رو هوا حرف زدن بی فایده هست . البته برای شما که فرقی نمیکنه فقط میخوای یچی بگی . این حرفا دیگه برای شما نیست بلکه حرفای علی اباد هست داکستربودن با کفر ( که خودش ظلم هست و ظالم هم تکلیفش مشخص ) میخواد عدالت گستری کنه؟ ببخشین بعد تکلیف کسی که عدالت گستر هست و عبد صالح هست و .... چیه؟ کلا زدین تو فاز جمع نقیضین محال هستا vahrakan جان دست گلت درد نکه بابت مطلبت . کیه که بخونه اینا رو و درک کنه. |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
درود برشما
تشکر میکنم ازدوستان که وقت میگذارند برای ابهامات بنده. بنده هم یکجا نظرات خودم رو مینویسم اولا اگر سوالی ازشمارو جواب نداده ام میتوانید تکرار کنید چون شما چند سوال رو با هم مینویسید ومن درجواب دادن ممکنه برخی رو فراموش کنم این ایرادی نداره پرسیدن عیب نیست در مورد مستندات نباید به منابعی که خوارج نوشته اند استناد کنید کورش بزرگ با تکریم یهودیان بزرگ نشده او خود بزرگ بود اگر امام معصوم دربحث با یهودیان ومسیحیان استناد بکتابشان میکرد اول اینکه او امام بود هر کار کرده درسته شما که اما م نیستی دوم اینکه اودربرابر دشمن از چنین روشی استفاده کرده مگر من دشمن شما هستم ؟شاید شما یهودی هستی وبا یک مسلمان جدل میکنی (البته ببخشید خودتان مثال امام رضا را زدید) پیروز باشید |
|||
|
۲۳:۰۱, ۲۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۵ ۲۳:۱۸ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۵ ۱۴:۵۴)Mforootaghe نوشته است: درود برشما لطفا بجای ابهامات از واژه بهتر استفاده کنید . توهم داداش من تکرار کردم ولی کو چشم با بصیرت و کو پاسخی علمی و منطقی ؟ وقتی چندبار تکرار میکنم و میبینم پاسخ نمیدی نتیجه میشه اینکه یا نمیدونی و یا نمیخوای بگی پس چرا خسته کنم با تکرار که متنم بشه 1 متر . یعدشم فراموش نمیکنی .بله پرسیدن عیب نیست ولی جواب ندادن ... است ! کوروش بزرگ بوده ، اها نمیدونستم بزرگ بوده. خوبه همچون شما ها هستین که بگین ایشون بزرگ بودن. اونوقت چطوری بزرگ بودن؟ بر این بزرگ بودن که بر تمدنهایی که ازشون با سابقه تر و متمدن تر و ... بودن رو تخریب کردن بزرگ شدن؟ ما بزرگبودن رو در یچی دیگه میدونیم شما در چی میدونی؟ منابع خوارج؟ احتمالا کانال تو کانال نشدین؟ شبکتون اشتباه داره سیگنال میگیره گرامی یکم دقت کن . امام معصوم هم برسندیت همین کتاب خوارج ( البته به نظر شما ) با اونها مباحثه کردن دیگه ، چطور امام نفرمود اونی که شما میگی رو بعد امام نعوذبالله ثم العیاذ بالله این رو متوجه نشدن ولی شما این رو متوجه میشی. چه جالب که شما اینها رو میفهمی ولی ولی خدا ... . اون مباحثه امام رضا با سران ادیان رو خوندی شما؟ فکر کنم تو بحثایی که لینک دادم ولی دقت نکردی ، چرا میگم؟ چون میگی که دقیق خوندم ولی نخوندی عيون أخبار الرضا (علیه السلام) جلد دوم بردار اگه نداری این لینک بخون ، میدونی که نویسنده این کتاب کیه؟ شیخ صدوق اعلی الله مقام الشریف هستن که به دعای امام زمان خودشون یعنی حجت بن الحسن عج متولد شدن . اینا رو گفتم بدونی نویسنده این کتاب رو اگه بخوای رد کنی بگی اسرائیلیات هست هویت علمی خودت معلوم میشه . نیای فقط بگی از میزان الحکمه میخواما که ابروت میره . خو بریم سر کتاب عیون الاخبار رضا جلد چندم ؟ دوم . صفحه چندم ؟ اها این مناظره یه صفحه نیست که چند صفحه هست البته همین یه مناظره امام رضا ع هم نبوده این چون خاص بود ایشون اوردنش تو این کتاب . خو داستان چیه؟ مامون رو که میشناسی ؟ ممکنه بگی ادم نادانی بود و ظالم و ... ولی من میگم خلاف چیزی که فکرش بکنی بود عالم و چنان برات ولایت امیر المومنین رو برات اثبات میکنه که اصلا باور نمیکنی بر عقیده او. خو بگذریم این مناظره که بین امام صورت گرفت با کیا؟ چون میدونم سختت میاد که اون متون عربی رو بخونی برات خلاصه میگم ولی دوستانی که دوست داشتن برن حتما عربیش رو بخونن چون فصاحتش والاتره تا فارسی "حالا این رو اگه شد جستجو کنین : الجاثليق وراس الجالوت ورؤساء الصابئين والهربذ الاكبر واصحاب زردهشت ونسطاس الرومي" جاثلیق (عالم بزرگ مسیحی)، رأس الجالوت (پیشوای بزرگ یهودیان)، رؤسای «صابئین»، «هربز اکبر» (پیشوای بزرگ زردشتیان) و «نسطاس رومی» (عالم بزرگ نصرانی) و تعدادی دیگه . خو امام نمیشد بگن کتاب شما تحریف شد؟ من با شما بحث نمیکنم؟ خو یه چی هم اینجا اضافه کنم برای شما گرامی که من هرچی نمیخوام بگم ولی به ناچار میگم تو همین جا صائبینی که شما میخوای بچسبونی به پیروان نوح علی نبینا و علیه السلام بگم : ببین عمران صابی کی بود ، تو همین مناظره هس حتما بخون بحثشو. نمیگم که خراب بشی .البته دیگه از ویرانت چیزی اگه باقی مونده باشه . بابا تخت جمشید جناب همسایه علی اباد ، امام وقتی بحث میکنن دارن به امثال من یاد میدن که با امثال چون شما که مدعی کلامی خلاف هستین چطور پاسخ بدیم . ببین : نقل قول:سپس رو به جاثلیق کرد و گفت:ببین اون جاثلیق پدیرفت اگه حق باشه حتی به ضررش باشه بپذیره ولی شما ؟ خیر چرا چون متعصبی؟ چرا میگم چون نظر فردی که نه متخصص در تاریخ و نه ... هست رو پذیرفتی بر ذوالقرنین ولی دقت نمیکنی که خیلی مطالب دیگه هم هست ولی چشمتون رو بستین و فقط گرفتید بر مطالبی که هویدا هست . مثلا شما به من بگو که علامه طباطبایی ایا اون منشور کذایی رو دیدن و اطلاعی داشتن؟این استوانه کی رسما علنی و کی ترجمه اون به فارسی منتشر شد؟ بدون تعصب بگو ؟ بجز این کوروش که جناب ابوالکلام سیاسیت مدار روش مانور دادن چرا بقیه حذف شدن؟و یا چرا بقیه رو دیگه روش حرفی نیست؟ جناب شما دیگه از خیلی چیزا دوری تقصیر بنده چیه؟ کوروش باج گیری میکرد از کشورهای مستعمره خودش یا نه؟ ایا ذوالقرنین هم مثل کوروش بود؟ اصلا این جناب محترم ، هیچگاه تندیسی که بهش استناد میکنهرو ندیده . حالا کی اهل تعصبه گرامی؟ بنده یا شمایی که نصف رو میخونی و بقیه رو از شتاب زیادی رها میکنی؟ حالا اگه شما بلد نیستین و یا نمیری دنبالش و یا براتون بازیچه هست دیگه به بنده مربوط نیست ، بنده مطالبی که باید بیان بکنم برای حد شما رو میگم چون شما نمیای بالا ناچارم پایین بگم و اینکه شما هم نمیخوای بپذیری دیگه حال و روز اون چند نفر رو درک میکنی . ![]() شاید بنده زیادی انتظار دارم و توقع من زیاده از شما ها که بدونین این مطالب رو اما بعد از این مدت مشخص شد که امثال شما دوستان جزدنبال شببه پراکنی و عدم گرفتن پاسخ هستین . هروقت دست از این کار کشیدین میتونین راه رو درست سپری کنین. برید مطالعه کنید یکم بجای نقل مطالب تکراری که دیگران فقط تکرار میکنن. (۲۹/آبان/۹۵ ۱۴:۵۴)Mforootaghe نوشته است: اودربرابر دشمن از چنین روشی استفاده کرده مگر من دشمن شما هستم ؟قشنگ مغالته میکنی . خوشم میاد از این کارت . ایا این سران دشمن امام بودن یا مخالف عقیده و نظر ؟ یعدشم اینها هم پیروان ادیانی بودن که شما خیلیهاشون رو پیروان دین حنیف میدون ، پس دشمن اینجا اون معنا که بخوای رو بگیری نمیده . مناظره هست چه با دوست و چه دشمن چه با کسی که در لباس دوست هست ولی نگاهش غلط و مخالف و گاه هم طرف مقابل دوست ولی فریب خورده و گاهی هم برای حجت تمام شدن بر اون فرد مقابل ، حالا دوست داری کدوم باشی؟ (۲۹/آبان/۹۵ ۱۴:۵۴)Mforootaghe نوشته است: شاید شما یهودی هستی وبا یک مسلمان جدل میکنی (البته ببخشید خودتان مثال امام رضا را زدید) پیروز باشیدچه قشنگ این Mforootaghe خودش رو مسلمان و ب نوعی خودش رو در جایگاه امام رضا جا زد و ما رو یهودی اگه یهودی باشیم یا نصرانی و یا .... در مقابل کلام امام سعی میکنیم چیزی یاد بگیریم نه مثل برخی ها که اسمشون نمیبریم لجوج و متعصب و ویران شده . اگه کلامی برای زرتشت - کوروش و یا ازاد کردن بردگان داشتی و نگفتی بگو وگرنه اگه بخوای حاشیه روی کنی دیگه بیفایده هست . کاربر سعدی ، شما هم دقت کن که موضوع اصلی شما چون منحرف شد البته منحرفم نشد بیشتر قوام پیدا کرد ، اگه احساس میکنی پاسخ نگرفتی به مدیر و یا ناظر بخش بگو مباحث غیر رو انتقال بده و بحث شما هم اگه فکر میکنی پاسخش برات یقینی نشد دوباره و بصورتی که مبهم هست مطرح کن. بحث با جناب Mforootaghe از نگاه بنده تموم شده هست . اگه حرفی نیست این تاپیک رو تموم شده بحساب کنی. در پناه خدا باشید و التماس دعا از همه دوستان . |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۵ ۱۴:۵۷ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
درود برشماوشب بخیر
مطالب شما چند بار مرور کردم بجای مهر که نشانه اهلبیته کینه دردل دارید وفقط طعنه میزنید بعبارتی تحقیر میکنید این هم ازشگردهای دشمنان اسلامه هرگز سوالات خود ننوشتید وباز روایت امام رضا مطرح کردید که درآن چیز دندانگیری برای شمانداره بجای تهدید وتحقیر کاش بدرخواست بنده جواب میدادید حال که شتابزده واردشده وبا عجله قصد خروج دارید راه باز است وجاده دراز من همیشه اماده پاسخگوئی هستم امتحانش مجانی است پیروز باشید -------------------------- دورود برشما روز اربعین حسینی گرامی باد دیشب متنی رو برای مدیریت نوشتم ولی بنظرم ارسال نشده چون درکاربریم نیامده باز دوباره مینویسم من تابع مقررات سایتم هرگونه تصمیمی بگیرید می پذیرم ازجمله همین شرطی که درذیل ارسال مطلب نوشته شده تنها تقاضای بنده این است که بحث با آقامهدی عزیزرو باز گذارید تا بروال سابق بپایان برسه نگران مطلبی نباشید گرچه جوانم اما روزگاز با شدائد خود مرا ساخته و دوست دارم بحث به نتیجه برسد البته بشرط رعایت اصول مباحثه ازسوی حریف بنده .اما اگر مایلید این بحث را هم مشروط کنید بهتر است ببندیدش ودیگر نظری نوشته نشود والا حق بنده ضایع میشود پیروز باشید محمد فروتقه --- درود وبدورود لطفا به این دو پیام دقت کنید لطفا توجه داشته باشید که پاسخ شما پس از ارسال باید به تایید ناظر یا مدیر مربوطه برسد تا نمایش داده شود بنده قبول میکنم وپاسخ را می نویسم ببینید چه میاید؟ ارسال پاسخ دراین مورد نیازمند تائید مدیر میباشد این یعنی چه؟ یعنی سنگ قلاب کردن کاربر بعد بخود مدیر محترم ایمیل میزنم عمل نمیشود یعنی بدون اینکه محرومیت درکار باشد نمیتوان فعالیت نمود خوشحالم ازآشنائی شما وچه خوب در این روز مبارک ازشما خداحافظی میکنم موفق باشید محمد فروتقه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

فقط مونده بوددیگه بگه برو درس 3 واحدی رو حذف کن.