|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۳, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۳۵)فنا نوشته است: اصل مطلب این هست که این قدر دروغ نگیددرود برشما خوشحالم که شک شما بدل به یقین شد واین امررا بشما تبریک میگویم لطفا بعد ازاین صرفا وارد مباحث ماهیتی شوید وامور شخصیتی را پی نگیریدتا درمسائل مهمه نیز به یقین برسید موفق باشید |
|||
|
۱۷:۵۷, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
|
اول اینکه اگه میدونستم یک کلمه اسم بردن اونم به شوخی انقدر بساط درست میکنه اصلا نمی گفتم چون قصدم دعوا و درگیری کاربران نبود !
بعدشم آقای درودگر خب واقعا جواب های شما عجیب غریبه ! شما چجور فرصت کردی از ساعت دوازده تا یک و چهل و شیش این همه پست بذاری و در عین حال ناهار بخوری ? یعنی مثلا با هر قاشقی که میل میکردید یه پست میذاشتید ? ![]() یه قاشق یه پست !! یا مثلا بین ساعت دوازده و چهل وسه تا یک و چهل و شیش شاید ناهار میل کردید و برگشتید منزل ? صادقانه. تر جواب بدید تا انقدر بحث و درگیری بیهوده پیش نیاد !
|
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۲۱)MohammadSadra نوشته است: کار اون خانم، اگر فرض کنیم هیچ سازمان اطلاعاتی پشتش نیست (که فرض غلطیه) یه قانون شکنیه آشکاره و محکومه.چقدر باید حقیر باشید که اول حسابی توهین کنید، بعد به هم سفارش کنید که در موضوعات شرکت نکنید، بعد به مدیریت فشار بیارید که تاپیک را ببنده و الان هم سناریو جدید راه انداختید که تو از عوامل سرویسهای بیگانه هستی! محض اطلاع آقا! من برای ایجاد تاپیک با مدیریت قبلا صحبت کردم و خود ایشان گفتن که مخالفتی در این زمینه ندارند! هرچند که خود ایشون رو هم از تیر ناسزاهاتون بی نصیب نذاشتین ! پی نوشت: دوست داری کسی در وصف فعالیت سیاسی «خواهر خودتون» صرف اینکه با «اندیشه»اش موافق نیست، بگه "بعدا برهنه میشی، هرزهای، مثل حیوانات دنبال جفت گیری هستی، از عوامل اسرائیل پول میگیری و هزارجور برچسب دیگه" ؟ تاپیک بحث تئوریک داره خاک میخوره اما سه روزه که فقط دارین فحاشی میکنید و هنوز توهیناتون تموم نشده! |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۲)MohammadSadra نوشته است:البته این ها رو ندیدید: (۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۳۸)دختر انقلاب نوشته است: آقای درودگر کاملا مشخصه که پشت این حساب کاربری یک آقای بیشعور تشریف دارن و این آیدی فیکه !راستی جناب درودگر قرار بود دیگه پاسخ ندهند، گویا چند دقیقه بیشتر نتوانستند.... (۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۸)دختر انقلاب نوشته است: .... عجالتاً اشتباه نمی فرمایید؟ سه روز؟ دقیقاً از کی تا کی؟ نوشته تون همون بالاست |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
|
۱۸:۱۴, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۸)دختر انقلاب نوشته است: چقدر باید حقیر باشید که اول حسابی توهین کنید، بعد به هم سفارش کنید که در موضوعات شرکت نکنید، بعد به مدیریت فشار بیارید که تاپیک را ببنده و الان هم سناریو جدید راه انداختید که تو از عوامل سرویسهای بیگانه هستی! منظور من خانومی بود که روسریش رو در آورده بود. منظور من خانم موحد بود. این حرف های بعدی رو من نزدم. شما توهین می کنید مثل رفیقتون. |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۱۶ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷)پارمیس1 نوشته است: 1-اول اینکه اگه میدونستم یک کلمه اسم بردن اونم به شوخی انقدر بساط درست میکنه اصلا نمی گفتم چون قصدم دعوا و درگیری کاربران نبود !درود برشما 1-نه شما کار بدی نکردید خوب شد که اسم مرا بردید 2- ازمن کارهای عجیب تری هم وجودارد گناه من چیست؟ اگر کسی دونده تیزتک باشد وشما نتوانید باید اورا تخطئه کنید؟ ضمنا دیگر ادامه ندهید وشما هم به یقین برسید چرا که مدام سایت برای من محدودیت ارسال ایجاد میکندووقت من بیهوده میگذرد ببخشید |
|||
|
۱۸:۲۱, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۱۴)MohammadSadra نوشته است: منظور من خانومی بود که روسریش رو در آورده بود. منظور من خانم موحد بود.حالتون خوب نیس؟ دائما داری به من میگی با این آقا رفیقم و هر اتهامی دلتون میخواد میزنید! بعد میگی نه من نگفتم و من این حرف های بعدی را نزدم! اگه خیلی بارتونه تاپیک بحث تئوریک بروی شما بازه: همینقدرم که آزادگی و مردونگی نداشتی حتی با یک «بله» و «خیر» به سوالم پاسخ بدی خیلی چیزها مشخص شد ! (۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۸)دختر انقلاب نوشته است: پی نوشت: دوست داری کسی در وصف فعالیت سیاسی «خواهر خودتون» صرف اینکه با «اندیشه»اش موافق نیست، بگه "بعدا برهنه میشی، هرزهای، مثل حیوانات دنبال جفت گیری هستی، از عوامل اسرائیل پول میگیری و هزارجور برچسب دیگه" ؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۳۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۲۱)دختر انقلاب نوشته است: حالتون خوب نیس؟تنها کسی که به سوال نظر سنجی شما، تا حالا، جواب داده منم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ظاهراً این شمایید که حالتون خوب نیست.) اون خانومی که کشف حجاب کرده اگر جاسوس نباشه که بعیده نباشه یه قانون شکنه. این شخص شخیص هم که تا اومدیم کمی پرده از کارهاش برداریم صداش در اومد. چندتا سوال ازشون شد و ایشون در رفت. مثل اینکه گیر افتاده. گفت آدرس میدم، بعد گفت نمیدم. گفت درودگرم. بعد گفت خرجم رو زنم میده. بعد گفت من 18 ساعته پای نتم و ... شما هم که حامی یک قانون شکنی آشکار هستید. از بقیه چه انتظاری دارید؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۳۲ توسط دختر انقلاب.)
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
|
تا پاسخ سوالم را ندین و برام مشخص نشه که دارم با «مرد» حرف میزنم یا «نامرد»، با شما بحث رو ادامه نمیدم دوست عزیز
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۸)دختر انقلاب نوشته است: دوست داری کسی در وصف فعالیت سیاسی «خواهر خودتون» صرف اینکه با «اندیشه»اش موافق نیست، بگه "بعدا برهنه میشی، هرزهای، مثل حیوانات دنبال جفت گیری هستی، از عوامل اسرائیل پول میگیری و هزارجور برچسب دیگه" ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,423 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,829 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,290 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,026 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,321 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,932 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,556 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|