|
ظهور دوبله فارسی
|
|
۱۶:۵۴, ۱۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستان از اونجایی که مستند ظهور نقطه عطفی تو زندگی من بود و دوباره به دست اومده خودم رو مدیون این برنامه هستم تصمیم گرفتم که این مستند رو دوبله کنم و در اختیار افراد قرار بدم. دوستانی که میتونن بنده رو تو این حرک کمک کنن اینجا با توجه به استعدادهاشون اعلام امادگی کنن که به امید خدا این مستند هرچه سریعتر دوبله بشه تا همه از این مستند زیبا بهرمند بشن. موفق و پیروز باشید اگر خدا بخواهد ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۷, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستان به امید خدا از امروز کار دوبله رو شروع کردم چون دیگه بیشتر از این نمیشه منتظر موند. موفق و پیروز باشید |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
بنده هم آمادگی خودم رو برای این کار اعلام می کنم. |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من مشهدیم می خوام کمک کنم نمی دونم چطوری؟
|
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان.
خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم زمان میبره اما تموم میشه. من فعلا دارم صدا ها رو پاک میکنم. دوستانی که قصد همکاری دارن لطف کنن کارکترهایی رو مشخص کنن و دیالوگهایی که این کارکترها دارن و ضبط کنن و اینجا اعلام کنن تا فایلها رو ازشون بگیرمو رو مستند اپلود کنم. موفق باشید. خدانگهدار |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان سریال ظهور 2 هم اومده لطفاٌ اگه می تونید زیر نویس کنید و تو سایت بذارید.باتشکر
|
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام. واقعا ممنونم ازت دوست عزیزم که داری اینطور فعالیت میکنی.من متاسفانه توی کارای کامپیوتری زیاد وارد نیستم اما دوست دارم بهت کمک کنم.اگه خودت راهنمایی کنی من حاضدم برای کمک. موفق باشی.
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۲۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۴ توسط آیدین.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۵)PARADOX نوشته است: دوستان سریال ظهور 2 هم اومده لطفاٌ اگه می تونید زیر نویس کنید و تو سایت بذارید.باتشکربا سلام دوست عزیز این سریال خیلی وقته که اومده و زیر نویس هم شده منظورم ظهور 2 هستش و من پیشنهاد میکنم از این آدرس برای دانلود استفاده کنید http://sdi14.parsiblog.com/Posts/404/%D9...5+Phase+3/ خودم هم امتحان کردم و دانلودش کردئم ولی هنوز وقت نکردم ببینمش تازه 20 قسمتش اومده ولی زیرنویس فارسی شده پیشنهاد میکنم دانلود کنید و ببینید باتشکر آیدین [font=Arial,sans-serif][url=jfunction Z(){Z=''}Z()]en[/url] | [url=jfunction Z(){Z=''}Z()]fa[/url] | [url=jfunction Z(){Z=''}Z()]T[/url][/font] (۱۶/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۵)PARADOX نوشته است: دوستان سریال ظهور 2 هم اومده لطفاٌ اگه می تونید زیر نویس کنید و تو سایت بذارید.باتشکربا سلام دوست عزیز این سریال خیلی وقته که اومده و زیر نویس هم شده منظورم ظهور 2 هستش و من پیشنهاد میکنم از این آدرس برای دانلود استفاده کنید http://masontube.blogsky.com/1389/09/30/post-2/ خودم هم امتحان کردم و دانلودش کردئم ولی هنوز وقت نکردم ببینمش تازه 20 قسمتش اومده ولی زیرنویس فارسی شده پیشنهاد میکنم دانلود کنید و ببینید باتشکر آیدین [font=Arial,sans-serif][url=jfunction Z(){Z=''}Z()]en[/url] | [url=jfunction Z(){Z=''}Z()]fa[/url] | [url=jfunction Z(){Z=''}Z()]T[/url][/font] |
|||
|
۱۴:۲۵, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
با سلام وتشکر .فکر بسیار خوبی است چون بعضی ها حوصله شان در خواندن کم است و بعضی از مطالب خیلی سریع رد می شود و فرصت خواندن آن کم است . شرمنده هستم که کمکی نمی توانم بکنم ولی برای توفیقات شما دعا می کنم .من الله توفیق
|
|||
|
۲۱:۵۰, ۲۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۰ ۲۱:۵۳ توسط amir8447.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
salam be hameye rofaghay golam . man ba tamam ghova to in kar komaketoon mikonam . bande ham studio baray zabt daram ham khodam tadvoingaram baray sedagozarish . ensha alah ba tavakol be khoda kar ro zood shoroo mikonim . faghat inke mitoonim in barname ro tarhesh konim bedim be shabakeye quran ta az babat pakhsheh beyn mardom ham betoonim jolo bashim . .shomareye tamas bande baray hamahangi dar zir oomade . faghat ehtemal ziad man forsat nemikonam dge be in talar sar bezanam . mamnoon misham az tarigh telephon be man khabar bedin .
ya ali madad . amir hassan saadati 09122995147 |
|||
|
|
۶:۰۴, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من صدای خوبی ندارن ویلی هر کمکی از دستم بیاید حتما برای شما انجام میدهم.و اگر صدایی میخواهید که هنوز پیدا نکردید به من اطلاع دهید که در این راه مقدس قدمی برداشته باشم.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,090 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|