|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۶, ۱۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۰ ۱۵:۵۰ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
کش رو پاک کردم ولی بازم همه ایکونها یه شکله (مرورگر اپرا)
گزینه 3 هم کارنمیکنه-اصلا نمیدونم چی هست (بیداری اندیشه!) نظرتون رو در مورد ستارها بگید آقا مهدی2021 نظرتون رو در مورد ستاره ها بگید اقای anti satan چرا نظر نمیدین آقای mohammad.d نظرتون رو بگید |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۶)Ahmad-A.R.M نوشته است: کش رو پاک کردم ولی بازم همه ایکونها یه شکله (مرورگر اپرا)اینطوری ستاره ها خیلی زیاد نمی شن ؟؟؟؟ یه جوری آدم قاطی می کنه داداش من . اگه بشه یه پیشنهاد دیگه بدید در مورد ستاره ها. |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
یکم راستشو بخواهید پیشنهادتون عجیبه بجای این همه پیچیدگی یه طرحی رو بدید که ساده باشه نیازی به دانستن پیش نیاز نباشه . یه آدمه معمولی از کجا بدونه که چی به چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]() در ضمن فکر نکنم پینهادتون به جایی برسه ، چون مدیران خیلی موافق نیستند چون اگر می بودند حتما به پیشنهاده شما جواب می دادند. ![]() در پناه حق |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
سلام.
من کاملا با نظر آقا احمد موافقم.ولی مدیران و ناظران ستاره هاشون یه رنگ دیگه باشه یا اونا تغیری نکنه.ولی باید تغییر کنه به هر حال یه تنوعی باشه. امیدوارم رسیدگی بشه. یا علی. |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
دوستان ما به خاطر ستاره ها و اعتبار و تشکر ها دورهم اینجا جمع نشدیم!!
|
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
۲۲:۵۴, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
اقا احمد چی بگم این پیشنهاد شما حیلی پیچیده است کاربران تازه دارد سر در گم می شوند. حالا تصمیم نهایی با مدیران یاحق
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۱۵ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۰ ۲۲:۴۸)EMPERATOR نوشته است: دوستان ما به خاطر ستاره ها و اعتبار و تشکر ها دورهم اینجا جمع نشدیم!! چرا هر وقت اسم تشکر و اعتبار و ستاره میاد این حرف رو میزنند. یک پست میزنم قربتن الی الله ![]() خب اگر کار شما برای خداست تمام اعتبارتون رو بدید به من.مگه نمیگید برای خدا؟پس تمام اعتبارتون رو بدید به من (۱۷/شهریور/۹۰ ۲۲:۴۹)Sms4815 نوشته است: خدا هممونو به راه راست هدایت کنه خدایا از راه راست منحرف شدم با پیشنهاد در مورد اضافه شدن ستاره ![]() خدایا توبه توبه ![]() (۱۷/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۴)محمود نوشته است: اقا احمد چی بگم این پیشنهاد شما حیلی پیچیده است کاربران تازه دارد سر در گم می شوند. حالا تصمیم نهایی با مدیران یاحق من پیامی دادم به آقا مهدی2021 که یکی از کاربران که کمتر از 20 ارسال داره 4 ستاره هست (۲۷/آذر/۸۹ ۲:۱۲)Mahdy2021 نوشته است: اعتبار برای تقدیرات و تشکرات است.البته اگر ازش درست استفاده بشه!!!(تملق توش نباشه) و این عدالت نیست که یک نفر مثل آقای اس ام اس بیشتر از 800 تا پست و 4 ستاره و کاربر Khademolemam هم که کمتر از 20 پست داده 4 ستاره باشه. این عدالت نیست این جمله هم ""ستاره و نوشته کنار آواتار بر اساس تعداد پست تغییر میکنه "" .....ه با پیشنهاد من هم ستاره ها بیشتر میشه هم زودتر ستاره میگیریم هم هر کسی به تعداد پستهاش ستاره میگیره اگر کسی پست مفیدی میده مدیران اعتبار به اون اضافه کنن نه ستاره |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
مگه به اعتبار و ... چی میدن داداش من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو یه چیزایی می دونی به ما بگو شاید شما یه چیزایی می دونی که هر کسی ندونه !!!!!! :s
|
|||
|
۲۳:۲۲, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
من یک نفر رو میشناسم که یه پست زده و شش تا ستاره داره. البته درست نیست اسم بیارم. ونخواهم اورد. یاحق
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |