کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک پروژه خطرناک به نام راز
۶:۲۷, ۲۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیز با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام شد، اطلاعات جدیدی در خصوص فیلم قانون جاذبه - راز را به اطلاع شما میرسانیم.

ابتدا از همه کسانی که بر ساخت مستند حقیقت راز به ما نقد کردند تشکر میکنیم.
و اما اطلاعات:
از آنجا که بسته تبلیغاتی قانون جاذبه برای عرضه در بازارهای فرهنگی مختلف دنیا تهیه شده است - دنیایی که همه چیز را مادی تلقی می کند - سعی بر آن دارد تا ابعاد متافیزیکی ومعنوی را وارد زندگی فرهنگ های مختلف دنیا، که بسیاری از آنها فارغ از هرگونه معنویتی است نماید. از این رو پردازش فیلم مستند راز به گونه ای است که برای تمامی فرهنگ ها و مذاهب من جمله بودایی، مانی، جینیزم، سیک، تائو، شینتو، کنفوسیوس ، زرتشت و مذاهب ابراهیمی، و نیز تمامی انسان هایی که فاقد مذهب- نیهیلیسم، لاییک- هستند و به ابعاد غیرمادی دنیا باوری ندارند، قابل عرضه و قابل پذیرش باشد.
بنابراین، می توان گفت که این فیلم در دنیا تاثیرات مثبت زیادی بر زندگی مردم داشته است. برای مثال تکیه وتاکید بر امر شکر گزاری، معطوف کردن توجه مخاطب به مثبت اندیشی و ... از این دست موارد است. از طرفی نام گذاری نیرویی عظیم تر به عنوان کائنات و یا هر چه که مخاطب می پسندد از مواردی است که برای عرضه به بازارهای فرهنگی و متنوع مزبور قابل توجیه است.
اما نکته ای در خصوص رابطه این فیلم با فرهنگ و مذهب ما وجود دارد. این بسته برای فرهنگ هایی که درصد کمی معنویت دارند موثر و مفید و گامی رو به جلوست است، اما در قبال فرهنگ ما که غلظت بالایی از معنویت را داراست، ممکن است برعکس عمل نماید.

این قانون که بسیاری از شما عزیزان هم عنوان کردید که وجود دارد، دارای ریزه کاری های بسیار حساسی می باشد که مستلزم رعایت هستند. این ریزه کاری ها در فیلم قانون جذب مطرح نشده است. به علاوه برای پذیرش توسط مذاهب و فرهنگ های مختلف، بسیار ساده سازی شده، تقلیل یافته و در یک بسته جذاب و رنگی دو ساعــــــــــــته به دنیا ارائه شده است. از این رو خواهشمندیم برای استفاده از این قانون به آگاهی حاصله از دیدن این فیلم اکتفا نکنید و دامنه اطلاعاتتان را از آن بالا ببرید تا دچار تناقصات مطرح در سطح اولیه این فیلم نگردید.

ایراداتی که ما به فیلم راز وارد کردیم و در چهار فیلم مستند " حقیقت راز" ارائه دادیم و ان شاءالله قسمت پنجم و پایانی را هم به زودی ارائه خواهیم داد، ایراداتی است که به سطح اولیه این قانون گرفته میشود و اگر آگاهی شما از این قانون تنها به همین فیلم محدود باشد، به جاست.

برای کسانی که این پدیده را قبول دارند، تنها ذکر یک نکته کافیست که در لابلای گفتارهای مبلغین راز ، گاهی اوقات هدف گیری هایی به سمت اعتقادات می شود که باید در خصوص آنها دقت عمل صورت گیرد. هرچند مبلغین راز بعضا افراد مسیحی بسیار معتقدی هستند اما این امر دلیل بر مطابقت کامل آموزه های آنها با مذهب ما نیست .یک مسلمان باید حرف ها را کامل بشنود و به بهترین آن ها عمل نماید.
برای مثال مطرح کردن درک و تجربه لذت ها، به عنوان هدف زندگی - این لذت اگر لذات صرفا دنیوی باشد و حرص و آز را در پی داشته باشد، مصداق سخن حضرت علی است که :
سرآمد آفت ها شیفتگی به لذت هاست-

و یا نبود هیچ قضاوتی در مورد کاری که انجام می دهیم، عدم نیاز به مبارزه با ظلم و جنگ و ... از این دست موارد اعتقادی است که نیازمند دقت است.

در نهایت آرزوی موفقیت و سعادتمندی برای تک تک دوستانی که در این تاپیک با ما همراه بودند را داریم.
لینک های قدیمی

قسمت اول حقیقت راز: http://www.mediafire.com/?u4bfubx7qd74ht1

قسمت دوم حقیقت راز: http://www.mediafire.com/?cp3tq2c7jtog27y
لینک های جدید

ttp://www.mediafire.com/?n71dlr6ipbijkhv
http://www.mediafire.com/?97z4csjvvz6iho4
http://www.mediafire.com/?ebxjub8tw82ud8u
http://www.mediafire.com/?dr7yvb28qi8vaaa
http://www.mediafire.com/?n71dlr6ipbijkhv
http://www.mediafire.com/?97z4csjvvz6iho4
http://www.mediafire.com/?ebxjub8tw82ud8u
http://www.mediafire.com/?dr7yvb28qi8vaaa
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، shafagh_mah ، پارسه ، انتصـار ، MAHDI59 ، iranvelshok ، ilidin ، سدرة المنتهی ، bagheri4 ، خاک ، مبينا ، حسن.س. ، بیداری اندیشه ، Detector ، فانوس *7* ، هدایت شده ، سید هادی ، taleb ، Lancelot ، faraz_223 ، mahdi jan ، حافظ ، Mitsonary ، farzad313 ، بچه شیعه ، Amirsaeed ، السا ، كارمند پيمانی ، faateme-313 ، Nmm ، سرباز سید علی ، fiftynine ، لبخند خدا ، kashkol-ir ، عبدالرحمن ، قلب ، ELENOR ، جواد مخبریان
۶:۵۳, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
حجم مستند مقداری بالاست
اگر براتون امکان داره با حجم پایین هم بارگذاری کنید تا دوستان ببینند و نظر بدهند
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، iranvelshok ، montazer_rm ، قلب
۸:۲۱, ۲۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۰ ۸:۲۲ توسط Braveheart.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
این مستند رو شبکه ی چهارم سیما فکر میکنم دوبار پخش کرده.
در مورد فکر کردن به چیزیه که ما میخوایم بهش برسیم و بدستش بیاریم.
با یک سری دانشمند و فیلسوف و به طور کلی آدم موفق مصاحبه میکنه
و "راز" موفقیتشون رو میپرسه.
و تقزیبا همگی از نیروی جذب با عنوان قانون جذب (!!!) صحبت به میان میارند.
یعنی فرد با فکر کردن به چیزی که میخواد بهش برسه میتونه اون رو جذب کنه و ...

اما من در مورد هدف "سکولار" کردن که دوستمون فرمودند از ایشون سوال دارم !
منطق و استدلال خود را برای حرفهای ارایه شده بیان نمایید.
وگرنه هر حرفی رو زدن و هر برچسبی رو چسبوندن که نمیشه افشاگری و توضیح مستدل! میشه یه چیزی رو هوا گفتن!
حالا من کار ندارم شاید فرمایش شما درست باشه, اما بد نبود یه کوچولو توضیح میداید که استناد شما چیست ؟!

ممنون- یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، انتصـار ، Seliz ، iranvelshok ، cernel ، هدایت شده ، حافظ ، لبخند خدا
۱۰:۴۵, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4

سلام
مطلب شما این جا بود
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...l#pid49856
و اینجا نیز همان مستند هست
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7380.html

و این بار سوم مطرح کردن هست
از شما خواهش میکنم در همون موضوع مستند راز به تنهایی فعالیت کنید
من هم یه مطلب پیدا کردم گزاشتم اطلاعات زیادی ندارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۲۱:۲۶, ۲۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۰ ۲۱:۴۲ توسط Ronak.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۰ ۸:۲۱)Braveheart نوشته است:  اما من در مورد هدف "سکولار" کردن که دوستمون فرمودند از ایشون سوال دارم !
منطق و استدلال خود را برای حرفهای ارایه شده بیان نمایید.
وگرنه هر حرفی رو زدن و هر برچسبی رو چسبوندن که نمیشه افشاگری و توضیح مستدل! میشه یه چیزی رو هوا گفتن!
حالا من کار ندارم شاید فرمایش شما درست باشه, اما بد نبود یه کوچولو توضیح میداید که استناد شما چیست ؟!

مگه شما مستند ظهور رو ندید؟؟ اینم یه مستند دیگه است...دلایل داخلش مطرح شدن نه با پیوست ها و فایل های پی دی اف.لطفا ببینید و بعد بگید که بی استناد حرف می زنیم. استناد به تصاویر و گفته های خود مبلغین راز و مقایسه اونا با احادیث معتبر و با منبع و آیه های قران هست...

(۲۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۴۵)alizard نوشته است:  و این بار سوم مطرح کردن هست
از شما خواهش میکنم در همون موضوع مستند راز به تنهایی فعالیت کنید
من هم یه مطلب پیدا کردم گزاشتم اطلاعات زیادی ندارم

متاسفانه در تاپیک های دیگه کسی مستند رو ندید. ما فکر کردیم شاید باید در تالار های دیگه مطرح بشه... این راز هم یه پروژه شیطانی آخر الزمانی هست، هم یه جنگ نرم و ...
(۲۵/شهریور/۹۰ ۶:۵۳)وحید110 نوشته است:  سلام
حجم مستند مقداری بالاست
اگر براتون امکان داره با حجم پایین هم بارگذاری کنید تا دوستان ببینند و نظر بدهند
با تشکر

میشه راهنماییمون کنید؟؟ چطوری حجمشو کم و کمتر کنیم؟؟ ( ما اعتبار نداربم نمی تونیم پیغام خصوصی بدیم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، iranvelshok
۲:۱۶, ۲۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۰ ۲:۱۶ توسط Braveheart.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:مگه شما مستند ظهور رو ندید؟؟ اینم یه مستند دیگه است...دلایل داخلش مطرح شدن نه با پیوست ها و فایل های پی دی اف.لطفا ببینید و بعد بگید که بی استناد حرف می زنیم. استناد به تصاویر و گفته های خود مبلغین راز و مقایسه اونا با احادیث معتبر و با منبع و آیه های قران هست...

سلام
آهان... من تازه متوجه شدم...!!!
یعنی این مستند ارایه شده توسط شما یک مستند دیگه است که در مقابل مستند "راز" ساخته شده است؟؟؟
یعنی اومدین با احادیث و روایات مستندی ساختید که دلایل رد این ادعا را دارد...
آهان... خیلی خوبه باور بفرمایید بنده فکر میکردم که همون مستند پخش شده از صدا و سیماست!

ممنون- ببخشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: iranvelshok ، لبخند خدا
۱۷:۱۸, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۰ ۲:۱۶)Braveheart نوشته است:  
نقل قول:مگه شما مستند ظهور رو ندید؟؟ اینم یه مستند دیگه است...دلایل داخلش مطرح شدن نه با پیوست ها و فایل های پی دی اف.لطفا ببینید و بعد بگید که بی استناد حرف می زنیم. استناد به تصاویر و گفته های خود مبلغین راز و مقایسه اونا با احادیث معتبر و با منبع و آیه های قران هست...

سلام
آهان... من تازه متوجه شدم...!!!
یعنی این مستند ارایه شده توسط شما یک مستند دیگه است که در مقابل مستند "راز" ساخته شده است؟؟؟
یعنی اومدین با احادیث و روایات مستندی ساختید که دلایل رد این ادعا را دارد...
آهان... خیلی خوبه باور بفرمایید بنده فکر میکردم که همون مستند پخش شده از صدا و سیماست!

ممنون- ببخشید

خواهش می کنم ...بله دقیقا این کارو کردیم. ببخشید که منم تند جواب دادم... اما دیگه اسم مستند ما"حقیقت رازه" نه راز!!! راستی واقعا متاسفم که صدا و سیمای ما این فیلم رو پخش کرده!! شرم آوره!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gabriel40
۱۸:۳۴, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8

سلام
اگه میشه یه متن مختصر از مستند برامون بزارید

بالاخره نفرمودید شما که به طور مطلق دارید جذب و تلقین رو رد میکنید(به نظر من این گونه امد اگه اشتباه فهمیدم ذکر کنید) جوابتون در باره دیدگاه اقای دهنوی چیه؟
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...l#pid50323
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
از اینکه نمیتونم دانلود کنم و نظر بدم پوزش میطلبم(به دلیل حجم پایین اینترنت adsl)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ronak
۱۹:۰۸, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۰ ۱۸:۳۴)alizard نوشته است:  سلام
اگه میشه یه متن مختصر از مستند برامون بزارید

از اینکه نمیتونم دانلود کنم و نظر بدم پوزش میطلبم(به دلیل حجم پایین اینترنت adsl)

من عذر می خوام. مثل اینکه مستندما یک کم حجمش بالاست. به زودی با حجم کمتر و البته کیفیت کمتر برای دانلود می زاریمش تو سایت. اما اینکه مختصرا توضیح بدم . موضوع اینه که ما خودمون مدت زیادی (بیش از یک سال) درگیر این راز بودیم. سعی می کردیم از اون استفاده کنیم و یه سری چیزهایی هم رخ می داد که اگه مربوط به افکار ما بود خوشحال می شدیم که پس جواب می ده و اگه بی ربط بود یا حتی مخالف افکار ما بود می گفتیم خیلی خوب ما اشتباه فکر یا احساس کردیم. این شد که مدت ها به فکر جذب چیزهای دوست داشتنی مون بودیم. من عکس های زیادی از تجربیاتی مثل جهانگردی، آبشار نیاگارا و پول و ماشین و یه کتابخونه بزرگ و یه عالمه کتاب داستان هایی که در ذهنم خودم نوشته بودم و معروف شده بودم رو بالای تختم چسبونده بودم. همش به فکر و احساس پول زیاد داشتن مشغول بودم و اگه کسی رو ناراحت می دیدیم ازش فاصله می گرفتیم و اگر کمی ناراحت بودیم عوض این که سر سجاده گریه کنیم و دلمون رو پیش خدا خالی کنیم می رفتیم و یه آهنگ ملایم گوش می کردیم و مثلا روحیه به دست می آوردیم. چون گریه کردن بد دونسته می شدو احساس گریه و گناه و اینا مخالف اونجه که ما از کائنات می خواستیم بود. کم کم یه کار چرب و چیلی برامون پیدا شد که با یه تقلب ساده همراه بود اما یه میلیون پول توش بود!! ما چشم و گوش بسته شده بودیم و اون کار رو قبول کردیم...
اما یه هو...خدا ما رو روشن کرد...وقتی مستند ظهور رو دیدیم...فهمیدیم تو چه تله ای افتادیم...وقتی دوباره فیلم راز رو دیدیم ...یه عالمه نشانه پیدا کردیم که نشون می ده این فیلم دقیقا ساخته و پرداخته شیطان پرستان هست. یه عالمه نشانه های ترسناک که دیگه جای شکی باقی نمی ذاشت. گفته های مبلغین راز مثل بمباران به سمت بیننده می یومد و مخاطب وقت تحلیل نداشت... رفتیم سراغ احادیث و قران و دیدیم ای وااااااااااااااااااااااااااااای!!
کلمه به کلمه قران برامون راز رو ریخت روی آب ... افشاگری هایی در قران دیدیم که انگار خدا قشنگ می خواست بگه " دیدین من فکر این روز ها رو کرده بودم؟؟؟"
احادیث که دیگه واویلا!! فهمیدیم و خواستیم به بقیه هم بفهمونیم که راز در حقیقت چیه؟؟ یک فریب وحشتناک و اما خوش ظاهر!
راستی یادم رفت بگم که الان خیلی ها سعی می کنن این قانون (که البته اثبات نشده و قانون نیست) رو با اسلام در یک خط نشون بدن. خود ما هم در همون دوران بی خبری، خودمون رو دائم توجیه می کردیم و دائم می گفتیم ما از خدا می خوایم و کائنات با اراده خدا کار می کنه و ... و... .و ....
اما حقیقت این بود که خدا داشت از زندگی ما حذف می شد...آرام آرام و بی صدا .... به ظاهر بود اما در واقع نبود... بعد از این آگاهی ها دیگه نتونستیم با هیچ حدیثی و یا کلمه ای از قران خودمون رو توجیه کنیم.
بببینید من نمی دونم نظر اون آقایی که نام بردین چیه اما می دونم خیلی از ماها برای این که همراه موج ها و رخدادهای دنیا بمونیم و عقب نیفتیم خیلی وقت ها سعی می کنیم چیزهایی رو با اسلام همراه کنیم تا ثابت کنیم اسلام دین روزه ! اما واقعا گاهی اشتباه می شه و حتما اشتباه می شه. به شما قول می دم با دیدن این دو قسمت از مستند ما دیگه هیچ وقت تلاش نکنید این قانون دروغین رو توجیه کنید...
جالبه اگه یه سرچ کوچیک تو گوگل بکنید و ببینید که یه عالمه فروم و وب به راز و تبلیغ اون پرداختن و چی همه جوون مثل اون سال من و دوستام درگیر این راز هستن...من هرچی به مدیران این سایت ها پیغام دادم و خواستم مستند مار و ببینن و یا نظر گذاشتم و از بچه های فروم ها خواستم مستند ما رو ببینن توسط مدیران سایت هاشون پاک شدم!!! اگه می تونید این مستند رو دانلود کنید و پخشش کنید ... به قیمت برگردوندن حتی یک جوون مثل خودم و شما...
به شما توصیه می کنم حتما قسمت اول و دوم حقیقت راز رو ببینید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، Braveheart ، ilidin ، فرید ، بیداری اندیشه ، jim ، حلما ، فانوس *7* ، هدایت شده ، لبخند خدا
۱۹:۱۲, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10

جالبه . وقتی من اولین بار این مستند رو دیدم اولین سوالی که به ذهنم رسید این بود پس خدا این وسط چکاره اس . اگه ما با تمرکز کردن به چیزی اونو بالاخره به سمت خودمون می کشیم پس دیگه لازم نیست همت خاصی داشته باشیم و به خدا توکل کنیم . در نتیجه انسان پی می بره که این مستند شیطانیه .
لا حول ولا قوه الا بالله ...باید در هر کاری به خدا توکل کرد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، انتصـار ، ali73 ، SARV ، iranvelshok ، بیداری اندیشه ، فانوس *7* ، هدایت شده ، Ronak ، امیریان ، لبخند خدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا