کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۶, ۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۰ ۱۶:۴۶ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #121
آواتار
سلام به کاربران خوب تالار
خب, در مورد قسمتی از حرفهای آقای رائفی پور در دانشگاه شهيد چمران اهواز

نقل قول:یکی از این بچها, به قولی, توی خانواده اونوری کاملا,بعد, خانوادش تا حدی که این بچه مثلا میخواد بره یه سفر مذهبی به ننه باباش میگه میخوام برم خارج که اجازه میدن بره اینجوری فرض کنید. این بنده خدا توی خونشون سگ هم دارن, بعد این سگه میاد توی اتاق این, نمیزاره نماز بخونه,میاد توی اتاقش نمیزاره توی اتاقش نماز بخونه خب نمازش باطل, رفته بود یه اسپری گرفته بود زده بود جلوی در, که این سگه تو نیاد بعد ما دیدیم بابا این الان به باباش گفته میخوام برم کربلا بابای مولتی ملیاردر گفته بود مثلا بیست میلیون بهت میدم برو دبی برو یه کشور اروپایی همین الان 20 هزار دلار پول واریز میکنم پشو برو گفته بود نه میخوام برم کربلا گفته بود کربلا باید با پول خودت باید بری ما دیدیم یه تحدید اینطرف داریم یه فرصت اینطرف داریم, اومدیم چی کار کردیم تحدیدرم کردیم فرصت چی کار کردیم از شر سگه باید خلاص میشدیم باید هم یه پولی پیدا میکردیم بره کربلا اومدیم یه طرح ریختیم واسه این بچه گفتیم در حیاطتتون رو باز بکن بچه ها سگو بلند کردن بردن فروختن پولشو دادن بچه با همین رفت کربلا.
خب
به خاطر اینکه ایمیل های زیادی برای ایشون میاد و نمیرسن تمام ایمیل ها رو بخونن یا شایدم اصلا نمیخونن,مجبورم اینجا بگم.
آقای رائفی بیشتر دقت کنید.ماشاالله اینهمه آخوند.برید سوال کنید.غیر حضوری هم میتونید سوال کنید
......
1.فروش عین نجاست حرامه و پولی که از اون بدست میاد حرامه,و با پول حرام اون فرد رفته کربلا
2.این حرف شما رو سوال کردم جوابش این بود "اين كار و نقل آن بين مردم جايز نيست"
3.خجالت آوره, با پول که از فروش سگ به دست اومده میرن ک.... Angry
آقای رائفی گستاخیه منو ببخشید.ولی مجبورم (خودتون هم میدونید انسان هر چی بزرگتر باشه توقع بیشتری از اون دارن)
واقعا ناراحتم که اشکالات شرعی سخنان شما رو اینجا بگم ولی از این بیشتر به خاطر این حرف شما ناراحتم.
اگر میشه لطف کنید ایمیلی چیزی به من بدید تا دیگه قرار نباشه نقد های اینطوری رو اینجا قرار بدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s_habibee
۱۷:۵۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #122

فقط می تونم بگم متاسفم که هنوز بعضیا مفهوم نقد را با چیزای دیگه متوجه نشدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s_habibee ، sanjabi
۲۳:۲۷, ۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۲۳:۲۹ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #123
آواتار
(۵/آبان/۹۰ ۱۷:۵۹)sare 2012 نوشته است:  فقط می تونم بگم متاسفم که هنوز بعضیا مفهوم نقد را با چیزای دیگه متوجه نشدن.
شما بفرمایید نقد یعنی چی.
فقط قرار نیست که نقد کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s_habibee
۱:۱۶, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #124
آواتار
(۵/آبان/۹۰ ۲۳:۲۷)sara_iran نوشته است:  
(۵/آبان/۹۰ ۱۷:۵۹)sare 2012 نوشته است:  فقط می تونم بگم متاسفم که هنوز بعضیا مفهوم نقد را با چیزای دیگه متوجه نشدن.
فقط قرار نیست که نقد کنیم.
من بقیه رو نمیدونم ولی تو این مدت که شاهد پستهای شما بودم به خوبی با معنای نقد آشنا شدم. لذا جا داره ازتون بابت این آموزش عملی تشکر کنم و به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم تمامی پست های شما رو بخونن و حتی ازش نکته برداری هم بکنن. میشه موارد خوبی ازشون یاد گرفت
به هر حال از قدیم گفتن: ادب (شما بخونید نقد) از که آموختی ...
راستی شما هم خودت رو اذیت نکن برای جواب دادن به من چون بازم از قدیم گفتن در مثل مناقشه نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، mesmaeil ، خیبر110
۵:۴۰, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۷:۰۲ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #125
آواتار
خانوم سنجابی مسخره نکنید.به هر حال شاید کسی چیزی رو ندونه ولی نباید مسخره کرد.شما وقتی سر کلاس از استادتون سوال میکنید؟ شما رو مسخره میکنه؟ یا به شما جواب میده؟.برای استاد دانشگاه ممکنه پیش پا افتاده باشه سوال شما.Idea
حالا شما لطف کنید بگید نقد چیه.

یعنی توی این تالار با اینهمه کاربر یک نفر پیدا نمیشه که بدونه نقد یعنی چی Big Grin
شما که داری پستم رو میخونی شما بگو نقد یعنی چی
۱۲:۰۳, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #126
آواتار
استقبال از نشست عرفان‌های کاذب و ادیان نوظهور در غرفه فارس/

بگذارید بقیه حرفهایش را گوش دهم...

خبرگزاری فارس: یکی از مخاطبان می‌گوید: شما دکتر رائفی‌پور را نمی‌شناسید او یک کارشناس است که درباره فراماسونری سخنرانی‌های جالبی کرده است. توصیه می‌کنم شما هم به سخنان وی گوش کنید.

به گزارش خبرنگار فارس در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها نشست «عرفان‌های کاذب و ادیان نوظهور» با حضور رائفی‌پور؛ کارشناس امور اجتماعی در غرفه خبرگزاری فارس برگزار شد.

[تصویر: 13900804221216_PhotoA.jpg]
بنابراین گزارش این نشست با استقبال کم سابقه‌ای از سوی بازدیدکنندگان مواجه شد به طوری که افراد زیادی خارج از غرفه خبرگزاری فارس ایستاده به سخنرانی رائفی‌پور درباره بحث عرفان‌های کاذب و ادیان نوظهور گوش فرا می‌دادند، نظر برخی از بازدیدکنندگان مشتاق به این بحث را در زیر می‌خوانید:

سینا محبی 32 ساله و کارمند در پاسخ به این سؤال که چرا در کنار غرفه فارس ایستاده و به سخنان رائفی گوش می‌دهد، می‌گوید: شما دکتر رائفی‌پور را نمی‌شناسید او یک کارشناس است که درباره فراماسونری سخنرانی‌های جالبی کرده است. توصیه می‌کنم شما هم به سخنان وی گوش کنید.

کتایون رفعتی کارشناس حسابداری که با دقت به سخنرانی گوش می‌دهد، بی‌حوصله در پاسخ به سؤالی که چرا در این نشست شرکت کرده است، می‌گوید: من به طور کلی از سخنرانی دل خوشی ندارم اما به نظرم حرفهای این آقا (دکتر رائفی‌پور) بسیار پرمغز است، حالا بگذارید بقیه حرفهایش را گوش دهم و از من فاصله می‌گیرد تا راحت‌تر گوش فرا دهد.

زوجی جوان که دوربین‌های عکاسی حرفه‌ای به دوش دارند در گوشه غرفه نشستند. سؤالم را تکرار می‌کنم. مرد جوان می‌گوید حرفهای این سخنران را قبول دارم. تنها مشکل جلسه متکلم وحده بودن وی است که همسرش نیز حرفهای مرد را تأیید می‌کند و وقتی که متوجه می‌شود در آخر جلسه می‌تواند سؤال و جوابی نیز داشته باشد، توجه‌شان دوباره به جلسه جلب می‌شود.

مردی که خود را کارشناس اجتماعی معرفی می‌کند نیز در پاسخ به سؤالم می‌گوید در میان صحبت‌های ایشان کلمه کابالا را شنیدم و به خاطر اینکه در این خصوص تحقیق می‌کنم، علاقمند شدم که بمانم و گوش کنم!

دو خانم محجبه نیز که در میان جمعیت تلاش می‌کنند سخنران را ببینند، می‌گویند: این فرد همان کسی است که 70 نماد شیطان‌پرستی را از روی یک اسکناس شناسایی کرد.

دو نفر از نگهبانان درهای مصلی نیز آمده‌اند هر دو می‌خواهند بیشتر بمانند اما باید زودتر بروند. از شخصی در آن‌جا خواهش می‌کنند که صدای سخنران را ضبط کند و برای آن‌ها بیاورد. با این دو نفر همراه می‌شوم و دلیل کارشان را جویا می‌شوم و می‌گویند این آدم خیلی ساده حرف‌های سخت می‌زند و ما از شنیدن آنها فکر می‌کنیم و خوشحال می‌شویم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، sanjabi ، فاطمه خانم ، hamed313
۱۲:۵۴, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۱۶:۰۴ توسط sara_iran.)
شماره ارسال: #127
آواتار
نقل قول:ولی نسبت به این مقوله صدق نمی کند چون قصد فاعل مسنله ترک محرمات دین و احیا مستحبات بوده .......
برای ترک این حرام راه های دیگری هم هست.
قبلا هم گفتم بازم میگم,پولی که از فروش سگ بدست اومده حرامه و با پول حرام ایشون یک کار مستحب انجام دادن.
اگرم فرض بگیریم که بر ایشون واجب بوده که از شر سگ خلاص بشن تنها راه خلاص شدن از سگ فروش سگ نبوده.
اگرم بازم بگیم که بوده که نبود نباید اون پول رو خرج میکردن.

آقای s_habibee فکر کنم ربطی نداشته باشه به بحث و موضوع تاپیک
۱۷:۴۲, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۱۷:۴۳ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #128
آواتار
(۶/آبان/۹۰ ۱۲:۰۳)s_habibee نوشته است:  
استقبال از نشست عرفان‌های کاذب و ادیان نوظهور در غرفه فارس/

بگذارید بقیه حرفهایش را گوش دهم...

خبرگزاری فارس: یکی از مخاطبان می‌گوید: شما دکتر رائفی‌پور را نمی‌شناسید او یک کارشناس است که درباره فراماسونری سخنرانی‌های جالبی کرده است. توصیه می‌کنم شما هم به سخنان وی گوش کنید.

به گزارش خبرنگار فارس در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها نشست «عرفان‌های کاذب و ادیان نوظهور» با حضور رائفی‌پور؛ کارشناس امور اجتماعی در غرفه خبرگزاری فارس برگزار شد.

[تصویر: 13900804221216_PhotoA.jpg]
بنابراین گزارش این نشست با استقبال کم سابقه‌ای از سوی بازدیدکنندگان مواجه شد به طوری که افراد زیادی خارج از غرفه خبرگزاری فارس ایستاده به سخنرانی رائفی‌پور درباره بحث عرفان‌های کاذب و ادیان نوظهور گوش فرا می‌دادند، نظر برخی از بازدیدکنندگان مشتاق به این بحث را در زیر می‌خوانید:

سینا محبی 32 ساله و کارمند در پاسخ به این سؤال که چرا در کنار غرفه فارس ایستاده و به سخنان رائفی گوش می‌دهد، می‌گوید: شما دکتر رائفی‌پور را نمی‌شناسید او یک کارشناس است که درباره فراماسونری سخنرانی‌های جالبی کرده است. توصیه می‌کنم شما هم به سخنان وی گوش کنید.

کتایون رفعتی کارشناس حسابداری که با دقت به سخنرانی گوش می‌دهد، بی‌حوصله در پاسخ به سؤالی که چرا در این نشست شرکت کرده است، می‌گوید: من به طور کلی از سخنرانی دل خوشی ندارم اما به نظرم حرفهای این آقا (دکتر رائفی‌پور) بسیار پرمغز است، حالا بگذارید بقیه حرفهایش را گوش دهم و از من فاصله می‌گیرد تا راحت‌تر گوش فرا دهد.

زوجی جوان که دوربین‌های عکاسی حرفه‌ای به دوش دارند در گوشه غرفه نشستند. سؤالم را تکرار می‌کنم. مرد جوان می‌گوید حرفهای این سخنران را قبول دارم. تنها مشکل جلسه متکلم وحده بودن وی است که همسرش نیز حرفهای مرد را تأیید می‌کند و وقتی که متوجه می‌شود در آخر جلسه می‌تواند سؤال و جوابی نیز داشته باشد، توجه‌شان دوباره به جلسه جلب می‌شود.

مردی که خود را کارشناس اجتماعی معرفی می‌کند نیز در پاسخ به سؤالم می‌گوید در میان صحبت‌های ایشان کلمه کابالا را شنیدم و به خاطر اینکه در این خصوص تحقیق می‌کنم، علاقمند شدم که بمانم و گوش کنم!

دو خانم محجبه نیز که در میان جمعیت تلاش می‌کنند سخنران را ببینند، می‌گویند: این فرد همان کسی است که 70 نماد شیطان‌پرستی را از روی یک اسکناس شناسایی کرد.

دو نفر از نگهبانان درهای مصلی نیز آمده‌اند هر دو می‌خواهند بیشتر بمانند اما باید زودتر بروند. از شخصی در آن‌جا خواهش می‌کنند که صدای سخنران را ضبط کند و برای آن‌ها بیاورد. با این دو نفر همراه می‌شوم و دلیل کارشان را جویا می‌شوم و می‌گویند این آدم خیلی ساده حرف‌های سخت می‌زند و ما از شنیدن آنها فکر می‌کنیم و خوشحال می‌شویم.

سلام
با تشکز از مطلب جالبت باید بگم اقای رائفی دکتر نیستند گرچه که به اندازه هزار تا دکتر مدرک باز اطلاعات دارند و محقق بزرگی هستن. خودم به شخصه دکترا و کلا مدرک گرفتن توی دوره ی امروز رو فقط یک کار دهن پر کن میدونم
و دیدم اشخاصی دیپلم بودن ولی ده برابر یک دکتر اطلاعات تخصصی داشتن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s_habibee ، hamed313 ، mahdyshr
۱۵:۲۰, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #129

کسی هست توی این تالار که نقد های این تاپیک رو به گوش آقای رائفی پور برسونه؟ نه! فقط همون Anti666 بود که اونم دیگه نمیاد. پس نقد کردن با این شرایط بی فایده س....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sanjabi
۲:۵۸, ۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #130
آواتار
(۷/آبان/۹۰ ۱۵:۲۰)Havbb نوشته است:  کسی هست توی این تالار که نقد های این تاپیک رو به گوش آقای رائفی پور برسونه؟ نه! فقط همون Anti666 بود که اونم دیگه نمیاد. پس نقد کردن با این شرایط بی فایده س....
چرا به تالار میان,فقط پست نمیزنند.انشالله کسی پیدا میشه که به آقای رائفی پور اطلاع بده.شایدم خودشون هر از گاهی به تالار سر میزنند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]