|
بررسی هری پاتر
|
|
۱۸:۲۳, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هری پاتر مهم ترین اتفاق ادبیات در ابتدای قرن 21 بود و جای بحث هم زیاد داره
هرکس سند و مدرکی داره که محکم و مستدله بیاره...چه درجهت تایید و چه در جهت تکذیب ماسونی بودن این کتابها... من خودم هم یه سری اسناد دارم که میزارم... ضمنا ملاک اول برای بحث کتابهاست نه فیلمها... |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۳, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱۰:۵۲ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
جناب دیدگاه نوین سلام علیکم
بنده هم جزوه کسانی بودم که هنوز باورم نمی شود عاشق هری پاتر شده ام.چون انسانی هستم که با دین و تفکر مذهبی بزرگ شدم این اتفاق یک سوال به شدت بزرگ در وجودم است!!!!!! یادم است از امامزاده ی شهرمان خارج شدم.با اینکه توی حال و هوای زیارت بودم یک کتابفروشی دیدم وآن کتابی که ذهن من را گرفت این بود:هری پاتر و تالار اسرار.از قبل بازی اش را دیده بودم.با خود گفتم بخرم و ببینم چه است.اما و اما تو بگو چه شد؟؟؟ با خواندنش و پیدا کردن فیلم آن یک دل نه و صد دل عاشق شدم.احساس کردم عالم جدیدی است و دنیای روشن بی انتهایی.یادم است کتاب ششم هری پاتر (اگر اشتباه نکنم) آمد به بازار جهانی.آنقدر مشتاق !!!!! و کمی هم زبانم خوب بود که نصفش را انگلیسی خواندم تا ترجمه آمد. اما به هر حال هری پاتر را باید واردش شد و درکش کرد در غیر اینصورت نمی توان دقیق به دنیای آن پی برد.نکته اینجاست و من مطمئن هستم شما هم با من هم عقیده هستید که کشش و شور این داستان غیر طبیعی است.باید توجه کنیم که این عالم نکاتی دارد که همه را به فکر فرو می برد.این عالم به خواسته های فطری ما پاسخ می دهد.همان ها که نیازشان داریم.اما آیا مسیرش درست است!؟؟!؟! آیا با این درک دقیق نویسنده که خوب نقاط کمبود انسان ها را فهمیده ما سیراب می شویم؟!؟!چند جمله می نویسم جواب دهید که شما هم همین فضا را می فهمید!؟!؟!؟ 1-در درون هر انسان حس شناخت اسرار و ناشناخته ها وجود دارد.حس ورود به راز و رمزهای عالم و این با هری پاتر قابل جوشش است.اما و اما هری پاتر نباید این حس ما را که لازمه ی شناخت اسماء و عوامل الهی است به سمتی دیگر ببرد که برده است!!!! نوجوانی که این داستان را بخواند دیگر راز و رمز او در عالم ،، خیال پرسه راهرو های هاگوارتز و کوچه ی دیاگون است و نمی تواند به سمت عالم نوری اهل بیت تمایل یابد. 2-علاقه ی عجیب به جادو و طی کردن مراحل این تفکر در خوانندگان هری پاتر رسوب و ته نشین می شود.دقت کنیم غرب اسلام ندارد که جادو را در آن حرام کند.آن ها درک درستی از حقیقت این کارها ندارند و قدرت دامبلدور و وزارت سحر و جادوگری و مدارس مختلف آن یک جوان را هل می دهد به سمت عشق به جادو و به شما می گویم که این جوانان به طور عجیبی به فکر آموختن جادوگری افتاده اند.قبح آن با زیبایی های هری پاتر بیشتر شکسته شده است و اصلا این را یک وظیفه می دانند که برای رسیدن به خوبی ها باید علوم غریبه دانست و این مخالف تفکر ماست.یک نکته می گویم حتما دقت کرده اید که خدا و دعا و مناجات عناصر گم شده ی رولینگ در داستان هایش هست و من نمی دانم آیا او هم می داند(یواشکی می گویم به نظر خوب می داند!!!) که دعا بزرگترین جادوهای عالم را خنثی می کند و این یعنی نباید چیزی به نام الله وارد قضیه شود. 3-تا به حال فکر کرده اید که جهان بینی نویسنده در هری پاتر چقدر شبیه تفکر عده ای است!!!! یکی از مهمترین عناصر داستان ، مخفی کاری و قوانین وزارت خانه است که مبادا مردم بفهمند جادوگری واقعیت دارد.مکان ها و وسایل مخفی گزاره های اصلی هری پاتر هستند و این همان بحث فراماسونری است.فکر نکنیم قبح انجمن های ایلومیناتی و مخفی در غرب مانند ماست.آنجا با وجود کتاب های دن براون و سجین و غیره هری پاتر یعنی آغازی بر ماجرا.یعنی آماده گی جوان غربی برای ورود به محافل مخفی.این کلمه شما را می ترساند ولی در غرب دارد باز دوباره یک ارزش می شود؛ مخصوصا با این سنخ کتاب ها.اکثر شخصیت های هری پاتر کنجکاوند و اصلا رولینگ می گوید کنکاوی در عالم جادو یعنی عظمت و این همان تاثیر ناخودآگاهی است که خیلی ها را به سمت انجمن های مخفی می کشاند. 4-رشد خیال در هری پاتر بی داد می کند.بدانید و بنده می دانم که غرب در عالم خیال در حال رشد است و خیال عالم جنیان و شیاطین است.آن ها حیطه ی عملکردشان توهم است و اگر عقل بر این عالم گستره یابد که الحمدالله و گرنه همان می شود که اوضاع رسانه ای غرب نمایان کرده است.جن را گفتم ؛بگویم در هری پاتر ترس و ابهام بین انسان و این قبیل موجودات مثل اسب تک شاخ،غول،جن،پری،اژدها و....تقریبا تمام موجودات شگفت انگیز ریخته است.می دانید که رولینگ یک کتاب جدا درباره ی موجودات این سنخی دارد و او در این کتاب سعی دارد اکثر شیاطینی که برای مردم دنیا افسانه شده بود را وارد حیطه ی داستانش کند و این زنگ خطری است برای پذیرش آن ها(این قبیل موجودات اکثرا واقعیت داشته و الان قدرت تجسم مادی ندارد).در بحث این موجودات مهمترین خط قرمز که خدا در قرآن می فرماید بحث پذیرش ماست.اگر آن ها را بپذیریم بر ما نمایان می شوند و این در هری پاتر عشق و کنکاوی شده است. 5-حرف بسیار است اما عوامل بالا کافی است که ما برگردیم به آن جایی که خیلی ها خبر ندارند.زمانی بر بشر بوده است که در جوامع قدیم جادو و موجودات شگرف و خیال زندگی مردم شده بود و این را اگر کنار احادیث ظهور دجال و ...قرار دهید. .. . . .. .فکر نکنید همه مثل ما می دانند که دنیا چه می شود و دجال کیست و .....خیلی ها در غرب آرزویشان شده است که عالم هری پاتر جهانگیر شود و این با حضور عناصر خیر و شر شبیه سازی عینی کرده اند.مخصوصا با این استقبال از فیلم های پاتر.باید مراقب بود !!!! تاکید می کنم عالم انسان غربی با ما فرق می کند.او می تواند با جمع همین عوامل دنیای دجالی را بپذیرد و البته این با حضور فرهنگ اسلامی برای ما سخت است!!!! قدرت کشش شگرف هری پاتر و سرگذشت مبهم نویسنده و روی آوردن عجیب فرهنگ ماسونی غرب به این داستان ها و .......دلیلی بر هوشیاری بیشتر است.هر چند من هنوز عاشق هری پاترم اما سعی می کنم شور خیالی این داستان را با رنگ و روی تفکر مهدوی جهت دار کنم تا همان که خدا می خواهد شود.الله اعلم.خدایا حقیقت را در ما متجلی کن و نور هدایتت را لبریز بفرما. در پناه حق. |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۱:۱۵)worldandiran نوشته است: اما فيلمي مثل 2012، فيلم عادي اي نيست كه اين طوري در موردش صحبت ميكنين.تو 2012،از نظر اونا تو اون فيلم،امام زمان باعث بدبختي و نابودي جامعه هست كه تو اين ميون خونواده اي آمريكايي ميان و دنيا رو نجات ميدن! درسته که در این فیلم شر از بین رفته و در آخرخیرپیروز میشود اما نکته مهم این است که خیر نه باقدرت اللهی بلکه هر دو طرف جنگ خیر و شر با جادوگری وقدرت کابالا با هم میجنگند ودر آخر خیر باکمک جادو بر جادوگر دیگری قالب میشوند ولی منجی که در تمام ادیان آمده قرار با نیروی اللهی با شر بجنگند در مورد نماد باید گفت در قسمت اول این فیلم ما میبینیم که نقش شر فیلم چیزی شبیه عمامه بر سر دارند که در آخر وقتی از سر باز کرد پشت آن عمامه که نماد اسلام است ما لرد ولدرمرت را میبینیم که خود شیطان فیلم است ودر قسمت هفتم پارت دوم این فیلم جمله معروف ماسونها که بر روی یک دلاری هم است میبینیم(in GOD we trust) یعنی ما به خدایی که در هیچ جای فیلم نمیبینیم ایمان داریم شبیه همان جمله ای که وقتی ما کوچیک بودیم و کار اشتباهی می کردیم برای اینکه مامان مون نفهمه میگفتیم به خدا ما نکردیم امید وارم برای شیطانی بودن این فیلم قانع کننده باشد |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۹:۵۹)shafagh_mah نوشته است: سلام با این حساب که شما میفرمایید پس فردوسی هم که در شاهنامه حرف از سیمرغ و رویین تنی و عوامل نا شناخته و افسانه ای میزند هم با هدایت خاص شیاطین و ماسون ها و ... شاهنامه را نوشته است !!!!!!!!!! ![]() جواب اینکه چرا حرف از موجودات غیر واقعی در هری پاتر زیاد است اینه که این چیز ها موجب جلب نظر مخاطب می گردد و در تمام افسانه ها چه آنهایی که مسلمانان (فردوسی) نوشه و چه غیر مسلمانان و کسانی که در کارشان رنگ و بوی خدایی نیست (رولینگ ) این موجودات و افسانه ها وجود دارد . و کاملا طبیعی است . |
|||
|
۱۲:۴۹, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۹:۵۹)shafagh_mah نوشته است: سلام بابا خوب تخیلیه. بشین فیلم ایرانی درست کنن ، اخرشم 2 تا عروسی کنن ؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۰:۳۳)حسن.س. نوشته است: جناب دیدگاه نوین سلام علیکم علیک سلام اولا اصلی ترین دلیل جذب شدن به هری پاتر ورود انسان به جهان ناشناخته است و این با نیاز ها فطری انسان فرق میکند . نمیدانم ولی شاید شما نیاز به تفریح و سرگرمی را با نیاز فطری اشتباه گرفته اید . دوما همونطور که شاهنامه فردوسی با بیان افسانه ها و حرف از سیمرغ و رویین تنی و ... خواننده را جذب میکند ، هری پاتر هم همین کار را میکند و ذهن خواننده را نزد افسانه ها میبرد . جوانی که هری پاتر میخواند ذهن و دلش پیش هاگوارتز و دامبلدور است و جوانی که شاهنامه میخواند ذهنش پیش سیمرغ و زال و رستم و ... است . این تخلیه احساسات و هیجانات کاذب نوجوان است . چطور اولی بد است و لی دومی که در اصل همان مضامین را در بر دارد خوب است؟؟؟ سوما نمیدانم ، شاید اشتباه متوجه شدم . یعنی شما به وجود اژدها و تسترال و غول و ... ایمان دارید ؟؟؟؟ اینها (به استثنا جن که در قرآن آمده ) زایده تخیل گذشتگان بوده و هیچ سند و دلیلی برای اثبات این موجودات نیست . حال اگر شما اینها را با خواندن یک کتاب باور کرده اید ، اشکال از شما است نه هری پاتر . ( منظور دقیقا شما نیستید منظورم تو نوعی است ) . |
|||
|
۱۳:۰۳, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۲:۳۶)دیدگاه نوین نوشته است:ای بابا چرا حرف میزاری تو دهن آدم؟(۱۸/آذر/۹۰ ۹:۵۹)shafagh_mah نوشته است: سلام ![]() انصافا من همچین حرفی زدم؟اسمی از ماسون و این حرفا آوردم؟ بنده گفتم انتخاب داستانی که مربوط به جادوگریه برای ساخت فیلمی که میشه جز پرفروشترین فیام های دنیا جای سوال داره.اون هم ساخت 8 قسمت مختلف.مگر داستان تخیلی کم داریم؟چرا فیامی مثل زیگ فرید یا اودیسه این قدر پیشرفت نکردند؟خوب اون ها هم تخیلی بودند. نبودند؟ |
|||
|
۱۳:۰۷, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه
![]() دیروز گفتم مشکل واسم پیش اومد اما امروز من رو تو فروم می بینید در کل سر از کار هام نمی شه در اورد راستش از دو هفته قبل اینترنت گوشیم قطع شده بود و هی می خواستم از فروم خداحافظی کنم که بلاخره دیروز خداحافظی کردم اما امروز صبح از شانسمون اینترنتم وصل شد و نتونستم دوری این فروم رو دوم بیارم ![]() البته بنده رو کمتر خواهید دید چون کنکور دارم و .... خلاصه فعلا بی خیال این حرف ها بشیم و بریم سر مبحث شیرین هری پاتر ![]() من که هنوز منتظرم تا فیلم با کیفیتش بیاد بازار تا فیلم رو ببینم و با دیدن این تاپیک داغ دلم رو تازه کردید ![]() اول به جناب دیدگاه نوین به عنوان کسی که شش سال یا بیشتر داستان های فانتزی می خونه و در طول این مدت هری پاتر رو شش بار تموم کرده بهت پیش نهاد می کنم دنبال این جور بحث ها تو این تاپیک و فروم نگرد راستش نمی دونم چرا بعضی ها یه طرفه تو این فروم می رن پیش قاضی(( مخصوصا در نقد فیلم هایی که از روی کتاب مشهور نوشته شده که نه تنها فیلم رو نقد می کنند کتاب رو به ... می کشند )) وفقط گیر میدن به این ماسونی بودن فیلم ( یا هر چیزه دیگه ) که من واقعا نمی دونم چی بگم اما اگر می خوای در مورد داستان و محتوای اون و نوع نثر و خلاصه همه چیز هری پاتر بحث کنی خوشحال می شم از طریق pm با هم به بحث بپردازیم البته اگه کاربران بحث رو به فراماسونری و ... نکشونند می شه همین جا بحث کرد اما تاریخ نشون داده که نمی شه بحث کرد و خلاصه این که تاپیک قفل می شه و یا انتقال داده می شه به تاپیک هری پاتر و .... دوم به جناب : (۱۸/آذر/۹۰ ۰:۲۶)SideofGames نوشته است: تو ارباب حلقه ها هم همچین داستانی داشتیم!!!!اون تاپیک ارباب حلقه ها رو بزار در کوزه ابش رو بخور ![]() ![]() هنوزه هنوز منتظرم تا اون تاپیک باز بشه تا دوباره ..... یه بحث های بی محتوایی بود که خود کاربران هم نمی دونستن باید به چی گیر بدن سوم به worldandiran پیرامون منجی بودن هری پاتر که یه شخص یهودی خوانده می شه من یه بار تو یه تاپیک دیگه به یه دوستی که اون هم این حرف رو می زد گفتم از یه دید گاه دیگه نگاه کن شما به قضیه اون هم اینه که هری پاتر از گروه گریفندور بیرون میاد که گریفن می شه گفت یه موجود اصیل ایرانی که همون شیردال پس هری پاتر از گروه ایرانی بیرون میاد و به جنگ دشمن می ره و ... آیا کسی حرف من رو قبول کرد ![]() ![]() خطاب به Mohammad Trust پیرامون نظراتتون موافق هستم اما پیرامون فروم دمنتور اصلا موافق نیستم ![]() اولا این که ما پنجاه بار خواستیم عضو بشیم تو فروم که گویا امید ( وبمستر ) عضویت رو فعلا نمی پذیرفت البته قبل از این که امید فروم بزنه من عضو بودم اما هر کاری کردم بعد از درست کردن انجمن نتونستم عضو بشم اما از طرف دیگه تو دمنتور هم همه ذوق و شوق پاتر مور رو دارن که ببین کی افتتاح می شه و ... بحث هاش هم زیاد دل چسب نیست ![]() دوم این که خانم رولینگ کی حرفی در مورد دمنتور زده ؟؟؟؟ (۱۸/آذر/۹۰ ۰:۲۶)shafagh_mah نوشته است: چرا از بین این همه داستان خوب باید از داستانی فیلم بسازن که همش مربوط به جادوگری و موجودات غیر عادی و این جور چیز ها میشه؟این حرف شما درسته اما این که فیلم ها بیشتر در مورد جادوگری هستش به نظرم این که مردم بیشتر به این موضوع علاقه دارند اگه اطلاع رسانی بشه ( اطلاع رسانی درست ) در مورد جادوگری مسلما مردم از ذوق و شوق می افتند (۱۸/آذر/۹۰ ۰:۲۶)حسن.س. نوشته است: بنده هم جزوه کسانی بودم که هنوز باورم نمی شود عاشق هری پاتر شده امجواب این رو باید تو نثر کتاب هری پاتر دنبال کنی خانم رولینگ طوری کتاب نوشته اند که قشر بین 10 تا 18 سال رو به طرف خودشون می کشه خود این موضوع که چگونه نثر این کتاب همانند یه سحر خواننده رو به طرف خودش می کشه باید بررسی بشه تا نویسندگان ایران هم بتونند ازش الهام بگیرند در کل فقط کتاب هری پاتر نیست کتاب های دیگه مثل حماسه ی سرزمین میانه اثر ماندگار استاد تالکین هستش یا چهار گانه ی میراث کریستوفر پائولینی یا هفتگانه ی نارنیا اثر سی اس لوئیس هم همین سحر رو در جذب خواننده دارن پیرامون سوال اولتون جناب حسن.س : این که طرف با خوندن هری پاتر و امثال اون می ره تو کوچه های دیاگون یا هاگواترز یا بیشتر می ره تو فضای سرزمین میانه و ... این بر می گرده به نثر داستان که واقعا عالی اما ایا طرف با خوندن این کتاب ایمانش رو از دست می ده ؟؟؟ اگر جواب این سوال آره باشه باید بگم متاسفانه ایمان بیشتر مردم زیر سوال می ره ؟؟ در ضمن ایا کتاب هایی که در مورد اهل بیت نوشته شده نثر این کتاب ها به زیبایی نثر هری پاتر هست که خواننده رو مجذوب کنه ؟؟؟ و .... سوال دوم : آیا وجود خدا در داستان های دیگر به غیر از هری پاتر وجود دارد و در ضمن آیا وجود مقدس خدا این قدر نعوذبااله بی کار است که باید بشینه با والدرمورت بجنگه یا حداقل یه منجی بفرسته یا اگه وجود خدا رو هم تو فیلم هما بیاریم بعضی از دوستان هم میان می گن چرا خدا داستان آورده شده ؟؟؟؟؟ آخر چی کار کنیم خدا رو لحاظ کنیم یا نه ؟؟؟ از بقیه حرف سوالاتتون فاکتور می گیرم چون پستم خیلی طولانی شد اما در کل می خوام بگم که من همه جوره پایه بحث در مورد هری پاتر و دیگر داستان های فانتزی هستم ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۲۵ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۰۳)shafagh_mah نوشته است:(۱۸/آذر/۹۰ ۱۲:۳۶)دیدگاه نوین نوشته است: . با این حساب واقعا باید تعجب کرد که چرا فردوسی ، شاهنامه ای با این همه اتفاقات و موجودات خیالی (جادویی) رو اونهم تو چندین دفتر و در 30 سال تمام نوشته ... حتما یه کاسه ای زیر نمی کاسه فردوسی بوده ؟؟؟ چرا فردوسی بجای اینکار نیومد قصه شنگول منگول و حبه انگور رو به نظم دبیاره ؟ اونم تخیلی که گرگ و گوسفند حرف بزنند دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گرگی بدو گفت که نام تو چیست تن بی سرت را که خواهد گریست بزبزی چنین داد پاسخ که نـــــام چه پرسی کزین پس نبینی تو کام ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
۱۳:۳۱, ۱۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۳۲ توسط mohamad316910.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
به نام خدا با سلام خدمت دیدگاه نویندوست عزیز در این دست فیلم ها مسئله این نیست که این نشان مال ماسون ها و آن نشان مال فلان فرقه مثلا در ارباب حلقه ها تک چشم که نماد اصلی چشم شیطان است نابود می شود چرا؟ چون باید فیلم پایان خوشی داشته باشد ولی نکته مهم در این فیلم ها مفهوم کلی است که در کنار آن تعدادی از نماد ها را برای هم دسته شر و هم دسته خیر به کار می برند که اگر دقت کرده باشد بیشتر نماد ماسونی برای دسته شر به کار می رود حالا مفهوم کلی فیلم چیست؟ 1- در آخر زمان موجودیشیطانی بر دنیا تسلط می یابد که این با موضوع مهدویت ما در تضاد کامل است 2- تنها راهکار مقابله با این موجود چیست ؟ فقط جادو که در اسلام ان را حرام شده و در ماسون ها کاملا مورد استفاده است. 3- هیچ اثر از خدا و یا پرستش خدا در این فیلم به چشم نمی خورد یعنی خدایی وجود ندارد. دوست عزیز در پایان کلیه این دست فیلم ها درست است که شر نابود می شود و نماد های شیطانی از بین میرود ولی چیزی که به مخاطب القا می شود اینکه منجی که در آینده می آید موجودی شیطانی است. یا علی |
|||
|
۱۳:۵۱, ۱۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۳۱)mohamad316910 نوشته است: علیک سلام اولا نه در هری پاتر و نه در ارباب جلقه ها هیچ وقت حرفی از پایان دنیا به میان آورده نمیشود . یک جبهه حق در مقابل یک جبهه باطل قرار میگیرد . حق پیروز میشود و دنیا هم نابود نمی گردد . آخر الزمانی در کار نیست ... دوما این منجی شیطانی که گفتید ، کجای هری پاتر و ارباب حلقه ها بود ؟؟؟ تا جایی که من میدونم در هر دو یک جبهه حق با فدا کاری و از جان گذشتگی باطل رو نابود می کنند . و در هر دو یک قهرمان است که هیچ کدام شیطانی نیستند ... بر عکس قهرمان و رییس جبهه باطل که نابود میشه شیطانی است . سوما اینکه حرفی از خدا زده نمیشه درست است ولی این دلیل بر رد هری پاتر نیست . بلکه در فرهنگ عامه غرب هم همینطور است و رنگ بوی توحیدی نداره . نباید هم انتظار داشت که نویسنده غربی در کتابش همچین چیزی رو لحظ کنه . چهارما من نمیدانم مگر چیزی به اسم جادو اثبات شده که حالا اسلام بخواهد با آن مخافت کند ؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |