|
ناراحتی رهبری از تخریب سفارت انگلیس/کار انگلیس بود!
|
|
۱۵:۳۴, ۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۰ ۱۷:۳۹ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حجتالاسلام عباس نبوی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در پاسخ به این سوال که شنیده شده رهبر انقلاب راجع به حرکت تسخیر سفارت انگلیس نظر مساعد ندارند، گفت: وقتی به آقا خبر داده اند که بچه ها همه چیز را آنجا تخریب و زیر و رو کرده اند و جاهایی را آتش زده اند، ایشان گفته اند که کار بدی بوده است، اما این موارد ربطی به جنبش دانشجویی ندارد و اكنون این موضوع کاملا مشخص شده است.
![]() وی با اشاره به اینکه یقین دارد كه اين آشوب کار خود انگلیس است، افزود: برخی تصاویر افراد با مشخصات کامل شخص در فضای مجازی پخش شده است؛ این کار چه کسی غیر از عوامل انگلیس می تواند باشد؟ عضو هیئت موسس دفتر تحکیم وحدت افزود: عده ای منتظر بودند که رهبری بفرمایند این کار حاکمیت نیست و انگلیسی ها این حرکت را پای حاکمیت نگذارند، منتهی ایشان هرگز چنین اظهارنظری نکردند. نبوي در خصوص تسخیر لانه جاسوسی گفت:در کل آن جریان، یک شیشه شکست، آنهم چون تنها راه برای ورود به زیرزمین ساختمان اصلی بود، اما امروز چنین تخریب هایی از جنبش دانشجویی سر نمی زند. عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(رحمة الله علیه) ضمن اشاره به دعوت سفارت انگلیس از کشورهای اتحادیه اروپا برای بازدید از تخریب ها گفت: این هم ریشه در حیله گری این روباه پیر دارد، هر چند یقین دارم همین سفرا هم زیر لب می گویند چقدر انگلیس خبیث است که خودش خرابکاری می کند و بعد ما را به بازدید آن فرا می خواند. وی افزود: تنها چیزی که در حرکاتی از این دست باید مورد نظر بچه های ما قرار گیرد، مدیریت حرکت است. عضو هیئت موسس دفتر تحکیم وحدت در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه این تسخیر دستاوردی برای ایران داشته است، يا خير گفت: این حرکت، تسخیر سفارت نبود؛ چرا كه می توانستید سفارت را تسخیر کنید و دورش را ببندید البته من با چنین حرکت مردمی موافقم و جای آن را خالی می بینم. نبوی در ادامه گفت: این مشکلی ندارد، منتها نتیجه کلی همین حرکت هم به نفع جمهوری اسلامی بود، البته دانشجویان نباید توقع زیادی از دستگاه دیپلماسی یا نیروی انتظامی داشته باشند. وی در ادامه با تاکید بر حفظ روحیه جنبش دانشجویی، در جواب این سوال که اگر حرکت اشتباه باشد، مگر مضر نخواهد بود، گفت: اگر نفس هم بکشیم و گاز سمی استنشاق کنیم می میریم، اما این هرگز دلیل نمی شود که تنفس نکنیم؛ بنابراین نه می شود حرکت نکرد و نه می شود حرکت اشتباه کرد. عضوي هيئت موسس دفتر تحكيم وحدت در پایان ضمن اشاره به این که انگلیسی ها در این حرکت هوشمندانه رفتار کردند، گفت: این بار مصاف ما و آنها پایاپای بود، اما دفعه بعد باید به آنها ضربه ای اساسی بزنیم. منبع:خبرگزاری دانشجو وابسته به بسیج دانشجویی کد قالب بندی شده: http://snn.ir/news-13900929070.aspx |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۸, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۰:۲۶ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱۹:۲۵)وحید110 نوشته است: ما که از همون ساعت گفتیم دست خود انگلیسیها تو کاره . یه بازی باخته رو بردند!! می شود بفرمایین انگلیسی ها چطور دستشان تو کار بود؟؟؟؟؟ (۲/دی/۹۰ ۱۹:۲۵)وحید110 نوشته است: کاملا مشخص بود . همیشه احساسات بدون عقل کار دست ملت میده ... ان شاء الله موقعیت حاصل شود ببینیم شما چقدر عقلتان حریف احساساتتان می شود. ![]() التماس دعا (۲/دی/۹۰ ۱۷:۳۷)علائم ظهور نوشته است: این حرفها خیلی جالب نیست.انگار طرف میخواد ماستمالی کنه!!! شما در یک جمله هم تهمت زدید و هم غیبت کردید. (۲/دی/۹۰ ۱۷:۳۷)علائم ظهور نوشته است: آقای نبوی شاگرد آیت الله مصباح بد نیست کمی به رویه ها و حرفهای خود بیندیشید که موجبات ناراحتی رهبری را فراهم نیاورید..... شما از کجا فهمید که حرف های ایشان موجب ناراحتی رهبری شده است؟!؟!؟ افترا و تهمت و غیبت و......... (۲/دی/۹۰ ۱۷:۳۷)علائم ظهور نوشته است: نتایج حرکات شما فقط به همین اتفاقات هم محدود نشده و این فقط یکی از بدترینهایش بوده است می شود از دیگر حرکات و نتایج بفرمایید؟؟؟؟؟ شما یعنی که؟!؟!؟!؟! یکی از بدترین ها؟!؟!؟! ![]() همینجوری گناهان جمعی را صاف می کنید. متشکرم.![]() (۲/دی/۹۰ ۱۷:۳۷)علائم ظهور نوشته است: ضمنا در اینجا بنده اولین مخالف تخریب بودم: هر کسی که به دیگری توهین کند گناهکار است و باید پاسخ دهد.ولی تا اینجا که بنده دیدم شما و مخالفان تسخیر سفارت خوب از جلو تشکل های دانشجویی در آمدید و از توهین و افترا و تهمت و غیبت کم نگذاشتید. (۲/دی/۹۰ ۱۷:۳۷)علائم ظهور نوشته است: امیدوارم جوونترها برن سیره انبیا و اولیا رو بخونن و بفهمن افراطی گری و قانون گریزی در هیچ دینی نیست احتراما ابواب تهمت غیبت افترا توهین.....از کتب حدیث و سنت معصومین را مطالعه کنید. هنوز خیلی مانده ما درباره ی نظر رهبری درک و فهم پیدا کنیم. التماس دعا |
|||
|
|
۱:۴۲, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
مقام معظم رهبری تحت هیچ شرایطی همچین کاری رو قبول نمی کنن. ایشون یکی از منطقی ترین انسان هایی هستن که من به عمرم دیدم.
نظر مقام معظم رهبری به اجرای قانون هست. و انجام هر کاری رو از مجرای قانونی قبول دارن. و این رو بارها در سخنرانی هاشون اعلام کردن. وقتی مجلس از طریق قانونی کار رو تموم کرده بود و قدرت ایران رو به رخ همه کشید چه احتیاجی به این کار بود؟ و حالا که گند کار درومده بیایم بگیم همش کار خود انگلیس بود!!!! نخیر عزیز من انگلیس استاد موج سواری هست!! گرچه این کار انقدر تابلو بود که اگه به جای انگلیسی ها ، آنگولایی ها هم بودن می تونسن از این کار به نفع خودشون بهره برداری کنن! جالبه ریختن داخل سفارت همه کاری کردن و بعد انتظار دارن انگلیس چه کار کنه؟؟ بیاد بگه دستتون درد نکنه؟ خوب معلومه که اونها از این اتفاق به نفع خودشون استفاده می کنن. ای کاش لا اقل آقایون جرات داشتن و مسئولیت کارشون رو قبول می کردن. |
|||
|
|
۴:۰۹, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۴:۱۲ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۱:۴۲)guided نوشته است: مقام معظم رهبری تحت هیچ شرایطی همچین کاری رو قبول نمی کنن. ایشون یکی از منطقی ترین انسان هایی هستن که من به عمرم دیدم. شماها فقط دنبال یک دست آویزی هستید که از طریق اون ثابت کنید که نظرتون درسته برای همین هم مدام از رهبری مایه میزارید و ادعا میکنید با این کار مخالف بودند....اگر رهبری با این کار به طور کامل مخالف بود بیانیه میداد یا پیامی میداد یا لااقل یکی ازنزدیکان ایشان نقل و قولی انجام میدادند در این مورد که مثلا رهبری مخالف صد در صد این کار بود و اونوقت شما هم به طبع اون قطعا گوش فلک رو کر میکردید و اون خبر رو انعکاس میدادید...اما حالا که دیدید چیزی گیرتون نیومده میرید یه نقل قوله دست چندم از یک فردی میارید که خودتونم قبولش ندارید اونم نه در رد کامل این کار بلکه در نوع انجام این کار که با تخریب همراه بود... به نظر من تا الان که ایشون سکوت کردند باز هم به دلیل اون عمق بصیرت و نگاه استراتژیک ایشونه وگرنه قطعا بسیار داناتر از ما هستند و این کار رو رسما و علنا محکوم میکردند |
|||
|
|
۶:۱۱, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
لذت بردیم از ولایت پذیری و اطاعت امر بعضی! من شخصا هیچ نیازی دیگه به ادامه بحث نمی بینم.موقعی که اوضاع فتنه گون بود و غبار آلود، وظیفه ی خودم میدونستم با ذکر برهان و دلیل عقلی و نقلی، دوستان رو آگاه کنم!! حالا که دیگه تکلیف مشخص شده....... البته از همون روزهای بعد از حادثه از طرق مختلف نظر رهبری و ریاست جمهوری به گوش خیلی ها رسید!!!!!!!! اما تعجب میکنم که چرا تا امروز هیچ کدام از این سایتهای همیشه افشاگر صداشون هم در نیامد... سایتهایی که از عطسه فلانی در خانه اش هم مطلب می نویسند و حتی میدانند چند ساعت در شب می خوابد، چنین مطالب مهمی را ندیده و نشنیده گرفتند چون به نفعشان نبود. خلاصه اینکه راهبرد رهبری که چند بار تکرار کردم را باز هم اینجا می آورم: عزت-حکمت-مصلحت إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ سَوَاءٌ عَلَيْهِمْ أَأَنذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنذِرْهُمْ لاَ يُؤْمِنُونَ ﴿۶﴾ در حقيقت كسانى كه كفر ورزيدند چه بيمشان دهى چه بيمشان ندهى بر ايشان يكسان است [آنها] نخواهند گرويد (۶) خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِيمٌ ﴿۷﴾ خداوند بر دلهاى آنان و بر شنوايى ايشان مهر نهاده و بر ديدگانشان پرده اى است و آنان را عذابى دردناك است (۷) |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۱۳:۳۴ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۶:۱۱)علائم ظهور نوشته است: سلام الحمد الله رب العاملین که شما در جریان نظر رهبری هستین و اخبار پیدا و پنهان این مملکت رو هم مطلعید... |
|||
|
۲۰:۵۴, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آقای حمید درویشی از دانشجویان دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، چند روز بعد از تسخیر سفارت انگلیس مطلب زیر رو نوشتند.
من این جا هیچ نوع تفسیر یا حتی برداشتی از متن زیر ارائه نمی دم، اما به خودم اجازه می دم که به دلخواه قسمت هایی از متن رو پررنگ کنم!! نقل قول:به نیت سفارت روباه پیر، به مقصد باغ ایرانی قلهک بعد از ظهر امروز، به نیت تجمع و سینه زنی مقابل سفارت دولت خبیث انگلستان سوار اتوبوس شدیم. از همان اول، مسیری که راننده رفت، برایم تعجب برانگیز بود. شک من وقتی جدی تر شد که سر از پاسداران در آوردیم. در شریعتی یقین داشتم که ما برای فتح باغ قلهک می رفتیم. براداران نیروی انتظامی غافلگیر شده بودند. آنها در فردوسی، سفارت انگلیس منتظر بودند. جایی که تعدادی از بچه ها برای رد گم کردن رفته بودند. هیچ کس در باغ قلهک منتظر ما نبود. منبع: http://pavaraqi.ir/post/380 (۳/دی/۹۰ ۰:۰۸)حسن.س. نوشته است: هنوز خیلی مانده ما درباره ی نظر رهبری درک و فهم پیدا کنیم. سلام. ممکنه ازتون خواهش کنم جمع نبندید؟ شاید همه در سطح شما نباشند!
|
|||
|
|
۳:۰۹, ۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۰ ۳:۱۳ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من کاری به بحث ندارم
فقط یک موضوع مرا جذب کرد : نقل قول:وقتی طرف با سوم راهنمایی از شهرستان برای سربازی می آید تهران، همین می شود دیگر! خبر انقلاب به خیلیها نرسیدهاست. خیلی ها نمی دانند ما آمدیم جانمان را برای انقلاب و اسلام بدهیم. شما تهرانیها امدی تنهایی کشورو نجات دادی ؟؟؟ یا اینکه همه با هم تونستیم اسلام رو حفظ کنیم و مشت بزنیم تو دهن دشمن ؟؟؟؟ ندانستن امار شهدای کشور همین حرفهای بچه گانه را در پی دارد اقای عزیز شما اخه چرا این حرف ............... بیخیال ولی چون من خودم مشهدیم و شهرستانی بسیار ناراحت شدم یا حق |
|||
|
۹:۱۷, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
منم اول از اين كارشون دفاع ميكردم ولي الان كه فكر ميكنم ميبينم كار اشتباهي بود .
آقا خامنه اي واقعا روشن فكرن و راه امامان رو ادامه ميدن . امامان ما براي احترام به ديگران فوق العاده اهميت قائل شدن تا اونجايي كه ميگن به دشمنت هم نبايد بي احترامي كني . اين جور جاها بايد حواسمون جمع باشه و در آماده باش كامل باشيم ، اما تا حمله اي از دشمن ديده نشه ، نميشه به خاطر احتمال حمله ، حمله كرد . ( اگه اينطور بود دستور نابودي اسرائيل كه خطري براي كل دنياست خيلي وقت پيش و توسط امام خميني صادر ميشد .) در ضمن ، دوستاي خوبم ، بهتره از اين به بعد قبل از انجام دادن كاري ، خودمون رو جاي امامان بذاريم كه اگه اونها بودن در اين موقعيت چيكار ميكردن ؟ خيلي وقتها فاصله ي راه اشتباه و درست فقط به اندازه ي يه تار مو است . |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
این مسئله هیچ مسئولی حمایت نکرده حتی دوستان مطلب که از خبرگزاری نقل شد از دکتر عباسی
قرار دادن یک حرف کلکسیونی از ایشون نقل کرده بودن که یکی از دوستان حاضر در اون جلسه این مورد جویا شدم دکتر از موضوع بالا رفتن و تخریب و وارد شدن در سفارت دفاع نکردن بلکه فقط نیاز به زهر چشم گرفتن عنوان کرده بود بهتر دیگه این موضوع ادامه داده نشه یا دوستان موضوع جنجالیش نکنن |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
با سلام
فقط ذکر یک جمله را لازم دونستم برای تسلط بر هر ملتی به اقلیت خائن و اکثریت نادان احتیاج است وینستون چرچیل (نخست وزیر بریتانیا در زمان جنگ جهانی) کسانی که به سفارت حمله کردن اگه دانشجویان با بصیرت و آگاه بودن پس چرا پس از بیرون کشیدن مدارک و مستندات سفارت (استناد به فیلم پخش شده از صدا و سیما) آنها را بجای بررسی و یا تحویل به وزرارت اطلاعات آتیش زدند در حمله به سفارت آمریکا (لانه جاسوسی) آمریکایی ها خودشون مدارک را با دستگاه پاره کردند. حالا چرا مدارک سفارت انگلیس رو ما خودمون آتیش زدیم در ضمن برای تسخیر سفارت لازم بود که شیشه ها رو هم بشکنیم مگه اونجا در نداشت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اشغال سفارت ایران >>> توطئه ای جهت اشغال سفارت روباه پیر... | عبدالرحمن | 26 | 6,502 |
۲۱/اسفند/۹۶ ۱۱:۳۶ آخرین ارسال: Hadith |
|
| لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی بر دامن انگلیس تا ابد پابرجاست | akhevi | 52 | 27,335 |
۵/شهریور/۹۴ ۳:۱۸ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| قش انگلیس و یهود در کم کردن طول عمر جوامع مسلمان | ehsan8taherian | 0 | 1,135 |
۱۹/فروردین/۹۴ ۱۷:۱۰ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| ذبح اسلامی در انگلیس هم ممنوع شد... | mohebALI | 18 | 8,764 |
۲۱/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۹ آخرین ارسال: HermeS |
|
| انگلیس ژن انسانها را دستکاری میکند | آلاله | 3 | 2,543 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: ضحی |
|
| هاموند وزیر دفاع انگلیس: به خیابانهای ایران چشم دوختهایم! | AMINI | 3 | 2,777 |
۱۷/مهر/۹۱ ۰:۵۹ آخرین ارسال: MOHSEN-Z |
|

![[تصویر: 13900929070_2011354061e.jpg]](http://snn.ir/pic/13900929070_2011354061e.jpg)

متشکرم.