کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلمه ی s e x در کتاب داستاد کودکان
۱:۴۳, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: sex_1_.jpg]
[b]آیا چیزی می بینید؟؟
نه!
حالا چی؟؟
[تصویر: sex_2_.jpg]
شما چیزی نمی بینید امّا ضمیر ناخودآگاه شما می بیند!
ضمیر ناخودآگاه چیست؟؟
جواب شما در این لینک است
تا مطالب بعدی:
یا حق[/b]ConfusedConfusedConfused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، alitalebi ، ali.khm ، aghah ، blue.blood ، حسن.س. ، yashar1374 ، حسن عزتي ، mohammad74 ، Islam ، Ramin_Ghn ، sevenmoons ، نسیم ، t.kam67 ، س.س.الف ، سجاد_ف ، فدک زهرا ، pop110 ، MESSENGER ، mhvvhm ، V-E ، gabriel40 ، حلما ، rastin ، behzad-jn ، azade ، revenger ، bahareh ، حوریه سادات ، taleb ، aliali ، al-shia ، MANI110 ، عبدالرحمن ، mahramaneh ، nader008 ، fafa* ، shervin6623 ، Sakineh ، Kol

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۳, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
من گفتم اونهایی که به ناخودآگاه اعتقاد دارند میگن ذاتی ... من که اعتقاد ندارم .
دوما خوب اینجا رو داشته باش :
قرآنی که شما میخونی به وسیله چشم و گوش به صورت داده های اطلاعاتی درمیاند و به مغزت میرند . و شما این داده های قرآنی رو تفسیر میکنی ... اونجوری که فکر میکنی درسته از صافی مغزت عبورشون میدی .
هر فرد میتونه یک برداشت داشته باشه ... این یعنی اختیار . فرد مختار است که نسبت که قرآن دید مثبت یا منفی داشته باشه . و اختیار هم یعنی آگاهانه .
بنابراین این موضوع هیچ ربطی به ناخودآگاه نداره چون جمع اختیار و ناخودآگاه محاله .
حرفت در مورد قرآن تنها زمانی درسته که همه انسان ها یک واکنش نسبت به قرآن داشته باشند .
در ضمن این حرفت که میگی ناخودآگاه تغییر میکنه هم تناقضه . مگه نمیگی تغییر میکنه . چطور تغییر کرده ؟ خودت تغییرش دادی یا یکی دیگه ؟؟؟ حتما اختیار تغییرش دست خودته . پس اینم اختیار است و بنابراین این هم خودآگاهه .
بنده خدا مغزت مال خودته ... مختاری Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲:۳۶, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
اختیار برای انسان یه چیز کاملا نسبیه! تأکید میکنم نسبی!!!
امام صادق (علیه السلام) فرمودند: "لاجبر ولا تفویض بل امر بین امرین"
نه جبر مطلق درست است نه اختیار مطلق.بلکه حقیقت امر حد وسط این دو است!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SideofGames ، vahrakan
۳:۰۶, ۲۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۳:۰۹ توسط SideofGames.)
شماره ارسال: #63
آواتار
تا حالا ندیده بودم کسی این جوری کل روان انسان ها را زیر سوال ببره!!!!!!میذارم به عهده ی خواننده هایی که این مطلب رو میخونند!!!!!چون شما به کل دوست داری همیشه مخالفت کنی!!!!!!!آن هم غیر منطقی!!!به ذات اعتقاد نداری؟؟؟؟!!!!خیله خوب!!!!به قول دکتر شریعتی :

حرفهايی است برای گفتن
كه اگر گوشی نبود نمیگوييم
و حرفهايی است برای نگفتن
حرفهايی كه هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند
حرفهای شگفت,زيبا و اهورايی همين هايند
و سرمايه ماورايی هركس به اندازه حرفهايی است كه براي نگفتن دارد
حرفهای بيتاب و طاقت فرسا
كه همچون زبانه های بيقرار آتشند
و كلماتش, هريك، انفجاری را به بند كشيده اند
كلماتی كه پاره های بودن آدم اند...
اينان هماره در جستجوی مخاطب خويشنداگر يافتند، يافته می شوند......و
در صميم وجدان او آرام می گيرند
و اگر مخاطب خويش را نيافتند، نيستند
و اگر او را گم كردند، روح را از درون به آتش میكشند
و دمادم
حريق های دهشتناك عذاب بر او میافروزند...

بابا این دانشمند هم داره ناخودآگاه رو قبول میکنه
مولانا هم قبول کرده
نمیدونم... شاید شما عارف تر مولانا هستی!!!
ادامه بحث رو بیهوده میدونم... چون الان دیگه همه میدونن چرا بیهوده است.
و السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vavp ، vahrakan ، گل مرداب ، SARV
۷:۱۹, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #64
آواتار
شما هم باز همون مثال قبلی را زدید ... شما اون خط از کتاب رو عیناً دیده بودید ولی بچه اصلا اون کلمه رو ندیده ... میدونی ندیده یعنی چی ؟؟؟ یعنی اون کلمه براش تعریف نشده است ...
راستی یادم رفت بگم ... مسئله قورباغه هم غریزی است و مربوط به یکسری اطلاعات از پیش ذخیره شده در حافظه قورباغه است ... کجاش مربوط به ضمیر ناخود آگاه بود ؟؟؟
[/quote]

بسم الله الرحمن الرحیم

دوست من ظاهرا شما بر خلاف حرفهایی که میزنید چیزی از وجودیت حافظه ای که برای ما به اسم ضمیر ناخودآگاه تعریف شده نمیدونید .

ضمیر ناخودآگاه ما میتونه با ضمیر ناخودآگاه دیگران تماس بگیره، و بین ما

و دیگران از راه دور ارتباط برقرار کنه (تله پاتی).

. چون ضمیر ناخودآگاه کنترل اعضا و امور غیر ارادی بدن رو در اختیار داره، میتونه سلامتی انسان رو هم در اختیار خودش بگیره. دانشمندان معتقدند مقدار زیادی از تاثیر داروها بر بدن، اثرات تلقینی حاصل از مصرف داروهاست که به ضمیر ناخودآگاه مربوط میشه.
. ضمیر ناخودآگاه در دنیای بیرون از بدن هم می‌تونه کارهایی انجام بده و تغییراتی را باعث بشه.
. منبعی وجود داره به نام "شعور نامحدود جهان" یا "infinite intelligence

" که تمام اطلاعات جهان هستی در اون هست. ضمیر ناخودآگاه

میتونه با اتصال به این منبع، پاسخ بسیاری از معماها و مسایل را پیدا کنه.

عملکرد ضمير ناخودآگاهضمير ناخودآگاه در محل استقرار خود از ما محافظت کرده و ما را زنده نگه مي دارد. هر چيزي را که در زندگي خود با حواس پنجگانه مان احساس مي کنيم ، تمام چيزهايي را که مي بينيم، مي شنويم، حس مي کينم، مي چشيم و بو مي کنيم براي تحليل و بررسي هاي آتي به ذهن فرستاده مي شوند و در قسمت ضمير ناخودآگاه ما ذخيره خواهد شد.در اين قسمت از ذهن، نوعي مرجع کامل پيرامون کليه وقايع زندگي ما درست مي شود. فرض کنيد شما يک تجربه منفي را در زندگي خود بدست آورده باشيد، در اين شرايط خاطره آن واقعه ناگوار در ذهن شما ثبت و ضبط خواهد شد. اگر در هر زمان ديگري با يک چنين رويدادي به طور مجدد در زندگي خود مواجه شويد، ضمير ناخودآگاه به طور اتوماتيک آن خاطره منفي را به ياد مي آورد و فوراً احساسات، تصاوير و خاطرات مشابه را به ذهن مي فرستد. کليه خاطرات گذشته را به ياد شما مي آورد و به شما آموزش مي دهد که چگونه مي توانيد با در نظر گرفتن کليه احساسات و افکارتان به آن پاسخ دهيد.يک نمونه مناسب که مي توان در اين زمينه مطرح کرد، مثال همان کتري پر از آب در حال جوشيدن است. اگر دست شما يک مرتبه با کتري بسوزد در ذهن شما حک ميشود که کتري داغ بوده و مي تواند دست شما را بسوزاند و به شما آسيب وارد سازد. اگر يک چنين قابليتي را نداشتيم، آنوقت به تکرار اشتباهات خود ادامه ميداديم.ضمير ناخودآگاه اين قابليت را دارد که در آن واحد کارهاي متفاوت را انجام داده و واکنش هاي بيشماري را بررسي کند. در عين حال شما مي توانيد راه برويد، تنفس کرده، و قلبتان ضربان خود را داشته باشد و ... کليه اين وقايع در ذهن فرد ثبت مي شود.لازم به ذکر است که ذهن انسان به صورت 24 ساعته در حال فعاليت مي باشد، يکسره و بدون توقف و استراحت.يکي ديگر از نمونه هاي بارز ضمير ناخودآگاه، رانندگي است. زمانيکه شما در حال رانندگي هستيد، اصلاً به نحوه عملکرد خود فکر نمي کنيد و تمام اعمال خود را با فکر انجام نمي دهيد، بلکه همه کارها به صورت اتوماتيک وار انجام مي شوند، شما فقط رانندگي مي کنيد.کليه افکار، رفتار، و تجربياتي که از طريق ذهن خوآگاه درک مي گردند، در ضمير ناخودآگاه شما ثبت و ضبط مي شوند، اما نکته جالبي که بايد در اين زمينه به خاطر داشت آن است که ضمير ناخوآگاه هيچ گونه تفاوتي ميان واقعيت ها و تصورات ذهني فرد قائل نمي شود. براي ضمير ناخودآگاه فرد محدوديتي در زمينه زمان و مکان وجود ندارد.کد های مخفی در بعضی از تصویر و یا فیلم ها وجود دارد ،ما متوجه آنها نمی شیم ( دقیقا مثل یه بچه ) ولی این کد ها کاملا بر روی ذهن ماو ضمیر ناخودآگاه ماو حتی کودکان تاثیر میزاره و مغز ما به اونها جواب های دلخواه رو میده .تو این عکسا چی میبینی ...؟[تصویر: 5mxmouzb0xv7etxrjr58.jpg][تصویر: k69lri8asbpmn8qullu.jpg][تصویر: u3xx0a0f8qhvtx1tb1f1.jpg]دقت کردی...؟!!!!
[b][تصویر: bf1mvxljyymupkmjoaeo.jpg]
بالای چشم چه تصویری میبینی ...؟!!!!![تصویر: n854ssi6i4vokbj4bs8.jpg]متوجه پیام زیرکانه اون نشدی ...؟!!!! پس اینو بببین ...( البته معذرت میخوام )[تصویر: y1ouo91ptimvnmu5nz2j.jpg]اینم از جدیدترین پیامهاییه که استفاده کردن ...!!![تصویر: xtimeswjf4lcf7sf7686.jpg]اگه بخوای بگی متوجه نمیشه اشتباه کردی ، چون ضمیر ناخودآگاه کودک کاملا هوشیارانه متوجه شده و ثبت کرده ...!( یعنی کد گذاری شده .)
[تصویر: xgr8n6r2bvkq734hwpxh.jpg]همانطور که دیدید به صورت گسترده در این بحث سرمایه گذاری شده و به هیچ قشر اجتماعی نیز محدود نگشته است . در جایی دیزنی برای کودکان پیام می گذاشت و در جایی هم سردمداران یک دولت دست به کار می شدند و نماد های کفر را به صورت کد گذاری شده در اقتصاد شان بسط می دهند .
[/b]چند عکسی که دیدید مشتی بود از خروار ها عکس که می شد ساعت ها در مورد هر کدام بحث کرد . اما چون بحث به اندازه کافی طولانی شده بود و به همین خاطر از مطرح کردن خیلی از مسئله خودداری شد .
پاینده باشید .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، MohammadSadra ، vavp ، yashar1374 ، حسن.س. ، vahrakan ، گل مرداب ، nahal_m ، V-E
۱۱:۳۰, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #65
آواتار
واقعا که! یه ذهن چقدر باید منحرف و مریض باشه که بره لابلای شاخ و برگای یه عکس از کتاب کودکان دنبال کلمه ی فلان بگرده. متاسفم براتون.
یعنی از صمیم قلب متاسفم که شما چشمتون فقط اینجور کلمه هارو میبینه....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، Yaser_h2011
۱۱:۳۷, ۲۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۴۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #66
آواتار
(۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۳۰)حوا نوشته است:  واقعا که! یه ذهن چقدر باید منحرف و مریض باشه که بره لابلای شاخ و برگای یه عکس از کتاب کودکان دنبال کلمه ی فلان بگرده. متاسفم براتون.
یعنی از صمیم قلب متاسفم که شما چشمتون فقط اینجور کلمه هارو میبینه....

البته یه ذهن چقدر باید بیمارتر و افسار گسیخته تر باشه که یه همچین کلمه فلانی رو لابلای شاخ و برگای عکس کتاب یه کودک بذاره. واقعاً براش و برای مخاطباش متاسفم.
من هم متاسفم که دنیای مقابل چشم ما رو پر کردند از این جور کلمات.....

خوبی چه بدی داشت که یک بار نکردند؟ صد بار بدی کردند و هزار بار دیدیم اثرش را....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، saloomeh ، vavp ، Admirer ، yamin ، حسن.س. ، گل مرداب ، SARV ، idea ، rastin ، V-E
۱۳:۰۳, ۲۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۱۳:۰۶ توسط emadm.)
شماره ارسال: #67

اگه تونستید دوباره این کلمه رو در این عکس پیدا کنید:
[تصویر: seychelles_50_rupees.jpg]

پاسخ در این پست:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...l#pid84331
البته بعضی از عکسهایی که آورده شد (مثل اون عکس اسب بالایی) طوریه که خود خواننده متوجه هست که در چه مورده.
۱۳:۰۷, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #68
آواتار
سارا خانم ...
درسته منم به فلسفه جعفری معتقدم ... نه کاملا جبر است و نه کاملا اختیار . شما در کل مجبورید ... چه بخواهید چه نخواهید به دنیا آمده و نهایتا از دنیا میروید ، اما در حوزه این دنیا اختیاراتی دارید و مختارید که همانگونه که درست می دانید عمل کنید . منظور من هم همینه فعالیت مغز شما در این دنیا به اختیار خودتان است ... و اختیار عین خودآگاهی است .
سوشیانت عزیز ...
ممنون که حرف منو تصدیق کردی . تعریف شما از ناخودآگاه عینا همان تعریف من از حافظه است . شما میگویید هر چه که از محیط به وسیله اندام های حسی میگیریم ثبت میشه ... حالا من میگم حافظه ، شما بگو ناخودآگاه .
دوما حرف شما در تله پاتی تناقض دارد ... تله پاتی چیست ؟ آیا تله پاتی یک استعداد ذاتی است که هر کس می تواند با تمرین این استعدادش را شکوفا کند ؟؟؟؟ بسیار خوب اگر چنین است ، پس اختیار شکوفا کردن و یا شکوفا نکردن این استعداد به عهده شما است ... شما مختاری که این توانایی رو داشته باشی یا نه ... و اختیار عینا همان خودآگاهی است .
در مورد عکس هات هم قبلا در جواب مدیر تالار گفتم ... تنها در صورتی حرفت درست است که بچه بتونه با دیدن تصویر مفهوم s e x رو درک و پردازش کنه ... اگر توانست پردازش کنه (خودآگاهی) روش تاثیر داره و اگر نتوانست پردازش کنه (ناخودآگاهی) در این صورت مثل ماده خامی میمونه که بی جهت در حافظه ذخیره شده و عملا کارایی نداره چون مفهومش برداشت نشده . و بیاییم و خود را گول نزنیم ... همه میدانیم که بچه نمی تواند اینها را درک کند . چون قوه تحلیلش پایینه .
برای این حرف دلیل دارم ... اگر فرد بخواهد چیزی را درک کند باید از قبل نمونه آن برایش جا افتاده باشد ... اگر بچه بخواهد عکس های شما را درک کند باید از قبل با این علایم و حروف آشنا باشد ... ولی همه میدانیم که ذهن بچه ها از این مسایل پاک است و هیچ ذهنیت قبلی از اینگونه مسایل جنسی ندارند . پس نمی تونند درک کنند .

SideofGames
جان ...
من نگفتم به ذات اعتقاد ندارم ... گفتم به وجود چیزی به نام ناخودآگاه اعتقاد ندارم ... اصلا هم اهمیت نداره که حافظ و مولانا و کی و کی و کی به این اعتقاد داشته اند یا نه ... مهم دلیلشون برای این اعتقاده . در ضمن نمیدانم اطلاعات شما در چه سطح است ولی خواهش میکنم در برخی آثار مولانا در مثنوی معنوی خصوصا در دفتر پنجم مثنوی رجوع کنید تا با برخی از تکه کلام های مبتذل و غیر اخلاقی مولانا که تاثیری ده ها برابر این عکس ها دارد را متوجه شوید ( اگه خواستی خصوصی برات توضیح میدم )
در کل دوستان من فکر میکنم که شما به حرف های من خوب دقت نکردید ... کل اعتقاد من در این مورد این است :
تمام اطلاعاتی که ما از محیط میگیریم در ذهنمان پردازش میشه ... یعنی ما میتونیم این رو درک کنیم ... تحلیل کنیم ... وقتی شما چیزی را آنجور که درست میدانی تحلیل میکنی یعنی اینکه در آن مورد اختیار با شماست و شما کاملا مختاری آن جور که درست میدانی پردازش کنی . و اختیار همان خودآگاهی است .
آخر مگر میشود فرد چیزی را به اختیار خود تحلیل کند ولی روی آن تسلط و اختیار نداشته باشد ؟؟؟ وقتی شما بر روی چیزی اختیار داری یعنی در مورد اون آگاهی داری و بی خبر نیستی ... اختیار اصل لاینفک خودآگاهی است .
تمام مثال هایتان ، تله پاتی و تغییر ناخودآگاه و هنر و ... همه اینها در حوزه اختیارات شما است ... شما اید که میتونید از این ها استفاده کنید یانه . یا هر جور که دوست دارید استفاده کنید . پس تمام مسایل مربوط به مغز شما آگاهانه است و هیچ ناخودآگاهای و بی خبری و جبری در این مورد وجود نداره .

[url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-5030.html][/url]

new PopupMenu("profilelink_84599");
۱۴:۰۰, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۶/دی/۹۰ ۲:۲۳)دیدگاه نوین نوشته است:  من گفتم اونهایی که به ناخودآگاه اعتقاد دارند میگن ذاتی ... من که اعتقاد ندارم .
دوما خوب اینجا رو داشته باش :
قرآنی که شما میخونی به وسیله چشم و گوش به صورت داده های اطلاعاتی درمیاند و به مغزت میرند . و شما این داده های قرآنی رو تفسیر میکنی ... اونجوری که فکر میکنی درسته از صافی مغزت عبورشون میدی .
هر فرد میتونه یک برداشت داشته باشه ... این یعنی اختیار . فرد مختار است که نسبت که قرآن دید مثبت یا منفی داشته باشه . و اختیار هم یعنی آگاهانه .
بنابراین این موضوع هیچ ربطی به ناخودآگاه نداره چون جمع اختیار و ناخودآگاه محاله .
حرفت در مورد قرآن تنها زمانی درسته که همه انسان ها یک واکنش نسبت به قرآن داشته باشند .
در ضمن این حرفت که میگی ناخودآگاه تغییر میکنه هم تناقضه . مگه نمیگی تغییر میکنه . چطور تغییر کرده ؟ خودت تغییرش دادی یا یکی دیگه ؟؟؟ حتما اختیار تغییرش دست خودته . پس اینم اختیار است و بنابراین این هم خودآگاهه .
بنده خدا مغزت مال خودته ... مختاری Wink
خدمت داداش گلم بگم اینکه شما اعتقاد نداری دلیل بر رد چیزی نیست دوما در مورد فطرت چیزی شنیدی
از حافظه رم و رام چیزی می دونی . حافظه رام همون فطرت از اول در سرشت شما نهاده شده . و شما وقتی مسائلی را می بینید بر مبنای ان حافظه مغزت عمل می کنه . در ضمن فکر نمی کنم به ان حدی رسیده باشی که کتابی با ان عظمت رو تفسیر کنی ان زمان که مغزت را با سرشت عرفانی هم مسیر کردی متوانی قران را بفهمی . این کتاب با کتاب درسی یا حسنی فرق داره .چون فکرت کامل نیست برداشت دلبخواه می کنی وقتی یک چیز زیبا ببینی محال ضمیر ناخود اگاهت بازتاب عکسش رو بدهد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۴:۵۳, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #70
آواتار
(۲۶/دی/۹۰ ۱۴:۰۰)mohammad727 نوشته است:  خدمت داداش گلم بگم اینکه شما اعتقاد نداری دلیل بر رد چیزی نیست دوما در مورد فطرت چیزی شنیدی
از حافظه رم و رام چیزی می دونی . حافظه رام همون فطرت از اول در سرشت شما نهاده شده . و شما وقتی مسائلی را می بینید بر مبنای ان حافظه مغزت عمل می کنه . در ضمن فکر نمی کنم به ان حدی رسیده باشی که کتابی با ان عظمت رو تفسیر کنی ان زمان که مغزت را با سرشت عرفانی هم مسیر کردی متوانی قران را بفهمی . این کتاب با کتاب درسی یا حسنی فرق داره .چون فکرت کامل نیست برداشت دلبخواه می کنی وقتی یک چیز زیبا ببینی محال ضمیر ناخود اگاهت بازتاب عکسش رو بدهد .

اگه منظورت از حافظه رم و رام همون RAM , ROM کامپیوتر است ... آره تا حدودی می دونم .
بله شاید به نوعی بشه گفت که حافظه رام همون غریزه انسان است ... همون اطلاعات از پیش ذخیره شده .
در ضمن قرآن رو تفسیر نکردم ... بلکه گفتم نحوه تاثیری که قرآن روی اون دوستمون داشت روی همه نداره ... عکس العمل هر فرد در مقابل قرآن متفاوته ... اگر واقعا در ضمیر ناخودآگاه هر انسانی حس تمایل به زیبایی و خوبی وجود داره ، پس عملا نباید هیچ انسان بدی وجود داشته باشه ...
حالا ممکنه مثل دوست قبلیمون بگی که فرد میتونه ضمیر ناخودآگاهش رو تغییر بده ... و من باز هم میگم اگه فرد بتونه اون چیزی که بهش میگین ناخودآگاه رو تغییر بده پس یعنی روی اون تسلط و اختیار داره و آگاهانه تونسته تغییرش بده ... پس اختیار عین خودآگاهی است ...
فکر کنم داخل 4 تا از پست هام دارم بحث اختیار رو مطرح میکنم ولی کسی بهم جواب نمیده ... اگه کسی میخواد جواب منو بده ، لطفا بهم بگه چطور ناخودآگاه در عین اختیار معنا پذیره !!!!!
این جمع ضدین است ...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]