|
کمی هم تورات بخوانیم!! (آیاتی از تورات در حدیث قدسی)
|
|
۲:۱۶, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
متونی که إن شاءالله در این تاپیک قرار می دهم برگرفته از کتاب "چهل حدیث قدسی" می باشد. موضوع این کتاب برگردان چهل سوره از تورات از سریانی به عربی توسط مولی الموحدین علی بن ابی طالب (علیه السلام) است... مقدمه کتاب به زبان عربی است و ترجمه آن به فارسی نوشته نشده بود به همین دلیل ترجمه دست و پا شکسته ای که خودم از آن کردم براتون می نویسم چون بعضی جاهای متنش خیلی مهمه.... البته متن عربیش هم آسونه نگاه کنید متوجه میشید.... مقدمه: فهذه فائدة جلیلة و موعظة بلیغة نقلها امیرالمومنین (علیه السلام) من لسان موسی بن عمران ای العبریة الی العربیة و هی اربعون سورة منتخبة من التوریة التی کلم الله تعالی بها موسی بن عمران بلا ترجمان و قال فی تفسیر ابی الفضل کانت التوریة الف سورة فی کل سورة الف ایة و کل ایة مثل سورة البقرة تشتمل علی الف امر و الف نهی و الف وعد و الف وعید ترجمه: این فایده ای بزرگ و پندی بلیغ است که امیر المومنین (علیه السلام) از زبان موسی بن عمران از زبان عبری به زبان عربی نقل می کند. و آن 40 سوره منتخب از تورات است که خداوند تعالی در آن با موسی بن عمران بدون ترجمان صحبت می کند. و در تفسیر ابی الفضل گفته شده که تورات 1000 سوره بود در هر سوره 1000 آیه و در هر آیه مانند سوره بقره شامل 1000 امر و 1000 نهی و 1000 وعده و 1000 وعید بود. نکته ای که گفتم جالب و مهمه اینه که همانطور که می دانیم خداوند به طور مستقیم (و از طریق درخت ) با حضرت موسی (علیه السلام) صحبت می فرمود با مطالعه سوره اول بهتر این موضوع را متوجه می شوید. نکته: بچه ها من هرچی تو اینترنت گشتم این کتاب رو پیدا نکردم (فقط نسخه چاپی بود و اون هم برای فروش!!) اگر آدرس اینترنتی ای میشناسین که سوره ها رو نوشته باشه ممنون میشم معرفی کنید یا خودتون هم در زمینه ارسال مطلب کمک کنید. چون تایپ مطالب عربی جدا سخت و زمان بره... یا علی... بسم الله الرحمن الرحیم ترجمه سوره اول: عجب دارم از کسی که یقین دارد به مرگ چگونه خوشحالی می کند ، و عجب دارم از کسی که یقین دارد به حساب روز قیامت چگونه جمع می کند مال را ، و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به قبر چگونه خنده می کند ، و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به برطرف شدن دنیا چگونه خاطر جمع می شود به سوی دنیا ، و عجب دارم از کسی که یقیین دارد به بقاء آخرت و نعمت های آن چگونه استراحت می کند ، و عجب دارم از کسی که آنکس عالم است به زبان خود و جاهل است به قبل خود ، و عجب دارم از کسی که آنکس پاکیزه شونده است به سبب آب و غیر پاکیزه است به قلب ، و عجب دارم از کسی که مشغول می شود به عیب های مردم و حال آنکه او غافل است از عیب های خود ، و عجب دارم از کسی که می داند اینکه خدایتعالی مطلع است بر او چگونه نافرمانی می کند اورا ، و عجب دارم از کسی که می داند که او می میرد تنها و داخل قبر می شود تنها و حساب کشیده می شود تنها چگونه انس می گیرد مردم را و می گوید خدایتعالی : نیست معبود پرستیده برحق مگر خدا بطور جزم و یقیین و محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بنده منست و فرستاده من است. |
|||
|
|
۶:۳۸, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام بر شما
لطف کنید و آدرس جایی که این کتاب ارزشمند را می فروشند را بگذارید. منتظر بقیه سوره ها هستم خدا یار و نگهدارت باد |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۰ ۶:۳۸)rahbin نوشته است: سلام بر شما سلام علیکم. منظور بنده لینک های اینگونه(مانند زیر) بود که وقتی سرچ کردم فقط سایت های اینجوری میومد که فقط حالت معرفی کتاب را دارد و از دوستان خواهش کردم که اگر متون کتاب در اینترنت منتشر شده است لینک آن را به حقیر معرفی کنند تا بخش عربی اش را کپی کنم... http://icnc.ir/index.aspx?pid=289&metada...24b75e7ed4 http://www.adinebook.com/gp/product/9646388310 اما یک لینک جالب پیدا کردم که نسخه خطی کتاب می باشد...فکر میکنم امکان دانلود هم داشته باشه: چهل حدیث قدسی |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۰ ۱۸:۲۶ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک مقدار از اول سوره رو به صورت عربی هم می ذارم چون خوب ترجمه نشده... شَهِدَت نَفسي اَن لااِلهَ اِلّا اَنَا وَحدی لا شَریکَ لی وَ مُحَمَّدٌ صَلَّی الله عَلَیهِ وَ الهِ عَبدی و رَسولی مَن لَم یَرضَ بِقَضآئی وَ لَم یَصبِرُ عَلی بَلآئی وَ لَم یَشکُر عَلی نَعمآئی وَ لَم یَقنَعُ بِعَطآئی فَلیَطلُب رَبّاً سِوآئی وَلیَخرُج مِن تَحتِ سَمآئی وَ مَن اَصبَحَ ساخِطاً عَلَیَّ وَ مَنِ اشتَکی مُصیبة نَزَلَت بِهِ اِلی غَیري فَقَد شَکانی وَ مَن دَخَلَ عَلی غَنّیٍ فَتَواضَعَ لَه...... ترجمه سوره دوم
شهادت می دهد نفسم (خودم) برای نفسم (از برای خودم) اینکه نیست خدا مگر منِ تنها ؛نیست شریک از برای من ، و محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بنده من است و فرستاده من است ، کسی که راضی نباشد به قضای من و صبر نکند بر بلای من و شکر نکند بر نعمت های من و قناعت نکند به عطای من پس طلب کند پروردگاری را غیر از من و بیرون رود از زیر آسمان من ، و کسی که صبح کند در حالتی که محزون باشد بر دنیای خود پس گویا صبح کرده است در حالتیکه غضبناک باشد بر من ، و کسی که شکایت کند مصیبتی را که نازل شود به وی به سوی غیر خودم پس به تحقیق که شکایت کرده است مرا ، و کسی که داخل شود بر مالداری پس تواضع کند او را از جهت مال او ، می رود ثلث دین او ، و کسی که طپانچه بزند بر صورت خود برای میّت پس گویا که گرفته است نیزه را و مقاتله کرده است مرا با آن نیزه* ، و کسی که شکسته باشد چوبی را بر سر قبر میّت پس گویا خراب کرده است خانۀ کعبۀ مرا به دست خود ، و کسی که پروا نکند از کجا می خورد پس پروا نمی کنم من از هر دری که خواهم داخل کنم او را در جهنم , و کسی که نبوده باشد در زیاد کردن در دین خود پس آنکس در زیانکاریست ، و کسی که بوده باشد در زیانکاری پس مرگ بهتر است از برای او ، و کسی که عمل کند به آن چیزی که می داند زیاد کنم علم اورا به سوی علمش . * معنی این پاراگراف و پاراگراف بعدی اینست که برای از دست رفتگان خود دچار غم و اندوه زیاد نشویم... یا علی |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از لطفتون خيلي ممنون
![]() واقعا كار بزرگي انجام ميديد
|
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام جناب ثار الله عزیز.
ممنون از ایجاد این تاپیک ارزشمند. خدا کمک کرد بنده تونستم لینک pdf ترجمه این کتاب رو پیدا کنم. البته امکان کپی گرفتن از پی دی اف نیست متاسفانه اما در ترجمه مطالب بهتون کمک میکنه. اجرتون با خدا. اینم لینک دانلود کتاب: http://www.askquran.ir/downloads.php?do=...6&act=down |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۲:۴۲ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام ممنون از این کار جالب و مهم,میشه یه توضیح مختصر کلا در مورد خود کتاب تورات مقدار کل سوره ها ویژگی های دیگرس بنویسید
اجـــــــرتون با خدا و امام زمـــــان |
|||
|
|
۲:۵۸, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۰ ۲۱:۴۲)بیداری اندیشه نوشته است: سلام جناب ثار الله عزیز. سلام علیکم. ممنون از معرفی این کتاب فوق العاده زیبا...نام این کتاب شبیه کتابی است که بنده استفاده می کنم اما احادیث قدسی دیگری را مطرح نموده و ارتباطی با تورات ندارد. ولی به همه دوستان پیشنهاد میکنم دانلود کنند خیلی زیباست... نقل قول:میشه یه توضیح مختصر کلا در مورد خود کتاب تورات مقدار کل سوره ها ویژگی های دیگرش بنویسید سلام علیکم .ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی دارد در این زمینه بفرماید چون برای بنده نیز جای سوال است. در مقدمه همین کتاب اینگونه نوشته شده است که : تورات 1000 سوره بود در هر سوره 1000 آیه و در هر آیه مانند سوره بقره شامل 1000 امر و 1000 نهی و 1000 وعده و 1000 وعید بود. خب مشخص است که 1000 سوره دارد که 40 تای آن به کمک این حدیث قدسی به طور تحریف نشده در دسترس ماست... می ماند 960 تا سوره دیگر که در دست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است... اما این بخش که نوشته هر سوره 1000 آیه دارد برای بنده جای سوال است زیرا همانطور که همین سوره های در دسترس را میبینیم ، در آن 1000 آیه یا 1000 وعده و وعید وجود ندارد!!! شاید هم این احادیث فقط قسمتی از هر سوره را بیان نموده است...نمی دانم... |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۹ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ترجمه سوره سوم
ای پسر آدم ، کسی که قناعت کرد بی نیاز شد و کسیکه راضی شد به اندکی از دنیا پس به تحقیق که اعتماد کرد به خدای عزیز و بزرگ ، ای پسر آدم کسی که ترک حسد کرد به استراحت نشست و کسی که پرهیزکاری کرد از حرام خالص کرده است دین خود را و کسی که ترک کرد بدگوئی مردم را ظاهر می شود دوستی او در دلهای مردم و کسی که کناره جویی کرد از مردم سالم می ماند از شر ایشان و کسی که کم باشد کلام او کامل است عقل او و کسی که راضی باشد از خدا به اندک از روزی راضی می شود خدا از او به اندک از عمل ، ای پسر آدم تو به آن چیزی که می دانی عمل نمی کنی چگونه طلب می کنی چیزی را که نمی دانی ، ای پسر آدم هرگاه تلف کردی عمرت را در طلب دنیا پس کی طلب می کنی آخرت را . |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سوره قشنگیه...من جرئت ندارم بعضی جاهایی که علاقه دارم هایلایت کنم. همه را بخوانید... ترجمه سوره چهارم ای پسر آدم کسی که صبح کرد در حالتی که حریص بود بر دنیای خود زیاد نمی شود از جانب خدا مگر دوری و در دنیا مگر تعب بسیار و در آخرت مگر تصدیع ، و لازم گردانَد خدایتعالی در دل او همّی که که منقطع نمی شود از او هرگز و فقری که نرسد توانگری را هرگز و آرزویی که نمی رسد به آرزویش هرگز، ای پسر آدم هر روز کم می شود از عمر تو و تو نمی دانی و میآید هر روز روزی تو و تو شکر نمی کنی پس نه به اندک قناعت می کنی و نه به بسیار سیر می شوی ، ای پسر آدم نیست از روزِ تازه ، مگر اینکه میآید در نزد من ملائکه من از نزد تو به عمل های بد* ، می خوری روزی مرا و نافرمانی می کنی مرا و تو می خوانی مرا پس مستجاب می کنم از برای تو ، خیر من به سوی تو فرود آید و بدی تو به سوی من بالا می آید ، پس خوب آقائی هستم من و بد بنده ای هستی تو ، سوال می کنی مرا پس عطا می کنم تو را و می پوشانم من به سوی تو بدی را بعد از بدی دیگر و قبیح را بعد از قبیح دیگر ، من حیا می کنم از تو و تو حیا نمی کنی از من، و فراموش کرده ای مرا و به خاطر آوری غیر مرا و می ترسی از مردم و ایمن می باشی از غضب من . * معنیش اینه که هر روز گناه می کنیم.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود کتب عهد عتیق (تورات ) و عهد جدید(انجیل) | faateme-313 | 3 | 3,579 |