|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۸, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
امروز برای شما کاربران عزیز کلیپ تصویری سخنرانی استاد رائفی پور را در رابطه با موضوع سریال جومونگ رو گذاشتم. شما هم اکنون میتوانید این سخنرانی جالب و شنیدنی را از سایت یاس دانلود دریافت نمایید. امیدوارم که مورد پسند شما قرار بگیره. فرمت: wmv حجم: ۲.۸ مگا بایت دانلود: دانلود مستقیم رمز: www.yasdl.com
|
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
چه ربطی به این تاپیک داشت؟
|
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
۰:۱۳, ۲۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
۱۱:۳۳, ۲۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
دوستان خواهشا سخنراني هاي دهه فجر استاد رو اگه داريد بذاريد. قبلا يك نفر گفته بود استاد قراره 6 اسفند بيان اصفهان. لطفا اگه كسي در اين مورد اطلاعي داره خبر رساني كنه. ممنوووون
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
سلام من فایل صوتی رو گرفتم اما 1 2 3 4 5 به هم وصل نیست حتی به ترتیب نیست . از کجا میتونم کاملش بگیرم ؟ تصویریشم نشد بگیرم از کجا تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید
|
|||
|
۲۱:۴۸, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام
استاد از یک فایل pdfصحبت کردن شامل متن و عکسهای سخنرانیشون که دادن به دفتر همایش دانشگاه علامه چطور میتونم داشته باشمش؟ ممنونم |
|||
|
۱۵:۵۲, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
من یه مشکلی دارم و امیدوارم شما بتونین کمکم کنین. سرعت اینترنت من خیلی پایینه و من نمیتونم این فایلهای سنگین رو دانلود کنم. از طرفی انگار چون خود استاد راضی نیستن فروش سی دی های سخنرانیشون متوقف شده. میخواستم بدونم راهی هست که بتونم اونها رو از جایی تهیه کنم؟ خیلی خیلی ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین که چون در حال نوشتن یه رمان در همین زمینه هستم و واقعاً بهشون نیاز دارم. |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۲)awakened نوشته است: سلام به همگی بسم الله الرحمن الرحیم معمولا در بخش سمعی بصری دانشگاه ها سیدی یا دیویدی سخنرانی های ایشون و دکتر عباسی به فروش میرسه (البته فقط پول دیویدی خام حدود 500 تومان رو میگیرن و اگه ازین مبلغ بیشتر شد خریدش اشکال شرعی داره.) آقای رائفی پور هم این صحبت رو کردند که عده ای سودجو با سخنرانی های ایشون کاسبی راه نندازند اما تهیه مجموعه کامل کارهاشون از جنبش مصاف رو برای شهروندان تهرانی توصیه کردند. یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,848 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,084 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,259 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,990 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

![[تصویر: raefipour_jomong.jpg]](http://img2.yasdl.com/dl2/Uploads/2012/01/raefipour_jomong.jpg)
فرمت:
حجم: ۲.۸ مگا بایت
دانلود:
رمز: