کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، دل خسته ، میلاد.م ، shafagh_mah ، خاک ، mrfarzadj ، mohamad ، soldier ، Yaser_h2011 ، mhvvhm ، iman-s ، أین المنتظر ، rastin ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، Reza2035 ، soshiant ، Gryffen ، zarati313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، alitalebi ، طالب نور ، hesam110 ، SARV ، Mitsonary ، amir72 ، cernel ، یاران مهدی ، Detector ، ANTI satan ، vahrakan ، انصارالمهدی ، Justice Bringer ، Moh3eN-QalaM ، مجید املشی ، gomnam ، اولولالباب ، fiftynine ، sabrina ، fafa*

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۵, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #61
آواتار
اتفاقا من این انیمیشن رو دیشب دیدم و بسی لذت بردم ...
از لحاظ فنی، هنری و بصری یک اثر درجه یک بود که بدون تردید بهترین انیمیشن سال هم هستش ...
اما این که میگین این انیمیشن ماسونی هستش 100٪ درسته و با احترام به دوست خوبمون که ایجاد کننده تاپیکه واقعا ساده انگاریه که بگیم این جزو 1٪ بد ماسونی هستش!
مطمئن باشین منی که از عاشقان سینما هستم خیلی دوست دارم به این و هزاران فیلم دیگه با دید کاملا مثبت نگاه کنم ولی اینکار انکار حقیقته! پس میبینیم، لذت میبریم، و از افکار پشت پرده اونا نیز آگاه میشویم و اینطوری میشه که ...
فتنه های دشمن به خودش برمیگرده ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، sahel
۱۴:۳۹, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۳ توسط mohammadjavodmw.)
شماره ارسال: #62
آواتار
سلام یک راست میرم سر اصل مطلب
فکر کنم دیگه همه مطمئن باشن که مار نماد شیطان است و آقایی که میگی لاکپشت نماد حکومت غرب است چرا شیطان باید سرزمینی را نابود کند که پر از شرک و فساده به نظرتون شیطان جایی را نابود می کنه که توسط خودش و شیطان های انس پایه ریزی شده باشه دلیل این که اون بخواد غرب را نابود کنه چیه غرب پر از افرادی هست که اعتقادات خودش را دارن و کارهایی که خودش دوست داره انجام میدن پس چرا باید شیطان باید سرزمین اونها و سرزمینی که پر از فساد اخلاقی کار های زشت قتل و خونریزی و پارتی های شبانه ی شیطان پرستی است را نابود کنه

یک نکته ی دیگر در آخر فیلم مار به رنگو میگه خدا حافظ برادر آقایی که فکر می کنی رنگو همون منجیه بله درست فکر می کنی رنگو همون منجیه ولی چیه منجی است معلومه یک منجی یه ماسون یا همون دجال اصلا به نظرتون شیطان به یک شخصیت خوب و خدا پسندانه میگه برادر پس رنگو همون دجاله چند دلیل است که اینو میگم
1-چشم چپش تقریبا دو برابر چشم راستش هست و این به تک چشم بودن دجال و اینکه دجال چشم راست نداره اشاره داره
2-در آخر فیلم مار(شیطان) به او می گوید برادر با استناد به این پس نمیشه گفت که که رنگو یک شخصیت خوبه پس یعنی یک ماسونه یا که دجاله یا حتی یک کسی که شیطان اون را دوست داره
3-اون ظهور می کنه و شرق را از بدبختی نجات میده خوب البته به نظر خودش بد بختی و این اشاره داره به اینکه دجال ظهور می کنه و مثلا ظهور می کنه و مردم را از خدا پرستی که به اصطلاح خودشون بد بختی نجات بده
4-این دلیلم خیلی موثق نیست و خواهشن اگه غلط بود کتک نزنیدBig Grin
خب به این دلیل گفتم موثق نیست چون بر اساس یک روایته که اون روایت خیلی موثق نیست و من اونو از یک سنی شنیدم
خب اون روایت اینکه که روزی در زمان رسول الله دریا نوردانی عازم سفری می شوند در این سفر راه را گم کرده و به یک
یک جزیره ی متروک می رسند در این جزیره مردی تک چشم محبوث شده بود این دریا نوردان بر می گردنند پیش رسول الله
رسول الله به دریا نوردان می گوید این مرد دجال بوده و شما دیگر این جزیره را پیدا نمی کنید
خب در اول فیلم می بینیم که رنگو در یک آکواریوم محبوث است و این آکواریوم خیلی شبیه یک جزیره است و این آکواریوم یک دفعه بر اثر یک تصادف میشکنه رنگو ظهور می کنه و به کمک مردم میره و این اشاره به ظهور دجال داره
خب دیگه مطلب تمام شد
و حالا نوبت به القا های شیطانی این فیلم به کودکان است
خب این کارتون به کودک القا می کنه که دجال منجی یه واقعی است و به کمک مردم می آید و مردم را به خوشبختی می رساند و محبوب دلها می شود و حتی باعث محبوبیت دجال در بچه ها می شود

فدای سید علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۱۴:۵۴, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
ببینید دوستان چرا شما فریب یه مستندی مثل ظهور رو می خورید چرا یکمی به احادیث فکر نمی کنید

دجالی وجود نداره دجال یک انسان و یا یک موجود نیست دجال یک سیستمه که برای شیطان کار میکنه

این از برداشت اشتباه مردم از احادیثه که تصور میکنن دجال یک شخصه که ظهور میکنه و با امام زمان میجنگه چنین چیزی نشان از سطحی نگری مردم نسبت به احادیث داره
بابا 1400 سال پیش که پیامبر نمی تونست به مردم بگه آمریکا چیه فراماسونری چیه صهیونیست چیه رسانه های مبتذل چیه
واسه همین همه ی اینارو به یک شخص نسبت میداد به اسم دجال که در واقع همین سیستمه پلیده نه یک انسان چطور ممکنه خدا به یک موجود شیطان صفت اجازه ی ظهور بده؟

این هم یکی از بازی های فراماسونهاست که می خوان به ما بگن دجال ظهور میکنه تا ما علاوه بر ظهور مهدی منتظر ظهور دجال هم باشیم تا اینجوری ذهنمون از کارایی که خودشون انجام میدن منحرف بشه.

امیدوارم یکم به این قضیه توجه کنید و کمتر از ظهور دجال که خرافاتی بیش نیست حرف بزنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۰۰, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #64
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۴)Imam12 نوشته است:  
دجالی وجود نداره دجال یک انسان و یا یک موجود نیست دجال یک سیستمه که برای شیطان کار میکنه

کی گفته که دجال وجود نداره؟
اصلا بدون ظهور دجال امام زمان هم ظهور نمی کنه اصلا یکی از نشانه های ظهور امام زمان ظهور دجاله
۱۶:۱۸, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #65
آواتار
دوست عزیز آقای محمد جواد حرف imam12درباره دجال درسته دجال یه آقاهه نیست که یه چشم نداره و آخرالزمان می یاد و......
مظور از دجال همین جریان کفرآمیز غربه که فقط به بعد دنیوی زندگی نگاه میکنه و به بعد معنوی اون کاری نداره واسه همین میگن یه چشمش کوره .
۱۶:۱۹, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۷ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #66

(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۹)mohammadjavodmw نوشته است:  و حالا نوبت به القا های شیطانی این فیلم به کودکان است
خب این کارتون به کودک القا می کنه که دجال منجی یه واقعی است و به کمک مردم می آید و مردم را به خوشبختی می رساند و محبوب دلها می شود و حتی باعث محبوبیت دجال در بچه ها می شود

صبر کنید! در القای مفاهیم شیطانی به کودکان عجله نکنید! چرا؟ چون این فیلم مخصوص کودکان نیست.
نه این که سازندگان در ساخت کارتون برای کودکان ناموفق عمل کرده باشن؛ بلکه در ساختن یک فیلم با مخاطب غیر کودک خیلی هم خوب عمل کردن.
اما چرا برای کودکان نیست؟ چند تا دلیل ساده رو خیلی مختصر می گم.

1. اشارات پی در پی به فیلم های وسترن و کلاسیکی که طبیعتا کودکان ندیدند یا نمی تونن دیده باشن. مثل خوب، بد، زشت، یا ترس و نفرت در لاس وگاس
2. خشونت. دقت کنید که در فیلم حتی کودکان هم سلاح می کشند یا... مثلا پرنده ای که در چشمش یک تیر داره
3. پیچیدگی زیاد دیالوگ ها و سکانس های طولانی که برای یک کودک خسته کننده ست.
4. عدم شوخی و سرزندگی. یک فیلم مخاطب کودک و فراهم کردن شوخی و لحظات خنده دار کودک رو پای خودش نگه می داره. در عوض، این فیلم چند تا جغد داره که راجع به مرگ جملات فلسفی پایان سکانسی می گن!
5. زبان خشن و نامناسب کودک: به کار بردن عباراتی مثل برو به جهنم...
این فیلم، فیلم با مخاطب کودک «نیست» و در خیلی از رده بندی ها برای کودکان نامناسب تشخیص داده شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، Mason_yab ، sahel
۱۶:۲۶, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #67
آواتار
دجال خیلی وقته ظهور کرده گویا شما خبر نداری. در این عالم فقط 2 نفر ظهور میکنن که یکیش امام مهدی و یکیش مسیح همین.
چرا الکی یه موجود پلید رو بزرگ میکنید و ازش غول میسازید
بحث تاپیک سر دجال نیست سر فیلمه لطفا اگه میخواید تعبیری از فیلم داشته باشید موضوع رو به دجال ربط ندید چون چنین شخصی نه وجود داره نه بوجود میاد

شاید درست نباشه که ما یا صفر رو در نظر بگیریم یا 100 بهرحال زیاد بحث سر ماسونی یا ضد ماسونی بودن فیلم نیست بحث سر تحلیل شخصیت های فیلمه چون معمای فیلم تو همین شخصیت هاست
بنظر نمیرسه فیلم ارتباطی به دین یا مذهب خاصی داشته باشه فیلم بیشتر جنبه سیاسی داره که البته من فکر نمیکنم ربطی هم به تمدن شرق داشته باشه چون واقعا نه نمادی از شرق تو این فیلم هست نه دیالوگی که اینو ثابت کنه و نه صحنه ی که مارو به یاد تمدن شرق بندازه. اگه هست شما توضیح بدید

اگه شما دقت کنید لاکپشت از دیالوگهایی استفاده میکنه که بیشتر سیاستمداران غرب از اون استفاده میکنن مثلا میگه ما دیگه متمدن شدیم و دنیا دیگه جای این وسترن بازیا نیست اینها همون بلوفهای سیاسی غربی هاست که به تصور خودشون متمدن شد اما مثل یک لاکپشت که آهسته حرکت میکنه هنوز اول راهن و یه جورایی طفل نوپا هستن

درخصوص جوایز مختلفی که فیلم گرفته. کی میگه یه فیلم که ضد غرب باشه نمیتونه جازه ببره؟
اقا شما همین ایران رو درنظر بگیر خیلی از آقایان چشم دیدن جدایی نادر از سیمین رو ندارن ولی این فیلم بهترین فیلم جشنواره فجر شد و خیلی هم فروش کرد و خیلی ها در همین ایران فیلم رو تمجید کردن
وقتی یه فیلمی قشنگه مگه میشه نادیدش گرفت و بهش جایزه نداد اگه بخواد اینطوری باشه صدای همه در میاد و میگن این جایزه ها همش بازی سیاسیه و به هر فیلمی که دوست دارن جایزه میدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen-321 ، sahel
۱۶:۳۳, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۷ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #68
آواتار
اگه پی حرف Imam12 بریم و بگیم که خشک آباد نماد غربه پس طبق دیالوگ ها این طور برداشت میشه که غرب 100 سال از خودش عقبتره!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Huh و غرب خودش نفت داره و نفت صادر میکنه و نیازی به نفت شرق نداره !!!!!؟؟؟؟؟ Huh
به نظر من برای حمایت از این فیلم دلیلی وجود نداره
الان همه دارن میگن کار ماسونیه به غیر از جناب imam12 عزیز که البته دلایل خودشون رو دارن و نظرشون محترمه
اما به نظر بنده تحلیل های اونایی که میگن ماسونیه نسبت به اونایی که میگن نیست خیلیییییییییییی به فیلم نزدیکتره

به شدت به یه نظر سنجی نیازه.....
۱۶:۴۱, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۵ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۴)Imam12 نوشته است:  چطور ممکنه خدا به یک موجود شیطان صفت اجازه ی ظهور بده؟
ببخشید با کتونی پریدم وسط دعواتونSmile
ولی این حرفتون کاملا بی منطقه ، حرف شما تاریخ رو زیر سوال میبره اگه اینطوری چرا خدا گذاشت یزید بر امام حسین پیروز بشه چرا خدا اصلا گذاشت شیطان بعد از اون گناه بزرگش در مورد آدم و حوا زنده بمونه؟
این دیدگاهتون خداییش اشتباهه
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۰۰)mohammadjavodmw نوشته است:  اصلا بدون ظهور دجال امام زمان هم ظهور نمی کنه اصلا یکی از نشانه های ظهور امام زمان ظهور دجاله

ببخشید ولی حرف شما هم اشتباهه
ظهور دجال از نشانه های اصلی ظهور نیست از نشانه های فرعیه
پس یعنی امکان داره اتفاق نیوفته
نشانه های اصلی و حتمی عبارتند از: قیام یمانی، خروج سفیانی، ندای آسمانی، فرورفتن سپاهی در زمین و کشته شدن نفس زکیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E ، sahel ، peimane ، Justice Bringer
۱۶:۴۹, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۹ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #70
آواتار

آقا این جا ما داریم فیلم تحلیل میکنیم بحث ما سر آخرالزمان و دجال و .... نیست خواهشا از بحث اصلی منحرف نشین .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]