کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایا منتظر واقعی هستید؟! منتظر واقعی را از کجا باید شناخت
۸:۱۲, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

دوستان به نظر شما منتظر واقعی چه کسی است و از کجا باید او را شناخت ؟

از کجا بدانیم فقط ادعای منتظری نداریم و اگر مولا ظهور فرمودند جزو یاران باوفایشان هستیم؟

با تشکر از دوستانی که در بحث شرکت میکنند

در پناه خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، EMPERATOR ، fazel ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، فانوس *7* ، SARV ، فاطمه خانم ، freewish ، خاک ، azade ، Farzaneh ، sagheb ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، آفتاب
۹:۵۸, ۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۰۲ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
.
.
نظر من:
منتظر واقعی کسیه که هر کاری میکنه دنبال رضای خدا باشه ...
توی هرکاری ببینه امام زمانش این کارو میپسنده یا نه .....اگه میپسنده انجام بده.....
منتظر کسیه که اگه دید آدمای دور و برش تو باغ نیستن و اصلا یاد امام زمان نیستن بیاد یادشون بیاره امام رو...
نه اینکه شعار بده ها....(ما منتظر ظهــــــــــــور هستیـــــــــــــــــم!)
نه...بیاد با کارش امام زمان رو یاد دور و بریاش بندازه. با کاراش دور و بریاش رو جذب کنه....
منتظر کسی نیست که وقتی دید دور و بریاش اصلا به یاد امام زمان نیستن و داغونن، اونم بیخیال بشه بگه چه فایده ای داره من خوب باشم وقتی اینها داغونن....(با یک گل که بهر نمیشه)
منتظر اونه که حرفش با عملش یکی باشه....
تو خلوتش هم به یاد امامش باشه به یاد خدا باشه......

...........
.....
.
اینها هم همش حرفه دعا کنید تبدیل به عمل بشه....

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یا صاحب الزمان ، EMPERATOR ، faateme-313 ، fazel ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، فانوس *7* ، black ، azade ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، آفتاب ، amrtat71
۱۲:۲۴, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نظر من
.
.
.
.
منتظر واقعی کسی که دیگه دستاشو نزاره روی دستاش و منتظر باشه که بالأخره یه روز آقا میاد زنگ خونه رو میزنه منم میرم دم در!!!
منتظر واقعی کسیه که معنی حکمیت رو بفهمه! معنی ولایت و اطاعت از ولایت رو بفهمه! بفهمه اطاعت از ولی یعنی چون و چرا نکردن! یعنی تو بگی چشم! هر وقت یاد گرفتیم دل بدیم به حرف ولی، هر وقت یاد گرفتیم یک تن بشیم، دونه های یک تسبیح بشیم، و برای اینکه یه تسبیح بسازیم، دونه هاشو کنار هم بچینیم، توی یک خط باشیم تمام تلاشمونو بکنیم. هروقت یاد گرفتیم از ولایت حمایت کنیم، عاقلانه و منطقی، با اطلاع و آگاهانه اونوقت میشیم منتظر. هر وقت یاد گرفتیم همراه خضر بشیم ولی نه مثل موسی، مثل سلمان، اونوقت میشیم منتظر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، یا صاحب الزمان ، EMPERATOR ، fazel ، وحید110 ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، black ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، آفتاب
۱۲:۳۴, ۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام یکتا شایسته پرستش
سلام علیکم
با یک مثال شروع می کنم من با دوستم قرار می گذارم با هم ساعت 5 سینما بریم من ساعت 5 سر قرار می رسم ولی دوستم هنوز نرسیده من باید چی کار کنم!من باید اونجا بشینم؟! نه من باید برم بلیط سانس سینما رو بگیرم باید برم خوراکی ها رو!! آماده کنم باید گوشیم رو هم روی حالت سکوت (ویبره) بگذارم تازه باید به دوستم هم زنگ بزنم ببینم کجاست ؟ چرا دیر کرده ...
فکر کنم چنین حالتی برای همه پیش بیاد حالا همه ما منتظر یک زمان موعود هستیم شاید هم بارها سر زمان به قرار نرفتیم!! خوب باید چی کار کرد چه راهی هست ؟
منتظر به کسی میگن که هر لحظه امام زمان رو ناظر بر اعمالش می دونه و می دونه با گناه دل امامش رو می رنجونه می دونه نباید در هر شرایطی در هر زمان و مکانی نباید باعث رنجش خاطر امامش بشه منتظر یعنی عاشقی که هر لحظه برای دیدن معشوقش لحظه شماری می کنه هر ثانیه به خاطر معشوقش فال حافظ میزنه!!
منتظر کسی هستش که موقع خواب لباس مناسبی داشته باشه که اگه امامش اومد به اندازه لباس پوشیدنی برای ملحق شدن بهش وقت تلف نکنه منتظر یعنی کسی که به خاطر امام زمانش جمعه ها خوب لباس بپوشه و آمده باشه برای دیدار امام زمان و حضور در رکابش منتظر یعنی ...
الان که دارم فکر می کنم نمیتونم به خودم بگم منتظر...
هر لحظه احساس نیازت دارم ولی افسوس!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، گل مرداب ، وحید110 ، 872325 ، fazel ، یا ثارالله ، rastin ، در جستجوی سختی ، black ، نسیم ، رهیافته ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، حوریه سادات ، آفتاب
۱۴:۴۵, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۰۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
آواتار
یا تشکر از دوستان

نظرات بجا و خوبی بود .

نشانه اینکه ایا ادعای ما درست است یا فقط ادعاست این است که اگر به ما بگویند با مرگ تو مولا ظهور میفرمایند . با کمال میل حاضر شویم جان را تقدیم کنیم .

بزرگی میگفت اگر امام زمان را برای هوای خودت بخواهی حاظر به انجام این شرط نیستی

البته باید دید در موقع عمل و هنگام تقدیم جان چه کسی مرد عمل است .

با این معیار میتونیم بسنجیم ایا واقعا منتظریم و عشق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داریم یا نه چون جان غزیز ترین چیز ماست ....

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، یا ثارالله ، میلاد.م ، fazel ، EMPERATOR ، نسیم ، فاطمه خانم ، رهیافته ، azade ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، حوریه سادات
۱۵:۰۶, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #6

دوستان به نکات خوبی اشاره کردند....

یه چیزی هم بنده اضافه کنم بهش ، به نظرم منتظر کسیه که برای ظهور زمینه سازی بکنه ، چون هزار سال دیگه هم دعا خونده بشه ولی کسی زمینه سازی نکنه ظهور انجام نمیشه. در واقع دعا کردن بخشی از زمینه سازی است ، نه تمام آن!

زمینه سازی خودش دو بخشه ، یکی جنبه ی فردی و یکی جنبه ی اجتماعی. با دوستانم که بحث میکردم دیدم بعضی هاشون از اون طرف پشت بام افتادند پایین و میگن اصلا اصلا دعا و خودسازی و.... فایده نداره و فقط روی جنبه ی اجتماعی باید کار کرد.

ولی شخصا مخالف این نظر هستم ، به نظرم باید هر دو جنبه رو بهش توجه کرد.

جنبه ی فردی زمینه سازی ، در حالت کلی نتیجه ش میشه این که حتی اگر شما در جنبه ی اجتماعی به موفقیت کامل نرسیدید (نتونستید جامعه رو به صورت کامل برای ظهور آماده کنید) میتوانید امیدوار باشید که حتی پس از مرگ نیز دوباره در زمان حکومت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زندگی کنید....

جنبه ی فردی شامل دعا کردن ، رعایت تقوا ، خودسازی ، کسب علم و معرفت درباره ی دین و اهل بیت (علیه السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و...

پس منتظر واقعی کسیه که هم به جنبه ی فردی اهمیت بده و خودش رو لایق خدمت به امامش بکنه ، و هم جامعه ی خودش رو (حتی اگه شده یه قدم کوچیک!!) به جامعه ای که مدنظر خدا هست برای ظهور منجی ، نزدیک بکنه....

یا علی (علیه السلام) Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، fazel ، black ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، حوریه سادات ، آفتاب
۱۵:۱۲, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
منتظر واقعی کسیه که کنج خونه واسه ظهور امام زمان گریه میکنه نه این اقایان که ادعای منتظر بودن دارن اما چنگ زدن به دنیا و به دروغ واسه امام زمان دعا میکنن که متاسفانه تو کشور ما خیلی زیادن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، fazel ، black ، حوریه سادات ، آفتاب
۱۵:۲۴, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
ای بابا !
کاری نداره که ویژگی های یاران حضرت و منتظران ایشون رو که تو روایت هست با خودمون مقایسه کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، fazel ، black ، حوریه سادات ، آفتاب
۱۵:۵۵, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۸ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #9
آواتار
دوستانی که کارتون شده تاپیک زدنو و شعار دادن درباره ی آخر زمان. چند نفر از شما سعی کردید امام مهدی رو به جهان معرفی کنید؟ چند نفر از شما به این شعارهایی که تا حالا دادید عمل کردید؟ صبح تا شب نشستید و تمام امیدتون اینه که امام زمان بیاد غافل از اینکه امام زمان چشم امیدش به شماست تا واسش زمینه سازی کنید

میدونید مردم دنیا دریاره ی مهدی چه تصوری دارن؟ اونا میگن مهدی همون آنتی کرایسته اونوقت ما اینجا درحال گشت و گذار تو سایتیم و با خودمون میگیم انشاالله که میاد!!! ما داریم فقط دور خودمون میچرخیم و هیچ پیشرفتی نداریم و تمام سرگرمیمون شده گیر دادن به همدیگه تو تاپیک های مختلف در واقع خودمون داریم ذهن خودمون رو کنترل میکنیم.
دشمن داره اهداف پلید خودش رو عملی میکنه و اهداف مقدس ما همچنان در حد حرف باقی مونده

چه زیبا سرود حافظ در وصف مدعیان دروغین امام حسین(علیه السلام)

یاری اندرکس نمی بینیم یاران را چه شد؟ ... دوستی کی آخرآمد دوستداران را چه شد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، نسیم ، فانوس *7*
۱۶:۱۱, ۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #10

دوست عزیز اینی که شما میگی پرداختن به جنبه ی اجتماعی ظهور است ، در حالی که ما نیاز به خود سازی هم داریم!!! و از مطالب این تالار در این جهت استفاده میکنیم.

شما هم اگه میبینی که این تالار در این جهت به دردت نمیخوره میتونی نیای اینجا وقتت رو تلف کنی....

پست هفتم همین تاپیک رو بخون.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، یا ثارالله ، فانوس *7* ، سیمرغ ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]