|
.چادر ملی اندامی رسید
|
|
۲۱:۱۵, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() وَمَکَرُوَا و مَکَرالله وَاللهُ خَیٌرُالٌمَکِرِینَ(1) حتما به این نوشته پشت بعضی از ویترین های مغازه ها برخورد کرده اید که چادر اندامی رسید. و حتما تا به حال این جمله را هم شنیده اید فلانی فلانی را دور زد ؟ شاید بگید چه ربطی داره، ولی اگه کمی دقت کنید می بینید کسانی که این چنین تبلیغاتی را برای چادر انجام می دهند و کسانی که از این چادر ها استفاده می کنند همون دور زدن است ولی نه دور زدن هم نوع خودشون، بلکه دور زدن خداوند و دین است. بعضی از این انسان ها داستان قوم یهود را به شکل جدید در حال نوشتن هستند. خداوند به قوم یهود گفت: در روز شنبه ماهی نگیرید قوم یهود شنبه را تور پهن کردند و یکشنبه ماهی ها را جمع کردند.(2) حال خداوند به زنان می فرماید: بدنتان را از مرد نامحرم بپوشانید؛ ولی بعضی ها که دوست دارند هم متدین باشند و هم به میل خودشان جواب دهند می روند چنان لباس چسبان و تنگی می پوشند که اگر عریان باشند جوانان را این گونه جذب نمی کنند. بله دوستان تا آنجا که اطلاعات من و شما در مورد چادر قد می دهد چادر کار کردش این است که ،اندام را بپوشاند؛ حالا چادر اندامی که ظاهرا برای بهتر نشان دادن اندام طراحی شده چه کار کردی دارد نمی دانم . بله دوستان بعضی خواسته یا ناخواسته می گویند: حجاب به معنی پوشش است و ما هم خود را می پوشانیم و می روند در بین لباس ها تنگ ترین و چسبان ترین لباس خود را انتخاب می کنند و غافل از این که بدترین پوشش را انتخاب نموده اند. و متاسفانه هدف از پوشش را متوجه نشده اند. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۴, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
میدونید مشکل ما چیه؟ یه چیز این که همیشه فکر میکنیم مرغ همسایه غازه !
حالا نظر دوستانو نمیدونم اما خداوکیلی نگاه کنید ، جنس ایرانی نمیخریم بعد میریم هر چیز درجه پایین و بدون کیفیتو خلاف شرعو و... رو با اسمو مارک مثلا خارجی میخریم، اما چرا اینطوری میکنیم؟ جدای از این که ناخواسته از غرب تقلید میکنیم ( پیشاپیش از خواهران گرامی تالار عذرخواهی میکنم چون روی سخنم با دیگر افراد است ) جدای از این که فکر میکنیم چیزی که غرب برا ما میخواد خوبه؟ یه زمانی یه مطلبی رو برای یه وبلاگی نوشته بودم دوره ای که نویسنده بودم به صورت نظر آزاد ، گفتم اصلی ترین مشکل ما تقلیده ، یعنی اگر یه بنده خدایی بخواد پوشش و حجابشو رعایت کنه ، مدام توی جامعه یه جوری برخورد میکنن باهاش که انگار با همه فرق داره ، خیلی عجیبه نه؟ تو جامعه ای که اسلامی هست با افرادی که واقعا فقط و فقط به خاطر خداوند و آخرتشون از نگاه های دیگران وخیلی چیز های دنیایه دیگه میگذرن به چشم اقلیت نگاه بشه ، به نظر من فقط نوآوری میتونه مشکل مارو حل کنه نوآوری های داخلی که باعث بشن تقلید کمتر بشه ،الان ببینید جنس ایرانی که میاد فوری مردم میگن نه کیفیت نداره ، خب چرا این حرفو زدن؟ جدای از این نیست که تو وسایل دست ساخت خودمون هم از غرب تقلید میکنیم؟ چیزی جدای از الگو برداریه؟ ، باز هم برمیگردیم به همون حرف اول که مرغ همسایه غاز هست ! ، خب حالا میگید اصلا این همه حرفات چه ربطی به چادر اندامی داشت؟ خب این قسمت از نظر من برمیگرده به جنبه اقتصادی قضیه ، چطور؟ یک عده افراد که اسم نمیبریم و فقط فکر سود و پول دنیوی هستند و به هیچ وجه فکر آخرت و جهان دیگه و جواب پس دادن در آخرت نیستن میان نگاه میکنن ببینن پوشش اکثریت جامعه به چه صورته ، ارزش هاشون در چه حدودیه ، خب حالا سعی میکنن همه چیو از چادر تا چیزای دیگه شبیه اون ارزش ها و خواسته های اکثریت بکنن ، سودو اینطوری میبرن بالا ، شاید تحلیل بنده بچه گانه باشه و نظرات دوستان موشکافانه تر و دقیق تر به هر حال نظر کلی بنده این بود |
|||
|
|
۲:۲۵, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۰)persia نوشته است:(۲۱/مرداد/۹۱ ۲۰:۰۱)فدايي ولايت نوشته است: نه که خیلی جوونامون از البسه داخلی حمایت میکنن! ![]() اگه بخواید میتونم ترتیب ملاقاتتونو با یه تولید کننده البسه داخلی بدم. اخبار 20:30 هم نشون داد |
|||
|
|
۸:۵۷, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
تو بحث قیمت ها و پوشش این کاریکاتور دیدن دارد:
|
|||
|
|
۰:۵۳, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
باخود چادر ملیش مشکل داشتم(بعضی از این جادر ملیها کم از اندامی نبودن) حالا چه برسه به چادر ملی اندامیش
![]() ![]()
|
|||
|
|
۴:۴۷, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اصلا همین چادر های الان که نازک هستند بدرد نمیخوره
اینا دیگه کار دشمن
|
|||
|
|
۸:۵۴, ۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۹:۰۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
متاسفانه یه سری از دوستان دست از اظهار نظر ناحق بر نمیدارن !!!
کی گفته چادر های تزئئیات دار نمایشگاه قران برای چادریها طراحی شده هان!!!!! این چادر ها در واقع الترناتیویه برای کسایی که دوست دارن چادری بشن ولی از شکل و شمایل این چادر که ما سر میکنیم خوششون نمیاد ! اولا چادر یه لباس یکسرست که بدن انسان رو میپوشونه و تمام چادر های نمایشگاه قران اینطور بود ثانیا اونقدر کوتاه بودن و بدن نما بودن لباس زن جلب توجه میکنه داشتن یه نوار یا یه گل در چادر جلب توجه نمیکنه !! بعدم به خرج من یکی نمی ره همون خدایی که صیغه رو برای یه سری مرد خلافکار و هوس باز و بی تعهد مباح کرده تا یه مقدار تعهد یادشون بده و از جهنم رفتنشون جلوگیری کنه !! تبرج رو ممنوع کرده !!!به معنی نشون دادن بدنو بهتر نشون دادن بدن نه چادر!! ،نه ارائه لباس متحد الشکل رو برای تمام زنها !!!! در مساله حجاب دکتر مطهری آمده که پوشش مهمه حالا دوستان مصداق تبرج رو از دیدگاه خودشون معنی میکنن !!! بیاید به اصل توجه کنیم نه به فرع اقسام چادر برای اقبال و رو آوردن خانمهای جوان به چادره ولی خیلی هم قدم خوبی برداشته شده بود ! من از همونجا یه شال قشنگ برای دخترم گرفتم که تمام سر و گردنش رو میپوشونه و خیلی حجابش کاملتر شده .چون موهاش لخته و هر چی میپوشید حتی مقنعه باز یه کمی جلوی موهاش میفتاد بیرون!! |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۱۹:۳۰ توسط مسافرتنها.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
ببینید چادری شدن الزامی نیست! اما به نظر من مث اون خاطره ای که یه بزرگواری تعریف میکنه میگه: از یه سربازپرسیدم چرا نمازنمیخونی؟گفت بندپوتینام زیاده حوصله ندارم بازشون کنم. گفت اشکال نداره تو نمازتو بخون اما با کفش. شاگرد اون آقاگفت: آقا این اشکال داره ها!!!آقاهه میگه من باپوتین اونو نمازخون کردم تو اگه میتونی برو به طرف بگو بدون پوتین نمازبخونه!!! چادر سرکردنم همینه بزار سرکنن اما هرجورکه دوست دارن هرچقدرم که اندامی باشه به نشان دادن اندام اون مانتو تنگا که نمیرسه ...: در مورد اون کاریکاتورهم باید بگم: به نظرمن خیلی چرته! ناراحت نشیدها جون الان کفشی رو پیدا نمیکنید زیر20ت یا همون شال بی مصرف ترینش لا اقل 6تومنه. کاریکاتور واقعیت هارو به صورت طنز درمیاره نه غیر واقعی
|
|||
|
|
۳:۲۴, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خدایا از دست کی بنالم این چادره؟این بیشتر به یه ولباس چسب بلند شباهت داره از دست این مردمی که میخوان دینو خودشون تفسیرکنن چه کنم خدا هدایتتون کته..........
|
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ول و آخرش خانما هرچي بپوشن اين آقايونن كه بايد چشم و دلشونو حفظ كنن. خيلي سخته نه؟ همونقدرم سختي داره برا خيلي از خانما كه جلوي خود نمايي رو بگيرن.
فقط تقوا و شعور لازمه كه از خدا ميخوام به همه خانما تا تهش تا هرجا كه داره تفضل كنه و بيشتر از اون براي آقايون....
|
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اینم چادر هم مثل مانتوهاشون دارن تحریفش میکنن و به سبک خودشون تعغیرش میدن
![]() شاید این جمعه بیاید شاید،پرده از چهره گشاید شاید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,125 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: siRzu7_535.jpg]](http://media.afsaran.ir/siRzu7_535.jpg)