کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، sunrise59 ، SARV ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، mofa ، bidaram ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۲, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #21

(۱۰/فروردین/۹۰ ۱۷:۵۵)mohsen 2012 نوشته است:  
(۸/فروردین/۹۰ ۱۶:۳۷)Vblock نوشته است:  
نقل قول:در قسمت 17 در مورد ufo ها انقدر اغراق شده بود که من دفعه ی اول که دیدم تنم لرزید در حالی که اگر همچین تکنولوژی هایی رو داشتن ایران با خاک یکسان بود
چرا بايد ايران رو با خاك يكسان ميكرد؟
چرا اينقدر سطحي نگري مي كنيد تو سياست...
1.چون که ایران یکی از مناطقیه که بیشترین مقاومت رو در در برابرشون می کنه
2.چون ایزان و ایرانی شیعه است
3.چون قسمت زیادی از یاران حضرت مهدی و سربازاش ایرانی اند
چه لزومی به بودن يا نبود ufo هست؟
ميتونه يه برنامه راه بندازه چند برابر بدتر از 11/9 بعدش اينقدر موشك و هواپيما بلند رو مناطق حساس كشور كه كشور فلج بشه؟
اين مثل اينه كه بگی يه مرد 20 و چند ساله مثلا با چوب بياد سراغ يه پسر 9-10 ساله يا با دست خالي.
دخالت نظامي لازم نيست هميشه همراه با پيامد باشه... تو عراق، افغانستان و ... امريكا اول دخالت هوايي كرد و بعد هم زميني. اگر ايران رو بر اين سه مبناي كه شما گفتي بخواد بزنه همون دخالت هوايي كافيه و لازم به لشكركشي نيست.
بازم ميگم قدرت سياست رو دست كم نگيريد....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parsa ، sahel
۲۰:۲۱, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22

(۱۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۰)علائم ظهور نوشته است:  
(۱۰/فروردین/۹۰ ۲:۳۶)roohi_issa نوشته است:  سلام
بنظر شما فيلم چند جنبه دارد؟ چرا از يوتيوب راحت پخش مي شود؟ و فقط چند قسمت آن جهت رد گم كني حذف مي شود؟ اين موجهاي تفكري مختلف كه در جهان افتاده و برخي از ما به دنبال آنهاييم براي چيست؟
اسم فيلم ظهور امام زمان است يا ظهور دجال؟ يا به عبارتي ديگر او ظهور امام را نويد مي دهد يا ظهور دجال را؟
هيچ فكر كرده ايد كه امام اول ظهور مي كند يا دجال؟ روايات چه مي گويند؟
نكته هاي بسيار ريزي است كه پيگيري آنها اهداف ظاهري و باطني يك فيلم را آشكار مي كند.
ممنون
سلام دوست عزیز
بودن یا نبودن یک چیز در دنیای امروز زمانی معنا پیدا می کند که موثر باشد.اگر بودن چند ویدئو باعث به خطر افتادن منافع آمریکا شود ، مطمئن باشید حتما برای آن فکری خواهند کرد.
اما مشکل اینجاست که اکثر مردم دنیا از رسانه های مرجع و مهم برای مطلع شدن از اخبار و اطلاعات و دانش استفاده می کنند
شبکه های تلویزیونی بی بی سی ، سی ان ان ، فرانس 24
سایتهای اینترنتی ویکیپدیا ، سایت دانشگاهها و موسسات علمی و ...

بودن چند ویدئو روی یوتیوب که نه سازندگان آن مشخص هستند نه اسناد آن مورد تایید اشخاص مشهور.هیچ ضرر جدی برای آمریکا ندارد
تحقیق کنید ببینید چطور آمریکا می تواند درغ را به جای حقیقت به دنیا قالب کند

در مورد اینکه چرا فیلم تکیه اش روی دجال است باید گفت این یک دید است.بعضی با شناخت دشمن خدا به دوستان او پی می برند.برخی با شناخت دوستان خدا به دشمنان او
راههای رسیدن به خدا به تعداد انسانهاست
سلام دوست عزيز
شما در نقل قول اصل پستم را حذف كرديد و چسبيديد به فرعش !!!
در مورد اون نظري نداريد؟ اگر آن را تاييد مي كنيد پس خود بخود فرعش را نيز تاييد مي كنيد.
اگر اصلش را تاييد نمي كنيد دليلتان را بگوييد.
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۲۳:۲۳, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
یه چیزی هم به نظر من توی این مستند مشکل داره .. مخصوصا قسمت های اولش!
گذاشتن زیاد خیلی از فیلم های مستهجن ! به نظر من لازم نبود چندین و چند قسمت مدام این ها رو تکرار کنه!
مشید کوتاهتر هم بهش پرداخته بشه و مطلب بیان بشه!
و یه سوال اصلا مصاحبه راجر با کی هاست؟ چطوری دست اینها افتاده؟ اصلا مگه راجر اجازه داشته این حرفها رو بزنه!
اگر بخوایم میتوینم به اکثر چیزها و اتفاقات بدبین باشیم .. Huh
وای خدای من!!Exclamation
۱۶:۰۳, ۱۱/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۰ ۱۶:۰۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:در قسمت 31 آقاي راجر مي گويد "خيلي جالب بود چون بعد از شوراي كلي ، تصميم گرفته شد كه شيطان ، شخصا به چالز داروين پياده كردن اصول تكاملش را آموزش دهد." اين شوراي كلي چيست؟ آيا شيطان هم در تصميم گيري شوراي كلي مطيع تصميماتي است كه در آن انسانها و جنها شركت دارند يا خودش تصميم ساز است؟

اینکه شورای کلی چیه خاطرم نیست اما این رو از روایات شیعه می دونم که ابلیس همیشه برای انجام خدعه هایش نعره زده و شیاطین رو به دور خودش جمع میکنه و از اونها مشورت میگیره. پس مطیع بودن اینجا مطرح نیست. مشورت گرفتن و حتی عمل کردن به نتیجه مشاوره مطرحه عین خود ما یا رئیس شرکتی که با کارمندهاش مشورت میکنه.

نقل قول:بنظر شما فيلم چند جنبه دارد؟ چرا از يوتيوب راحت پخش مي شود؟ و فقط چند قسمت آن جهت رد گم كني حذف مي شود؟

از یوتیوب راحت پخش نشد. چند بار پاک نشد. خیلی اینور اونور شد تا شد چیزی که لقمه آماده شده برای ما. شما در جریان نیستین که اون اول وقتی موعود تصمیم گرفت و مستند ظهور رو روی سرورش که سرور کانادایی بود گذاشت، شرکت کانادایی سرور موعود رو down کرد و بهشون گفت هر وقت این سریال ظهور رو از سرورشون پاک کنن، دوباره سرویس میدن که اونموقع بود که موعود سرورش رو عوض کرد. یعنی این شرکت هم رد گم کنی بوده؟؟

نقل قول:اين موجهاي تفكري مختلف كه در جهان افتاده و برخي از ما به دنبال آنهاييم براي چيست؟
این موجها برای اینه که از خواب غفلتی که تا حالا بودیم بیدار بشیم و دشمنان خودمون رو و حضور شیاطین رو بهتر بفهمیم تا عمیقتر به ریشه اتفاقات شوم جهان پی ببریم.

نقل قول:اسم فيلم ظهور امام زمان است يا ظهور دجال؟ يا به عبارتي ديگر او ظهور امام را نويد مي دهد يا ظهور دجال را؟
هيچ فكر كرده ايد كه امام اول ظهور مي كند يا دجال؟ روايات چه مي گويند؟
اسم مستند arrivals هست یعنی ظهورها یعنی سه قسمت آخر مستند یعنی ظهور دجال و مسیح (علیه السلام) و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف). اینکه ترتیب ظهورشون چطوره هم در روایات موجوده.

نقل قول:نكته هاي بسيار ريزي است كه پيگيري آنها اهداف ظاهري و باطني يك فيلم را آشكار مي كند.

خطاب من به شما نیست اما با دید زیرکانه نگاه کردن فرق داره با دید بدبینانه. اینکه مرتب دوستان میگن چطور به این راحتی پخش شده درست نیست. از کمی تحقیقاته. میلیونها سایت و مستند در این باره وجود داشته. اصلا مستند ظهور فقط زیبایی کارش این بوده که گزیده بسیار جالبی از مستندهای بقیه رو سر هم زده. همه ویدئوها رو که خودشون نساختن. تک تک کلیپهاشون رو میشه اصلش رو گیر آورد.
از طرفی اگه واقعا نیت خیر پشت سازندگان مستند نبوده بیکار بودن حرف از شهادت ائمه بزنن ولو به قیمت تخریب چهره خودشون؟

این طرز نگاه به نظر حقیر سوء ظن هست. سازندگان هم برادران مسلمان ما. بی مدرک به اونها تهمت زدن گناه کمی نیست. به هر حال ما ها که با دیدن مستند ظهور دشمن رو کامل شناختیم و به حق متوجه شدیم و انشاءالله مشغول خودسازی میشیم. حالا افکار دشمن در پشت ساخت این مستند باعث چنین اتفاق مبارکی برای من و بعضی دوستان افتاده رو چطور میشه توجیه کرد الله اعلم...

نقل قول:و یه سوال اصلا مصاحبه راجر با کی هاست؟ چطوری دست اینها افتاده؟ اصلا مگه راجر اجازه داشته این حرفها رو بزنه!

هر وقت به طور کامل مصاحبه راجر رو دیدیم و در موردش تحقیق کردیم که کی بود چطور نویسنده شد کتابهاش در مورد چیه و در جوانی چه اتفاقاتی براش افتاد اونموقع میشه در موردش قضاوت کرد. مستند رو بگردین پیدا میشه و همینطور pdf از صحبتهای درون فیلم هم هست. a trip to supernatural

به عزیزانی که هر از گاهی به مستند مشکوک میشن توصیه می کنم حسن ظن داشته باشین. شما یه مستند رو دیدین که افشای شیاطین جنی بود و انسی. اگر بحث ترسه که طبیعیه. باید هم ترسید اگر از دشمن به این پر قدرتی نترسیم که به فکر چاره نخواهیم افتاد. چاره کار پناه بردن به خدا و برگشتن به دین خداست. دوستان این ایمان ما به درد خودمون میخوره دوباره باید ایمان بیاریم. یا ایها الذین آمَنو آمِنوا....

من به شخصه خیلی تحقیق کردم. خیلی زیاد. خیلی سایتها و خیلی مستندها که اینجا نه مطرح کردم و نه میکنم چون به صلاح نمی دونم. بعد به صداقت سازندگان پی بردم هر چند مستند رو خالی از اشکال ندیدم خصوصا مواردی در تقابل با روایات شیعه.
شما هم هر وقت راجع به اشخاص، کلیپها و مستندهای درون مستند تحقیق کامل کردین. از سرنوشت محققین معرفی شده درون مستند با خبر شدین که چه گفتند و چرا گفتند و چه شدند، اونموقع در مورد سازندگان مستند قضاوت کنین.

عذر میخوام بابت طولانی شدن کلام.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، fazel ، roohi_issa ، user313 ، وحید110 ، elhamA ، boghz ، Ara ، خادمة الزهرا ، unos ، ilidin ، yamin ، N.Mahdavian ، sahel
۰:۱۰, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #25

(۱۰/فروردین/۹۰ ۲:۳۶)roohi_issa نوشته است:  بنظر شما فيلم چند جنبه دارد؟ چرا از يوتيوب راحت پخش مي شود؟ و فقط چند قسمت آن جهت رد گم كني حذف مي شود؟ اين موجهاي تفكري مختلف كه در جهان افتاده و برخي از ما به دنبال آنهاييم براي چيست؟
اسم فيلم ظهور امام زمان است يا ظهور دجال؟ يا به عبارتي ديگر او ظهور امام را نويد مي دهد يا ظهور دجال را؟

ممنون

آفرین دوست من اینو خوب اومدی
سایت یوتوب سایتی هست که کلیپ هارو کنترل میکنن و بعد به نمایش در میارن
ولی اگه قرار باشه پخش نشه از اول پخش نمیشه و یه جورایی جو دادن به قضیه
و ما هم تو اون قسمت از مستند تحت تاثیر شدید این داستانیم و به این چیزا فکر نمیکنیم
نمیگم همش دروغ هست ولی اونا واقعیتو با دروغ قاتی کردن
و ما اینجاست که داستن شرطی شدن اون جوجه میشه که در آخر خودشو میکشه یعنی بی نظمی در اتفاقات امید وارم ما با دیدی باز بهش نگاه کنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: roohi_issa ، sahel
۲۳:۱۰, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
دوستان واقعا از این موضوع ناراحتم که شما اینطور سریال ظهور رو زیر سوال می برید. توی تاپیکهای دیگه مثل کدام جزیره امید هم دوستان زیادی سازندگان این سریال رو متهم به چیزهای عجیب و غریبی مثل تعصب قوم عرب و... کرده بودند اینجا هم که می فرمایید خودشون دست نشانده ی ماسون ها بودند!!!
چه دلیل و مدرکی دارید؟
خود من و بسیاری از دوستانی که در این تالار هستند مدیون این سریال هستیم. این سریال افق های زیادی رو برای پژوهش پیش روی من و بسیاری دیگه باز کرد و باعث شد من دیگه مثل گذشته سطحی نباشم و به دنبال افزایش معلوماتم برم و هر چیز رو از هر کسی راحت قبول نکنم.
این هم مصداق تهمته و گناه کبیره است چه توی تالار گفتگوی مجازی باشه چه در زندگی واقعی فرقی نمی کنه.
مورد دیگه در مورد استاد رائفی پوره. من نمی دونم دوستان چطور می تونند این همه راحت در مورد کسی نظر بدن.
اگر دلیل و مدرکی دارید ارائه بدید تا ما هم هم نوا با شما آدمهای ظاهر صلاح نوکر صهیونیست رو افشا کنیم. اما اگر مدرکی ندارید لطفا تهمت نزنید. ایشون از یک طرف از سایت بالاترین مورد تمسخر قرار می گیره که ساندیس خوره و از طرف ما هم (که کم مدیون ایشون نیستیم و سخنرانی های ایشون برای خود من بسیار راه گشا بود) به نحوی دیگه متهم می شه که داره مخ ما رو در جهت منافع فراماسون ها می زنه!
بیایید همه مراقب حرفهایی که می زنیم باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، paradise ، boghz ، N.Mahdavian ، sahel
۰:۱۶, ۱۳/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۰:۱۸ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #27

(۱۲/فروردین/۹۰ ۲۳:۱۰)user313 نوشته است:  ...
این هم مصداق تهمته و گناه کبیره است ...
من نمی دونم دوستان چطور می تونند این همه راحت در مورد کسی نظر بدن.
اگر دلیل و مدرکی دارید ارائه بدید تا ما هم هم نوا با شما آدمهای ظاهر صلاح نوکر صهیونیست رو افشا کنیم. اما اگر مدرکی ندارید لطفا تهمت نزنید.
بیایید همه مراقب حرفهایی که می زنیم باشیم.
اي عزيز برادر
اگر در تاپيك مربوط به بررسي حرفهاي راجر در مورد داروين كه آنرا ايجاد كردم دقت بفرماييد مشاهده مي فرماييد كه نوشته ام اكثر حرف هاي اين فيلم را قبول دارم ولي در داخل فيلم چيزهايي را گنجانده اند كه افراد خاصي قادر به دريافت آن هستند و در آنجا هم گفته ام كه سازندگان سريال دانسته يا ندانسته در دام افتاده اند مثلا در القاي قدرت بيش از حد ابليس و شياطين به بينندگان. يا مثلا همين مورد القاي بزرگي و جهانشمولي قدرت شوراي كلي و غيره.
ببينيد شما اگر راديو اسرائيل را گوش كنيد قريب به 98 درصد حرفهايش عين حقيقته. اشخاص مذهبي ما رو با القاب با احترامي صدا مي كند و به مراسمات ملي يا مذهبي ما كاملا احترام مي گذارد ولي در بررسي موشكافانه كه در راديوي ايران هم پخش مي شود بعضا اهداف پشت پرده آنها را نمايان مي كند.
باز ببينيد بعد از شكست اسرائيل در جنگ 33 روزه در سال 2006 آنها در سال 2007 تصميم گرفتند تا قسمتي از رموز و قدرت ماسونها را فاش كنند و اين فيلم در سال 2008 به نحوي ساخته شده كه با بالاي 95 درصد صحت و آگاهي دادن ما به مطالب ، لرزه بر اندام بيننده مي اندازد. حتي آنها در انتخاب موزيك فيلم سعي در ترساندن ما كرده اند. اگر هدفشان آگاهي است سال 2007 كه خود ماسونها بيشتر آگاهمون كردند.
دشمن ما را بهتر از خودمان مي شناسد. مي داند چگونه فيلمي براي مسلمانان بسازد.
اما هدف من تهمت نيست. هدف من اين است كه هركسي هرچه گفت نبايد كوركورانه آنرا قبول كنيم.
شما از ما دليل خواسته ايد. نمي دانم تحصيلات شما چيست و در چه حد است ولي من در دو تاپيك دو مورد را آورده ام :
نظريه داروين را راجر اشتباه گفته و خواسته قدرت ابليس را بالا ببرد. راجر در مورد داروين گفته هدفش اين بوده "انجيل سوزي". كدام انجيل؟ اين انجيل تحريف شده؟ خود بخود در مسيحي ها (و شايد در مسلمانها) اين كتاب تحريف شده بوسيله ماسونها را مقدس جلوه مي دهد. و تنها كتابي كه انجيل تحريف شده را رد مي كند قرآن است. اين قرآن است كه انجيل تحريف شده را سوزانده است.
من از شما مي پرسم چند قسمت اين فيلم فقط حرف راجر است؟ اين راجر مگر مي توانسته با يك ملاقات معمولي و شبيه داستانهاي عشقي (از قيافه اش فهميده اند آدم مستعدي براي ورود به اين گروه بوده) وارد محافل بالاترين طبقات ماسوني بدون طي مراحل بشود؟
اگر دقت كنيد اكثر انتقاد هاي من روي آقاي راجر است. اكثر قسمتهاي سريال را فرض كنيم درست آورده اند ولي داخلش راجر تير خلاص را مي زند.
۰:۵۱, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۳/فروردین/۹۰ ۰:۱۶)roohi_issa نوشته است:  نظريه داروين را راجر اشتباه گفته و خواسته قدرت ابليس را بالا ببرد. راجر در مورد داروين گفته هدفش اين بوده "انجيل سوزي". كدام انجيل؟ اين انجيل تحريف شده؟ خود بخود در مسيحي ها (و شايد در مسلمانها) اين كتاب تحريف شده بوسيله ماسونها را مقدس جلوه مي دهد. و تنها كتابي كه انجيل تحريف شده را رد مي كند قرآن است. اين قرآن است كه انجيل تحريف شده را سوزانده است.

من با انتقاد به فیلم موافقم. همینطور که بعضی از دوستان گفتن مثلا بعضی قسمت ها با عقاید شیعیان جور در نمی آمد. اما گفتن اینکه اونها دارن نوعی کنترل ذهن انجام میدن رو اشتباه می دونم.
در مورد انجیل سوزی که راجر بهش اشاره می کنه منظور اینه که داروینیسم رو در مقابل نظریه ی خلقت هدفمند جهان قرار می ده که در انجیل وجود داره. اگر مستند اخراج شدگان رو ببینید متوجه می شید که داروینیسم چطور با زیر سوال بردن مسئله ی خلقت هدفمند و خالق هوشمند در ساخت جهان، تونسته بسیاری از دانشمندان رو به الحاد بکشونه. منظور راجر اینه.
منظورش این نیست که اشتباهات انجیل تحریف شده رو به رخ بکشونه.
در مورد اینکه گفتید خواسته قدرت ابلیس رو زیاد نشون بده نکاتی وجود داره. دشمن ما قدرتمند هست. این به معنای نفی قدرت خدا نیست. خود خداوند در زمین که مسیر ابتلا و انتخابه به پیروان هر دو راه حق و باطل کمک می کنه:
کلاً نمد هولاء و هولاء من عطای ربک

اما این منم که باید بدونم به کدوم قدرت اصالت بدم و اطمینان کنم و کدوم رو باطل بدونم اما این موضوع به این معنی نیست که سرم رو زیر برف کنم و دشمنم رو نشناسم. من با قدرت ایمان نباید مرعوب این قدرت بشم بلکه باید راه مقابله باهاش رو پیدا کنم. نمونه هاش هم در تاریخ زیاده که رزمندگان خدا با تکیه بر الطاف الهی چطور دشمنانشون رو در هم شکستن. من اینو قبول ندارم که به صرف نشون دادن قدرت دشمن ما می ترسیم و جا می زنیم و فاتحه ی همه چیز رو می خونیم.
به هر حال ممنون که باهام هم صحبت شدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، roohi_issa ، unos ، sahel
۸:۳۴, ۱۳/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۰ ۸:۴۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #29
آواتار
ممنونم user313 دقیقا من هم حرفم همینه. چرا دوستان میگن این مستند باعث ترس شده پس مشکل داره. اتفاقا نقطه قوتش اینه که ما بترسیم. باید هم بترسیم. بعضی ها خودشون رو خیلی قدرتمندتر از شیطان می بینن و فکر می کنن شیطان ضعیفه و چون مستند نشون داده شیطان قویه داره ما رو می ترسونه و ... این در حالیه که نمی دونیم چطور هر روز شیاطین از خونه که بیرون می زنیم می ریزن دور ما و انواع وسوسه ها و ... خوب چون نمی دونستیم، نمی ترسیدیم و معنای واقعی «استعاذه به خدا» که شهید دستغیب کتاب زیبایی در همین زمینه داره رو نمی فهمیم. یعنی چون نمی دونیم شیاطین چقدر می تونن ما رو نابود کنن نمی ترسیم و هیچ استعاذه ای هم نداریم. حالا مستند ظهور نشون داد که ما شیاطین رو دست کم گرفتیم. این خیلی خوبه و بیدار کننده هست. باعث شده خدا رو شکر من همه جا مخصوصا توی خیابونها و بازارها از شر شیاطین به خدا پناه ببرم یا همیشه سعی کنم "بسم الله الرحمن الرحیم" رو همه جا به یاد داشته باشم. اینها همه به خاطر ترس اولیه از شیطان بود. اما اگر من مسلمون و شیعه هستم باید بفهمم که شیطان مخلوق خداست و خودش فناشدنی. اما من در این مرحله خیلی از شیطان ضعیفترم و باید همیشه تکیه گاهم خدا باشه. فقط معصومین و عرفای بزرگ می تونن ادعا کنن شیطان نمی تونه فریبشون بده. لاغوینهم اجمعین الا عبادک المخلصون...
در مورد راجر متاسفانه شما فقط دارین روی قضیه داروینیسم صحبت می کنین در حالیکه من گفتم قضیه داروینیسم و نه نظریه تکامل، ابزاری شده که شیاطین ازش بهره بگیرن برای اینکه اینطور جلوه بدن که خلقت آدم و حوایی از خاک در کار نبوده و خلقت جهان از یک تک سلولی شروع شده و وجود موجودی هوشمند مثل خدا در پشت خلقت رو منکر میشه. این یعنی تناقض با داستان آدم و حوا هم در قرآن و هم در انجیل یعنی از بین بردن کتب مقدس بدون آتش زدن اون. این همه شبهاتی که دشمنان به قرآن گرفتن و می گیرن فکر می کنین سوالات انسانهایی دنبال حقیقته که براشون سوال پیش اومده؟ امثال سلمان رشدی در مورد قرآن شبهه و سوال داشته یا ....؟ البته که نه. در این زمینه اطلاعات زیادی دارم که برای طولانی شدن بحث نمیگم.
نکته دیگه در مورد انجیل. این نکته رو مد نظر داشته باشین که این مستند فقط برای ما مسلمونها ساخته نشده. کتاب انجیل علیرغم خیلی از تحریفاتش، هنوز مطالب مفید و دینی و نزدیک به تعالیم قرآن درونش هست و خیلی بهتره تا سکولاریسم بین مردم حاکم بشه. در مورد مسیحی ها خیلی تند نریم. فکر نکنیم اگر خودمون از اول مسیحی به دنیا اومده بودیم حتما دینمون رو عوض می کردیم به اسلام. اتفاقا در کتابی از گفته های آقای بهجت خوندم که مسیحی ها اینقدر انصاف و ایمان دارن که با دیدن مسیح پشت سر امام زمان، زودتر از خیلی از مسلمونها به اسلام واقعی ایمان میارن. از طرفی راجر مسیحیه و کاری به اسلام و قرآن نداره. از دید خودش قضیه رو مطرح می کنه.
من بارها دوستان رو ارجاع دادم به دیدن مستند a trip to supernatural سه ساعت داستان کامل زندگی راجر و حوادثی هست که قبل و بعد از اتفاقات براش اتفاق افتاده. اما دوستان ارجاع که نمی کنن همچنان به سوء ظن خودشون ادامه میدن. خود حرفهای راجر دنیایی از اطلاعاته که من از کانالهای دیگه به درستیش پی بردم. نمونش اینکه شیاطین نمیخوان مردم بدونن شیطان وجود خارجی داره (حتی توی ویکی پدیا در نقد قرآن گفته چرا قرآن باید سوره ای به نام یه موجود خرافه ای به اسم جن داشته باشه. بسیاری از دوستان هم باور کرده بودن تا بالاخره به کمک مستند ظهور بهشون ثابت کردم که شیطان وجود خارجی داره و اون نقد قرآن رو زیر سوال بردم) ... نمونش داستان شهرت خواننده های موزیک (در حال تهیه مستند کاملی در همین زمینه هستیم).... نمونش داستان الهام گرفتن خواننده ای از روح مرده دوستش که در واقع جنی بوده که خودش رو اینطور جا زده. الان هم امثال لیدی گاگا ادعای مشابه رو دارن... و بسیاری اطلاعات دیگه در مستند 3 ساعتی که باید یکی یکی درستیش بررسی بشه و صرف غیر قابل باور بودن و بدون مدرک مطرح شدن توسط راجر نباید عذری بشه برای انکار. بعد بگیم کل حرفهای راجر اشتباهه و اهداف سوء پشتشه و میخواد شیطان رو بزرگ کنه و ...
من دیگه از گفتن این حرفها هم خودم رو خسته کردم هم شما رو. ببخشید.
امیدوارم دیگه نیاز نباشه باز همینها رو مجدد تکرار کنم. انشاءالله روحیه تحقیق قبل از قضاوت داشته باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، roohi_issa ، mohamad ، azade ، user313 ، unos ، yamin ، N.Mahdavian ، sahel
۱۰:۱۰, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #30

(۱۳/فروردین/۹۰ ۸:۳۴)بیداری اندیشه نوشته است:  اتفاقا نقطه قوتش اینه که ما بترسیم. باید هم بترسیم. بعضی ها خودشون رو خیلی قدرتمندتر از شیطان می بینن و فکر می کنن شیطان ضعیفه و چون مستند نشون داده شیطان قویه داره ما رو می ترسونه و ... این در حالیه که نمی دونیم چطور هر روز شیاطین از خونه که بیرون می زنیم می ریزن دور ما و انواع وسوسه ها و ... خوب چون نمی دونستیم، نمی ترسیدیم و معنای واقعی «استعاذه به خدا» که شهید دستغیب کتاب زیبایی در همین زمینه داره رو نمی فهمیم. یعنی چون نمی دونیم شیاطین چقدر می تونن ما رو نابود کنن نمی ترسیم و هیچ استعاذه ای هم نداریم.
باعث شده خدا رو شکر من همه جا مخصوصا توی خیابونها و بازارها از شر شیاطین به خدا پناه ببرم یا همیشه سعی کنم "بسم الله الرحمن الرحیم" رو همه جا به یاد داشته باشم. اینها همه به خاطر ترس اولیه از شیطان بود. اما اگر من مسلمون و شیعه هستم باید بفهمم که شیطان مخلوق خداست و خودش فناشدنی. اما من در این مرحله خیلی از شیطان ضعیفترم و باید همیشه تکیه گاهم خدا باشه. فقط معصومین و عرفای بزرگ می تونن ادعا کنن شیطان نمی تونه فریبشون بده. لاغوینهم اجمعین الا عبادک المخلصون...
سلام
بله شما راست مي فرماييد شيطان هرچقدر قوي باشد از بسم الله الرحمن الرحيم ما مي ترسد ولي نبايد دشمن را دست كم بگيريم. اين را هم بدانيم كه هر مسلمان 10 برابر كافر قدرت دارد و هر مومن 10 برابر مسلمان ساده.
با پناه بردن به خدا و كمك از او خودمان را هم دست كم نگيريم.
مطالب خوبي بود. ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، boghz ، sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]