|
سوال ِ بزرگ !!
|
|
۱۲:۲۷, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راستش من نمیدونم تا حالا سر ِ این قضیه که میخوام مطرح کنم چقدر اینجا بحث شده و چقدر بهش پرداخته شده ... ولی واقعا" واسه ی من سوالی شده که میتونه در حل کردن ِ خیلی از نکته ها کمکم کنه ...
بدون ِ توضیح ِ اضافه میپرسم ... از کجا میشه فهمید قرآن کلام ِ آفریننده ی این جهان هست ؟ البته این نکته رو هم اضافه کنم که شاید دید ِ من با خیلی از دوستان نسبت به خدا متفاوت باشه ، ولی تفاوت ِ چندانی نداره در این بحث ... 2باره می پرسم ، چطور ، به چه دلیل گفته میشه که این حرفها از طرف خالق ِ این جهان هست ؟ خواهشا" از این برهان های دبیرستانی استفاده نکنید ! خیلی سطحی توضیح میدن ... منطقی ، عقلی و عادلانه بحث میتونه پیش بره . خیلی براهین وجود داره در باره ی خدا و بی خدایی ، من کاری به اینها ندارم . فقط و فقط سوالم اینه که آیا قرآن از طرف آفریدگار ِ این جهان هست یا نه ؟ از نظر علمی ، تاریخی ، عقلی ... فکر کنم درک کنید که چرا احادیث و روایات در این باره زیاد مورد ِ استفاده نیستن ... ولی مسلما" از خود ِقرآن میشه استدلال کرد . امیدوارم بحث به انحراف کشیده نشه ! اینطوری استهلاک و خستگی میره بالا و نتیجه ی دلخواه به دست نمیاد . |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۴, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۶, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
نقل قول:خیلی هم عالی اگه میشه تو یه تاپیک مجزا مطرح بفرمایید ممنون |
|||
|
|
۰:۲۴, ۱۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۰:۳۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۱ ۰:۱۴)دل خسته نوشته است: سلام بله اونجا دیگر بحث قاصر و مقصر و مستضعف و ... پیش میاد اونجا بحث استکبار هست همون بحثی که مجزا باید مطرح شود و خیلی خیلی بنیادی تر از این مباحث استدلالی هست یعنی توهم اینکه مشکل ما در ایمان و یافتن حقیقت فقط استدلال است!!!!!! مسئله بسیار پیچیده تر از این حرفهاست (۲/بهمن/۹۱ ۱۲:۲۷)blue.blood نوشته است: اتفاقاً جناب آقای بلو تمام نکته ی کلیدی بحث از همین دید متفاوت شما نسبت به خدا هست که در تمام مباحث این تاپیک که هیچ در هر بحثی در هر جایی که انجام بدید بیشترین تأثیر رو داره من منتظرم که دید شما رو نسبت به خدا بدانم و علتی که باعث شده شما این دید رو دید درست بدونید و طریق اثبات صحت این دیدتون رو |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
با سلام
اقایون چرا هی بحث لای بحث میارید؟؟؟؟؟ اقای بلوبلود بیا یک موضوع رو به طور دقیق مشخص کن و همه فقط و فقط راجع به همون یک موضوع حرف بزنند |
|||
|
|
۱:۳۰, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
من پینهاد می کنم بحث یک به یک بشه. یعنی یه نفر با بلو بلاد بحث کنه.
|
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۱۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۱۱:۳۴ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
بسم الله
متاسفانه این بحث روند خوبی را پی نگرفت. من اصلا نمیخواستم وارد شوم البته این ارسال می تونست راه گشا باشه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid174196 ولی جناب blue.blood گویا اصلا به آن توجه نکردند و یا نخواستند پاس بدهند. در کل این جا لازمه که موضوع و مسائل بحث مشخص بشه تا بتونیم یک روند منطقی رو در این جا شاهد باشیم. آغاز کننده تاپیک باید تا آخر کار مسئولیت مدیریت بحث ها را داشته باشه و پاسخ گو باشه. سوالات زیاد و خوبی از علی 110 و مسعود موسوی و احمد 1300 شده که حداقل از نظر من ایشان نتونستن پاسخی برای آن بیاورند. جناب blue.blood ما همچنان منتظر نظرات شما هستیم.
|
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۱۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۱۳:۰۱ توسط قلب.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
خانه از پای بست ویران است . خواجه در بند نقش ایوان است
دوستان دقت کنن در هر بحثی باید دنبال ریشه بود . فایده ای نداره ما هی جواب بدیم آخرش که چی . باید دید شبهه از کجا شروع شده. |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۱۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۱۴:۴۳ توسط mojtabashams.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
با سلام ، خداوند خودش راه پی بردن به این سوال رو در وجود همه افراد داده که که بهش می گن عقل ، اگر شما در آیات قرآن تدبر کنید خواهید فهمید که این کتاب کتابی نیست که فرد عادی آن را نوشته باشد ، اگر هم می خواهید بگویید که پیامبران یا امامان آن را نوشته اند که خود آنها هم گفته اند که این کتاب از طرف خداوند بوده است و معلوم است که کسی این کتاب را نوشته که به همه ی امور اشراف کامل دارد و آن کسی نیست جز خداوند بلند مرتبه و بزرگوار .
|
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
می دونید اشکال این بحث چیه؟ در یه تاپیک داره چند تا بحث همزمان (و البته مرتبط با موضوع) پیش میره. مثلاً در مورد معیارهای فلسفی، معیارهای دلی، اعجاز، تحدی قرآن و ... به نظرم لازمه در مورد هر کدومش یه تاپیک جداگانه زده بشه. در مورد فلسفه، یه بحث قدم به قدم داشتیم که تا اینجا به این نتیجه رسیده: "چیزی وجود دارد که هم یکتاست و هم کامل و تمام زنجیره های علت و معلول به آن ختم می شود" و قزار شده آقا ابراهیم این بحث رو ادامه بدن تا برسیم به اثبات نبوت پیامبر. یعنی اثبات اینکه پیامبر با چنین موجودی در ارتباط بوده اند. در مورد تحدی قرآن (این که هیچ کس نمی تونه کتابی مثل قرآن بیره)، از دوستان می خوام که بحث رو در تاپیک زیر ادامه بدن: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23536.html در مورد فطرت هم یه سری بحثها رو دوستان توی همین تالار علم و عقل شروع کرده اند. اگر روش دیگری هم برای تشخیص مکتب درست از مکتب جعلی مد نظرتون هست، ممنون میشم که یه تاپیک مجزا ایجاد کنید. یه موضوع هم اینه که توی چنین بحثهایی نمی شه توقع داشت که ظرف یکی دو هفته بشه به نتیجه رسید. باید کلی تحقیق بشه. ممنون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |