کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث و بررسی سریال وایکینگ ها - vikings
۱۳:۵۵, ۲۸/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط javadth.)
شماره ارسال: #1
آواتار
چند روز پیش توی ایران فیلم داشتم پایین میرفتم چشمم خود به سریال viking و از قیافه و پوسترش خوشم اومد و دانلودش کردم ( 5 قسمتی ) بعد از چند روز که وقت گذاشتم و دیدمش به نکاتی برخوردم که بهنر هستش بازگو کنم

قسمت اولش رو دیدم و سریال در مورد چند نفر وایکینگ هستش که به جای اینکه مثل همیشه به شرق برن این بار به غرب میرن و خب یکی از اون ها یه کشتی رو به طور پنهانی از چشم رئیس قبیله میسازه و به شرق میره اما نکات اصلی از قسمت دوم شروع میشه ما میدونیم که وایکینگ ها به خدایان اساطیریشون مثل : تور و اودین و فری و غیره ایمان دارن و در زمانی زندگی میکردن که دین مسیحیت رواج پیدا کرده بوددر قسمتی از این سریال میبینیم که وایکینگ ها در دریا دچار طوفان میشن و مسیحیانی ( منظور کشیش ها ) که در غرب ( انگلیس ) زندگی میکردن با دیدن طوفان در آسمان میگن که قیامت شده است ولی رئیس اون ها حرفی نمیزنهبعد از رسیدن وایکینگ ها به خشکی همه کشیش ها در صومعه یا کلیسا جمع میشن و وایکینگ ها با حمله به اونها همه رو ( اکثرشون رو ) میکشن ولی در این میان یک نفر رو به طور مخصوص زنده میزارن و حتی روش دعوا میکنن کسی که انجیل یوحنا رو در اختیار داره ( انجیلی که میگن ماسونی ترین و شیطانی ترین تحریف ها رو درش داره ) و بعش هم اون رو به عنوان برده میبرندر این میان دو نفری که همراه راگنار وارد صومعه میشن مسیح رو به عنوان خدای مسیحیان در نظر گرفته و به مسخره میگیرن و میگن که اگر اون خداست باید به پیروانش کمک کنهدر حالی که در سریال وقتی اون ها در طوفان گرفتار میشن با خودشون میگن تور خدای اون ها داره کمکشون میکنه و از اینکه آنها دارن برای قتل و غارت به سمت غرب میرن خوشحالهاما برادر بزرگت راگنار لوسبروک در این صومعه با تبر نشان مسیحیت رو که همون صلیب باشه خورد میکنه

در قسمت سوم سریال راگنار لوتبروک از کشیشی که اسیر گرفته میخواد تا در آمیزش با زنش اون رو همراهی کنی این عملی است که در بین آفریده های خدا فقط خوک که بعضی وقت ها از مدفوع خود تغزیه میکند انجام میدهد و در جواب منفی کشیش به او میگوید : ( ب ر و با خ دا ی خ ودت .... ک ن )

و همچنین در یک قسمت دیگر از سریال خدای مسیحیان را ابله مینامد

در قسمت دیگری لاگنار از کشیش میپرسه چرا مردمت طلاهاشون رو به کلیسا میدن
کشیش میگه برای در امون ماندن از وسوسه و لاگنار میگه عجب خدای خسیسی و حریصی داری
خدای شما مثل لوگی میمونه

* لوگی خدای شر و فتنه هستش ( همونی که در فیلم تور و انتقام جویان دیدیم )

با این تفاسیر صرفا از جهت یادآوری تقاضا دارم که پخش این سریال رو متوقف کنید

شاید بعضی ها بگن که خب سایت های دیگه پخش میکنن ، این مهم نیست هر کس باید به فکر خودش رجوع کنه

* نکته دوم اینه که با این مطالب بعضی ها ترغیب میشن که برن سریال رو ببینن ، که مشکلی نیست چون خودشون بهتر از الان متوجه حرف های من خواهد شد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Reza2035
۱۴:۰۴, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
اینم عکس هایی از قسمت های دوم و سوم سریال
[تصویر: v503a353cjo5t4u7nldr.jpg]

[تصویر: smcvcinnugire0gc4nu.jpg]
[تصویر: lgcu6ajliuvrlg2mji2.jpg]
[تصویر: 93d7oj4ynev7e3uy6626.jpg]
[تصویر: 8k8mlifurl5ers1bf99.jpg]

[تصویر: ei1gqx8uw6hpkm1k5o47.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۵:۲۷, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
من هم فصل اولش رو کامل دیدم
همش ضد خدا بود...چه سریال هایی میسازن نامردا توی قلب اعتقادات مردم میزنن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۱۱:۰۰, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4

سریال مال زمانیه که مسائل متالوژیک در سرزمین های نورث هنوز رواج داشته و طبیعیه که این چنینی باشه ..
بر اساس مسائل مطرح در اون زمان یک سریال رو ساخت و تهویل دادن.. سریالی که درش خدایان با هم در جنگن و خب طبیعیه که این قدر توهین بشه و یا انکار کنن همون خدایانشون رو
حالا چیه ؟ باز به کجای اسلام و ایران توهین شده؟
۱۸:۳۴, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
من این سریال رو کامل دیدم...در اون زمان در اون منطقه هیچ خدایی نیست...و مردم بربر وایکینگ تازه به انگلیس مسیحی یورش بردن و با خدای یکتا و مسیحیا آشنا شدن...خدای یکتا و پنهان مسیحی ها برای اونها تازگی داره و تا حدودی عجیبه...
نباید انتظار داشته باشید وایکینگیها رو مسلمان نشون بدنBig Grin واقعا عجیبه یه همچین تاپیکهایی میبینم!!
خدای اون زمان ثور و اودین بوده!!
در ضمن هرکسی ناراحته و فک میکنه به عقایدش برمیخوره و ممکنه باعث گمراهیش بشه میتونه این سریالها رو نبینه...این سریال از شبکه history پخش شده و فقط هم برای آمریکا ساخته شده!
۲۳:۳۵, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6

سلام به تمام دوستای گلم من این سریال رو دانلود کردم و دیدم تا قسمت 6.7 و به یه سری نکاتی پی بردم که بر خودم واجب واجب دیدم که بگم خواهشا بخونید ...زیرا این سریال از اون چیزی که فکر میکنید هدف دار تر از یه فیلم تاریخی یه سادس من به ترتیب به نکاتی که دوستان تو نظرات جاهای دیگه گفتن اشاره میکنم و بعد حرفامو میزنم امید وارم با حرفام موافق باشید فضای فیلم تا حدودی از فضای موفق سریال game of thrones

گرفته شده پس با کمک سریال
thrones

میتونه مخاطب بیشتری جذب کنه که بسیار با اهداف فیلم هم سوو است
درمورده تیتراژ باید بگم مشخصا جاه طلبی رو نشون میده (give me more..

) و هیچ برداشت دیگه ای نمیشه کرد زیرا داخل تیراژ طلا میبینیم که داخل دریاست و یه جورایی از تیتراژ اینجور برداشت میشه که من به جز جاه طلبی چیزه دیگه ای ندارم
فیس ها :اصولا در فیلم های این فرمی از عنصر های جاذب استفاده می کنن که فیس های زیبا جزو اصلی ترین هاست که تو سریال هایی مثل سریال سوپر نچرال میبینیم... که اگه اینجور نباشه شما از لحاظ جنسی(یکی از محور های اصلی اینجور فیلما)ارتباط برقرار نکرده و اثر کافی رو ازش نمی گیرید(من خودم از رگنار خوشم میاد ) فانتزی بودن:تو این فیلم از رگه های فانتزی بسیار کمی استفاده شده و هدف اینکه این فانتزی بودن رو بیننده با واقعیت اشتباه بگیره و یکی فرض کنه (به عقیده ی من زیرکانه بنظر میاد) شروع سریال:به نظرم رفتن به غرب یه بهانه خیلی خیلی سادس که باهاش فیلمو استارت بزنن /اصلا درست و حسابی معلوم نیست اون ابزاره دریا نوردی از کجا اومده به طوری که اصلا و به هیچ وجهی توجیهت نمیکنه ./البته شاید بعد ها بخاطر انتقاد ها تو قسمت و فصل های بعد مشخص بشه/ و قابل مقایسه با thronesکه با یک پشتوانه ی محکم فیلم شروع میشه نیست یه نکته که هست به قول یکی از دوستان اینجا:از وایکینگ ها زیاد اطلاعاتی در دسترس نیست.این موضوع میتونه باعث صحولت درتحریف تاریخ باشه مثل تحریف رابطه ی رگنار با قلامش همون کشیشه یا اینکه واقعن کشیشی در کار بوده یا حرفی پشت این تحریف ها پنهانه؟ من میگزرم از موضوعاتی مثل اینکه چرا باید اون پسربچه ه تو فیلم 12 سالش باشه –م-ش-ر-و-ب بخوره-درمورد س-ک-س اطلاعات کامل داشته باشه یا چرا تو فیلم گم بودن تایمو داریم و معلوم نیست که چه قدر گذشته(یک ماه؟دو روز؟یه سال؟چقد؟) تا شما تغییر اون کشیش رو جوری ببینی که انگار در بازه ی زمانی کوتاهی تغییر کرده ....یا رابطه های نا متعارف و تعریف نشده ی جنسی این فیلم مستقیما واسه زدن و نابودد کردن خداتون اومده جلوو تورو خدا حواستون باشه ها.. قدیم تر ها چون مردم جبهه میگرفتن در مقابل زدن خدا ..اومدن مقدمه سازی ذهنی کردن و سریالایی ساختن از این قبیل سوپر نچرال که توش فرشته ها رو تخریب و زدن...پیامبرارو زدن..و گفتن هنوز هم پیامبر ها ازجانب خدا میان...ولی با خدا کاری نداشتن و میگفتن خدا کاری با این درگیری ها نداره که بین انسان و فرشته ها و شیاطین و جنیان و...به وجود اومده و فقط نظاره میکنه ولی این اواخر با چاپ انجیل های جدید دارن میگن خدا همان مسیح است که مرده تا جایی که وقتی با امریکایی ها صحبت میکنید بر همین عقیده ان که در همین جهت تو این سریال میبینید وارد صومعه میشن بدون اطلاعات قبلی به مسیح اشاره میکنن و میگن خداتون مرده چون به صلیب کشیدینش که جلو تر می بینین برادر رگنار بسیار ناگهانی با تبر میزنه به اون مسیح به صلیب کشیده شده توی فیلم میبینید که اون کیشیش خودش تو یه سکانس شک میندازه به دل بیننده و میگه :خدایا.. ایا واقعا هستی...بعد سکانس عوض میشه تو این فیلم به طور کلی سیر و مسیر زیر قرار طی بشه: 1-زدن خدا(که همان مسیح اروپاییا میشه (مسیح همان خداس) ) ....(که توی یه سکانس رگنار علنا به خدا تهین میکنه ومیگه خدا خنگ و کودنه(استغفرو اللله))ـــ 2-جا انداختن چند خدایی بودن(برادر رکنار میگه خدای شما مثل خدای ما قوی نیستت ماله شما مرده) 3ـشاید تعجب کنید!!!! ولی اینجوریه......... زدن چند خدایی بودن 4-جا انداختن نبود خداوند(که تو یه سکانسی اون رئیس قبیله که خودش چند خداییه وقتی داره با پیش گو حرف میزن میپرسه اصلا خدایان هستن یا اینا الکیه؟که در مقابل.... پیش گوو میخنده و سکانس عوض میشه و شمارو با یه سوال جا میزاره) نکته ایی که باید توجه کنید اینکه اون کشیش یه هوو سوالاتی میپرسه که همش رشه ی دینی رو در وایکنیگ ها مورد سوال قرار میده..مثلا خدایان چه جورین؟ کجان؟ اخر الزمان چه جوریه؟ ... که اصلا ربطی به سریال نداره کاملا مشخص کل این سریالو ساختن که فقط این سوالاتو نشون بدن که یک کشیش (که کشیش ها مظهر ایمان به خدا هستن اونجا)میپرسه و شما رو با چند خدایی اشنا کنه این سریال به سمت کفر حرکت میکنه مطمعن باشید این کشیشه به قدری مهکم دین عوض میکنه که بعید نیست توهیین به خدا هم بکونه حتما رابطه ی جنسی خواهد داشت شک نکنید حالا میفهمیم که (وقتی میگفتن قران شامل همه ی زمان ها میشه وا با خودت میگفتی چرا انقدر قران میگه خدای یگانه را بپرستید حتی بعد ایمان اوردن عرب ها بعد چند سال)....یعنی چی . . فانتزی بودن:تو این سریال از فانتزی بودن به صورت بسیار ریز استفاده میشه که نشون بدن چند خدایی بودن همراه با دیدن فرشته ی مرگ و دیدن خدا و.. و.. هست که این ها (حس خدا با حواص جسمی نه روحی مثل بینایی) در ادیان الهی نیست که دقیقا دقدقه های امروز دینی اروپا همیناست نکته ی امید وار کننده اینکه هنوز واسه اسلام و شیعه به این شکل فیلمو سریال نساختن و این سریال مختص مسیحیان ساخته شده ...حواس ها جمع زیرا دور از ذهن نیست که واسه ما هم بسازن ایرانیان عزیز.. علاوه بر باهوش بودنتان هشیار هم باشید... حرف بسیاره و من نمیتونم ریز ریز ها رو بگم به امید اینکه با روشن بینی نکات دیگر را خودتان بیابید نه تنها تو این سریال بلکه تو این حوضه هر چند از شما صمیمانه و برادرانه میخوام مثل من دیگه این سریالو نبینید که عواقب روحیه بدی داره با تشکر ماهان Bbb_mahan@yahoo.com

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bahman6307
۱۱:۲۴, ۲۴/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۹ توسط amirak.)
شماره ارسال: #7

با سلام و خسته نباشید
این سریال رفته رفته بسیار خطرناک تر می شود.

این از قسمت 2 فصل 2 است .....
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]