|
دانلود مستند زندگی به سبک آخرالزمان
|
|
۲۳:۲۱, ۱۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۱:۳۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() لابراتوار ویژه ی جنگ نرم دانشجویی لوجند فیلم تقدیم می کند: مستند زندگی به سبک آخرالزمان ![]() سایز اوریجینال پوستر مستند زندگی به سبک آخرالزمان در پی پیشرفت تکنولوژی در قرن بیستم، شاهد درگیری کشورهای قدرتمند به منظور سیطره آسان تر بر جهان، از طریق القای سبک زندگی بوده ایم.
در این میان ایالات متحده توانست سبک زندگی امریکایی را به الگویی محبوب و جهانی تبدیل کند. با پیروزی انقلاب در ایران جبهه خداگرا مدعی ارائه سبک زندگی دینی برای حل مشکلات بشر در همه ابعاد شده بود، این در حالیست که تاکنون این موضوع محقق نشده است. فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان با کالبدشکافی عوامل موثری مانند سبک زندگی امریکایی دلایل عدم تحقق آن را بررسی می کند و همچنین به ضرورت نیاز به داشتن سبک زندگی اسلامی- ایرانی اشاره دارد. اگر به دنبال مستندی هستید تا چارچوب ها و ضرورت سبک زندگی سنتی و اسلامی و همچنین آسیب های سبک زندگی غربی را
به شکل کاملا مستند، ساده، خلاصه و در عین حال جذاب تببین نماید توصیه می کنم این مستند رو تماشا بفرمایید قسمت اول / فلسفه ی سبک زندگی
![]() در این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به فلسفه ی سبک زندگی به طور کلی پرداخته می شود. حجم:110 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت دوم / عوامل ناکارآمدی حکومت دینی ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به عوامل ناکارآمدی حکومت دینی در الگو سازی سبک زندگی دینی می پردازد. حجم:100 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت سوم / هالیوود ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به هالیوود، گسترش سبک زندگی آمریکایی و مقابله با مفاهیم دینی می پردازد. حجم:109 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت چهارم / مؤلفه های سبک زندگی آمریکایی ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به مؤلفه های سبک زندگی آمریکایی و نقش آن در تهاجم فرهنگی می پردازد. حجم:111 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت پنجم / مصرف گرایی ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به یکی از مؤلفه های سبک زندگی آمریکایی یعنی مصرف گرایی می پردازد. حجم:111 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت ششم / مد گرایی ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به مؤلفه های سبک زندگی آمریکایی از جمله مد گرایی می پردازد و به نحوه تأثیرگذاری و ترویج مد بر سبک زندگی از دهه ۶۰ میلادی تاکنون اشاره می کند. حجم:111 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت هفتم / زنای ذهنی؛ فروپاشی خانواده ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به زنای ذهنی؛ فروپاشی خانواده و نقش رسانه در طلاق عاطفی خانواده ها می پردازد. حجم:111 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت هشتم / اینترنت ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به نقش رسانه ها از جمله اینترنت در سبک زندگی و تأثیر گذاری شبکه های اجتماعی در این خصوص می پردازد. حجم:155 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit قسمت نهم / غذا
![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به جایگاه غذا در سبک زندگی می پردازد. حجم:135 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت دهم / بحران چمعیت ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به جایگاه بحران رشد جمعیت می پردازد. حجم:138 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire (۲۷/فروردین/۹۳ ۱:۴۴)مجید املشی نوشته است: کد قالب بندی شده: دانلود با لینک مستقیم مستند زندگی به سبک آخرالزمان از سرور سایت مبین مدیاکاری از: علی رضایی مشاور: مجید املشی |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۲, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
راستش من یه اعترافی بکنم : هیچ کدوم هیچ کدوم از مستندای گروه رو تا حالا ندیدم !!! تا اینکه دیروز برای شروع دو قسمت از همین مستند رو دیدم : مدگرایی و مصرف گرایی. خیلی خوب بود خداییش. فکر نمی کردم اینطوری خیلی خوب کار کرده باشین یه انتقاد : حجم قسمتا کوتاه بود و مفهومی که براش انتخاب شده رو نمی تونه تو این مدت انتقال بده صحنه هاتون خیلی هیجانیه ولی گویندش خیلی آرامش داره و ریتمش اسلو هستش |
|||
|
|
۰:۰۶, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۳ ۰:۴۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۳ ۱۹:۰۲)مصباح نوشته است: حجم قسمتا کوتاه بود و مفهومی که براش انتخاب شده رو نمی تونه تو این مدت انتقال بده صحنه هاتون خیلی هیجانیه ولی گویندش خیلی آرامش داره و ریتمش اسلو هستش به نظر من این از نقاط قوتشه! منو یاد مستند ظهور می اندازه! موزیک قوی، صدای گیرا، تصاویر مختصر و مفید و زمان کافی باعث می شه از درجه تاثیر گذاری بالایی برخوردار باشه! لازم به مقدمه های هرز نیست کلیپ در ثانیه اول می ره سر اصل مطلب. همون اول به ذهن مخاطب حمله می کنه! یه جورایی شاه بیت مستند در همون ثانیه های ابتدایی با صدای دکتر عباسی و آقای رائفی پور که از فن بیان بسیار بالایی برخوردارند، بیان می شه! نقل قول: در همون ابتدا، ریتم تند موزیک و تصاویری که ریتم رو تند میکنه (مثل تصاویر تند شده خیابون های نیویورک و منهتن و ..) مخاطب رو میخکوب می کنه! حال که مخاطب تمام ذهنش درگیر کلیپ شد، حالا گوینده یا صدای قوی و ادای شمرده شمرده کلمات، و هماهنگ شده با ریتم تصاویر و موزیک متن ، مختصر و مفید حرف اصلی می زنه و تمام ! بعد خواهید دید که همین مستند 10 دقیقه ای در عین کوتاه بودن، تاثیر خودش رو گذاشته! |
|||
|
|
۱:۲۹, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
با اجازتون میخوام مستندهایی رو که درست کردین رو تو پایگاه بسیج بین بچه های بسیجی(دانش آموزی) پخش کنم، به نظرتون با چه ترتیبی بینشون پخش کنم؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۴۴, ۲۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۳ ۵:۵۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دانلود همه ی قسمت های مستند زندگی به سبک آخرالزمان در دو نسخه نسخه ی با کیفیت عالی نسخه ی کم حجم اینجا کلیک بفرمایید پیشنهاد می کنم مستند رو با کیفیت عالی مشاهده بفرمایید
(۲۷/فروردین/۹۳ ۱:۲۹)Just God نوشته است: سلامسلام "استفاده و تکثیر از این مستند بلا مانع است" این مستند رو می تونید در هر جایی که مدنظرتون هست منتشر کنید و همینطور به هرکسی که خواستید بدید مستند زندگی به سبک آخرالزمان به صورت سریالیست فلذا با چینشی که مشخص شده به ترتیب از قسمت 1 تا 10 می تونید ببینید و به دیگران توصیه کنید اگه منظورتون ترتیب پخش مستندهایی مثل پرونده غیرمختومه و بانک جنگ با خدا و ... هست باید عرض کنم ترتیبی نداره. و فرقی نمی کنه به چه شکل پخش کنید. پیشنهاد من اینه که با مستند پرونده غیرمختومه شروع بفرمایید ترتیب ساختشون به صورت زیره: دانلود مستند پرونده غیرمختومه دانلود مستند بانک، جنگ با خدا دانلود مستند دروغ قانون اول مدرنیسم دانلود مستند نفوذ ارتش روشنفکران |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام !
آقا مجید ما کل 10 قسمتو دیدیم!! نکات آموزنده زیادی داشت و نشون میداد چقدر صدا و سیمای خودمون در بحث ترویج تغذیه ی نا سالم نقش داره!! به خصوص دربخش غذا و جمعیت نکات قوت زیادبود ولی به نظر می رسید که نا گفته های بسیاری وجود داره و در ضمن راهکار جلوگیری و مواجهه با این مشکلات گفته نشده!! آیا همین که بگیم ما پتانسیل 280 ملیون جمعیت رو داریم کافیه!! در حالی که حداقل میتونم 10 تا دختر و پسر خوب تو همین تالار امام زمانی براتون اسم ببرم که دم بختن یا ترشیدن ولی امکانات ازدواج و داشتن حتی یک فرزند رو هم ندارن!! خب راهکار چیه؟؟ آیا ما فقط به سخنرانی رائفی پور و دکتر عباسی گوش بدهیم کار خوبیست!!!!(به سبک ارسطو) امیدوارم تو قسمت های بعدی بیشتر به راهکار ها پرداخته بشه تا معضلات!!!!!! |
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۳ ۵:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خب به حمدالله هر 10 قسمت مستند زندگی به سبک آخرالزمان در دو نسخه هم با کیفیت عالی و هم نسخه ی با حجم کم در ارسال اول قرار گرفتن و همچنین تمامی قسمت ها روی سرور تالار بیداری اندیشه قرار دارن و می تونید با خیال راحت و با لینک مستقیم و سرعت بالا دریافت کنید حالا می پردازیم به نکات و به خصوص انتقاداتی که مطرح شد. از همه ی عزیزانی که مستند رو دیدن هم خواهش می کنم نکات مورد نظرشون رو در همین تاپیک به منظور هرچه بهتر شدن کارها در مستندهای آینده مطرح بفرمایند. (۲۴/فروردین/۹۳ ۱۹:۳۶)zahra11 نوشته است: تا به حال 6 قسمت این سریال رو هم دیدم !! الحق و الانصاف عالی کار کردید آقای املشی!! دست خودتون و همه همکارانتون درد نکنه!! البته به جز انتقادات سختی که به دولت ......( خدایا پستم حذف نشه) داره که یکم وجهه ی سیاسی بهش داده ! خب خیلیاشم به حقه !فرمودید انتقادات به دولت ببنید هرکدام از ما به عنوان فردی از جامعه وظیفه داریم نظرات خودمون رو به شکل های متفاوت به گوش مسئولین برسونیم این مستند هم محتوی اصلیش مباحث فرهنگی و سبک زندگیه. لذا خطابمون بیشتر به سمت مسئولینیه که در این زمینه در کشور عزیزمون مشغول خدمتگزاری هستن. فکر نمی کنم بر کسی پوشیده باشه که ما از نظر نهادینه کردن فرهنگ اسلامی و ایرانی و سنتی از جهات زیادی درست عمل نکردیم. و نتیجه این کمکاری رو داریم به عینه می بینیم در سبک زندگی ها و آسیب هایی که داریم از سبک زندگی مدرن متحمل میشیم. آیا باید چشمهامون رو به حقایق ببنیدم و خیلی ساده از کنارشون بگذریم؟! بنابراین این مستند سعی داره با تلنگری هرچند ناچیز تا حدودی به این ضعف ها در ساختارهای فرهنگی و نهادهای مرتبط و مسئول در این حوزه بپزدازه حالا اگر انتقادهایی که به حق نبوده رو بشمرید می تونیم به صورت موردی راجع بهشون صحبت کنیم در این تاپیک. (۲۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۲)amirhq21 نوشته است: خدا قوت ،خسته نباشید. 1- خب این یکی از نقاط ضعف کار بود که سریعا مورد باز بینی و دقت قرار دادیم و تصور می کنم این نقیصه برطرف شده باشه. 2- همینطوره. این مستند قصد بررسی علمی و ریشه ای هرکدوم از عناوین مطرح شده در هر قسمت رو نداشته و زمان مستند هم چنین اجازه ای به ما نمیده. قصد مستند این بوده که به شکل کاملا مستند، ساده، خلاصه و در عین حال جذاب چارچوب های سبک زندگی سنتی و اسلامی و همچنین آسیب های سبک زندگی غربی رو تبین کنه و نشون بده که به چه سمتی داریم سوق داده میشیم و بهتر بگم این سبک زندگی غربی ما رو به چه سمتی داره سوق میده. در واقع این مستند یک جور اعلام خطر بوده. 3- این مورد در کارهای بعدی لحاظ میشه ان شاءالله 4- در مورد سیاست های بانک و بورس و ... و به طور کلی ربا ما در یکی از مستندهای قبلیمون به اسم بانک،جنگ با خدا به تفصیل بهش پرداخیتم. برای دانلود اون مستند می تونید به لینک زیر مراجعه بفرمایید: دانلود مستند بانک، جنگ با خدا نکته ی دیگه اینکه ما این مستند رو برای جلب مخاطب به هر قیمتی نساختیم. هرچند کاملا با شما هم عقیده هستم که باید محتوی طور ارائه بشه که مخاطب پس نزنه. جنبه های هنری و بصری اثر در همین راستا قابل ارزیابی هستن. همونطور که عرض کردم مستند قرار هست یه تلنگر بزنه و به صورت عمدی مسلسل وار ذهن مخاطبش رو در برخی از صحنه های مستند هدف قرار میده تا بتونه این تلنگر رو ایجاد کنه. در ادامه ی تاپیک به موارد و نکات مطرح شده ی دیگه ی دوستان خواهیم پرداخت |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۳ ۰:۳۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۳ ۱۹:۰۲)مصباح نوشته است: به نام خدادست شما درد نکنه. دست کم گرفتید مارو؟! ![]() پیشنهاد می کنم مستندهای دیگه ی ما رو هم مشاهده بفرمایید. همشون در بخش پژوهش ها و رسانه های تصویری تالار موجود هستن پژوهشها و سایر مستندهای تصویری در مورد کوتاه بودن و عدم پرداختن به تفصیل مطالب عنوان شده در اثر هم در ارسال قبلی توضیحی دادم: (۲۸/فروردین/۹۳ ۰:۰۲)مجید املشی نوشته است: 2- همینطوره. این مستند قصد بررسی علمی و ریشه ای هرکدوم از عناوین مطرح شده در هر قسمت رو نداشته و زمان مستند هم چنین اجازه ای به ما نمیده. قصد مستند این بوده که به شکل کاملا مستند، ساده، خلاصه و در عین حال جذاب چارچوب های سبک زندگی سنتی و اسلامی و همچنین آسیب های سبک زندگی غربی رو تبین کنه و نشون بده که به چه سمتی داریم سوق داده میشیم و بهتر بگم این سبک زندگی غربی ما رو به چه سمتی داره سوق میده. در واقع این مستند یک جور اعلام خطر بوده. یکی دیگه از نقاطی که در مستند کمی ضعیف تر از نقاط دیگش به چشم می خوره گویندگی این اثر هست. قبول دارم که اونطور که بایدو شاید خوب و حرفه ای از کار در نیامده. دوستان دیگری هم به این قضیه اشاره داشتن و خود آقای رضایی و بنده هم واقف هستیم به این مسئله. هرچند نکات خیلی خوبی هم در گویندگیش لحاظ شده بود که در ادامه ی این تاپیک بهش اشاره خواهم کرد. دلیلش هم که واضحه. وقتی پا توی کفش گوینده ی اصلی مستندهای کار شده تا به اینجامون، گذاشته میشه همین میشه دیگه ![]() (شوخی)به دلایلی بنده و آقای رضایی مدتی به هم دسترسی نداشتیم فلذا شرایط مهیا نشد که گویندگی متن این مستند رو هم بنده انجام بدم. اما قول میدم در کارهای بعدی گویندگی متن مستند به بهترین شکل ممکن انجام بشه و از صدای گهربار بنده استفاده ببرید. ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۳ ۱۷:۲۴)zahra11 نوشته است: آقا مجید ما کل 10 قسمتو دیدیم!! نکات آموزنده زیادی داشت و نشون میداد چقدر صدا و سیمای خودمون در بحث ترویج تغذیه ی نا سالم نقش داره!! در مورد بخش اول صحبت های شما مطلبی رو متذکر بشم و اون اینکه آیا با من هم عقیده هستید که عده ی زیادی از اقشار جامعه اصلا باور ندارن که مسائلی مثل شیوه ی سبک زندگی مدرن و این مصرف گرایی ها و مدگرایی ها و بحران جمعیت و ...معضل هستن؟!!! واقعیت اینه که ما داریم خیلی آرام و به تدریج باورها و شیوه های سالم زیستن رو از دست میدیم بدون اینکه حس کنیم چنین ازدست دادنی رو! اصل بحث ما اینه این مستند قصد داشت بگه اینها معضلند. قصد داشت بگه حواستون باشه. قصد داشت بگه حواستون هست؟! و آیا می دونید آخر این مسیر سوق پیدا کردن به سمت سبک زندگی غیرالهی چیه؟! مشکل اینجاست که سیستم ما در نشان دادن حسن ها و زیبایی های شیوه ی زندگی الهی و نشان دادن آسیب های سبک زندگی مدرن ضعیف عمل کرده. و ناگفته نمونه که جبهه ی مقابل هم در ارائه ی شیک و پر زرق و برق لایف استایل خودش بسیار خوب عمل کرده و این دو پارامتر باعث شده که عده ی زیادی از افراد در جامعه هنوز حتی به معضل بودن این مسئله ی بسیار حیاتی باور نداشته باشن! لذا خلاصه ی عرض بنده این هست که ابتدا باید نشون بدیم معضلی داریم و بپذیریم که یه جای کار نقص داره؛ سپس بیایم از راه حل ها و راهکارها صحبت کنیم. قطعا و یقینا پس از به باور رسیدن به اینکه معضلی در این زمینه هست باید به فکر راه چاره و راهکار باشیم. و امیدوارم در کارهای بعدی اگر توفیقی باشه به ارائه ی راهکارها و بهبود این وضع نسبتا بحرانی بپردازیم. در مورد بخش دوم صحبت های شما هم درست می فرمایید. اونچه مشخصه توسعه ی فرهنگی وابسته هست به توسعه ی اقتصادی و سیاسی و ... . فلذا وقتی می خوایم رشدی در زمینه ی فرهنگی داشته باشیم لاجرم به توسعه ی اقتصادی نیازمندیم. |
|||
|
|
۰:۳۳, ۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۴ توسط mamareza.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
واقعا ممنونم از این احساس مسئولیت و این کار به شدت فوقالعاده اما با اجازه یه چند تا سوال:
مجید جان املشی وقتی دوستان گلایه از کلی گویی مستند کردند در جواب از قصد و مسیر مستند گفتید و فرمودید که اصلا هدف این بوده و می خواستیم بگیم که مواظب باشید و معضل ها رو نشان دهید و حواستون باشه ! خب قبول اما این فرمایش شما وقتی قابل درک و قانع کننده بود که در فرموده بعدی خودتون اشاره به بخش عظیم مردمی کردید که اطلاع ندارند یا چماق توهم توطئه در دست دارند و یا هر چیزه دیگری که این عزیزان را از مخاطبین این گونه مستندها حذف میکنه بنابراین با این اوصاف مخاطب شما کسی است که باور و اعتقاد حالا کم و بیش به این سر فصل ها داره و کلی گویی برای او فقط حکم یاد اوری و احساس عمق بیشتر با سبک مستند سازی است که قابل تحسینه شکی درش نیست اما همین کلی گویی که این اثر رو بر من و شما ی نوعی که اشنایی کم وبیش با این مسائل داریم برای یک جوان خام یا بهتر بگم یک شروع کننده یا یک تصمیم گیرنده برای ورود به کشف دنیای خودش یا از این قبیل ایا به نظر شما اگر خودمان را جای انها بذاریم اولین هدیه ی این مستند(جسارت نباشه دوست من من خودم طرفدار مستند هستم با کمی اختلاف نظر) جامعه گریز شدن فرد نیست ؟؟ دقیقا کاری که استاد رائفی در اوایل کار از روی به نوعی ترس از هجمه غربی انجام داد که بعد ها خود او واقف به این قضیه بود که می توان گفت در اون برهه نا گزیر بودیم اما الان چه به نظر من بهتر بود سر فصل هر قسمت بسته می شد بعد سر فصل بعدی یا حق منتظریم آقا بیاد راستی دوست من فراموش کردم فرمت صدای مستند همه گیر نیست و امکان سینک نبودن و یا کلا نبودنش در بعضی پخش کننده ها مانند Lcd و یا بعضی از Led ها هست اگر فرمت تصویر Mkv بشه صدا هم قابل پخش برای همه ی پلیرها |
|||
|
|
۲:۵۸, ۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۳:۰۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۳)mamareza نوشته است: واقعا ممنونم از این احساس مسئولیت و این کار به شدت فوقالعاده اما با اجازه یه چند تا سوال:کاملا متوجه فرمایشتون شدم. اینکه هرچه با جزئیات و به صورت مفصل تری راجع به یک معضل بحث بشه درست هست. اما همونطور که عرض کردم زمان کافی برای پرداخت به این صورت برای ما وجود نداشت و ازون مهتر اینکه ما حتی یه چندتا مستند به همین صورت که بخواد یک تلنگری در زمینه ی دقت به سبک زندگی و آسیب های سبک زندگی مدرن بزنه نداریم در داخل! و یا چندتا کار خوب که در اون به حسن ها و زیبایی ها و همچنین فواید سبک زندگی اسلامی به شکل هنرمندانه ای اشاره کنه هم نداریم! اگر از این جور کارها زیاد داشتیم اونوقت انتقاد شما واردتر بود. اما در مورد اون قسمت های صحبت های شما که فرمودید مخاطب این مستند افرادی هستن که باور دارن به این آسیب ها و آشنایی دارن با مسائل عنوان شده در مستند؛ باید عرض کنم بنده اینطور تصور نمی کنم. دلایل زیادی هم میتونم عنوان کنم برای صحبتم. یکیش اینکه برخلاف کلیپ های ضعیفی که در این حوزه ها ساخته میشن ما در این مستند صحبت هامون بی پایه و اساس نیست. مثلا وقتی در مستند اشاره می کنیم به بحث غذا برای اثبات ادعا ضمن اینکه اشاره می کنیم به سایت های معتبر خارجی که در این مورد صحبت کردن همچنین استناد می کنیم به مصاحبه ی سناتور امریکایی و در موارد دیگه هم به همین ترتیب. مستند یعنی همین. اینکه یکی بیاید یه سری ادعا رو در قالب تصویری و به صورت ویدئو ارائه بده مثل بسیاری از کیلپ هایی که زیاد در فضای نت منتشر میشن اینکه اسمش مستند نیست. به این میگن ارائه ی نظرات شخصی در قابل کلیپ! لذا مخاطب این مستند حتی اون دسته از افرادی هستن که به دنیال دلیل و برهان هستن و کنجکاو و حقیقت طلب البته صحبتم به این معنی نیست که اینکار کاملا بی نقصه. نخیر. اما می تونم ادعا کنم که بر پایه ی دلیل و برهان استواره. دلیل دیگه اینکه از نحوه ی بازخوردهایی که این مستند داشته و افرادی که دیدن؛ به نظرم می رسه مخاطب این مستند فراتر از بچه های مذهبی و ... هستن. نقل قول:راستی دوست من فراموش کردم فرمت صدای مستند همه گیر نیست و امکان سینک نبودن و یا کلا نبودنش در بعضی پخش کننده ها مانند Lcd و یا بعضی از Led ها هست اگر فرمت تصویر Mkv بشه صدا هم قابل پخش برای همه ی پلیرهادر این مورد بنده زیاد آشنایی ندارم به مسائل فنی کار. لذا حتما منتقل می کنم این پیشنهادتون رو به آقای رضایی تا در کارهای دیگه مدنظر قرار بدن. ان شاءالله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود مستند سه گانه ی کاتسی (The Qatsi-Trilogy) | مجید املشی | 17 | 34,162 |
۱/بهمن/۹۷ ۱۰:۱۸ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| دانلود و تحلیل مستند بعد از خمینی (رحمة الله علیه) | vahrakan | 28 | 13,235 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| دانلود مستند "دروغ به سبک هولوکاست" | -Ali- | 0 | 5,100 |
۲۲/مهر/۹۴ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| دانلود مستند «ایرانی های مرتد» | vahrakan | 1 | 2,970 |
۶/مهر/۹۴ ۳:۱۲ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی | antizion | 68 | 70,164 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱:۳۰ آخرین ارسال: cena |
|
| دانلود مستند کوتاه حریم خصوصی | مجید املشی | 2 | 3,161 |
۲۱/مرداد/۹۴ ۱۵:۰۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دانلود مستند جنگ هالیوود با خدا (Hollywood War on God) | tavousi | 0 | 2,944 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: tavousi |
|

![[تصویر: Besmellah4.gif]](http://s1.picofile.com/file/7782438488/Besmellah4.gif)
![[تصویر: Poster_Zendegi_Be_Sabke_Akharozaman_Last_Edition.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119975050/Poster_Zendegi_Be_Sabke_Akharozaman_Last_Edition.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118572892/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E01.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E02.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118572926/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E02.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E03.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118572942/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E03.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E04.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118572976/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E04.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E05.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118573026/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E05.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E06.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118573076/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E06.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E07.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118573100/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E07.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E08.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118573134/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E08.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E09.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118761276/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E09.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E10.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119992568/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E10.jpg)

!!!