|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 45 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۶, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۲۹ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #441
|
|||
|
|||
|
ممنون آقای النور
منارسالتون رو دیر دیدم راستش من با کروم میام، اینو security===> saved password نداره ، چکار کنم؟ همچنین ممنون آقای Mahdy2021 |
|||
|
۲۳:۴۰, ۱۵/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۲۳:۴۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #442
|
|||
|
|||
|
در کروم
Manage saved passwords |
|||
|
|
۲:۵۵, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #443
|
|||
|
|||
|
سلام
از کجامیشه سخنرانی های مورد نظر رو دانلود کرد؟؟ لطفا راهنماییم کنید من تازه عضوسایت شدم |
|||
|
|
۳:۰۰, ۱۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۲ ۳:۰۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #444
|
|||
|
|||
(۱۴/اسفند/۹۲ ۲:۵۵)ققنوس نوشته است: سلامسلام وقت بخیر ورودتون رو به تالار تبریک میگم. چه سخنرانی مدنظرتون هست. بفرمایید تا راهنمایی کنم. |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #445
|
|||
|
|||
|
سلام می خواستم بدونم چه جوری امضام باعکس باشه
|
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #446
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۱)شهید عماد مغنیه نوشته است: سلام می خواستم بدونم چه جوری امضام باعکس باشهhttp://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...l#pid92957 |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۷ توسط Ronak.)
شماره ارسال: #447
|
|||
|
|||
|
یک ارسال رو میخوام ویرایش کنم. از ارسال های خودم . چطوری وقتی کلید ویرایش فعال نیست این کار رو بکنم؟؟
|
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #448
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #449
|
|||
|
|||
|
سلام من یه نظر راجع به یه مستند ارسال کردم ولی نمیدونم جوابش رو کجا باید ببینم ضمنا عکس پروفایلم رو نمی تونم اپلود کنم یعنی به بخش اواتار از کنترل پنل کاربری میرم عکس رو هم انتخاب میکنم ولی بعد نمیدونم یه ایکونی رو باید بزنم تا تثبیت بشه ممنون میشم راهنمایی کنید یا به ایمیلم پاسخ رو بفرستید
|
|||
|
۲:۵۹, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #450
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۳ ۲۳:۳۰)Sooze Ney نوشته است: سلام من یه نظر راجع به یه مستند ارسال کردم ولی نمیدونم جوابش رو کجا باید ببینم ضمنا عکس پروفایلم رو نمی تونم اپلود کنم یعنی به بخش اواتار از کنترل پنل کاربری میرم عکس رو هم انتخاب میکنم ولی بعد نمیدونم یه ایکونی رو باید بزنم تا تثبیت بشه ممنون میشم راهنمایی کنید یا به ایمیلم پاسخ رو بفرستیدارسال زیر ارسال شما راجع به مستند موردنظرتون هست که پاسخش هم داده شد. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...#pid284513 در مورد آواتار هم مثل اینکه موفق شدید آواتارتون رو آپلود کنید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |