|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۵, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
|
دیدم برای دوستان صفحه اعتبار خیلی جالبه . این تاپیک هم برای افزایش روحیه و شادابیه دیگه گفتم بزار اعلام کنم منم صفحه اعتبار ندارم .
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
نقل قول: مگه میشه؟؟؟ من یک لحظه ایشون و دیدم محروم از حضور بودند و بعد هم اینجوری می بینمشون |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
نقل قول: تبریک میگم بهتون و همین طور اقا مجتبی ! این فیض نصیب هر کسی نمیشه
|
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
|
هوراااااااااااااااااااااا والیبال....
|
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
|
مورد داشتیم
دختره
.
.
.
.
.
.
.
.
وسط رانندگی یادش میره دنده چنده بعد ماشینو نگه میداره از اول شروع میکنه. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﮔﻮﮔﻞ ﺳﺮﭺ ﮐﺮﺩﻩ : ﻏﺬﺍ ﺑﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ |: ...
.
.
.
ﮔﻮﮔﻞ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻩ :
ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺗﻮﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻩ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------مورد داشتیم عروس یه ساعت پشت در آرایشگاه مردونه منتظربوده تا کار ابروی داماد تموم بشه!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به بعضیا باس گفت:انقد کلاس میزاری زنگ تفریحم داری؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------شب امتحان من : بی همگان بسر شود ، بی تو بسر نمیشود این شب امتحان من چرا سحر نمیشود ؟ مولوی او که سر زده ، دوش به خوابم آمده گفت که با یکی دو شب ، درس به سر نمیشود خر به افراط زدم ، گیج شدم قاط زدم قلدر الوات زدم ، باز سحر نمیشود استرس است و امتحان ، پیر شده ست این جوان دوره آخر الزمان ، درس ثمر نمیشود مثل زمان مدرسه ، وضعیت افتضاح و سه به زور جبر و هندسه ، گاو بشر نمیشود مهلت ترمیم گذشت ، کشتی ما به گل نشست خواستمش حذف کنم ، وای دگر نمیشود هر چه بگی برای او ، خشم و غصب سزای او چونکه به محضر پدر ، عذر پسر نمیشود رفته ز بنده آبرو ، لیک ندانم از چه رو این شب امتحان من ،دست بسر نمیشود توپ شدم شوت شدم ، شاعر مشروط شدم خنده کنی یا نکنی ، باز سحر نمیشود
|
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
![]() بعد بگید دکترا بدخط هستند....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,056 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,144 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,823 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,107 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,314 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,771 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: photo.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/https://lh5.googleusercontent.com/-tfuQRcVSYjY/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/9mKDfO1n3RU/s48-c-k/photo.jpg)

![[تصویر: k8s3agfra0z3kaevb3dp.jpg]](http://uc.niksalehi.com/up2/images/k8s3agfra0z3kaevb3dp.jpg)