تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

نقل قول:
  • هرگونه توهین به اقوام و لهجه ها، استفاده از کلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی و توهین به سایر کاربران ممنوع است.
  • لطفا از قراردادن کاریکاتور در این موضوع خودداری کنید کاریکاتور و تصاویر مرتبط در موضوع: عکس و کاریکاتور روز
  • به دلیل سنگین شدن صفحات و سرعت مناسب لود صفحات لطفا از قراردادن تصاویر متعدد در خنده حلال خودداری کنید.
  • حداکثر در هر پست فقط 2 تصویر قراردهید (با رعایت اندازه و حجم، حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
  • در مورد ترول ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
  • (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
  • درصورت رویت هرگونه پست نامربوط و عدم رعایت قوانین، بدون تذکر مستقیم از دکمه گزارش استفاده کنید.
  • هرگونه ویرایش و حذف پستهای خلاف قوانین، تکراری و نامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
  • عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین، اخطار و محرومیت بهمراه خواهد داشت.
  • پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
  • انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
هه ! Big Grin
اولین تشکر رو به نام خودم کردم!!! WinkHeart
کم چیزی نیست،خنده حلال بیداری اندیشه از لحاظ تراکم مطالب با یونایتد پرس برابری میکنه Cool

به امید خنده حلال های بیشتر Angel
عه من دیر رسیدم.....Confused
همین جا اعلام میکنم خنده حلال 7 اولین نفر زنبیل گذاشتم..Big Grin
تصور کنید اگه حتی تصور کردنش سخته!
داداشم الان میخواد بره انقلاب٬ کتاب امتحان فرداش رو بخره و شب بخونه!!!!!
Big Grin
هنوز هم راه نیفتاده
.
.
.
ریلکس بودن تا چه حد؟!
(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۱۰)رضوانه نوشته است: [ -> ]تصور کنید اگه حتی تصور کردنش سخته!
داداشم الان میخواد بره انقلاب٬ کتاب امتحان فرداش رو بخره و شب بخونه!!!!!
Big Grin
هنوز هم راه نیفتاده
.
.
.
ریلکس بودن تا چه حد؟!
پس تا حالا نشده توی مدرسه ( یا حالا دانشگاه ) ده دقیقه قبل امتحان از رفیقتون جزوه بگیرین،بخونین ! Smile
اصن یه حس خوبی به آدم میده این کار! Cool
کلا آدم احساس بی حسی میکنهBig Grin
چند وقت پیش با خواهرم سوار ماشین بودیم یه کوچه رو ورود ممنوع رفتیم!
همون موقع یه وانت نیسان اومد نزدیک بود تصادف کنیم!
خواهرم از راننده نیسان معذرت خواست اما راننده نیسان شروع کرد فوش دادن.... خواهرم پیاده شد رفت طرفش دیدم با مشت کوبید تو قفسه سینه ی خواهرم
منم جنگی از ماشین پیاده شدم چنان کشیده ای زدم تو صورتش که هفت جد و ابعادش اومد جلوی چشمش، البته یه لگد هم نثارشان کردم Big Grin
مرد گنده به پلیس میگفت ای خانوم ها بهم فوش دادن کتکم زدن، باور کنید گریش گرفته بود Big Grin
توی خیابون زنه پاش سُر خورد! گروووپس خورد زمین
هیچی دیگه رفتم زیر بغل...
شوهرشو گرفتم که از خنده غَش کرده بود...!! Happy
یه چیزایی هست که فقط تو ایران پیدا میشه
[تصویر: xxhfwz2ini93f042q2ok.jpg]
اصن یه وضی
[تصویر: 07n2vvqkmsuo41hui7qh.jpg]
WinkWink
[تصویر: 63r2taww2d61ncih75v1.jpg]
(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۷)soora نوشته است: [ -> ]آره به خدا رفت سمتش بهش گفت چی گفتی، زد تو قفسه سینش....
عجب بی شعور و بی غیرت بوده.Angry

(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۷)soora نوشته است: [ -> ]آخه مرده فکر کرد الان ما از اون دخترا هستیم که بترسیم، دید نه ما از خودش بدتریم....
(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۷)soora نوشته است: [ -> ]از طرفی خواهرم فکر نمی کردکه همون اول یارو جرات کنه کتک بزنه، وگرنه خواهرم حسابی از پسش بر میومد....
!!!
ConfusedBlush
خواهر محترم،
اصلا درست نیست که با یک مرد اجنبی در بیفتید! حتی برای مردها هم چنین کاری اصلا درست نیست، برای خانمها که دیگه هیچی!
تا زمانی که مجبور نباشید از نظر منطقی و امنیتی و پیش از اون از نظر شرعی نباید وارد دعوا با یک مرد اجنبی بشید! چون اگر از شما قویتر باشه خطرناکه، و اگر شما از اون قویتر باشید، پیش از اینکه مجبور شده باشید گناه میشه(حتی جدا از محرم و نامحرمی، از نظر شروع دعوا).

[تصویر: 195.png]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع