|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
هه !
![]() اولین تشکر رو به نام خودم کردم!!! ![]() ![]() کم چیزی نیست،خنده حلال بیداری اندیشه از لحاظ تراکم مطالب با یونایتد پرس برابری میکنه ![]() به امید خنده حلال های بیشتر
|
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عه من دیر رسیدم.....
![]() همین جا اعلام میکنم خنده حلال 7 اولین نفر زنبیل گذاشتم..
|
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
تصور کنید اگه حتی تصور کردنش سخته!
داداشم الان میخواد بره انقلاب٬ کتاب امتحان فرداش رو بخره و شب بخونه!!!!! ![]() هنوز هم راه نیفتاده . . . ریلکس بودن تا چه حد؟! |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۱۰)رضوانه نوشته است: تصور کنید اگه حتی تصور کردنش سخته!پس تا حالا نشده توی مدرسه ( یا حالا دانشگاه ) ده دقیقه قبل امتحان از رفیقتون جزوه بگیرین،بخونین ! ![]() اصن یه حس خوبی به آدم میده این کار! ![]() کلا آدم احساس بی حسی میکنه
|
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۰ توسط soora.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش با خواهرم سوار ماشین بودیم یه کوچه رو ورود ممنوع رفتیم!
همون موقع یه وانت نیسان اومد نزدیک بود تصادف کنیم! خواهرم از راننده نیسان معذرت خواست اما راننده نیسان شروع کرد فوش دادن.... خواهرم پیاده شد رفت طرفش دیدم با مشت کوبید تو قفسه سینه ی خواهرم منم جنگی از ماشین پیاده شدم چنان کشیده ای زدم تو صورتش که هفت جد و ابعادش اومد جلوی چشمش، البته یه لگد هم نثارشان کردم ![]() مرد گنده به پلیس میگفت ای خانوم ها بهم فوش دادن کتکم زدن، باور کنید گریش گرفته بود
|
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
توی خیابون زنه پاش سُر خورد! گروووپس خورد زمین
هیچی دیگه رفتم زیر بغل... شوهرشو گرفتم که از خنده غَش کرده بود...!!
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۷)soora نوشته است: آره به خدا رفت سمتش بهش گفت چی گفتی، زد تو قفسه سینش....عجب بی شعور و بی غیرت بوده. ![]() (۲۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۷)soora نوشته است: آخه مرده فکر کرد الان ما از اون دخترا هستیم که بترسیم، دید نه ما از خودش بدتریم.... (۲۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۷)soora نوشته است: از طرفی خواهرم فکر نمی کردکه همون اول یارو جرات کنه کتک بزنه، وگرنه خواهرم حسابی از پسش بر میومد....!!! ![]() ![]() خواهر محترم، اصلا درست نیست که با یک مرد اجنبی در بیفتید! حتی برای مردها هم چنین کاری اصلا درست نیست، برای خانمها که دیگه هیچی! تا زمانی که مجبور نباشید از نظر منطقی و امنیتی و پیش از اون از نظر شرعی نباید وارد دعوا با یک مرد اجنبی بشید! چون اگر از شما قویتر باشه خطرناکه، و اگر شما از اون قویتر باشید، پیش از اینکه مجبور شده باشید گناه میشه(حتی جدا از محرم و نامحرمی، از نظر شروع دعوا). |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,041 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,909 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,583 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,890 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,102 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,720 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: xxhfwz2ini93f042q2ok.jpg]](http://www.8pic.ir/images/xxhfwz2ini93f042q2ok.jpg)
![[تصویر: 07n2vvqkmsuo41hui7qh.jpg]](http://www.8pic.ir/images/07n2vvqkmsuo41hui7qh.jpg)
![[تصویر: 63r2taww2d61ncih75v1.jpg]](http://www.8pic.ir/images/63r2taww2d61ncih75v1.jpg)

![[تصویر: 195.png]](http://s5.picofile.com/file/8121857684/195.png)