|
آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی هستند؟
|
|
۱۴:۴۳, ۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۲۲:۳۴ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آیا خدا از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی است؟!
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم راضی هستند.... اگر که جواب شما منفی است،بین خودتان قضاوت کنید این درست است آقا و مولای ما از ما ناراضی و ناخرسند باشند!!!! چه کنیم که از ما راضی و خشنود شوند؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۱, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
واي شما چه جراتي داري فيلم خانوادگي توي گوشي
چنان از توش با بلوتوث برمي دارند در سيم ثانيه!!!
|
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
با سلام نیت خیر شما به کنار. سوال خوبتون هم به کنار ولی این تیتر شما (خیلی ببخشید خیلی ببخشید) فریبنده است. و خداییش درست نیست با این تیتر به جهت رونق گرفتن مطلبتون همه رو به اینجا می کشید. خواهشن یه خورده دقت بفرمایید. ارادتمند یا علی |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۱۷:۱۵ توسط محمود.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۰ ۱۶:۵۵)وحید110 نوشته است:اگه اینطوری گوشی من 3 تا صفحه محرک داره که 3تاشم نه2تاش مربوط به امام زمانه یکیشم عکس بیداری اسلامیه اون دست بود پرچم ایران زیرش بود(۸/تیر/۹۰ ۱۶:۴۴)Unname28 نوشته است: اها از اون لحاظ خب من که هیچی ندارم جز چند تا فیلم خانوادگی (۸/تیر/۹۰ ۱۷:۱۱)فاطمه خانم نوشته است: واي شما چه جراتي داري فيلم خانوادگي توي گوشي بحث مهدوی یا امنیتی؟ |
|||
|
۱۷:۴۸, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
گوشی منم چیزی برای پنهان کردن نداره. همینطور کامپیوترم ...
تمام عکسایی که در گوشی دارم همش طرحهای گرافیکی و نقاشی هست ... کلیپ تصویری هم که از بچه گربه های توی حیاط فیلم گرفتم ![]() به قول فاطمه خانم آقا از همه چیز مخصوصا شیعیانش خبر داره و هواشونو داره(: |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۱۸:۰۴ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
حق با شماست باید پاکشون کنم خطر داره
ممنون از اطلاع |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۰ ۱۷:۰۶)EMPERATOR نوشته است: آقا جان تو چه غصه هایی که نمی خوری ممنون حواسم به این نبود که پیامبر ما دیده رو به ندیده گرفت روزی پیامبر نشسته بودن روی سکو میبینن یکی داره از دست مامورا فرار میکنه انگاری قبل بعثت یارو که رد میشه پیامبر جاشونو عوض میکنن و وفتی مامورا میپرسن فلانی دیدی پیامبر میفرمایند تا اینجا نشستم کسی رو ندیدم البته نمیدونم راست یا نه شنیدم پیرهن عثمون نشه |
|||
|
۱۹:۴۶, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۰ ۱۹:۲۸)mmsmms نوشته است:من این داستان رو شنیدم ولی شخصیتش حضرت علی (علیه السلام) بود(۸/تیر/۹۰ ۱۷:۰۶)EMPERATOR نوشته است: آقا جان تو چه غصه هایی که نمی خوری |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بچه ها گوشی من چیزی توش نیست که بخوام خجالت بکشم تا زه مایه افتخارمه تمام 32 گیگش پر از نواها و مطالب مذهبی است و جز قرآن چیزی توش گوش ندادم فقط گوشی من یک مشگل خیلی بزرگ داره که اونم به خاطر ماسون بودنشه چون من iphone 3gs دارم و این خودش کلی آبرو ریزیه!!!!!!!!! همین که موبایلم رو از دست کفار و دشمنان آقا گرفتم خودش کلی ننگه:s
خدا ببخشه ----------------------{در کل محتویات موبایل هر فرد بیانگر واضح شخصیت اوست}--------------------------------------------- |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
مطلب شما از جهت تلنگر فکری و .. مطلب خوبی است،
اما خواهش می کنم تیتر مطلب رو عوض کنید،چون خیلی با مطلب مرتبط نیست .. |
|||
|
۲۱:۴۹, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
توی موبایلم که چیزی ندارم اگه آقا ببینه دلگیر بشه (آقا الانشم میبینه)
اما ترجیح میدم بهش ندم. آخه مارکش نوکیاست:s برادرم بهم داده. از اینکه این هدیه صهیونیستی همیشه با منه ناراحتم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,034 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,854 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,328 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,878 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,330 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,753 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,032 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|

خدا ببخشه