کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟
۱۶:۰۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: b2250.jpg]

يكي از مواردي كه نياز به نقد جدي دارد، سهميه ها و مزايايي است كه به بسيجيان و خانواده شهدا و ايثارگران اعطا مي شود. بنده در جايگاه رفيع شهدا نزد خداوند و همچنين ارزش كار والاي ايثارگران هيچ ترديدي ندارم، ولي مزد اصلي اين افراد و همينطور خانواده هايشان را كه مجبورند سختي بيشتري متحمل شوند، از طرف خداوند پرداخت مي شود.

ممكن است بگوييد كه جانبازان در راه حفظ ناموس اعتقادي و وطن، جسمشان ناقص شده است و الان كارايي سابق را ندارند و نمي توانند كار كنند. اين مورد قابل قبول بوده و بايد به كساني كه به دليل قطع عضو يا هر مشكل ديگري امكان كار كردن برايشان فراهم نيست، حقوق ماهيانه متوسطي پرداخت شود. همينطور به خانواده هايي كه نان آور آن به شهادت رسيده است. حتي بنده معتقدم كه بايد جانبازاني كه هزينه هاي درمان بالايي دارند و متاسفانه برخي از آنها توسط حكومت ناديده گرفته شده است، هزينه هايشان از بيت المال پرداخت شود. ولي اينكه يك نفر به صرف اينكه پدر شهيد است هر كاري دلش بخواهد بكند، اصلا" قابل قبول نيست. اگر ديه فرزندش را داده بودند كمتر ميشد تا اينكه به اين شكل دارد از بيت المال صرف او ميشود.

اينكه يك فرزند شهيد كه اتفاقا" الان ضد نظام است با سهميه وارد بهترين دانشگاههاي كشور شده است، به بالا تا پايين بد بگويد و آن وقت امثال من كه از هيچ سهميه اي بهره نبرده ايم، به جرم داشتن ريش از طرف ناآگاهان و مغرضين سهميه اي خطاب شويم به هيچوجه عاقلانه و خداپسندانه نيست. سهميه براي ورود به دانشگاه براي اين افراد هيچ توجيهي ندارد. پول دادن به اين خانواده ها قابل قبول است و در صورتي كه نان آور خانواده ناكار شده باشد، ضروري مي باشد. ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود.

در مورد سهميه بسيج هم حرف بسيار است. اگر كسي ميخواهد در راه خدا كار كند، ديگر اين مزايا معنا پيدا نمي كند. افراد بسياري را مي شناسم كه از هيچ سهميه اي استفاده نكرده اند و بيشتر از سهميه اي ها به نظام و به اسلام خدمت كرده اند. و بالعكس افراد زيادي هم وجود دارند كه كارت فعال بسيج مي گيرند ولي پنهاني فحششان را مي دهند و سر بزنگاهها حتما" به نظام خيانت خواهند كرد.

براي اينكه عضويت در بسيج جاذبه اي داشته باشد و افراد را با انگيزه هاي غير عقيدتي نيز جذب كند، مي توان از راهكارهاي ديگري استفاده كرد. مثلا" در ازاي خواندن كتابهايي خاص(مثل كتب شهيد مطهري و...)و فهم مطالب به آنها پول پرداخت كرد. زبان انگليسي و عربي به آنها آموزش دهند كه كاربرد بسياري در دنياي كنوني دارد تا با استفاده از آنها(ترجمه اخبار، ايجاد سايت و وبلاگ و...)پول دربياورند و خلاصه هر كاري كه بتوان انجام داد و طوري باشد كه نون مفت به كسي ندهند. من مجتهد نيستم كه فتوا بدهم چي حرام است و چي حلال، ولي همينقدر مي دانم كه بهره وري از مزايايي كه پشت آن هيچ خدمتي نكرده باشي حرام است. به شدت هم حرام است.

لازم به ذكر است كه اين موارد درصد كمي از بسيجيان و ايثارگران عزيز را شامل مي شود ولي به دليل معايب و مشكلاتي كه همين درصد ناچيز از افراد در ديدگاه كلي جامعه ايجاد مي كنند لازم است اين رويه اصلاح شود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، sadegh-a ، SAViOR ، dideban ، نجف آبادی ، أین المنتظر ، MOH3N-P ، فدک زهرا ، درست پسند

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۲, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۹:۰۵)EMPERATOR نوشته است:  عزیزانی که مخالف سهمیه هستند در زمان چنگ پدرانشون کجا بودند؟!!!
خیلی ها بودند که به جنگ نرفتند و دنبال کاسبی بودند!!!

حالا هر جا بودن اینم شد دلیل مملکت باید تعطیل میشده همه میرفتن جنگ؟

البته پدر من تو جبهه بود
از نظر من سهمیه فقط باید برای فرزندان شهدا و جانبازان درصد بالا باشه فقط هم فرزندانشون نه کس دیگه

سهمیه بسیج رو خیلی با هاش مشکل دارم چون به عینه دارم بعضی چیزا رو میبینم که تاسف باره.شما هم با انصاف نگاه کنی میبینی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوشیانس ، mohager
۱۰:۵۲, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۰:۱۲)aminrafael3 نوشته است:  
(۲۹/تیر/۹۰ ۹:۰۵)EMPERATOR نوشته است:  عزیزانی که مخالف سهمیه هستند در زمان چنگ پدرانشون کجا بودند؟!!!
خیلی ها بودند که به جنگ نرفتند و دنبال کاسبی بودند!!!

از نظر من سهمیه فقط باید برای فرزندان شهدا و جانبازان درصد بالا باشه فقط هم فرزندانشون نه کس دیگه

سهمیه بسیج رو خیلی با هاش مشکل دارم چون به عینه دارم بعضی چیزا رو میبینم که تاسف باره.شما هم با انصاف نگاه کنی میبینی

سهمیه فقط برای فرزندان جانبازان و آزاده ها مختص به فرزندانشون هست نه کس دیگه ای!
بله برخی هم هستند که باعث ایجاد مشکلات در بسیج می شوند!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سوشیانس
۱۱:۰۰, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۰:۰۰ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۱:۵۲)dideban نوشته است:  
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۱:۲۵)s-eyvazi-sa نوشته است:  حالا تمام درد و غم ملت تموم شده
شما چسبیدید به این موضوع
موضوع دیگری نبود؟
نظامی که در ان پوشش مردم میشه مسله اصلی و عدالت میشه مثله فرعی
پایدار نمی مونه
ای مومن خدا دادچی را میزنی دخترم را با معدل نوزده و نودو سه صدم را در مدرسه شاهد ثبت نام نکردند ولی همسایه خودم را چون نوه شهید است
با معدل کمتر ثبت نام کردند بعد از فرزند شهیدی بعد از این به امتیاز نوه شهیدی عادت کنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، حلما ، MOH3N-P
۱۱:۱۴, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
[/quote]
ای مومن خدا دادچی را میزنی دخترم را با معدل نوزده و نودو سه صدم را در مدرسه شاهد ثبت نام نکردند ولی همسایه خودم را چون نوه شهید است
با معدل کمتر ثبت نام کردند بعد از فرزند شهیدی بعد از این به امتیاز نوه شهیدی عادت کنید .
[/quote]

جناب EMPERATOR دارید اینجارو که.

منم همینو میگم دیگه بسیج زمان جنگ کجا که فقط رضای خداوند و ائمه(علیه السلام) مد نظرشون بود درصد بالائی از بسیج الان کجا.جناب EMPERATOR مردم این چیزا رو درک میکنن زده میشن دیگه.انشا الله که همه چیز درست میشه با ظهور سرورم حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOH3N-P
۱۱:۲۱, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
[/quote]

جناب EMPERATOR دارید اینجارو که.

منم همینو میگم دیگه بسیج زمان جنگ کجا که فقط رضای خداوند و ائمه(علیه السلام) مد نظرشون بود درصد بالائی از بسیج الان کجا.جناب EMPERATOR مردم این چیزا رو درک میکنن زده میشن دیگه.انشا الله که همه چیز درست میشه با ظهور سرورم حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

[/quote]

من هم گفتم که در یک جامعه هم افراد خوب و بد حضور دارند!
اما بحث ثبت نام مدرسه این مربوط به تخلف مدیران ثبت نام و سیستم آموزش میشه که همیشه
دارای مشکل بوده و بدون شک در سیستم آموزشی مشکلات فراوان و بزرگتر از این هم وجود دارد
۱۱:۵۱, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #46

این مباحثی که شما راجع به مدرسه و ثبت نام کردید بر میگرده به نظام آموزشی کشور و تخلف مسئولین مدرسه چون که تمامی مدارس شاهد جزو آیین نامه شونه که افراد معدل بالای 19 رو ثبت نام کنند ولی چرا تا اتفاقی می افته سریع توپ رو می اندازید تو زمین شهدا و جانبازان و ایثارگران،دوست من پدرش با اینکه جانباز شیمیایی (گاز اعصاب) هستش ولی نه سهمیه ای داشته نه مدرسه شاهد رفته الانم دارم دانشگاه آزاد با هزینه سنگین درس میخونه زندگی با یه فرد جانباز خیلی سخته،پدری که روی اعصابش تمرکز نداره بچه هاش چه گناهی دارند به نظر من سهمیه دانشگاه واقعا کمترین کاریه که میتونن برای این خانواده ها میشه کرد
۱۲:۰۲, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
بحث من شهدا و جانبازان نیست سهمیه بسیجه افراد خوب و بد درسته هستن ولی درصد خوب و بدش مهمه که چقدره
۱۲:۰۷, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #48

در مورد سهمیه های بسیج باهاتون موافقم چون که خیلی از بسیجی های واقعی هستن که حتی کارت بسیج ندارند ولی بعضی های دیگه....
۱۲:۱۴, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۲:۰۷)moeinnn نوشته است:  در مورد سهمیه های بسیج باهاتون موافقم چون که خیلی از بسیجی های واقعی هستن که حتی کارت بسیج ندارند ولی بعضی های دیگه....

خوب باز هم در این زمینه خود سازمان و نهاد ضعیف عمل می کنه
۱۲:۲۳, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
جناب EMPERATOR این بحث ما فکر نکنم به جائی برسه به هر حال تو جامعه همه چی مشخصه و مردم همه چی رو درک میکنن به امید ظهور سرورم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا