|
آیا شیطان وجود خارجی داره؟ خدا چطور؟
|
|
۳:۵۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۳:۵۳ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بکس واقعا من هیجا نتونستم جوابِ سوالمو بگیرم، وقتی که این فروم رو به طور اتفاقی دیدم گفتم شاید اینجا شماها بتونید جوابِ سوالاتِ منو بدید، تو دنیایِ واقعی که اگه ازین سوالها بپرسه آدم کلی بهش انگ میچسبوننو جوابشو . . . .
دمِ همتون گرم، لطفا جواب بدید به این تاپیک ![]() چه جوری وجود خدا یا شیطان رو اثبات می کنید؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۴, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۱:۱۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
دوباره سلام
انسان ها در وجود خودشون خداپرستی نهفته است و این مساله در انسان فطری است یعنی اگر یک انسان در یک جنگل به دور از هیچ تمدنی به دنیا بیاد خودش به صورت فطری به دنبال یک خالق میگرده که اونو بپرسته وگرنه احساس پوچی میکنه هیچ تمدنی در طول تاریخ نبوده که خدایی رو نپرسته یعنی انسان ها همیشه به دنبال یک معبود برای علت هاشون بودن و حتی یک بت پرست هم خدایی رو میپرسته منتها خدای اون بر اثر جهل اون خیلی پست و حقیره. خوب نظرت رو بگو تا ادامه بدیم. راستی اگر میبینی دوستان در مقابلت جبهه میگیرن به دل نگیر چون افرادی با هدف خاصی در این سایت خدا و اعتقادات ما رو مسخره میکنن و دوستان پیش فرضشون اینه که شما هم جزو همون دسته هستی. |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بذار یه قضیه رو واست تعریف کنم
"یه رفیق داشتم که خیلی بچه مذهبی سرسخت بود ونمیشد که هیئت تشکیل بشه و او نیاد یه بار هیئت تشکیل شد دیدیم نیومد گفتیم حتما مشکلی چیزی داشته که نیومده بعد دو هفته که اومد دیدیم حالت موهاش عوض شده و کمی رفته بالا تعجب کردیم کم کم جوری شد که یه هفته در میون می اومد هیئت و مدل لباساش هم عوض تقریبا عوض شده بود وقتی هم بهش میگفتیم چی شده تیپ میزنی میای بیرون؟ میگفت بابا حالا مگه چی شده ؟ مگه ما دل نداریم که همش باید مو هام پایین باشه و لباسم اتو کشیده ؟ کم کم مدت حضورش شد ماه به ماه و بعدش هم دیگه نیومد تا بعد دو سال که روحانی هیئتمون تعریف کرد : چند روز پیش تو خیابون داشتم میرفتم که دیدم یه بنده خدایی با مو های سیخ تو پریز و لباس هایی که روش عکس های عجیب غریبه اومد جلوم و گفت سلام حاجی خوبی؟ گفتم : به لطف شما بد نیستم گفت منو میشناسی ؟ گفتم نه . این افتخار تا حالا نصیبم نشده گفت من فلانی هستم . یه لحظه دهنم وا موند گفتم عزیزم این چه سر و وضعیه ؟ چرا دیگه هیئت نمیای؟ گفت : حاجی ، من 6 ماهی هست که رسما وجود خدا رو تکذیب کردم و الآن هم شیطان پرست هستم تعارفم کرد گفت برم خونشون . با کراهت دعوتشو قبول کردم وقتی وارد خونش شدم دیدم یه گیتار به دیوار اتاقش نصب شده و عکس 7 ، 8 تا از این بازی های کامپیوتری خشن رو زده به دیوارش نشستیم . ازش پرسیدم چی شد که از دین برگشتی و شیطان پرست شدی؟ گفت : تو مدرسه یکی از رفقام یه سی دی آهنگ بهم داد تو این سی دی چند تا آهنگ بود که من ازشون خوشم اومد و از دوستم پرسیدم دیگه از این جور آهنگا داری گفت آره تا دلت بخواد. 10 ، 15 تا از اون آهنگا بهم داد و من کم کم عاشقشون شدم یه چند تا هم بازی کامپیوتری ترسناک گرفتم. بعد مدتی فهمیدم که خواننده اون آهنگ ها یعنی مرلین منسون و بارزام و... همشون شیطان پرست بودند . گفتم حتما این شیطان پرستی چیز خوبیه که خواننده هاش به این خوبی میخونند و مدت زیادی درباره شیطان پرستی وآزادی هاش تحقیق کردم و این شد که شیطان پرست شدم" عزیزم درسته که الآن شما میگی من معتادش نیستم ولی به قول خودت از ته قلب دوستش داری. نمیخوام بگم همه موسیقی های متالیک بد هستند ولی زیاد هم خوب نیستند اکثر این موسیقی ها یه پیامد به دنبال دارند اون هم اینه که باعث قساوت قلب و در انسان میشن و وقتی هم انسان قاسی القلب شد یاد خدا از دلش میره و حاضره به هر کاری دست بزنه تا راحت زندگی کنه بهتون پیشنهاد میکنم به قول دوستمون اول مستند ظهور رو ببینید تا یکم اطلاعاتتون بره بالا و دام های شیطان رو بشناسید تا بتونیم راحت تر منظور همدیگه رو درک کنیم |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۱:۳۹ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۵۵)7parsa4 نوشته است: بذار یه قضیه رو واست تعریف کنم اولا راجع به این رفیقتون بگم که خوب ایشون واقعا یه آدم جوگیر بودن، ازین دست آدمها هم کم نیست متأسفانه و توی ایران متأسفانه ما ایرانیا تو همهٔ زمینهها اینجوری ییهو جو میگیرتمونو در عرضه چند ماه کلا ۱۸۰ که چه عرض کنم ۳۶۰ درجه فرق میکنیم، منظورم فقط در این بحث موزیک متال و این بحثهای شیطان پرستی و اینا نیستش، اینو کلی گفتم. و در مورد این دوست شما هم خوو همین اتفاق افتاده. من خودم تو بکسِ متالباز بارها بارها به همچنین آدم هایی بر خوردم، مثلا یکی از دوستای تقریبا صمیمیِ خود من در عرضه ۲ ۳ ماه اول که شیطان پرست شد و الانم که دنبال اینه که ببین چطوری میتونه وارد فرماسونها بشه (واقعا هر وقت یاد این رفیقمون میفتم نمیتونم جلوِ خندمو بگیرم )در ضمن راجع به مرلین منسون بگم که من خودم کسی هستم که آهنگاشو گوش میدم، خیلی آدم کثیفیه و من خودم یه روزی به شدت این آدمو قبول داشتمو برام تقریبا یه الگو بود، اما هرچی اطلاعاتم راجع بهش بالا رفت کم کم حالم ازش به هم خورد، و اینم بگم که من مفصلأ راجع به منسون تحقیق کردم و اینم از روی هوا نمیگم => ایشون شیطان پرست نیستن بلکه ضد دین هستن، شخص یا چیز خاصی رو نمی پرستن ولی ضد همه ی ادیان هستند. ولی خب بر خلاف این آدمای جو گیر (مثل اون رفیقِ شما!) من موزیک رو فقط به خاطرِ خودش گوش میدم و کاری با خوانندش ندارم! آره من هنوزم به یه سری از trackهای منسون گوش میدم چون اون آهنگاشو دوست دارم. من بینِ همین دوستهایِ متالبازم خیلی هارو میشناسم که به خدا اعتقاد دارن و حتی مسلمون هستن، حتی یه دوستی دارم که نماز میخونه! همیشه برام تعریف میکرد که تو دانشگاه همه مسخرش میکنن و میگن تو شیطان پرستی چرا نماز میخونی و ازین حرفا، یا تعریف میکرد دوستای دیگش که متال گوش میکنن به خاطرِ نماز خوندن مسخرش میکنن! آره اون دوست شما هم هست این رفیق منم هست که اینجوریه. من اگه ازون دسته آدمهای جوگیر بودم اصلا دنبال جواب سوالاتم نبودم، اگه تحت تاثیر قرار گرفته بودم اصلا نمیومدم اینجا که بخوام با شما بحث کنم که بالاخره به یه جوابی برسم! |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۰:۲۷ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول:گفت : تو مدرسه یکی از رفقام یه سی دی آهنگ بهم داد تو این سی دی چند تا آهنگ بود که من ازشون خوشم اومد و از دوستم پرسیدم دیگه از این جور آهنگا داری گفت آره تا دلت بخواد. 10 ، 15 تا از اون آهنگا بهم داد و من کم کم عاشقشون شدم یه چند تا هم بازی کامپیوتری ترسناک گرفتم.عجب پس اینطور. نظر من اینه, این نتیجه ی سوال نکردنه.چشمامونو بستیم دین رو قبول کردیم |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۵۰)Ahmad-A.R.M نوشته است: خب پستهارو خوندم سلام علیکم یا حضرت عباس!!!!! از فردا میگن علی درستکار باید جواب همه رو بده آقا ببخشید که دخالت می کنم ولی بنده ایشون رو ارجاع دادم به مطلب مناظره الهی و مادی فکر کنم برای آشنایی با مسائل خداشناسی به حد کافی خوب باشه بنده هم هنوز هیچ تخصصی ندارم چون 2 ساله که تو حوزه هستم و بس شما هم باید سعی کنید جواب بدید یا نه؟؟؟؟! البته این مطلبی رو که می گید ، اگر جواب داده نشد خدمتشون عرض خواهم کرد. ممنون |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۲:۲۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام جناب metal_is_pure
من درباره ی موسیقی خیلی حرف ها برای گفتن دارم ولی به هیچ عنوان بحثشو رو الان جایز نمیدونم فقط اینو بگم که موسیقی از نظر علمی مثل دارو میمونه اگر از اون در جای مناسبش استفاده نشه عوارض جبران ناپذیری داره اگر دوست داشتی سخنرانی استادم رو راجب به موسیقی بهت میدم که کاملا علمی موسیقی رو تحلیل میکنه و از فواید و ضرر هاش برات میگه سخنرانی ایشون فوق العاده است . موسیقی های تند باعث میشه که بدن شروع به ترشح ادرنالین کنه و نیاز به فعالیت داشته باشه یعنی اینکه اگر یک موسیقی رو در حالتی که نشستی و حرکتی نمیکنی گوش بدی دچار عوارض میشی که میتونه عمرت رو کم کنه ولی اگر در حالت ورزش کردن باشی برات مفید هم هست . در مورد موسیقی های ارام دقیقا قضیه برعکسه. اگر اطلاعات بیشتر خواستی بهت منبع میدم برای دانلود . اما اینکه شما گفتی ادم های جوگیر زیادن باهات موافقم اما نه جوگیر بلکه بی اطلاع. من قاری قران رو میشناسم که بی دین شده و فاحشه هایی(البته منظور اصلی ام رقاص ها و اوازه خوانهای زن هست) که مسلمان شدن.برای مثال حنان ترک مصری دین روی عقله نه ذکر گفتن یک ساعت تفکر از صد سال عبادت بهتره .این جمله خیلی مهمه به اون دوستت بگو فراماسونری افراد نخبه رو جذب میکنه نه افراد جوگیر . دوست عزیز متاسفانه اسلام به قدری ظاهری شده که ازش چیزی باقی نمونده . اسلام دینی هست که احادیثی حتی در مورد بوسه داره ولی شما از این احادیث خبر داری؟ اسلام دین لذت و ازادیه چهارچوب مشخصی داره که اگر پاتو فراتر از اون چهارچوب بزاری به خودت اسیب میزنی دوست عزیز تفکراتی که در مورد اسلام داری رو بریز بیرون . اون مستندی که گفتم رو ببین تا جنگ بزرگی که بین انسان و شیطان هست رو ببینی . از این که دنبال حقیقتی خیلی خوشحالم میخوام برات معجزه بکنم البته من پیامبر نیستم ولی معجزه بلدم میخوای بدونی چه طوری ؟ میخوام بخشی از عظمت این دینو بهت نشون بدم سه تا پرتغال بردار روی یکی بنویس الله اکبر و خدایا دوستت دارم و روی دومی بنویس شیطان و نفرت و روی سومی هیچی ننویس اونوقت پرتغال ها رو یک جا نزدیک به هم و در یک شرایط نگهداری کن اونوقت خودت به چشم خودت خواهی دید که اون پرتغال بهت شهادت میده که خدایی هست .پرتغال دومی زود خراب میشه .پرتغال سومی عمر عادی میکنه و پرتغال اولی عمر غیر طبیعی میکنه و دیر خراب میشه . به این تاپیک سر بزن تا ببینیhttp://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...8%A7%DB%8C این کارو انجام بده تا بعد معجزات بعدی رو برات بیارم. در پناه حق |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۳)ANTI MASON نوشته است: من قاری قران رو میشناسم که بی دین شده و فاحشه هایی که مسلمان شدن.ببخشید آف تاپیکه، اما آنتی میسون جان، این فاحشه هایی که مسلمان شدن رو از کجا میشناسی تو عزیز؟ اما اون پرتقال ها جالب بودن. الان که فصل پرتقال نیست. با سیب انجام میدم ببینم چی میشه. یا می خندیم یا تعجب می کنیم. |
|||
|
۰:۰۹, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۲:۱۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۴۹)rahbar نوشته است:بله میشناسم مثل حنان ترک بازیگر مسلمان مصری که از گذشته ی خودش ابراز ندامت کرد. یا این خواننده زن که داستانش جالبه خواننده ای که محجبه شد(۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۳)ANTI MASON نوشته است: من قاری قران رو میشناسم که بی دین شده و فاحشه هایی که مسلمان شدن.ببخشید آف تاپیکه، در مورد اون پرتغال ها هم اگر جواب نداد تعجب نمیکنم برای من جواب داد برای اقا وحید هم همین طور و هر کسی که امتحان بکنه ولی اگر برای شما جواب نداد من به شما شک میکنم نه ازمایش. دوستان همه میتوانند این کارو انجام بدن . در ضمن معجزات اسلام هنوز هم هست که بعضی هاشو شاید هنوز ندونم . راستی فکر نمیکردم توی این تاپیک هم بیایید چون مخاطب من شما نبودید که به خودتون گرفتید. راستی یادم رفت یک چیزی رو بگم اگر این ازمایش جواب داد و فقط تعجب کردی و باز هم از کنار حقیقت گذشتی تعجب نکنی توی جهنم با شیطون مذاب داغ میزنین بالا. |
|||
|
|
۰:۲۱, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱:۰۴ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۴۹)rahbar نوشته است:(۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۳)ANTI MASON نوشته است: من قاری قران رو میشناسم که بی دین شده و افراد غیر مسلمان و رقاص که مسلمان شدن.ببخشید آف تاپیکه، تعدادی افراد مسلمان شده رو می تونید در سایت صادقین در بخش ره یافتگان بشناسید البته فکر نکنم بینشون فاحشه پیدا کنید ولی در اینترنت خودم چند نمونه دیدم اما آدرس رو یادم نیست ممنون |
|||
|
|
۰:۳۶, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۷:۵۱)metal_is_pure نوشته است:خدا گفته شما يك قدم به سمت من بياي من 10 قدم به سمت شما ميام(۲۹/تیر/۹۰ ۱۷:۳۵)rohola_basiji نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)