کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلام میکنیم به 175 شهید غواص
۸:۰۷, ۲۶/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۴ ۱۲:۱۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%B1%D8%A8_%D8%A7%D...%D8%A7.gif]
سلام میکنیم به 175 شهید غواص

[تصویر: w535]

امروز ساعت 16
تهران
میدان بهارستان

بازگشتند ولی چرا حالا؟؟
آیا رهبر چشم یاری داشت؟
یا بار دیگر کشور نیازمند استقامت بود؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، آفتاب ، میلاد.م ، یاســین ، sarallah ، شهیدطیبه واعظی ، حدیث عشق ، سیمرغ ، السا ، سید ابراهیم ، مجنون العباس ، انتصـار ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، sagheb ، شیدا ، فرشته مهربون ، فاطمه خانم ، آیات ، MohammadSadra ، بیداری12 ، ترنم ، SARV ، علائم ظهور ، میم.حسین.الف ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، مجید املشی ، حسن.س. ، آیدا77 ، Asma ، aboutorab ، soora ، سدرة المنتهی ، azade ، rezamohammadi ، Ramin_Ghn ، نورالسادات ، mkashipazha ، شاهزاده خانم ، عبدالرحیم

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۴۴, ۱۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #41
آواتار
از دوستان خواهش میکنم این ویدیو رو ببینند!!!

لحظه ی دیدار مادر شهید سید جلیل میر ورکی ، پس از 29 سال

یکی از خط‌شکنان عملیات کربلای 4 بود که در منطقه ام‌الرصاص به شهادت رسیده است.

لحظه ی تحویل دادنه وسایل شهید به مادرش ....

این سربنده شهیده ...
این ...................

برای دانلود

امضای هادی...
[تصویر: 80093177746156094501.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نورالسادات ، مجتبی110 ، نرگس مهدوی ، آفتاب ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۲۴, ۱۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #42
آواتار
[تصویر: farhangnews_138627-397047-1438863537.jpg?itok=qNo0FjZc]
به گزارش فرهنگ نیوز، از کهگیلویه، مادر شهید احمد آذریان از شهدای تازه تفحص شده غواص عملیات کربلای 4 بعد از 30 سال دوری از فرزند خویش، عصر امروز در جمع خبرنگاران از فرزند شهیدش سخن گفت.
مادر شهید آذریان در تشریح تلاش‌ها برای تفحص شهید عنوان کرد: طی سال‌های قبل که پیکر مطهر شهدای گمنام را که به شهرستان آوردند، به من اطلاع دادند که برای شناسایی به سپاه بروم و من با بی قراری گفتم «نبرینم دم سپاه بی سپاه و قهرم. رو می شهیدله بهر ایکنن کو شهید بهرم؟» یعنی «من را به درب سپاه پاسداران نبرید که با آنها قهر هستم، آنها شهیدان همه را بین مادرانشان تقسیم می‌کنند، ولی فرزند من را به من نمی‌‌دهند؟»
به گفته این شیر زن، در این لحظه فرمانده سپاه با چشمان گریان گفت که مادرم بی‌قراری نکن که شهید تو هم به زودی باز خواهد گشت.
اسوه صبوری کهگیلویه با ابراز شادمانی از شنیدن خبر بازگشت فرزندش با بیان اینکه چشم انتظار فرزندم بودم و امروز و فردا می‌کردم تا اینکه دیروز این خبر را به من دادند و گفتند فرزندت بازگشت، افزود: من حضرت باری تعالی را سپاسگزارم که بعد از اینکه امانت خویش نزد من را از من تحویل گرفت، وی را به آغوشم بازگرداند و من فقط به یک تکه استخوان فرزندم نیز شاکرم و بعد از زیارت پیکر مطهرش صورتم را کنار صورتش می‌گذارم و یک دور دورش میزنم و دیگر چیزی از این دنیا نخواهم خواست.
مادر این نوجوان شهید با ابراز خوشحالی از بازگشت غرورآفرین فرزندش تصریح کرد: پسری می‌خواهد پیش مادرش بیاید و مادرش شادی نکند؟ من او را به دست خدای بزرگ سپرده بودم و پیش خدا رو سفید خواهم شد.
پیکر مطهر شهید احمد آذریان از شهدای تازه تفحص شده غواص روز سه شنبه همزمان با شهادت امام صادق(علیه السلام) در دهدشت تشییع و در گلزار شهدا به خاک سپرده خواهد شد.
Rose اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم وحشرنا معهمRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۲۳, ۱۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #43
آواتار
دل شهید وسیع و بی انتها ست
زیرا هرگاه "رود" به "اقیانوس" متصل شود دیگر "رود" نیست "اقیانوس" است
دل شهید است که به معدن عظمت الهی متصل است ومعدن عظمت هم که می دانی بی انتهاست [تصویر: 81712021_70081968.jpg]
مراسم تشییع دو شهید غواص
روز سه شنبه 20 مردادماه، مصادف با شهادت حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام)، از مسجد امام صادق(علیه السلام) در میدان فلسطین تا مسجد آیت‌الله خامنه‌ای در حوزه هنری تهران برگزار می شود.

لطفا برای آرامش قلب خانواده های شهدای گمنام دعا کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، شهیدطیبه واعظی ، N.Mahdavian
۱۹:۵۷, ۱۹/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۴ ۲۰:۰۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #44
آواتار
تماما به احترام روح مقدس 175 شهید غواص...

امروز -قائمشهر- تشیع پیکر پاک شهیدان

[تصویر: q43muia6ipo1.jpg]

[تصویر: shohada24.jpg]

[تصویر: shohada26.jpg]

[تصویر: shohada17.jpg&h=498&w=995&a=c]

[تصویر: shohada01.jpg]

[تصویر: shohada23.jpg]
واقعا فضای معنوی عجیبی بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam ، نرگس مهدوی ، سرباز17 ، شهیدطیبه واعظی ، N.Mahdavian
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]