|
مرقد امام خمینی بروم یا نروم؟!؟
|
|
۲۱:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان گرامی سلام علیکم حتما در این مدت گذشته ضریح جدید مرقد امام راحل را رویت فرمودین و احتمالا ناراحت هم شدین که امام گرامی ما که حامی حقوق مظلومین و کوخ نشین ها بودند، چرا براشون همچین بارگاهی که از سادگی فارغ هست ساخته شده و n تومن خرجش شده و... الان چی کار باید بکنیم؟ بریم مرقد امام ؟ یا نرویم ؟! وظیفه ما این وسط چیست ؟! منتظر نظرات گرامیان هستیم ... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۹, ۲۷/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۴ ۱:۲۶ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
عذر خواهی می کنم فرصت ندارم کامل و دقیق جواب بدهم بداهه می گویم
راجب تجمل باید عرض کنم بله دقیقا درست نیتجه گیری کردید سرکار خانم السا نوشته است:البته تعجب ندارد ! ما در سیره معضومین هم تجملات را داریم تجمل فی نفسه بد نیست به معنای زیبایی و زینت می باشد . مثلا حضرت رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همیشه معطر بودند و آراسته این تجمل است همانی که به معنای زیبایی است حالا مثال زیاد است که سرکار خان فاطمه خان هم اشاره کردند حتی سفارش شده با زینت و تحمل نماز را اقامه کنید و ... اما زمانی که دچار انحراف شود به حرص و هوس بگراید بدل می شود به یکی از رذایل شخصیتی و سبب مادی گری و دنیا دوستی می شود که ماحصل آن جاه طلبی ، استبداد و ظلم است پس آنچه مذوموم است تجمل انحرافی یا دنیا دوستی است حالا یک اشاره ای هم بکنم به بحث البته جواب کامل نیست ولی قابل تامل است یکی از ملرومات دنیا دوستی سعی شخص حی است، در جهت ارضای این هوس آیا شخصی که زندگی دنیوی ندارد می تواند دچار این نوع از تجملات شود ؟ قطعا صحن و سرای حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) با تمام آیینه کاری ها کاشی کاری ها گچ بری ها تجملات است از طرفی تجملات نیست . این پاسخ این قسمت از فرمایش شما (تجملات): سرکار خانم السا نوشته است:ب عبارت دیگه، آیا "تجملات" ک چیز خوبی نیست (زیبا بودن خوبه،"تجملات" در معنای عام کلمه، خوب نیست)، اگر حرم امام ها این "تجملات" رو داشته باشه خوب است؟ چرا ؟ (راجب خود زیبایی هم بحث زیاد است ولی فعلا به مفهوم کلی آن را در نظر داریم) پس از نظر تجملات را تا اینجا گفتیم فقط می ماند همین تجملاتی که دیگران برای تکریم انسانی بزرگی فراهم می آورند به هر نحوی به هر بهایی سزاوار است ؟! شاید در دو ارسال قبلی کمی هول هولی پاسخ دادم و جواب شسته رفته نداده باشم اگر موضع حل نشد سر فرصت سعی می کنم دقیق تر بیان کنم البته همه اینها نظر و عقیده شخصی بنده است نه لزوما اینطور باشد یا وحی منزل باشد راجب اینها هم شما بزرگواران تفکر کنید و اگر اشکال یا اشتباهی بود حتما بفرمایید [/b]پی نوشت : بله که حرم امام خمینی (رحمة الله علیه) هم زیبا سازی شده و هم تجملاتی اما بنده با این شیوه فعلی و اتفاقاتی که افتاده مخالف هستم . آنچه که عرض شده از این بابت بود که برخی می گفتند با خلق امام سازی گاری ندارد اولین شبهه این است چطور با خلق امام خمینی سازگاری ندارد بعد با خلق امام رضا سازگار است . برخی می گفتند منزل امام بسیار ساده بوده و اصلا دنیال چشم نوازی نبودند قسمتی را در بالا اشاره کریدم و بخش دیگر اینست که هر کس به فراخور جایگاهش موظف به وظیفه ای است . امام خمینی اگر دنبال این بودند که دیگر امام خمینی نمی شدند می شدند پهلوی سوم . اما دوستداران امام به روشی(این یکی از ساده ترین و نا قابل ترین از هزارن روش است) باید اردات و تحسین خود نسبت به ایشان ابراز کنند مهم اینکه این وظیفه صرف این نیست که پول بدهیم برای بنای حرم امام نخیر بسیار دامنه اش وسیعتر است و این جز کوچکی از آن است اگر مسلمان واقعی باشند وقتی n مقدار (از هر نوعی مادی یا معنوی) هزینه امام خمینی(چراغ صراط) می کنند عقلاَ n x 10 هزینه قرآن و عترت) می کنند بی نهایت صرف مبدا و مقصد می کنند که همه اینها برای آن حی و آن قیوم است (لحاظ نکردن جایگاه سنت بنی اسرائیل است خداوند دین یهود را وسیله رسیدن به مبدا و مقصود قرار داد در صورتی که آنها خودِ دین یهود را مبدا و مقصود گرفتند ) |
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرخیم
سلام همه لطف کردن و نظرشون رو گفتن اما کسی نگفت فرق بین تجمل برای حرم امام خمینی(رحمة الله علیه) با تجمل برای حرم امام رضا(علیه السلام) چیه ![]() ![]() اگر فکر میکنید لازمه، لطفا بصورت خیلی کوتاه و روشن جواب بدید ![]() ..::یا علی::.. |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۱۳:۴۴)meisamtiger نوشته است: بسم الله الرحمن الرخیمسلام ![]() این تجملات همونطور که دوستمون گفت یه جور تجملات معنوی هست و خوب هم هست. برای حرم امام رضا اگه توجه کرده باشید اینقدر مردم کمک میکنند که همه ی اون ها را میتونند با پول مردم بسازند و کسی هم چیزی نمیگه ولی حرم امام خمینی در اون حد نیست و اگه بخوان با پول بیت المال بسازند خیلی ها شاید راضی نباشند و بگن مشکلات بیشتری داریم و... به هرحال بستگی به اعتقادات مردم داره و همچنین نباید جوری عمل کنیم که دشمن بتونه سوء استفاده کنه... در کل بیخیال
|
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۱۴:۱۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۱۳:۴۴)meisamtiger نوشته است: بسم الله الرحمن الرخیمسلام به خاطر اینکه اهل بیت علیهم السلام به قلبهایمان پیوند خوردند اظهار نظر در اینباره یکم سخت ميشه پس از حدیث کسا شروع می کنیم
فَهَبَطَ الاَْمینُ جِبْراَّئیلُ وَقالَ السَّلامُ عَلَیْکَ یا رَسُولَ اللَّهِ الْعَلِىُّ پس جبرئیل امین به زمین آمد و گفت : سلام بر تو اى رسول خدا، (پروردگار) علىّ
الاَْعْلى یُقْرِئُکَ السَّلامَ وَیَخُصُّکَ بِالتَّحِیَّهِ وَالاِْکْرامِ وَیَقُولُ لَکَ
اعلى سلامت مى رساند و تو را به تحیت و اکرام مخصوص داشته و مى فرماید: وَعِزَّتى وَجَلالى اِنّى ما خَلَقْتُ سَماَّءً مَبْنِیَّهً وَلا اَرْضاً مَدْحِیَّهً وَلا به عزت و جلالم سوگند که من نیافریدم آسمان بنا شده و نه زمین گسترده و نه
قَمَراً مُنیراً وَلا شَمْساً مُضَّیئَهً وَلا فَلَکاً یَدُورُ وَلا بَحْراً یَجْرى وَلا
ماه تابان و نه مهر درخشان و نه فلک چرخان و نه دریاى روان و نه کشتى در فُلْکاً یَسْرى اِلاّ لاَِجْلِکُمْ وَمَحَبَّتِکُمْ وَقَدْ اَذِنَ لى اَنْ اَدْخُلَ مَعَکُمْ
جریان را مگر براى خاطر شما و محبت و دوستى شما و به من نیز اذن داده است که با شما فَهَلْ تَاْذَنُ لى یا رَسُولَ اللَّهِ فَقالَ رَسُولُ اللَّهِ وَعَلَیْکَ السَّلامُ یا
در زیر کساء باشم پس آیا تو هم اى رسول خدا اذنم مى دهى ؟ رسول خدا(ص ) فرمود و بر تو باد سلام اى اَمینَ وَحْىِ اللَّهِ پس اینکه هرچه زیبایی باشد را ما خرج اهل بیت علیهم السلام کنیم باز هم کم است به خاطر حرف خدای متعال اما تاکید اهل بیت علیهم السلام بر سادگی و زهد در دنیاست حال نزدیک 50 سال است که دوستان اهل بیت علیهم السلام حرم ها را توسعه داده که بر اساس نیاز است و سعی کردند از معماری ایرانی و اسلامی هم در آن استفاده کنند اگر چنانچه در زیبا سازی حرم ها زیاده روی شود ممکن است در معرفی اهل بیت علیهم السلام مشکلی پدید آید چون اهل بیت علیهم السلام زهد را برگزیدند و آخرت را انتخاب کردند اینکه در زیباسازی حرم ها زیاده روی شده یا نه به افکار عمومی و زیارت کنندگان بستگی دارد و هر کدام نظری دارند به نظرم نهایت زیبایی در حرم ها باید اینه کاری و سنگ مرمر باشد و آن هم باید سادگی خود را حفظ کند ولی باز به نگاه مردم بستگی دارد که مردم از حرم های اهل بیت علیهم السلام شکایتی ندارند بالاخره انسان هرچیزی را دوست دارد برایش خرج می کند
اما بنا نیست حرم غیر اهل بیت علیهم السلام هم مانند حرم اهل بیت علیهم السلام باشد فرق است بین اهل بیت و بزرگان دینی و اصلا بزرگان دینی قابل قیاس با اهل بیت نیستند پس حرم بزرگان دینی باید بسیار ساده تر و پایین تر از اهل بیت باشد |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
هدف پیامبر این بود که مردم رو از بت پرستی خارج کنه و به سمت پرستش خدای یگانه هدایت کنه. اما تمایل به بت پرستی در ذات انسان ها وجود داشته و وجود خواهد داشت. تنها چیزی که در طول تاریخ بشریت فرق کرده شکل بت پرستی هست. اشکال بت پرستی با گذشت زمان متفاوت شده و در هر زمانی هم توجیهی براش وجود داشته. حرف کلی تمام بت پرستها حتی بت پرستهای زمان پیامبر این بوده که ما این بت رو بخاطر تقدسی که داره واسطه ای قرار میدیم بین خودمون و خدا و بخاطر همین تقدس بالایی که داره از اون میخواییم که خواسته ی ما رو به خدا برسونه. الان هم همین توجیه به شکل دیگه ای وجود داره.
پیامبر اومده بود که مردم رو از بت پرستی منع کنه اما یکی از نگرانی های پیامبر در همون زمان خودش این بود که میدید مردم به جای اینکه به سمت خدا کشیده بشن دارن یواش یواش به سمت خود پیامبر کشیده میشن و پیامبر خودش داره تبدیل میشه به بتی برای مردم. اکثر انسانها همیشه دوست داشتن بین خودشون و خدا واسطه ای قرار بدن و با پیامبرانی هم که میخواستن این واسطه رو از بین ببرن مخالفت میکردن. این مسائل ریشه در ذات انسان داره با مدرنیته شدن هم از بین نرفته فقط شکلش فرق کرده |
|||
|
۱۵:۰۷, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
با سلام 176
میروم و خواهم رفت چون که ولی امرم حضرت امام خامنه ای به یاد بنیانگذار این نظام و انقلاب ،حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه است و هر ساله به دیدار ایشان می رود. اما در تمامی زمینه ها چشمانم به لبان مبارک حضرت امام خامنه ای است تا اسیر فتنه های بی بصیرتها نشوم ...البته عقلانیت انسان هم در تشخیص این فتنه ها بی اثر نیست ....همانطور که دوستان فرمودند ،کسانی که چنین بارویی را درست نموده اند ،این مکان را مطابق سلیقه ثروتمندان درست نموده اند ،اما من هر موقع که به این مکان رفتم ،دیدم که سربازان گرامی و افراد مسافر در حال استراحت می باشند ،چه جایی بهتر از این مکان که هم زیارت و هم سیاحت را با هم دارد ،در تابستانها سرد و در زمستانها گرم ....امیدوارم که روح حضرت امام رضوان الله تعالی علیه در ارامش کامل باشد و از خطاهایی که سهوا و یا عمدا توسط منتسبان به ان حضرتش اتفاق می افتد در ازردگی نباشد. |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۴ توسط meisamtiger.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹)مهدی2012 نوشته است: سلامسلام برادر 1.من معنی تجملات معنوی رو نمیفهمم 2.بحث محل اعتبارات ساخت و گسترش نیست، بحث خود این کاره 3.بقول شما نباید جوری عمل کنیم که دشمن بتونه سوء استفاده کنه 4.بیخیال که نمیشه بشیم ![]() نقل قول:ولی باز به نگاه مردم بستگی دارد که مردم از حرم های اهل بیت علیهم السلام شکایتی ندارندشما از کجا میفرمایید این مطلب رو؟بنده بارها کنایه های قطب های مخالف یا حتی بیطرف رو شنیدم که یا براشون شبه ایجاد شده یا مخالف اینکار بودن! نقل قول:اما بنا نیست حرم غیر اهل بیت علیهم السلام هم مانند حرم اهل بیت علیهم السلام باشدبفرمایید دقیقا چرا؟
|
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۲۲:۱۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۱۴:۴۶)حقیقتجو نوشته است: هدف پیامبر این بود که مردم رو از بت پرستی خارج کنه و به سمت پرستش خدای یگانه هدایت کنه. اما تمایل به بت پرستی در ذات انسان ها وجود داشته و وجود خواهد داشت. تنها چیزی که در طول تاریخ بشریت فرق کرده شکل بت پرستی هست. اشکال بت پرستی با گذشت زمان متفاوت شده و در هر زمانی هم توجیهی براش وجود داشته. حرف کلی تمام بت پرستها حتی بت پرستهای زمان پیامبر این بوده که ما این بت رو بخاطر تقدسی که داره واسطه ای قرار میدیم بین خودمون و خدا و بخاطر همین تقدس بالایی که داره از اون میخواییم که خواسته ی ما رو به خدا برسونه. الان هم همین توجیه به شکل دیگه ای وجود داره.سلام بحث این تاپیک درباره تجمل است و میزان درست آن و ربطی به پرستش ندارد (۱/اسفند/۹۴ ۱۷:۰۹)meisamtiger نوشته است: سلام برادرسلام ما ایجاد حرم برای اهل بیت علیهم السلام و امام زادگان را به دلایلی مانند ایجاد نظم و نیازهای زايرين می دانیم از آنجایی که امام خمینی هم زایر دارند ایجاد حرم را بلامانع می دانیم یا بزرگان دیگر زیباسازی را هم قبول داریم ولی مسئله ما زیاده روی درباره زیبا سازی است که به تجمل می انجامد و نباید در زیباسازی افراط کرد مثلاً آینه کاری خرج زیادی ندارد و هم زیباست و مناسب یا استفاده از مرمر اما گنبد طلا را بهتر است حذف کنیم یا در دیگر موارد سادگی را رعایت کنیم |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۳۴)قلب نوشته است: سلاممن هم وهابی هستم هم شیعه هم سنی هم مسیحی هم یهودی هم بودایی هم مسلمان هم ... من همه ی اینها هستم و به همین خاطر فکر میکنم جایی در بین شما عزیزان نداشته باشم. من چوب همه سر نجس هستم. جای من هیچ کجاست. چند روزی میهمان شما بودم. ممنون از میهمان نوازی شما. به خدای بزرگ میسپارمتون |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دل به عشق زنده می ماند، چه در دل داری؟ عشق به امام خمینی (ره | bahmaneyar | 0 | 740 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۹:۲۴ آخرین ارسال: bahmaneyar |
|
| طعن امام خمینی به معاویه که دیگر تکرار نکردند | aaaaa | 85 | 20,585 |
۲۴/مرداد/۹۶ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,807 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| چه کسانی تفسیر سوره حمد امام خمینی را نیمه تمام گذاشتند | mohammadz | 4 | 1,969 |
۷/اسفند/۹۴ ۸:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| «مرگ بر آمریکا» عهد ما با امام خمینی (رحمة الله علیه) | عبدالرحیم | 11 | 5,643 |
۱۶/مهر/۹۴ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| نظر امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون همه پرسی و رفراندوم | علائم ظهور | 0 | 1,280 |
۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| کاپیتولاسیون و برخورد قاطع امام خمینی(رحمة الله علیه) | عبدالرحمن | 2 | 1,642 |
۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۱ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)
![[تصویر: 541244_715.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/4/541244_715.jpg)