|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۹, ۲۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۱۸:۲۵ توسط zahra68.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۶)Havbb نوشته است:(۲۹/مرداد/۹۰ ۱۴:۰۴)ghadimi2 نوشته است:میشه یه مشخصه ازش بدید ، نمیدونم.... مثلا یه نشونه. آخه من سه چهار سری سخنرانی از ایشون دارم در مورد فراماسونری. برای همین اصرار دارم که این رو هم دارمش.(۲۹/مرداد/۹۰ ۲:۵۸)Havbb نوشته است: موضوع سخنرانی چی بوده؟ تو اون یکی تاپیک قبلا معرفی شده یا نه؟ میخوام ببینم دارمش یا نه سلام. من اينترنت پر سرعت ندارم براي همين اگه بخوام اين سخنرانيها رو دانلود كنم چند ساعت طول ميكشه ميشه لينكي رو معرفي كنيد كه حجمش پائين باشه. |
|||
|
۱۹:۵۸, ۲۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۲۰:۰۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۰ ۱۸:۱۹)zahra68 نوشته است: سلام. من اينترنت پر سرعت ندارم براي همين اگه بخوام اين سخنرانيها رو دانلود كنم چند ساعت طول ميكشه ميشه لينكي رو معرفي كنيد كه حجمش پائين باشه. علیکم السلام زهرا خانم لطف کنید بفرمایید اگر موضوعی مد نظر شما هست بفرمایید تا معرفی بشه به شما. اگر موضوع خاص مد نظر شما نیست من سخنرانی های صوتی رو پیشنهاد می کنم. اگر لینک کم حجم می خواهید هست ، فقط یا زمانش خیلی کوتاه هست و یا کیفیتش پایین . به هر حال انتخاب با شماست. موضوع رو بفرمایید. |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۲۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۲ توسط zahra68.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۰ ۱۹:۵۸)فاطمه خانم نوشته است:(۲۲/شهریور/۹۰ ۱۸:۱۹)zahra68 نوشته است: سلام. من اينترنت پر سرعت ندارم براي همين اگه بخوام اين سخنرانيها رو دانلود كنم چند ساعت طول ميكشه ميشه لينكي رو معرفي كنيد كه حجمش پائين باشه. خيلي ممنون فاطمه خانم.موضوع خاصي مد نظرم نيست. بيشتر به موضوع فراماسونري و مهدويت علاقه دارم اگه تو اين زمينه بتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم. لحظات شادي خدا را ستايش كن ، لحظات سختي خدا را جستجو كن ، لحظات آرامش خدا را مناجات كن ، لحظات دردآور به خدا اعتماد كن . |
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
کسی لینک سخنرانی پوشالی 4 رو داره واسم قرار بده بقیه قسمت از یک تا پنج رو دارم فقط مونده این قسمت |
|||
|
۲۰:۴۲, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سایت اصلی جنبش مصاف شروع به کار کرد آدرس و لینک http://www.masafportal.com/ |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
همایش همیاران فرهنگی با موضوع جنگ نرم و سخنرانی دکتر رافعی پور 1390/06/28 در سالن مختار سلیمانی واقع در میدان جانبازان ساعت 17 سالن فرهنگی 245
|
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
|||
|
۱۳:۴۲, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
ببخشید من بخش دیگری پیدا نکردم که سوالم رو مطرح کنم.
استاد رائفی پور در سخنرانی نقد بهاییت گفتند:"بها چون لوح می نوشت لقبش شد لواح. حالا آیه قران بخونم کیف بکنید" اما بعدش سخنرانی کات شد. من نفهمیدم منظور ایشان چه آیه ای هست.اگر کسی ازدوستان اطلاع دارد لطفا پاسخ دهد. ممنون |
|||
|
۱۱:۳۸, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۲)mdm نوشته است: ببخشید من بخش دیگری پیدا نکردم که سوالم رو مطرح کنم. اتفاقا شما از حداقل افرادی هستید که لطف کردید و سوال خودتون رو از تاپیک درست پرسیدید . تشکر بابت این موضوع! خوب لطفا زمان و مکان سخنرانی رو هم بفرمایید و دقیقه مورد نظر تا راهنمایی شوید. با تشکر |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۰ ۱۷:۲۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
[/quote]
(۳۱/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۲)mdm نوشته است: ببخشید من بخش دیگری پیدا نکردم که سوالم رو مطرح کنم.سوره ی مدسر آیه ی 29 و 30 داستان ولید بن مقیره (اگه درست نوشته باشم) که به مخالفان پیغمبر گفت که حرفتون رو یکی کنید.... چون کار فرهنگی کرد علیه اسلام خدا تو آیات بعدیش بدترین چیزها رو بهش میگه و بد جوری اون رو میکوبه! شدید ترین آیاتی که علیه کسی استفاده شده. رو سیاه میگردانیم او را و بر اون 19 فرشته ی عذاب نازل میکنیم. و اینجا کلمه ی لواح رو استفاده میکنه قرآن!! جالبه که 19 عدد مقدس بهائیانه.... حالا خودم یه سوال دارم: سخنرانی استاد رائفی پور توی پست چهاردم تاپیک دانلود سخنرانی ها توسط anti666 گذاشته شده چه تاریخی برگزار شده؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,750 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,074 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,257 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,987 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|