|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۷, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #301
|
|||
|
|||
|
شما نه میتوانید تاپیک خود بعد از اینکه ایجاد کرده اید حذف کنید و نه میتوانید نامتان را تغییر دهید.
برای تغییر نام با مدیران ارشد و برای حذف تاپیک با ناظر بخش تماس بگیرید. |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #302
|
|||
|
|||
|
سلام.
من میخوام مشخصات شخصی ام رو ویرایش کنم. اما این ارور رو میده. max_limit_reached هرکاری میکنم درست نمیشه. این چیه؟ |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #303
|
|||
|
|||
|
سلام
بعضی وقتها که میخوایم پیام خصوصی ارسال کنیم صندوق پیام کاربر پره,یه امکانی اضافه کنید که در این مواقع پیام ما در جایی موقتا ذخیره بشه تا صندوق پیام کاربر مورد نظر که فضای کافی پیدا کرد ارسال بشه.تا اینطور هم کاربران معطل نشن |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #304
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #305
|
|||
|
|||
|
سلام قابل توجه آقای مهدی 2012
من مطمئنم تشکرام 150 تا بود چون هم اندازه با تعداد ارسالها بود به هر حال ما میخوایم یه ذره فعالیتمون زیادتر شه...ولی انگار دیواری کوتاه تر از ارسالها و تشکرات ما پیدا نمیکنید ![]() به هر حال موفق باشید |
|||
|
۲۰:۱۷, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #306
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۳۷)mohammad.d نوشته است: سلام.سلام چه چیزی رو میخواید ویرایش کنید که این پیام رو میده؟ (۱۷/آذر/۹۰ ۱۸:۰۶)Ahmad-A.R.M نوشته است: سلاماگر دکمه ارسال رو زدید و ارسال نکرد و پیام داد که صندوق کاربر پر است، در کنار گزینه ارسال پیام و پیش نمایش، دکمه (ذخیره در پیشنویس) وجود دارد که دقیقا همین کار را می کند (۱۷/آذر/۹۰ ۲۰:۱۲)رمز شب نوشته است: سلام قابل توجه آقای مهدی 2012سلام همونطوری که گفتم وقتی پستی پاک میشه، تشکرهاش همزمان پاک نمیشه.تشکرهای که 2 شب پیش پاک شد، همین اضافی ها بوده و به اشخاص خاصی هم محدود نبوده
|
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #307
|
|||
|
|||
نقل قول:mohammad.d نوشته است: سلام. همه چی. هیچی رو ویرایش نمیکنه. با فایرفاکس و کروم و اپرا و اکسپلورر امتحان کردم همشون این ارور رو میدن. |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۲۲:۰۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #308
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۰ ۲۱:۴۷)mohammad.d نوشته است: همه چی.خوب من الان متوجه شدم دقیقا چه اتفاقی افتاده!!! تا امروز ظاهرا محدودیت 100 کرکتری قسمت (مشخصات بیشتر و زندگینامه) اعمال نمیشده ......احتمالا چند روز پیش که نسخه تالار رو ارتقا دادم، این 100 کرکتر محدود شده........یکم بررسی میکنم و سعی می کنم به یک عدد خوبی محدودش کنم.فکر کنم 100 کم باشه |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #309
|
|||
|
|||
|
سلام . . .
ببخشید آقا مهدی چرا اینجانب محتوای برخی از تاپیک ها رو نمی تونم ببینم! نمونش این : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10472.html و چندین بار دیگه هم این اتفاق افتاده . . . اول گمان کردم که مربوط به بخش مدیران هست ولی الان دیدم که یه کاربر عادی داخلش پست گذاشته! ![]() یا علی |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۲۲:۲۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #310
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۰ ۲۲:۱۲)Admirer نوشته است: سلام . . .سلام این یه باگ بود که در سیستم وجود داشت و یکی از عزیزان به بنده اطلاع داد و منم در سایت مادر ثبت کردم و آنها هم تایید کردن(هنوز رفعش نکردن) موضوعات بخش (اعتراضات و شکایات) رو غیر از مدیران، فقط کاربر شاکی میتونه ببینه یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |