کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۶, ۲۶/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۰:۲۹ توسط Amir.)
شماره ارسال: #171
آواتار
سلام علیکم
آقای رائفی پور یکی از زحمت کشان این حوزه است و واقعا دستش درد نکنه ، خدا خیرش بده ... منتهی باید مطالعه اشون رو تخصصی تر کنند و هرچیزی را که شنیدند یا خواندند سریع باور نکنند و تا میتوانند درباره ان موضوع وقت بگذارند یا تیمی تشکیل دهند که برایشان اینکارهارا به جای بحث های بچه گانه با این و ان انجام دهند ...

دوستان هم بهتره با هم بحث منطقی و عقلی بکنند به جای بحث های شخصی ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، sevenmoons ، revenger ، Havbb 110 ، شهـاب ، وحید110 ، Admirer ، amin015
۱۶:۱۶, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #172
آواتار
منکه هنوز بچه ام و دهنم بوی شیر میده و خودم رو در حد انتقاد از کسی که چنین حرکتی رو شروع کرده نمیبینم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، saloomeh ، aghah
۲۱:۲۴, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #173

به نظر من نوع تفسير آقاي رائفي پور از آيات ذوالقرنين خيلي منطقي تر از بقيه تفاسيره و كاملا با عقل جور در مياد. دوستان منتقد هم بهتره به جاي خراب كردن استاد در نوشته هاشون (كه جز غيبت از ايشون اسم ديگه اي نميشه روش گذاشت)، نقدهاشون رو مختصر و مفيد بيان كنند. اينطوري هم اينقدر نسبت به هم جبهه گيري نميكنيم و هم مي تونيم پاسخ هاي بهتري براي سوالهامون پيدا كنيم. قابل توجه شهاب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، revenger ، M03TAFA
۱:۲۲, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #174

(۲۶/آذر/۹۰ ۱۴:۳۶)zohur12.ir نوشته است:  
سلام علیکم
آقای رائفی پور یکی از زحمت کشان این حوزه است و واقعا دستش درد نکنه ، خدا خیرش بده ... منتهی باید مطالعه اشون رو تخصصی تر کنند و هرچیزی را که شنیدند یا خواندند سریع باور نکنند و تا میتوانند درباره ان موضوع وقت بگذارند یا تیمی تشکیل دهند که برایشان اینکارهارا به جای بحث های بچه گانه با این و ان انجام دهند ...

دمت گرم! هزار درصد تایید میشه ، من کلی به مغزم فشار اوردم یه همچین مطلبی رو بگم دیدم باید یه صفحه مطلب بنویسم ، دوستان من فکر میکنم همه این مطلب رو قبول داشته باشن ، به برادر عزیز دیگه ای هم خصوصی عرض کردم که درسته آقای رائفی پور در این زمینه هایی که اخیرا داره وارد میشه تخصص نداره و شاید صلاحیت نظر دادن هم نداشته باشه و شاید بعضی جاها حتی مطلب اشتباه هم گفته باشه ولی ایشون با این حجم عظیم مخاطب و فن بیان عالی ، با توجه به اینکه دیگه پرداختن به مسئله ی فراماسونری اشتباه محض بود ، باید چیکار میکرد؟ میرفت و دیگه سخنرانی نمیکرد؟ حیف این همه مخاطب که توجه شون به ایشون جلب شده بود نبود؟
به نظر من این که ایشون به این مسائل میپردازن یک انحراف نیست ، بلکه یه کار منطقیه ولی خوب به قول برادرمون باید یه گروهی تشکیل بده تا دقیقتر روی این مسائل کار کنن و یا با یه آدم کار بلد در این زمینه ها مشورت کنه یا.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهـاب
۴:۰۰, ۲۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۴:۰۴ توسط mohamadjan200.)
شماره ارسال: #175

با سلام
بعد از مطالعه ي صحبت هاي دوستان به اين نكته رسيدم كه طرفداران آقاي رائفي پور خيلي بد و سطحي جواب انتقادات وارده به ايشان را مي دهند،به جاي تعصب نشان دادن ارائه مستندات محكم به عنوان دليل ميتونه صحبت ها را مفيد كنه....
لطفا يكي جواب سوال من را بده!
آقاي رائفي پور در يكي از سخنراني هاشون در رابطه با سروش و فرديدوتقابل اين دو تن صحبت كردن و به صورت تلميحي از فرديد طرفداري كردند،حالا من مي خواهم بدونم آيا ايشون مطلع هستند كه فرديد از مريدان هايديگر بوده و اگه مي دونند،آيا با ديدگاهاي هايديگر موافق هستند يا نه؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، saloomeh ، شهـاب ، amin015 ، Amir ، Havbb 110
۱۶:۴۷, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #176
آواتار
(۲۶/آذر/۹۰ ۱۴:۳۶)zohur12.ir نوشته است:  
سلام علیکم

با سلام و احترام
تمام آنچه قرار بود بگوییم ، شما فرمودید ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، sanjabi ، Amir
۱۸:۳۷, ۲۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۱۸:۳۹ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #177
آواتار
سلام
من فکر کنم هرکسی احتیاج داره تا دیگران درموردش قضاوت کن و نقد برسی سخنرانی های استاد هم کار خوب و مفیدی است.
موفق باشید
یاعلی

دوستان بهتر است اول کامل سخنرانی های استاد را گوش کن بعد نقد وبرسی انجام شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M
۱۴:۱۳, ۲۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۰ ۱۴:۱۵ توسط amin015.)
شماره ارسال: #178
آواتار
دوست عزیزم
1- راه این که سخنانتان حذف نگردد اینست که
به کسی اهانت نکنید و در راستای بحث بصورت
علمی سخن بگویید ، مطمئن باشید کسی سخن
علمی را هرچند مخالف عقایدش نخواهد زدود ...

5- زمانی که برای سخنرانی هایش در وبلاگش می گوید
"ورود برای عموم آزاد است " ولی باید با کارت شناسایی
وارد شوید ، این یعنی چه ؟! یعنی اگر حرفی زدی فردا پدرت را
بتوانیم در بیاوریم !! ما شاء الله اکنون که مکتب ایرانی و
کوروش پرستی قدرت بسیار یافته !

[/quote]

ببین آقای تاریخدان!
اولش میگی به کسی توهین نکنید بعد هم مطلبی رو میگی که خلاف واقع هست
محلی که سخنرانی ها برگزار میشه داشتن کارت رو الزامی می دونست.اصلا ربطی به ایشون نداره.تازه من خودم دیدم کسانی که کارت همراهشون نبود و راه نمی دادن با وساطت اعضای گروه ایشون تونستند بیان داخل.اول سخنرانی هم گفتند قوانین اینجا این طوری هست و بهش احترام بگذارید.
حالا بماند دیدن کارت در ابتدای ورودی چه ارتباطی با در آوردن پدر داره
در مورد صحبت های ایشون و منابع و.... هم با دوستان موافق هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، revenger ، sanjabi
۱۶:۱۱, ۲۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۰ ۱۶:۲۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #179

با سلام به همه دوستان عزیز و عذرخواهی از غیبتمWink

(۲۷/آذر/۹۰ ۴:۰۰)mohamadjan200 نوشته است:  
با سلام
بعد از مطالعه ي صحبت هاي دوستان به اين نكته رسيدم كه طرفداران آقاي رائفي پور خيلي بد و سطحي جواب انتقادات وارده به ايشان را مي دهند،به جاي تعصب نشان دادن ارائه مستندات محكم به عنوان دليل ميتونه صحبت ها را مفيد كنه....
لطفا يكي جواب سوال من را بده!
آقاي رائفي پور در يكي از سخنراني هاشون در رابطه با سروش و فرديدوتقابل اين دو تن صحبت كردن و به صورت تلميحي از فرديد طرفداري كردند،حالا من مي خواهم بدونم آيا ايشون مطلع هستند كه فرديد از مريدان هايديگر بوده و اگه مي دونند،آيا با ديدگاهاي هايديگر موافق هستند يا نه؟؟؟؟؟؟

اولا درمورد کسی که این انتقادهای تاریخی رو از استاد کرده باید بگویم شاید 10ها بار درهمین تالار بچه ها مچش را گرفته اند پس زیاد اعتماد نکنید و متاسفانه به دلیل نزدیک شدن به فصل امتحانات حقیر فرصت تحقیق و پاسخگویی را ندارم وگرنه ....Big Grin
و باید گفت استاد رائفی پور هم ممکن است در تحقیقات تاریخی دچار اشتباه شوند چون ایشان پژوهشهای فشرده ای انجام میدهند ممکن است به دلیل کمبود وقت به یکی دو منبع اکتفا کنند پس این اشتباهات کوچک کاملا طبیعی میباشد
ثانیا که درمورد صحبت شما درباره فردید باید بگویم که:
1_خودتون نوشته اید که درتقابل فردید و سروش از فردید دفاع کرد که از نظر من خیلی کار خوبی کرد که اون مرتیکه سروش خائن پوپریست لیبرال.... رو ضایع کرد و اگه شما دفاعی از عبدالکریم جون دارید بفرمایید لطفا
2_ایشون دیگه نرفته زندگی نامه فردید رو بخونه ببینه چی بوده کی بوده و یا بگه که از مریدان فردیده!
بلکه تقابل سروش و فردید رو شرح دادن و همانطور که اشاره کردید به صورت تلمیحی از فردید در این تقابل حمایت کرده که بازهم میگویم کار 100% درستی کرد
3_شهید اوینی هم از کسانی بود که در کلاسهای درس هایدگر شرکت داشته و در موارد زیادی در سخنناش مطالب هایدگر به چشم میخورد برای مثال جمله معروف این شهید عزیز که میفرمایند:
"پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند "
قصد دفاع از هایدگر را ندارم ولی معتقد او هرچه بوده خیلی از پوپر بهتر است و هرچند نواقص و خطاهای فلسفی فراوانی دارد ولی اندیشه ای نزدیک تر از سایر فلاسفه به انقلاب ما دارد که باز هم از نظر من قابل قیاس با تفکر شیعی نیست
4_درکل با اینکه خودم زیاد از فردید خوشم نمی اید باید بگویم او کسی بود که سالها قبل هشدار داد که سروش پوپریست تهدیدی برای انقلاب هست که پیشگویی او درست در امد
هم چنین یکی از بزرگترین خرده هایی که افرادی از جمله سروش به فردید میگیرند این است که وی را اولین ترویج کننده یهودستیزی میدانند که از نظر من اگر فردید تماما عیب باشد همین 1نکته یهودستیزی او قابل تعریف و تمجید است.

درپایان عرض میکنم بنده به شخصه هیچ جایی ندیده و نخوانده ام استاد دیدگاههای فلاسفه غربی را بیان کنند و از انها حمایت کنند و تنها دیدگاهی که رائفی پور دارد تفکر شیعه است و بس.

یاعلی
ضمنا درمورد ماجرای کارتها بازهم باید عرض کنم کافر همه را به کیش خود پندارد وگرنه در ابتدای جلسه سوم روایت عهد(حماسه سرخ) استاد از حاضرین خواهش میکنه به قوانین مجموعه 13 ابان احترام بگذارند و میگه که طبق قوانین مسئولیت دیدن کارتها مجموعه 13 ابانه که برای حفظ امنیت خود شرکت کننده ها کارتهای شناسایی را چک میکنند نه برای....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، Havbb 110 ، arash9934
۲۳:۴۹, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #180

دوستانی که دارند از اقایی رائفی پور انتقاد بچگانه میکنند واقعا براشون متاسفم اگه یک حرف انتقاد منطقی میکردند یک چیزی!
-------------------------------------------------------
یکی از دوستان امده گفتهSad
Mason_yab
)
اما چرا این ادعا باعث تعجب من نشد؟
به این دلیل که خیلی پیش از اینها این ادعا رو از آقای رائفی پور شنیده بودم . من این نظریه رو به علاوه ی توضیحات تکمیلی (!) و نظریات دیگه ای از آقای رائفی پور و اونهم از طریق فایل سخنرانی ای که از سایت آنتی666 دانلود کرده بودم ، شنیده بودم .
آقای رائفی پور در این فایل میفرمایند :
امروز در واتیکان دارن به مسیح ای آموزش میدن ، مربی اش آقای کریس انجل هست ، کریس یعنی مسیح و انجل یعنی فرشته ، داره ذهنت رو آماده میکنه . دارن آموزش میدن بیاد بگه من مسیح موعود ام ، میگن بهش خوب یک معجزه ای کن . . . واست معجزه هم از این شعبده بازی ها ، مگر کریس آنجل رو هوا راه نمیره؟ رو آب راه نمیره؟ سکه از تو مچ دستش میکشه بیرون . . . دارن آموزش میدن ، آخروزمانه ، برنامه ریزی کرده . . .
.
رد با دلیل و مدرک سطحی و بی اعتبار بودن نظریه ی "جادوگر نبودن انجل" در سایت وعده صادق و در مقاله مذکور موجود است .
ایشون در این فایل علاوه بر این که با قطعیت تمام میفرمایند که کریس انجل (و همه ی شعبده بازان آنچنانی) جادوگرند ، این پیش بینی رو هم مطرح میکنند که در سال 2012 اتفاقاتی هم خواهد افتاد که مرکزیت آن واتیکان خواهد بود اونهم با بهره گیری از قدرت فوق بشری (!) کریس انجل . . .
+++++++++++++++++++++
آقای عزیز من فکر میکنم این کار شما از روی غرض ورزی چون اگه سخن رانی رو کامل نگاه کنیم می بینیم که آقای رائفی منطقی و عقلانی ترین حرف رو در مورد 2012 زده و نه یک حرف خرافاتی که تو سایت های دیگه فراونه نمونش زلزله بزرگ!! و ....
-------------------------------------------------
یکی دیگه امده گفته:
Mason_yab
(در مورد کار تحقیقاتی و رفتن پیش جن گیر ها)
تا جایی که من اطلاع دارم حتی برای کار تحقیقاتی هم بدون استثنا از نظر تمام مراجع شیعه این کار مشکل داره ، حتی بیانش هم برای دیگری دارای مشکل است .
البته برای اطمینان بیشتر شما من سعی میکنم از سایت مراجع استفتا کنم تا مطمئن بشید .
++++++++++++++++++++
این رو دیگه تعجب میکنم واقعا در شگفتم!
شمایی که این همه تو دینت ژرف اندیشی و این همه مطالعه داری نشد به این هم فکر کنی که پایه و اساس هر عملی نیتشه!
از طرفی اگه من قبول داشته باشم که هیچ قدرتی نیست جز قدرت خدا و برای هیچ درخواست کمکی هم(البته در نیتم) پیش این افراد بروم و به نیت یک کار تحقیقاتی باشه عیبی داره؟!!!
مگه نباید دشمن شناسی کرد و دستشون رو برای مردم رو کرد همه که به اسلام اعتقاد ندارن که بگم این کار حرامه!
+++++++++++++++++++++++++++++
این جوابی هست که به قول ایشون یکی از مراجع محترم دادن/
تاريخ دريافت سوال:
90/08/18
تاريخ ارسال جواب:
90/08/22
بسمه تعالي
سلام عليکم
اين گونه کارها مجوّز شرعي ندارد و خوب است افراد مؤمن در اين جلسات اصلاً شرکت نکنند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو این جمله گفتن ((و خوب است)) نه اینکه واجب هستش!!
البته بنده همچنان رو اون بحث نیت هستم.
----------------------------------------------------
و دار آخر،
بنده نمیخوام بگم 100 درصد حرفهای اقای رائفی پور درسته بنده خودمم جاهایی به ابشون انتقاد دارم ولی نه اینکه دیگه بیام ایشون رو بکوبم و بگم همه حرفاش دروغه بلکه معتقدم از100 درصد حرفای ایشون چیزی حدود 95 درصدش درسته.
وسلام

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، Havbb 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]