|
تواشی یا متال؟
|
|
۱۷:۳۷, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جمعه شب 21/10 بود که توی شبکه ی اوّل داشت جشنواره ی فجر رو نشون می داد، به قسمت تواشی که رسید 5 یا 6 نفر اومدن رو صحنه و شروع کردن به خوندن، امّا نه چیزی که انتظار می رفت، چون داشتن روی آهنگ گروه متال Evanescence می خوندن، اسم اون آهنگم My Immortal هستش . . . هنوز توی گیجیش هستم، مگه موسیقی غربی اونم متال حرام نیست؟؟؟ همه جا که می گن شیطان پرستیه و اصلا موسیقی نیست، پس این کار چه معنی می ده؟؟؟ خواننده ی این گروه که اسمش Emily ، زن هستن، اونم زنی جذاب و زیبا، پس گروه تواشی به این آهنگ گوش دادن، برای در آوردن نت هم باید ده ها بار به اون آهنگ گوش داد، مگه صدای زن حرام نیست؟؟؟ کسی که داره از خدا و نیکیو سعادت برامون می خونه باید Evanescence گوش بده؟؟؟ چه بسا که الگوی خودشونم قرار دادن. از Evanescence هم نامی نبرد، که حداقل بگه این آهنگه ما نیست (حداقل) همه جای دنیا باید از مالک اثر اجازه ی نمایش کارشو بگیری، چه موسیقی، چه نقاشی، چه سینما، هر هنری، به این کار می شه گفت دزدی، کسی که اون آهنگ رو ساخته شغلش اینه، از این راه پول در میاره، چرا باید شما که از خدا و سعادت شعر می نویسی به دروغ بگی که این آهنگ خودته؟؟؟ چرا باید یه اثر هنری (حتی اگر بی ارزش باشه) بدزدی؟؟؟ آیا در اینجا می شود گفت مشت نمونه ی خروار است؟؟؟
|
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۵, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:در جنگل هم همینگونه است بنابراین کشور ما هم اکنون همان جنگل است...
|
|||
|
۲۰:۳۸, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:بنابراین کشور ما هم اکنون همان جنگل است... آفرین دیگه، همین ![]() نقل قول:اگر من از شباهت دیدگاهم به قومی فاسق ناراحت می شوم باید دیدگاه خود را تغییر دهم نه اینکه به افرادی که این موضوع را به بنده یادآوری کرده اند خرده بگیرم. کدوم دیدگاه من؟ اینکه هرکس آزاده عقاید خودشو داشته باشه و به کسی ربطی نداره از ویژگی های قوم لوط بوده؟ اگه اینطوریه، جدا از این کاراشون گویا آدمای روشنفکری بودن
|
|||
|
۲۰:۴۶, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
گوبا بحث داره منحرف میشه و گفتنی ها هم گفته شد اگر در مورد باز شدن تاپیک نظر خاصی دارید با من مکاتبه کنید یا حق |
|||
|
۲۲:۱۱, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۴)علی 110 نوشته است:(۲۴/بهمن/۹۰ ۹:۳۷)t.kam67 نوشته است: دوست عزيز همين آقايان كه ميگن متال بده و اوفه، در تلويزيون به كرات از موسيقي متال استفاده ميكنن.من چندين بار فقط متاليكا رو از تلويزيون شنيدم.همين سريال "سقوط آزاد"، آهنگ تيتراژش "Unforgiven III" از آلبوم "Death Magnetic" متاليكا بود. بنده هم نگفتم ملاك صدا و سيما است.ملاك فتواي مراجع است كه موجود است.جمله من دقيقا اين بود: "اگه آهنگ خودش مورد نداشته باشه، استفاده ازش مورد نداره." اگه منظور جمله رو نفهميديد توضيح ميدم: اگر آهنگي كه پخش ميشه خودش موردي نداشته باشه (مثل آهنگي كه براي موسيقي انقلابي توسط امام مناسب دانسته شد)، حتي در صورتي كه گوگوش هم روي اون آهنگ خونده باشه (و الان صداش حذف شده)، استفاده ازش مورد نداره. اينم تفسير جمله بنده!
|
|||
|
۲۲:۴۵, ۲۴/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۰ ۲۲:۵۹ توسط dilutor.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۸:۱۱)xmontazer نوشته است: فقط میتونم یگم متاسفم من توی تلویزیون دیدم، نه اسمی از گروه اوورد نه اسمی از آهنگش (۲۳/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۱)بیداری اندیشه نوشته است: برای بررسی دقیقتر لطفا لینک دانلود اون تواشیع رو قرار بدین اگر ممکنه. یعنی اینقدر پرتن؟؟؟ چرا باید به دروغ بگن ماله خودمونه؟؟ (۲۴/بهمن/۹۰ ۰:۳۴)Blank Mind نوشته است: فکر کردم من تواشیحو اشتباه می نویسم! کجا گفتم گوش ندادم؟؟ فول آلبومشو می خوای دایی؟؟ (۲۴/بهمن/۹۰ ۹:۳۷)t.kam67 نوشته است: دوست عزيز همين آقايان كه ميگن متال بده و اوفه، در تلويزيون به كرات از موسيقي متال استفاده ميكنن.من چندين بار فقط متاليكا رو از تلويزيون شنيدم.همين سريال "سقوط آزاد"، آهنگ تيتراژش "Unforgiven III" از آلبوم "Death Magnetic" متاليكا بود. به این کارا می گن دزدی (۲۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۴۷)Lord_Contemno نوشته است: dilutor, دوست عزیز، اگه اطلاعات نداری چرا تاپیک میزنی و تازه اونم با این قاطعیت حرف میزنی؟ من اصلا از فنای evanescence نیستم، برا همین اشتب شد، در مورد حرفای بعدی تونم باید بگم که لازم نیست شما به من بگین چی سبکه چی سبک نیست، از popبدم میاد ولی اونم سبکه، کسی که black metal رو سبک می دونه باید popهم سبک بدونه، منم که می گه متال فلانه صدای زن بهمانه دارم نقل و قول می کنم، بدون که خودم thrash و death گوش می کنم، فتوا نبود، تاسف بود که به گروهه . . . که خلاقیتش در سطح جلبک دریایه مجوز می دن اما به گروه اوهام که شعرای حافظ رو به زیبایی تمام می خونه مجوز نمی دن . . . زورم می گیره . . . اون شب اصلا نتونستم بخوابم |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۷)dilutor نوشته است:آقا یه LINK از این اجرا واسه ی ما که ندیدیم هم بذارید ... آخه این چیزا عجیبه واسه ی ما ... |
|||
|
۲۳:۱۰, ۲۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۰ ۱۲:۵۴)zohur12.ir نوشته است:نقل قول: چرا حرف بی ربط می زنی ؟؟؟ من که چیزی نگفتم . . . اینارو نباید تو پیام خصوصی بهم بگی؟؟؟ ادعای مسلمونی هم می کنی؟؟؟ ممنون |
|||
|
۲:۱۳, ۲۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
این تاپیک به دلیل بی محتوایی و هجو همانطور که قبلا گفته بودیم حذف خواهد شد ، تا الان هم بخطار اینکه به ما تهمت دیکتاتور بودن زده نشه باز گذاشتیم تا گفتگو کنید اما ظاهرا جز حاشیه و حرف های بیمورد حرفی برای گفتن ندارید ...
ظرف کمتر از 24 ساعت آینده حذف خواهد شد ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک جامع مباحث سبک های راک و متال | anti | 130 | 68,923 |
۵/تیر/۹۵ ۱۸:۴۶ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,877 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| نظرتون درباره آپوکالیپتیکا چیه-متال | aliokhravi | 1 | 1,639 |
۲۳/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: pelaq |
|
| آشنایی با بلک متال Black Metal | عطر نرگس | 30 | 27,516 |
۲۳/خرداد/۹۲ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: neeazir |
|
| بررسی گروه متالیکا و موسیقی متال | ho3in mk | 57 | 45,767 |
۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: anti |
|

![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)

کدوم دیدگاه من؟ اینکه هرکس آزاده عقاید خودشو داشته باشه و به کسی ربطی نداره از ویژگی های قوم لوط بوده؟ اگه اینطوریه، جدا از این کاراشون گویا آدمای روشنفکری بودن